«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Επαρχία της Ινδίας κατέγραψε μηδέν κρούσματα μετά από μαζική χορήγηση Ιβερμεκτίνης

 Διαβάζουμε απο το ρεπορτάζ του The Dialoge

Η ιβερμεκτίνη είναι το νέο υδροξυχλωροκίνη. Τουλάχιστον για την κυβέρνηση του Uttar Pradesh, η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ιβερμεκτίνη για την πρόληψη και τη θεραπεία του Covid-19.

Το υπουργείο Υγείας του Uttar Pradesh εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης με την οποία προτρέπει το “ευρύ κοινό” να έχει δισκία ιβερμεκτίνης (12 mg), καθώς είναι “χρήσιμο για την προσφορά προστασίας από την πανδημία του Covid-19”.

Οι ειδικοί λένε ότι η αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης στην προσφορά προστασίας από τον κορωνοϊό δεν έχει ακόμη αποδειχθεί.

Η κυβερνητική ανακοίνωση αναφέρει: “Οι γιατροί συμβουλεύουν να λαμβάνετε ιβερμεκτίνη 12 mg για να περιορίσετε τις επιπτώσεις της πανδημίας. Το φάρμακο αυτό είναι αρκετά αποτελεσματικό στην προστασία από τον κοβερνίνο-19. Ως εκ τούτου, απευθύνουμε έκκληση σε κάθε πολίτη να έχει αυτό το δισκίο”.

Στη συνέχεια, η κοινοποίηση συνεχίζει να εξηγεί τη δοσολογία: Για τους θετικούς ασθενείς που απομονώνονται στο σπίτι (ένα δισκίο την ημέρα για τρεις ημέρες και για τις πρωτογενείς και δευτερογενείς επαφές (ένα δισκίο το καθένα την πρώτη και την 7η ημέρα). Δεν δίνεται δοσολογία για το “ευρύ κοινό”, γεγονός που καθιστά την κοινοποίηση λίγο συγκεχυμένη.

Το φάρμακο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στις κατευθυντήριες γραμμές για τους απομονωμένους κατ’ οίκον ασθενείς με covid19 στις 6 Αυγούστου.

Και από την εφημερίδα Times of India:

Τουλάχιστον 71 από τις συνολικά 75 περιφέρειες του Uttar Pradesh ανέφεραν μηδενικά νέα κρούσματα Covid-19 την Τρίτη, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις περιφέρειες ανέφεραν 12 νέους ασθενείς τις τελευταίες 24 ώρες.
Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων Covid ανήλθε σε 118 τις τελευταίες 24 ώρες.

Χωρίς νέα ή ενεργά κρούσματα, 42 περιφέρειες συνέχισαν να παραμένουν απαλλαγμένες από το Covid.

Αυτές οι περιφέρειες περιλαμβάνουν τις Amroha, Auraiya, Badaun, Baghpat, Ballia, Barabanki, Basti, Bahraich, Bijnor, Chandauli, Chitrakoot, Deoria, Etah, Etawah, Farrukhabad, Fatehpur, Gonda, Hamirpur, Hapur, Hardoi, Hathras, Jhansi, Kanpur Dehat, Kanpur Nagar, Kasganj, Kaushambi, Kushinagar, Lakhimpur Kheri, Lalitpur, Mahoba, Mirzapur, Mainpuri, Mau, Moradabad, Pratapgarh, Rampur, Sant Kabir Nagar, Shamli, Shravasti, Sitapur, Unnao και Sonbhadra.

Ο ημερήσιος αριθμός των κρουσμάτων Covid στην πολιτεία δεν έχει ξεπεράσει τα 50 εδώ και περίπου δύο μήνες.

https://theflagreport.com/mitsotakis-tsipras-skotonoun-tous-ellines-eparchia-tis-indias-kategrapse-miden-krousmata-meta-apo-maziki-chorigisi-ivermektinis/?fbclid=IwAR1QryPhPLQlSZ33KRdw2KjZc4eY3qB582m-iaGBU-lqPG0xGWnSFu7VgyE

Δεν υπάρχουν σχόλια: