«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ιστορική απόφαση της Γαλλικής Γερουσίας στις 13/10/21: απορρίπτει την πρόταση νόμου για υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά covid19.Tην καταψήφισε με ευρεία πλειοψηφία 262 έναντι 64!

 

Ιστορική απόφαση της Γαλλικής Γερουσίας στις 13/10/21.Covid-19: Η Γερουσία απορρίπτει την πρόταση νόμου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.Tην καταψήφισε με ευρεία πλειοψηφία 262 έναντι 64! ( σσ Mια απόφαση σταθμός που σηματοδοτεί την αντιστροφή κλίματος)


Το εμβόλιο covid-19 δεν θα ενταχθεί στον κατάλογο των υποχρεωτικών εμβολίων στον Κώδικα Δημόσιας Υγείας της Υγείας.( σσ γιατί άραγε; To ”ασφαλές” πολυδιαφημισμένο εμβόλιο απορρίπτεται;) Οι Γερουσιαστές δεν ενέκριναν το νομοσχέδιο που κατέθεσε η Σοσιαλιστική Ομάδα στις 13 Οκτωβρίου.

Ένα ακόμη πισωγύρισμα για τους υποστηρικτές του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του Covid-19 στον γενικό πληθυσμό για να συμπεριληφθεί με τα 11 άλλα εμβόλια που επιβλήθηκαν σε παιδιά που γεννήθηκαν από το 2018. Η Γερουσία δεν υιοθέτησε το νομοσχέδιο “για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19..
Το εμβόλιο covid-19 δεν θα ενταχθεί στον κατάλογο των υποχρεωτικών εμβολίων στον Κώδικα Δημόσιας Υγείας. Οι γερουσιαστές δεν ενέκριναν το νομοσχέδιο που κατέθεσε η Σοσιαλιστική Ομάδα στις 13 Οκτωβρίου.(Έτσι και με αυτή την απόφαση αποσυσχετίζεται το πειραματικό σκεύασμα τεχνολογίας mRNA από την σύγκρισή του με εμβόλια όπως αυτό της πολυομυελίτιδας.)
” Το Το κείμενο, που κατατέθηκε από μέλη της σοσιαλιστικής ομάδας στα τέλη Αυγούστου, απορρίφθηκε, με 262 ψήφους υπέρ και 64. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=hzQlUP51eHk&feature=emb_imp_woyt

Την περασμένη εβδομάδα, το κείμενο είχε ήδη αποτύχει να πείσει την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων στην πλειοψηφία της. Από τις 24 Ιουλίου, οι σοσιαλιστές γερουσιαστές προσπάθησαν να εισαγάγουν αυτή τη διάταξη τροποποιώντας το νομοσχέδιο που θεσπίζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους υγειονομικούς και το υγειονομικό πάσο. Απορρίφθηκε 262 ψήφοι έναντι 76.

Μόνο σχεδόν όλη η σοσιαλιστική ομάδα που είναι και αυτή που εκπόνησε το κείμενο το ψήφισε συν 3 άλλοι Γερουσιαστές από κέντρο και δεξιά. Οι άλλες κομματικές ομάδες το καταψήφισαν ενώ υπήρξαν και 14 αποχές. Η κυβέρνηση επίσης δια του Adrien Taquet, εξέφρασε την αντίθεσή της «προτιμάμε να πείσουμε παρά να εξαναγκάσουμε » επέμεινε ο Υπουργός για παιδική ηλικία και οικογένεια. publicsenat 13/10.21

dimpenews.com

 Σε μας υπαρχουν δυστυχως και "επαναστατες" του γλυκου νερου, της "υπομονης" η της εντολης του μπλοκαρισματος επειδη το επομενο οποιο κομμα δεν τον συμφερει να εχει ανθρωπους που οντως δεν λυγιζουν την σπονδυλικη τους στηλη... ΑΝ βλεπω παλι κωλους, νομιζω πως ο κοσμος θα τους γδαρει απλα ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: