«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Υγειονομικός: «Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με εμβολιασμένους - Είδα να ακινητοποιούν πολίτες για να τους εμβολιάσουν»

Καναδή νοσοκόμα καταγγέλλει πως κάνουν τεστ σε άτομα που αυτοκτόνησαν για να τους «βαφτίσουν» θανάτους Covid-19

Σε σοβαρές καταγγελίες για τα εμβόλια Covid-19 έχουν προχωρήσει τον τελευταίο καιρό πολλοί υγειονομικοί από όλα τα κράτη του κόσμου. 

Ανάμεσα τους και η Καναδή νοσοκόμα, Εrica Βeardsley, η οποία σύμφωνα με το «theexpose» υποστήριξε πως τα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο είναι γεμάτα με άτομα που έχουν υποστεί παρενέργειες από τα εμβόλια του κορωνοϊού. Κάτι βέβαια που συνδέεται και με τα όσα κατήγγειλε η 30χρονη Ελληνίδα εκπαιδευτικός, η οποία είπε πως στην ΜΕΘ του «Αλεξάνδρα» νοσηλεύονται 6 άτομα με παρενέργειες του εμβολίου. 


 

 

Επίσης μίλησε και για θανάτους μετά το εμβόλιο, οι οποίοι συνέβησαν μπροστά στα μάτια της. 

Η Καναδή νοσοκόμα αποκάλυψε παράλληλα πως αρκετοί άνθρωποι που δεν πέθαναν από κορωνοϊό «βαφτίζονται» ως θάνατοι Covid-19. 

Συγκεκριμένα η νοσοκόμα ερωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο εάν τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ασθενής με κορωνοϊό και απάντησε: «Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με άτομα που έχουν εμβολιαστεί και επιστρέφουν στο νοσοκομείο λόγω του εμβολιασμού τους». 

«Δηλαδή μας λέτε ότι στα νοσοκομεία τώρα βρίσκονται εμβολιασμένοι;» συνέχισε ο δημοσιογράφος. 

«Ναι, και όχι μόνο στο St. Michael’s (το νοσοκομείο που εργάζεται) αλλά σε όλο τον κόσμο. Βρισκόμαστε στην εποχή του χρόνου που τα νοσοκομεία που θα έπρεπε να είναι άδεια, αλλά έχουμε πολίτες που έχουμε εμβολιαστεί», απάντησε η νοσοκόμα. 

Επίσης η νοσοκόμα έκανε και άλλες σοκαριστικές αποκαλύψεις: 

«Έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια να ακινητοποιούν τους ηλικιωμένους και να τους εμβολιάζουν παρά την θέλησή τους ενώ ούρλιαζαν όχι!

Έχω δει ασθενείς να έρχονται έχοντας διαπράξει αυτοκτονία και να τους ελέγχουν (για covid) μετά θάνατον!

Ενώ είναι νεκροί, τους ελέγχουν για covid! Γιατί; Γιατί τους κάνουν τεστ για Covid; Είδαμε με τα μάτια μας πολλούς ανθρώπους να πεθαίνουν από εμφράγματα λίγο μετά το εμβόλιο!

Είδα με τα μάτια μου ενδομήτριους θανάτους σε τελειόμηνες κυήσεις 5 μέρες, 4 μέρες μετά το εμβόλιο!

Ήθελαν να μου επιβάλουν το εμβόλιο και αρνήθηκα».

Πηγη 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: