«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Πάνω από 10,000 παιδιά πρόσφυγες αγνοούνται σύμφωνα την Europol αρθρο του 2016...

01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ευρωπαϊκή Αστυνομία Europol, προειδοποιεί πως ανήλικοι πρόσφυγες έχουν μπει στο στόχαστρο ευρωπαικών κυκλωμάτων εμπορίας ανθρώπων. Τουλάχιστον 10,000 ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες έχουν εξαφανιστεί μετά την άφιξή τους στην Ευρώπη, ενώ υπάρχει ο φόβος ότι έχουν πέσει σε χέρια οργανωμένων κυκλωμάτων εμπορίας ανθρώπων. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Brian Donald, αξιωματούχου της Europol, στον Observer, 5,000 παιδιά εξαφανίστηκαν στην Ιταλία μόνο, ενώ έχουν χαθεί τα ίχνη άλλων 1,000 στη Σουηδία. Δε θα ήταν παράλογο να πούμε ότι μιλάμε για πάνω από 10,000 παιδιά. Δεν είναι όλα από αυτά θύματα κακοποιών. Κάποια ίσως να έχουν μεταφερθεί σε οικογενειακά μέλη. Απλώς δεν ξέρουμε πού είναι, τι κάνουν και με ποιόν είναι.»

H δυσχερής θέση των ασυνόδευτων παιδιών-προσφύγων έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο πιεστικά ζητήματα της μεταναστευτικής κρίσης. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η Βρετανία θα μεγαλύτερο αριθμό ασυνόδευτων ανηλίκων από τη Συρία και άλλες ζώνες συγκρούσεων. Σύμφωνα με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Save the Children», εκτιμάται ότι 26.000 ασυνόδευτα παιδιά εισήλθαν στην Ευρώπη το περασμένο έτος. 

Ο Donald επιβεβαίωσε πως η Europol έχει αποδείξεις πως κάποιοι ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες στην Ευρώπη έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Στη Γερμανία και την Ουγγαρία  μεγάλος αριθμός εγκληματιών συνελήφθη ενώ εκμεταλλευόταν πρόσφυγες. «Ένα ολόκληρο εγκληματικό δίκτυο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 18 χρόνια γύρω από την εκμετάλλευση προσφύγων. Υπάρχουν φυλακές στη Γερμανία και την Ουγγαρία, όπου η πλειοψηφία των ατόμων που βρίσκονται εκεί, σχετίζονται με εγκληματική δραστηριότητα που συνδέεται με την προσφυγική κρίση.».

Πηγη: newlaw 

Φαινεται πως αυτα τα παιδια τα "ξεχασαν" ολοι, οπως "ξεχασαν" και τα παιδια των πειραματων του Monarch και του MKultra...  μονο τα "δικα μας τα παιδια" μας ενδιαφερουν, πουλακια μου; ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ! 

Το κακο σας τον καιρο τωρα... "ξεχασιαριδες"...

Και ουτε καν για τα παιδια σας δεν σηκωσατε τον κωλο απο τους καναπεδες επι μηνες οπως εκαναν οι Γαλλοι και οι Ιταλλοι... αρκει να ερθει ο επομενος που θα κανει κατι ΜΟΝΟ για τα δικα ΣΑΣ τα παιδια... Λενε πως το χουι δεν βγαινει παρα μονο μαζι με την ψυχη... Εχετε εσεις που αδιαφορειτε η που δειλιαζετε;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: