«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Δημήτρη Δειρμεντζίδη... "Ποσα θα υποστούν Καρδιακή ανεπάρκεια και πόσα θα χρειαστεί να Μεταμοσχευθουν? ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ!" απο αυτη την αποψη μεχρι να μπλοκαρει φιλους επειδη μιλανε για την Ινβερμεκτινη και τα αποτελεσματα στην Ινδια... 3 εβδομαδες δρομος... ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ;

 Η αναρτηση του Δημητρη Κουβελα με εκανε να κανω φιλο τον σεβαστο καρδιολογο για τον οποιο μιλαει εδω:

Η σκληρή φράση του Δημήτρη Δειρμεντζίδη που οδήγησε στην ανάρτηση του Δ.Κούβελα

Αποκαλυπτικός είναι  ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος σε μια εκρηκτική του ανάρτηση του την οποία δανείζεται από τον συνάδελφό του Δημήτρη Δειρμεντζίδη, αναφέρεται στους εμβολιασμούς στα παιδιά και για τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον κάτι που στην κυβέρνηση δεν φαίνεται να το πολυσυζητούν καθώς στόχος είναι να εμβολιαστούν πάση θυσία όσο γίνεται πιο πολλά παιδιά.

Δείτε την ανάρτηση:

«Από τον συνάδελφο Δημήτρη Δειρμεντζίδη. Φυσικά θα πρέπει να αναφέρονται τα περιστατικά, με οτιδήποτε συμβαίνει, για βέλτιστη αντίληψη της ασφάλειας των προϊόντων. Επίσης θα πρέπει να αναφέρονται παράλληλες φαρμακευτικές αγωγές ή άλλα γεγονότα (πχ ψεκασμοί αγρών, υποκείμενο νόσημα κλπ).

‘Δημητρης Δειρμεντζιδης:

162 νοσηλείες στα Νοσοκομεία  Εφήβων 12-15 ετών με Μυοκαρδίτιδα μετά τον Εμβολιασμό ανά εκατομμύριο!

44 νοσηλείες αν υποστούν COVID19!

Οποιος πει πού γέρνει η πλάστιγγα κερδίζει Παγωτό!

ΓΙΑ τώρα! Μετά?

Ποσα θα υποστούν Καρδιακή ανεπάρκεια και πόσα θα χρειαστεί να Μεταμοσχευθουν?

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ!’».

 

Dimitrios Kouvelas

Χθες στις 7:23 π.μ.  · 

Από τον συνάδελφο Δημητρης Δειρμεντζιδης. Φυσικά θα πρέπει να αναφέρονται τα περιστατικά, με οτιδήποτε συμβαίνει, για βέλτιστη αντίληψη της ασφάλειας των προϊόντων. Επίσης θα πρέπει να αναφέρονται παράλληλες φαρμακευτικές αγωγές ή άλλα γεγονότα (πχ ψεκασμοί αγρών, υποκείμενο νόσημα κλπ).

Δημητρης Δειρμεντζιδης

20 Σεπτεμβρίου στις 4:07 π.μ.  · 

Πηγη: https://ptolemaidanews.gr/article.php?id=123547

Επι εβδομαδες ο καρδιολογος  Δημήτρης Δειρμεντζίδης εγραψε τα συνηθισμενα, τα αστεια για τους "ειδικους", κ.λπ. Εδω και λιγες μερες απολογηθηκε πως εκανε το εμβολιο επειδη ειναι ειδικη κατηγορια, αλλα ειναι εναντιον την υποχρεωτικοτητας- σεβαστο και δεκτο να κανει οποιοσδηποτε οτι νομιζει, λεω εγω. Και συνεχιζω να κανω like. Χθες το βραδυ βλεπω μια δικη του δημοσιευση υπερ του εμβολιασμου και ποσο καλο κανουν σε διαφορες κατηγοριες... Μαλιστα, οταν φιλοι του του εγραψαν ευγενικα να δει θανατους ανθρωπων μετα εμβολιασμου, εμβολιασμο που υποτιθεται πως επρεπε να τους προστατευει - και ΔΕΝ το εκανε. 

Γραφω και εγω σχολιο απο κατω της δικης του δημοσιευση για την Ινβερμεκτινη και τα αποτελεσματα μηδεν κρουσματων και θανατων στην Ινδια με κατω απο 15% εμβολιασμους και πως νομιζω πως ξερει πως η κυβερνηση της Ινδιας εκανε αγωγη εναντια του Π.Ο.Υ. επειδη απαγορευει την δημοσιευση της αποτελεσματικοτητας της Ινβερμεκτινης στην Ινδια, ο καρδιολογος μου κανει ενα like στο σχολιο... και το πρωι με βλεπω μπλοκαρισμνη απο αυτον... Μαλιστα. Ειτε δεν σου αρεσει το σχολιο και μου γραφεις απο κατω τον λογο και σιγουρα δεν κανεις like στο εν λογο σχολιο... Ειτε δεν με θελεις για φιλη επειδη εισαι ιατρος και ΦΟΒΑΣΑΙ μια που λεει αληθεια... οκ, και ετσι απλα με διαγραφεις. Για να με μπλοκαρεις ωστε να μην δω καν τι δημοσιευεις απο εδω και μπρος και σε ανυποπτο χρονο, σημαινει πως κατι πολυ περιεργο συμβαινει... Αραγε, τι θα δημοσιευει και ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οι μαχητες για τον συνανθρωπο;; 

Κριμα, παραξενο. Αλλα συνεχιζω οπως η ψυχη μου επιβαλλει. Και μονο ο Θεος! 

Επιπλεον ο καθενας πραττει οπως του λεει η δικη του συνειδηση- για αυτους που εχουν, βεβαια. Λυπαμαι οταν βλεπω ιατρους η εκκλησιαστικους ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ να εκβιαζονται ωστε να συνεχιζουν το εργο τους... 

Απο την αλλη και η δειλια εχει τα ορια της. Αυριο να μην πει κανενας δειλος πως καποτε εγραψε κατι... Ας συνεχιζει να κανει ΑΠΛΑ το λειτουργημα του. Εως εκει!

Υπαρχουν και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΙΑΤΡΟΙ που εκδιωχθηκαν αν και τους ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αλλα δεν φταινει εκεινοι. Απεναντιας συνεχιζουν τον αγωνα τους ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Και ειναι και ακτιβιστες και λενε και την τεκμιριωμενη τους επιστημονικη γνωμη βασιζομενη σε δεδομενα. Απλα για το καλο ΟΛΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Προσωπικα δεν ειμαι της αποψης του να ¨σκοτωνουν τα αλογα οταν γερασουν"... μπας και θα σωθουν τα πουλαρια... Αν δεν εχουν αναγκη το ειδος διοτι θα αντικαθηστουν απο μηχανοκινητα, τοτε θα θελουν να σκοτωσουν ολο το ειδος, ειτε με το καροτο, ειτε με το μαστιγιο μεχρι να φτασουν στο ΣΦΑΓΕΙΟ... 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: