«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Τα μηδενικα που θελουν να γινονται νουμερα... η καινουργια γενια του ακρατου καταναλωτισμου... Νιωθετε και εσεις πως φτιαξαμε "Γρετες";.

 

Εξαιρετική απάντηση από δημοσιογράφο του SkyNews Australia στους νέους που διαδήλωσαν πρόσφατα για το κλίμα:
«Είστε η πρώτη γενιά που απαιτούσε κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο στην τάξη. Όλα τα μαθήματά σας γίνονται στον υπολογιστή. έχετε τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο, περνατε όλη την ημέρα χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά μέσα. Αντί να περπατήσετε για να πάτε στο σχολείο, έχετε ένα στόλο ιδιωτικών οχημάτων που φράζουν τους δημόσιους δρόμους. Είστε ο μεγαλύτερος καταναλωτής καταναλωτικών αγαθών σε όλη την ιστορία, αγοράζοντας συνεχώς τα πιο ακριβά ρούχα για να είστε «μοντέρνοι», η δε διαμαρτυρία σας δημοσιεύεται ψηφιακά και ηλεκτρονικά.
«Παιδιά, πριν διαμαρτυρηθείτε, κλείστε τον κλιματισμό, περπατήστε στο σχολείο, κλείστε τα κινητά σας και διαβάστε ένα βιβλίο, φτιάξτε σάντουιτς αντί να αγοράζετε συσκευασμένα τρόφιμα.
Δυστυχώς όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί, επειδή είστε εγωιστές, κακομαθημένοι, χειραγωγήσιμοι από ανθρώπους που σας χρησιμοποιούν, διακηρύσσοντας ότι έχετε μια ευγενή υπόθεση ενώ επιδίδεστε στην πιο άγρια ​​δυτική πολυτέλεια. Ξυπνήστε, ωριμάστε και κλείστε το στόμα σας. Μάθετε για τα γεγονότα πριν διαμαρτυρηθείτε ».

https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/s600x600/243956025_1481503812227424_8061332195333838903_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=wdGKGmKNx2cAX-E7NvZ&tn=MDW-3lK4JQnY91eq&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=99adb354bfe5bdbc7e31de764984cef4&oe=6180B4E6 

Adriana Siapca

Νιωθω πως και εγω γεννησα μια "Γρετα", δυστυχως... χωρις να παλεψουν στην ουσια για καμια "αλλαγη", φτιαξαμε μια γενια κακομαθημενων, εγωισταρων, χειραγωγησιμων και χειραγωγηστικοι  εκει οπου τους παιρνει, ανικανοποιητων, αχαριστων και πανω απ 'ολα καλων υποκριτων παιδιων. Δυστυχως θελαμε να μην τους λειπει τιποτα και τωρα εμαθαν πως για να εχουν απ όλα και ακομα παραπανω, μπορουν να χειραγωγουν -τις μαζες, τους γονεις, οποιονδηποτε και οτιδηποτε, αρκει να εχουν ενα ευκολο κερδος χωρις προσωπικο ιδρωτας. Με ενα γλυκο προσωπακι και ενα καλα μαθημενο ποιημα που τους εφτιαξαν οι "καλοθελητες", μπορουν να πατανε επι πτωματων για να φτασουν σε οτιδηποτε θελουν. Και ναι, εχουν δικιο οταν μας λενε πως ειμαστε βλακες διοτι ιδρωσαμε για τετοια νουμερα στο παγκοσμιο καρναβαλι. Και ναι, εχουν δικιο να τους χρησιμοποιουν διοτι πολλοι εφτασαν να ειναι αντικειμενα χωρις ψυχη και χωρις συνειδηση. Φουσκομενα μηδενικα στην ουσια.

Δυστυχως

Δεν υπάρχουν σχόλια: