«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ο κολλητός του Τσιόδρα, Φάουτσι, έκανε πειράματα με ορφανά του AIDS. Τι είδους κτήνη είναι αυτά;

Τον Αύγουστο, η συνεργάτης του Gateway Pundit, Cassandra Fairbanks, αποκάλυψε την ιστορία σχετικά με τη χρήση των χρημάτων των φορολογουμένων από τον Δρ Fauci για να βασανίζει σκυλάκια σε βάρβαρες δοκιμές σε ζώα.

Ο Dr. Fauci χρηματοδότησε μια μελέτη στην Τυνησία όπου σκυλάκια φαγώθηκαν ζωντανά από μύγες μολυσμένες από παράσιτα.

Ο Dr. Fauci ξόδεψε επίσης πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια σε χρήματα των φορολογουμένων για ενοχλητικά πειράματα “τοξικής ένεσης στον εγκέφαλο” σε πιθήκους το 2018.

Και ο Dr. Fauci πιάστηκε πιο πρόσφατα να χρηματοδοτεί “έρευνα με κέρδος” από τη λειτουργία στο εργαστήριο Wuhan της Κίνας, το οποίο κατηγορείται για την παραγωγή και τη διαρροή του κορωνοϊού.
Ο Fauci είπε ψέματα σχετικά με τη χρηματοδότηση του εργαστηρίου ενόρκως πολλές φορές.
Τώρα αυτό…
Ο Εθνικός οργανισμός Υγείας του Dr. Fauci πιάστηκε επίσης να χρηματοδοτεί πειράματα σε ορφανά παιδιά του AIDS σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το 2004.
Το NIH του Fauci ενέκρινε πειράματα σε εκατοντάδες ορφανά της Νέας Υόρκης. Κυβερνητικές υπηρεσίες και φαρμακευτικές εταιρείες χρησιμοποίησαν τα ορφανά σε θανατηφόρες δοκιμές φαρμάκων για το AIDS.

nyc orphans


Το 2005, η πόλη της Νέας Υόρκης προσέλαβε το Ινστιτούτο VERA για να συντάξει μια τελική έκθεση σχετικά με τις δοκιμές φαρμάκων. Στο VERA δεν δόθηκε καμία πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία για κανένα από τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν στις δοκιμές. Η έκθεσή τους δημοσιεύθηκε το 2008.

Ανέφεραν ότι είκοσι πέντε παιδιά πέθαναν κατά τη διάρκεια των μελετών φαρμάκων, ότι άλλα πενήντα πέντε παιδιά πέθαναν μετά τις μελέτες (σε ανάδοχες οικογένειες) και, σύμφωνα με τον Tim Ross, διευθυντή του προγράμματος παιδικής πρόνοιας στο VERA (από το 2009), το 29% των υπόλοιπων 417 παιδιών που χρησιμοποιήθηκαν σε μελέτες φαρμάκων πέθανε (από τα συνολικά 532 παιδιά που παραδέχονται ότι χρησιμοποιήθηκαν).
Οι συντάκτες της WIKIPEDIA συγκακαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες, όπως είναι αναμενόμενο.

Καμία πληρωμή ή αποζημίωση δεν έχει καταβληθεί σε κανένα από τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν στις δοκιμές ή στις οικογένειές τους.

Μια νοσοκόμα του νοσοκομείου μίλησε αργότερα στους δημοσιογράφους για τις δοκιμές. Ανέφερε ότι τα παιδιά αρρώσταιναν αμέσως, ξεσπούσαν ή έκαναν εμετό κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Ο δικτυακός τόπος ICC Investigation προσφέρει διάφορα έγγραφα και συνεντεύξεις με παιδιά και εργαζόμενους στο νοσοκομείο που συμμετείχαν στην έρευνα.

 


https://www.youtube.com/watch?v=cyJLYPh9pxY

https://theflagreport.com/o-kollitos-tou-tsiodra-faoutsi-ekane-peiramata-me-orfana-tou-aids-ti-eidous-ktini-einai-afta/

Δεν υπάρχουν σχόλια: