«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Τι προσπαθούν να μας αποκρύψουν; Το πολύ επικίνδυνο DMSO είναι το μυστικό συστατικό των εμβολίων της Pfizer; Το δολοφονικό DMSO (σουλφοξείδιο του διμεθυλίου) υπεύθυνο

 

Πόσα δεν μας έχουν πει οι εταιρείες σχετικά με τα γενετικά σκευάσματα που αποκαλούν εμβόλια;

Πόσα μας κρύβουν η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων χρησιμοποιώντας μας ουσιαστικά ως πειραματόζωα όπως έχει άλλωστε παραδεχτεί και ζωντανά στην τηλεόραση ο αγαπημένο «ειδικός» Θ. Βασιλακόπουλος λέγοντας: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η επιστήμη προχωρά με το πείραμα και ότι το καινούργιο πείραμα αναιρεί τα προηγούμενα ευρήματα»;

Μάλλον πολλά δεν θα τα μάθουμε ποτέ η θα τα μάθουμε μετά από πολλά χρόνια και μετά από αγώνα ανθρώπων που θα πληρώσουν με την καταστροφή των ζωών τους. Στην Αμερική αυτή την στιγμή εξελίσσεται ένα θρίλερ καθώς η Pfizer παλεύει να λάβει άδεια για χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου της και ο FDA μέχρι τώρα τουλάχιστον, απορρίπτει το αίτημα της όσον αφορά τον γενικό πληθυσμό.

Ωστόσο οι πανίσχυρες ενώσεις καταναλωτών και οι άλλες οργανώσεις των πολιτών συνεχίζουν και αυτές τον πόλεμο τους ενάντια στην εταιρεία με το βρώμικο παρελθόν.  

Πρόσφατα, η οργάνωση ICAN (Informed Consent Action Network – Δίκτυο Δράσης για τη Συναίνεση κατόπιν Ενημέρωσης) ανακοίνωσε ένα ανησυχητικό γεγονός σχετικά με το εμβόλιο COVID της Pfizer:

«Ο FDA διαβεβαίωσε το κοινό ότι θα παρέχει διαφάνεια για οποιοδήποτε εμβόλιο COVID-19 εγκρίνει. Αυτή η υπόσχεση θα περιλάμβανε σίγουρα την ενημέρωση του κοινού για το τι περιέχει το φιαλίδιο που εγχέεται στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, ο FDA επέλεξε να αποκρύψει από το κοινό ένα συστατικό που αποτελεί το μοναδικό υγρό συστατικό του συμπυκνωμένου περιεχομένου των φιαλιδίων των εμβολίων Pfizer!»

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της ICAN:

«Κατά την αδειοδότηση του εμβολίου της Pfizer, ο FDA ενέκρινε να δοθεί στο κοινό ένα ενημερωτικό δελτίο, το οποίο περιλαμβάνει κατάλογο των συστατικών του εμβολίου. Παραδόξως, ο κατάλογος αυτός δεν αναφέρει κανένα μυστικό συστατικό. Ποιο είναι το μυστικό συστατικό; Κανείς δεν γνωρίζει εκτός από την Pfizer και τον FDA. Στην τεχνική τεκμηρίωση που δεν προορίζεται για διανομή στο ευρύ κοινό, ο FDA αποκάλυψε ότι αυτό το μυστικό συστατικό αποτελεί περίπου το 22% του αραιωμένου περιεχομένου του φιαλιδίου (0,45 mL από 2 mL), αλλά απέκρυψε πλήρως το όνομα του μυστικού συστατικού. Οι δικηγόροι της ICAN επικοινώνησαν αμέσως με τον FDA και ζήτησαν την άρση της διαγραφής. Ωστόσο, ο FDA αρνήθηκε να το πράξει χωρίς επίσημο αίτημα. Ως εκ τούτου, η ICAN, μέσω των δικηγόρων της, υπέβαλε επίσημο αίτημα στον FDA να αποκαλύψει την ταυτότητα του μυστικού συστατικού»

Μετά από όλα αυτά, ο FDA αποφάσισε να αποκαλύψει το κρυμμένο συστατικό !  

Ποιο ήταν λοιπόν το περίφημο συστατικό, το οποίο τόσο επιμελώς μας έκρυβαν και χρειάζονταν επίσημο αίτημα και επίκληση του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) για να το αποκαλύψουν; Κατά τον FDA, τίποτα άλλο παρά αγνό και αθώο… νεράκι του Θεού!!!

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η… αποκάλυψη γέννησε περισσότερες απορίες απ’ όσες έλυσε, καθώς εύλογα αναρωτιέται κανείς, για ποιο λόγο το νερό να κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό! Η οργάνωση ICAN εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλλει ότι ο FDA «παίζει παιχνίδια» με την ενημέρωση του κοινού για τα εμβόλια COVID:  «Αποκαλύπτοντας αυτό το συστατικό, ο FDA αποκάλυψε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. Εάν προσπαθεί να αποκρύψει από το κοινό την ύπαρξη «νερού» στο εμβόλιο της Pfizer, τι άλλο επιδιώκει να αποκρύψει από το κοινό; Και τι μέτρα λαμβάνει ο FDA όταν προσπαθεί να αποκρύψει από το κοινό πληροφορίες που είναι πραγματικά επιζήμιες για τα συμφέροντα ή τη φήμη του;»

Υπάρχει περίπτωση ο FDA να ψεύδεται (πάλι) και το κρυφό συστατικό να μην είναι νερό αλλά κάτι άλλο, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει κρυφό; Είναι λογικό στη λίστα των συστατικών του συμπυκνωμένου φιαλιδίου να υπάρχει και κάποιος διαλύτης και κανένα άλλο από τα αναφερόμενα συστατικά δεν είναι διαλύτης, εκτός από το «νερό». Είναι όμως το νερό ο κατάλληλος διαλύτης για τα συγκεκριμένα νανολιπίδια;

Το κύριο νανολιπίδιο που περιέχεται στο φιαλίδιο της Pfizer είναι το ALC-0315. Πρόκειται για ένα συστατικό, το οποίο  όπως ανέδειξε στην ένορκη κατάθεσή της η στρατιωτική γιατρός Δρ Λονγκ, πρόκειται για ένα επικίνδυνο τοξικό υλικό, το οποίο «δεν έχει πιστοποιηθεί πλήρως για ιατρικές εφαρμογές» και προορίζεται μόνο «για ερευνητική χρήση». Προσπερνάμε το γεγονός ότι ο FDA δεν απέκρυψε το τοξικό ALC-0315 και επέλεξε να αποκρύψει το… νερό, και πάμε να δούμε αν το νερό είναι ο κατάλληλος διαλύτης για το ALC-0315.

Στη σελίδα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ALC-0315, όπου αναφέρονται και οι μέθοδοι και τα μέσα διάλυσής του, το «νερό» υπάρχει μόνο σαν τελικός διαλύτης,  Αντίθετα, βλέπουμε ότι ο πρώτος διαλύτης του ALC-0315 πρέπει να είναι λιπόφιλος και συγκεκριμένα η ουσία DMSO (dimethyl sulfoxide ). Πρόκειται για μια ουσία η οποία έχει αποδειχθεί εργαστηριακά ότι έχει τοξική επίδραση στα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα αιμοπετάλια και τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων και άρα μπορεί να είναι υπεύθυνη για τις εκτεταμένες παράξενες θρομβώσεις που οι νεκροψίες σε νεκρούς εμβολιασμένους έχουν αποδείξει.

Επιπλέον, το DMSO είναι εξαιρετικά εύφλεκτο και ακόμα και η εξατμισμένη ουσία μπορεί να σχηματίσει εύφλεκτα μίγματα με τον αέρα.

Αν λοιπόν πράγματι χρησιμοποιείται  μια ουσία όπως το DMSO στην παρασκευή του εμβολίου και βρίσκεται στα φιαλίδια με το συμπυκνωμένο εμβόλιο αυτό μόνο η Pfizer και ο FDA το γνωρίζουν. Και, όπως φαίνεται, θα χρειαστεί πολύ πιο ισχυρή πίεση από την επίκληση του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) για να το αποκαλύψουν.

 Πηγη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: