«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΛΩΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ισχυρίζεται: «ΒΡΗΚΑ μια άγνωστη μορφή ζωής στο εμβόλιο της Pfizer!»

 

Πολωνός γιατρός ισχυρίζεται ότι βρήκε μια άγνωστη μορφή ζωής στην ένεση Comirnaty της Pfizer! « ..Καθ' όλη τη διάρκεια της βιντεοπαρουσίασής του, το αποκαλεί "The Thing" = "το πράγμα". »
Άλλη μια παράξενη μορφή ζωής του εμβολίου COVID ανακαλύφθηκε στο μικροσκόπιο, αυτή τη φορά από αλουμίνιο και άνθρακα. Η ανακάλυψη έγινε από έναν Πολωνό γιατρό με το όνομα Dr. Franc Zalewski.
Καθ' όλη τη διάρκεια της βιντεοπαρουσίασής του, το αποκαλεί "το πράγμα". Το βρήκε στο εμβόλιο της Pfizer Comirnaty, σε 1 από τα 3 φιαλίδια που μελέτησε. Η ανακάλυψη του Dr. Zalewski έρχεται να προστεθεί στην έρευνα πολλών άλλων ανεξάρτητων γιατρών, επιστημόνων και ερευνητών (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha και Dr. John B.), οι οποίοι επίσης διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο COVID περιέχει κάθε είδους αμφισβητήσιμο και εντελώς τρομακτικό περιεχόμενο - γραφένιο, νανομεταλλικά, PEG, παράσιτα, αυτοκινούμενα πλάσματα με πλοκάμια, συνθετικές ίνες και συνθετικές αυτοσυναρμολογούμενες κυκλικές δομές.
https://www.bitchute.com/video/VuTfxzOQuP02/

Μορφή ζωής εμβολίου COVID: "Αλουμινίου, Βρωμίου και Άνθρακα 
Τι είναι λοιπόν αυτό το πράγμα; Παρόμοιο με αυτό που βρήκε ο Madej στο μικροσκόπιο, είναι ένα είδος συνθετικού πλάσματος με πλοκάμια. Ο Zalewski το παρομοιάζει με κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας, όπως το Matrix, η οποία περιείχε μια οντότητα που "πετάει, έχει πλοκάμια και προσκολλάται σε άλλα πράγματα".
Σε αυτή την περίπτωση, ο Zalewski μέτρησε προσεκτικά "το πράγμα" και ανακάλυψε την αναλογία του κεφαλιού του προς τα πόδια του (ένα κεφάλι 20 μικρομέτρων/μικρομέτρων προς πόδια 2,5 χιλιοστών, που ισοδυναμεί με αναλογία 1:125).
Πιστεύει ότι "το πράγμα" θα μεγαλώσει και θα αναπτυχθεί μέσα στα σώματα των ανθρώπων, σχολιάζοντας:
"Φαίνεται να έχει κεφάλι και 3 πόδια ... Δεν έχει δημιουργηθεί για να κάθεται εκεί και να μην κάνει τίποτα ... Πρόκειται για μια μορφή ζωής ... Μεγάλωσε/αναπτύχθηκε σε 4 ημέρες ... Είναι αυτό ένα φυτό; Σκόνη; "Ένα ον" που δίνεται στους ανθρώπους σε αυγά σε γόνιμο/κατάλληλο περιβάλλον. Κάπου κοντά μπορεί να υπάρχει κάποιο είδος σήματος που προκάλεσε αυτό το ον να αρχίσει να ζει. Ακριβώς όπως οι σπόροι των κουκουναριών δεν θα αναπτυχθούν αν δεν βρεθούν σε κατάλληλο περιβάλλον σε γόνιμο έδαφος, το ίδιο "εκείνο το πράγμα" φαίνεται να μην κινείται. Μπορεί να βρίσκεται σε αδράνεια/κοιμάται ... Ελπίζω ότι δεν θα ενεργοποιηθεί".
Ο Zalewski επισημαίνει επίσης ότι είδε περισσότερα από αυτά τα πλάσματα, βάζοντας τέλος σε οποιονδήποτε ισχυρισμό ότι επρόκειτο απλώς για σύμπτωση.
Πράγματι, με όλες τις ανακαλύψεις που έχουν γίνει τώρα, γεμάτες με μικροσκοπικές εικόνες, θα μπορούσε κάποιος που έχει κοιτάξει ευθέως τα στοιχεία να εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρόκειται για κάποια γιγαντιαία σύμπτωση και όχι για την ψυχρά υπολογισμένη υπερανθρωπιστική ατζέντα;
Ο Zalewski προτείνει ότι το γραφένιο στο εμβόλιο λειτουργεί ως ένα είδος τροφής ή καταλύτη για "το πράγμα", επειδή το εμβόλιο περιέχει τα αυγά του "πράγματος", τα οποία φαίνεται να εκκολάπτονται με την παρουσία του γραφενίου.
Bίντεο: Dr. Franc Zalewski - The Thing! Μια άλλη 'μορφή ζωής' στα φιαλίδια του COVID Vaxx (αγγλικοί υπότιτλοι)
https://odysee.com/@WakeUpMirror:3/DFZ-TT:5


Ένα άλλο βίντεο ισχυρίζεται ότι δείχνει σε πραγματικό χρόνο την αυτοσυναρμολόγηση γραφενίου στο εμβόλιο της Pfizer
Η ανεξάρτητη ανάλυση του εμβολίου COVID συνεχίζεται παγκοσμίως. Μιλώντας για την Pfizer και το γραφένιο, κυκλοφορεί ένα άλλο βίντεο (με γερμανικούς υπότιτλους) που ισχυρίζεται ότι δείχνει το περιεχόμενο του εμβολίου της Pfizer κάτω από ένα μικροσκόπιο. Το βίντεο ξεκινά με πολλές μικροσκοπικές λευκές κουκκίδες ή σημεία, και μερικές μαύρες επίσης. Καθώς εξελίσσεται, μπορείτε να δείτε τα σημεία να συνδέονται σιγά-σιγά για να σχηματίσουν γραμμές, γεγονός που ενισχύει ένα βασικό θέμα των συνθετικών μορφών ζωής που περιέχονται στα μη εμβόλια COVID: την αυτοσυναρμολόγηση.
Το COVID Vax είναι ένα εργαλείο βιοτρομοκρατίας και τρανσχιουμανισμού.
Η προπαγάνδα της ΝΤΠ (Νέας Τάξης Πραγμάτων) προωθεί την ιδέα ότι πρέπει να φοβάστε τη νέα απειλή της βιοτρομοκρατίας και ότι η κυβέρνηση θα σας σώσει και θα σας προστατεύσει. Πρέπει όντως να προσέχετε για τη βιοτρομοκρατία, αλλά η κυβέρνηση θα είναι αυτή που θα τη διαπράξει, όχι που θα την αποτρέψει. Η πραγματική βιοτρομοκρατία δεν προέρχεται από κάποιον ψεύτικο ιό, αλλά μάλλον από μολυσμένα ψεύτικα εμβόλια με τρομακτικά συνθετικά παράσιτα, τα οποία, όπως δείχνουν τα στοιχεία, μπορούν να αυτοσυναρμολογηθούν, να αυτοαναπαραχθούν και να πολλαπλασιαστούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα.
Ο Zalewski σχολιάζει αρκετές φορές ότι οι άνθρωποι έλαβαν το εμβόλιο COVID εθελοντικά. Εθελοντικά. Και τώρα πολλοί από αυτούς πιθανόν να φιλοξενούν μορφές ζωής με βάση το αλουμίνιο μέσα στο σώμα τους. Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες που βγαίνουν τώρα γρήγορα στη δημοσιότητα και εκθέτουν το περιεχόμενο του εμβολίου COVID.
Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα μοιραστούν σε όλο τον κόσμο και θα βοηθήσουν, λόγω της φρικτής φύσης τους, να δοθεί ένα τέλος στην απάτη COVID πιο γρήγορα από ό,τι θα είχε τελειώσει διαφορετικά. Ας ελπίσουμε ότι η συνειδητοποίηση θα ξημερώσει σε όσους έχουν προγραμματιστεί από την κυρίαρχη αφήγηση ή που είναι ακόμα σε αναμονή, ώστε να ξυπνήσουν από τον λήθαργο τους και να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει εδώ.
humans are free.com
μετάφραση: Διόδοτος
John Carpenter's The Thing 1982 - Modern Trailer
https://youtu.be/2T-v8DyzUks
https://diodotos-k-t.blogspot.com/.../comirnaty-pfizer...

Πηγη: http://www.press-gr.com/2021/10/pfizer_16.html 

Ειτε η επιστημονικη φαντασια ξεπεραστηκε απο την πραγματικοτητα, ειτε "τρελαθηκαν" ΞΑΦΝΙΚΑ ιατροι, μικροβιολογοι, γενετιστες πανω στην γη... οπως ΞΑΦΝΙΚΑ πεθαινουν και ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ το "εμβολιο"... ειτε mRNA ειτε οχι mRNA...

Δεν υπάρχουν σχόλια: