«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Καταγραφες κιτρινων καρτων και τα ερωτηματα περι θνησιμοτητας λογου αγνωστης αιτιας και πολλα αλλα στην συζητηση του Διδακτορα καρδιολογιας Πανεπιστημιου Αθηνων Κωνσταντινος Αρβανιτης με τον ψυχιατρο Κωνσταντινος Αυγουστατος

https://www.youtube.com/watch?v=EBfq1XU3gT0

Στην ζωντανή εκπομπή "Ανοιχτό Μικρόφωνο" της Τετάρτης 29/9/2021, ο ψυχίατρος Γιάννης Αυγουστάτος συνομιλεί με τον καρδιολόγο Κωνσταντίνο Αρβανίτη για θέματα της επικαιρότητας. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής συμμετέχουν οι ακροατές με τηλεφωνήματα.  

 ΚΙΝΗΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ youtube

15,1 χιλ. εγγεγραμμένοι

https://www.facebook.com/groups/216977454991863

Με μεγαλη μου εκπληξη ανακαλυψα μολις αυτη την ομαδα οπου προειδοποιουνται οι πολιτες πως μπηκε η ομαδα στην "μαυρη λιστα" του fb...  

Θα αφησω εδω τι αναγαφει η ομαδα: 

"

Ολόκληρο το αφήγημα της λεγόμενης «πανδημίας» στηρίζεται στα ακόλουθα οκτώ μυθεύματα, που μέσω της Γκεμπελικής επανάληψης, από τα Νεοταξικά φερέφωνα και της δαιμονοποίησης των διαφορετικών απόψεων, καταλήγουν να γίνουν πιστευτά από τις φοβισμένες μάζες:
1. Ότι υπάρχει μια εξαιρετικά ΦΟΝΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ*, που προήλθε όλως τυχαίως από Κινέζικες νυχτερίδες και απειλεί το σύνολο του πληθυσμού,
2. η οποία μεταδίδεται και από ασυμπτωματικούς φορείς,
3. που αναγνωρίζονται από ένα μοριακό τεστ.
4. Ότι δεν υπάρχει άλλη αποτελεσματική αντιμετώπισή της
εκτός από τις καραντίνες αρχικά και στη συνέχεια από τον καθολικό και έμμεσα ή άμεσα υποχρεωτικό εμβολιασμό, ώστε να δημιουργηθεί η περίφημη συλλογική ανοσία του κοπαδιού. *
5. Ότι τα πειραματικά RNA εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, ακόμα και σε παιδιά και εγκύους.
6. Ότι η φυσική ανοσία είναι ασθενέστερη της εμβολιαστικής
7. Ότι τα τρέχοντα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και στις παραλλαγές του ιού.
8. Τελευταία με σκοπό να σπρώξουν τον κόσμο μέσω του φόβου να εμβολιαστεί έχουν διαδώσει και ένα όγδοο μύθευμα ότι δηλαδή: «Η παραλλαγή Δέλτα και όσες άλλες θα επινοηθούν, είναι πιο επικίνδυνη και απειλεί κυρίως τους ανεμβολίαστους και τους νέους»! Και αν αυτό δεν είναι αρκετό να σας πείσει απειλούν ότι θα εφαρμόσουν καραντίνες μόνο για τους ανεμβολίαστους στους οποίους αυτή τη φορά δεν θα δώσουν οικονομική ενίσχυση και δεν ξέρω τι άλλο θα τους κάνουν…
Το ότι όλο αυτό το αφήγημα της κορωνοπαράνοιας στηρίζεται σε χοντρά ψέματα, αντιεπιστημονικές πρακτικές και παραποίηση των δεδομένων αποδεικνύεται και από την τρομακτική λογοκρισία που επιβάλλεται σε όλα τα μέσα πληροφορίας, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων κοινωνικών δικτύων όπου η φίμωση της ελεύθερης έκφρασης και η σπίλωση προσώπων γίνεται συστηματικά και απροκάλυπτα και σε βάρος επιστημόνων διεθνούς φήμης.
Επειδή τα παραμύθια της προπαγάνδας δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα η υγειονομική χούντα της ΝΤΠ πέρασε στην εφαρμογή και άλλων, πιο σκληρών στρατηγικών για να εξαναγκάσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, με το πρόσχημα το χτίσιμο του τοίχους της Αισχρής Ανοησίας.
Τρομοκρατία, εκβιασμός, απειλές, πρόστιμα , δωροδοκία, διαχωρισμός, τεστ παντού και πάντα.
Για τελευταίο χαρτί στο μανίκι κρατάει τον βίαιο εξαναγκασμό, δηλαδή την ενεργοποίηση του φασιστικού νόμου, που σύσσωμο το κυνο-βούλιο ψήφισε «προφητικά» τον Μάρτιο του 2020, πριν την επίσημη κήρυξη της λεγόμενης πανδημίας και προβλέπει φυλάκιση, τσουχτερά πρόστιμα και ίσως Σπιναλόγκες.
Προσπαθούν, λοιπόν, να εκβιάσουν τον Έλληνα πατώντας πάνω στις προσφιλείς του συνήθειες : ταξίδια, γήπεδα, διασκέδαση, θεάματα, εστίαση και εκκλησιασμό. Πρόκειται για μια κατάσταση ασφυκτικής πολιορκίας των ανυπόταχτων.
Είναι πλέον πολλά τα επιστημονικά δεδομένα που αποδομούν ένα προς ένα τα προηγούμενα μυθεύματα, πάνω στα οποία στηρίχτηκε η τρομοκρατία της Νέας Παρανοϊκότητας, με σκοπό την προώθηση των σχεδίων της Μεγάλης Επανεκκίνησης."
 
Τα συμπερασματα μπορουμε να τα βγαλουμε ο καθενας μας. Και ΜΟΝΟ απο το 6. πως "η φυσικη ανοσια ειναι ασθενεστερη της εμβολιαστικης", την οποια υποστηριξαν οι "ειδικοι" της εθνικης επιτροπης, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ που εχει κανει ενα απλο λυκειο για ιατρικες επιστημες, καταλαβαινει την ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.  

Ανεπιτρεπτο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: