«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

«Οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες του ιού» αποκαλύπτει ο Dr.Malone! - «Οι κυβερνήσεις λένε ψέματα»

Πειράματα σε ανθρώπους οι μαζικοί εμβολιασμοί - Όλα όσα μας κρύβουν οι κυβερνήσεις

Ο διεθνούς φήμης γιατρός και ερευνητής Robert Malone, γνωστός για την συμβολή του στην εξέλιξη των mRNA εμβολίων παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη σε ξένο διαδικτυακό μέσο η οποία θα συζητηθεί. 

Ο γνωστός ερευνητής υποστήριξε πως οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες του κορωνοϊού, κάτι που, αν ισχύει, σημαίνει, πως τώρα που τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν παντού  θα κάνουν διασπορά του ιού και μετά οι «ειδικοί» θα κατηγορούν τους ανεμβολίαστους!

Ο Dr. Malone αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις, όπου οι πολίτες «πειθαναγκάζονται» να κάνουν αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «πειραματικό» εμβόλιο.

«Υπήρχε μια περίοδος όπου η Δυτική Βιρτζίνια προσπαθούσε να κάνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν», είπε. «Τους έδιναν λαχείο με δώρο κυνηγετικό όπλο. Και στον Καναδά, εφαρμόστηκε πολιτική προσφοράς δωρεάν παγωτού στα παιδιά για να τα δελεάσουν να κάνουν το εμβόλιο, ακόμα και χωρίς την έγκριση των γονιών τους. Αυτά είναι μόνο δύο σαφή παραδείγματα εξαναγκασμού, κάτι που δεν είναι πραγματικά νόμιμο».

Ο R. Malone παρομοίασε αυτές τις πρακτικές  με τα παράνομα ιατρικά πειράματα που διεξήγαγε η ναζιστική Γερμανία: «Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εβραίοι και άλλες εθνοτικές ομάδες υποβλήθηκαν σε φρικτή πειραματική ιατρική έρευνα», είπε συμπληρώνοντας: «Και το δικαιολογούσαν λέγοντας ότι ήταν για το κοινό καλό».

Ο δυτικός κόσμος ανέφερε ο R. Malone είχε συμφωνήσει «ότι δεν θα το κάνουμε ξανά αυτό. Ωστόσο, το ζούμε ξανά στις μέρες μας».

Τέλος, ο R. Malone είπε ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν τον COVID τονίζοντας πως: «Η ιδέα ότι αν έχετε έναν χώρο εργασίας όπου όλοι έχουν εμβολιαστεί, δεν πρόκειται να μεταδοθεί ο COVID είναι εντελώς ψευδής. Πλήρως ψευδής»

«Οι εμβολιασμένοι είναι στην πραγματικότητα οι «υπερ-διασκορπιστές» του ιού. Εάν δεχτούμε ότι οι εμβολιασμένοι έχουν λιγότερα συμπτώματα από τους ανεμβολίαστους αλλά μπορούν ακόμα πιο εύκολα να μεταδώσουν ασθένειες, σκεφτείτε τον συνάδελφό σας, έναν εμβολιασμένο εργαζόμενο, του οποίου ο μη εμβολιασμένος γιος έφερε την ασθένεια στο σπίτι και του την έδωσε… Μπορεί να μην έχει συμπτώματα… αλλά σίγουρα θα παράγει τον ιό. Και θα πει, γεια, μπορώ να πάω στην δουλειά σήμερα. Αλλά θα μεταδώσει τον ιό σαν τρελός», είπε ο Αμερικάνος επιστήμονας.

Και ολοκλήρωσε την συνέντευξη του επισημαίνοντας πως: «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σας αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει γιατί πιστεύει ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε τις ειδήσεις… αυτό ονομάζεται ευγενές ψέμα».

Πράγματι αυτό ζούμε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Ένα ψέμα. Το κατά πόσο αυτό είναι «ευγενές» δηλαδή χρησιμοποιείται για καλό σκοπό ή για την ολοκληρωτική χειραγώγηση των ανθρώπων είναι μια άλλη ιστορία...

Πηγη: pronews  


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: