«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ενα βιντεο απο το 2015 της ιταλικης τηλεορασης μιλαει για ενα ιο κατασκευασμενο στα κινεζικα εργαστηρια που θα μπορουσε να επηρεασει τους ανθρωπους. ΑΠΟ ΤΟ 2015!!

Πριν από λίγες ημέρες, ένα βίντεο που μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 2015 από τον Tgr Leonardo, ένα ειδησεογραφικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην επιστήμη που παράγεται από την περιφερειακή εφημερίδα Rai, επέστρεψε στο Διαδίκτυο και σε ιδιωτικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Σε αυτό το βίντεο, υπογεγραμμένο από τον Maurizio Menicucci, υποστηρίχθηκε ότι οι Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν έναν «υπεροϊό πνευμόνων από νυχτερίδες και ποντίκια» για «σκοπούς μελέτης». "Μια ομάδα Κινέζων ερευνητών", ισχυρίστηκε η έκθεση, "εμβολίασε μια επιφανειακή πρωτεΐνη που λαμβάνεται από τις νυχτερίδες σε έναν ιό που προκαλεί SARS από ποντίκια", δημιουργώντας "έναν υπερ -ιό που θα μπορούσε να επηρεάσει τους ανθρώπους". Η έκθεση ερμηνεύεται από κάποιους ως πιθανή απόδειξη ότι ο ιός Sars-CoV-2 δημιουργήθηκε στο εργαστήριο και στη συνέχεια ξέφυγε από τον έλεγχο των Κινέζων επιστημόνων. Σύμφωνα με αυτήν την υπόθεση, μια ομάδα ερευνητών της Γουχάν θα το είχαν αντιληφθεί ως βιοτρομοκρατικό όπλο, αλλά στη συνέχεια θα το άφηναν να γλιστρήσει, δίνοντας ζωή στην τρέχουσα πανδημία. Η επιστημονική κοινότητα, ωστόσο, αρνείται έντονα και συμπαγή ότι ο ιός Sars-CoV-2, ο σημερινός κοροναϊός, δημιουργήθηκε στο εργαστήριο: η προέλευση αυτού του ιού-φυσικά, στενά συνδεδεμένη με αυτή του Sars. φυσικά, στην προέλευση ενός πνευμονικού συνδρόμου - είναι φυσικό.


 https://www.youtube.com/watch?v=uwyU5P5AuMk

Η ερωτηση εγινε απο τον βουλευτη Σαλβινη στην ιταλικη βουλη. Βεβαιως πως ολοι οι ιταλοι επιστημονες της "ειδικης" επιτροπης διαψευσαν πως ο ιος εχει "ξεφυγει" απο κανενα εργαστηριο, οπως και αναγκαστηκε και η βρετανικη επιτροπη "ειδικων"... Ο βουλευτης Σαλβινι αντιμετωπιζει δικες στις οποιες θελει να καταθεσει ως μαρτυρας κατηγοριας μεχρι και ο Richard Geer... Εμ, πως ετσι γινεσαι δημοσιο προσωπο, αποκτας λεφτα και φημη σε αυτο τον κοσμο "αγγελικα πλασμενο", χωρις να ανηκεις σε αυτα τα μαυρα πλασματα που εκδιωχθηκαν απο τον Παραδεισο;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: