«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Μελέτη Οξφορντ: οι πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί έχουν 251 φορές υψηλότερο ιικό φορτίο covid19 από τους ανεμβολίαστους και είναι υπερμεταδότες!

 

Μια νέα μελέτη αποδεικνύει ότι οι υγειονομικοί που είναι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ιικό φορτίο 251 φορές υψηλότερο από ανεμβολίαστους και τους συναδέλφους τους
Μελέτη: Πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης φέρουν 251 φορές περισσότερο ιικό φορτίο, κι αποτελούν εγγενή απειλή για μη εμβολιασμένους ασθενείς, συναδέλφους τους.
Ένα έγγραφο που εκδόθηκε από την έγκυρη ομάδα κλινικών ερευνών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (Oxford University Clinical Research Group), που δημοσιεύθηκε στις 10 Αυγούστου στο The Lancet, διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν 251 φορές το φορτίο των ιών COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα άτομα.

Μια νέα μελέτη αποδεικνύει ότι οι υγειονομικοί που είναι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ιικό φορτίο 251 φορές υψηλότερο από ανεμβολίαστους και τους συναδέλφους τους
Μελέτη: Πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης φέρουν 251 φορές περισσότερο ιικό φορτίο, κι αποτελούν εγγενή απειλή για μη εμβολιασμένους ασθενείς, συναδέλφους τους.
Ένα έγγραφο που εκδόθηκε από την έγκυρη ομάδα κλινικών ερευνών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύθηκε στις 10 Αυγούστου στο The Lancet, διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν 251 φορές το φορτίο των ιών COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα άτομα.

Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν 251 φορές περισσότερο ιικό φορτίο COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα.
Ένα πρωτοποριακό ντοκουμέντο από την έγκυρη ομάδα κλινικών ερευνών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύθηκε στις 10 Αυγούστου στο The Lancet, περιλαμβάνει ανησυχητικά ευρήματα καταστροφικά για την κυκλοφορία του εμβολίου COVID.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν 251 φορές το φορτίο των ιών COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα.

Ενώ μετριάζει τα συμπτώματα της λοίμωξης, το εμβόλιο επιτρέπει στα εμβολιασμένα άτομα να μεταφέρουν ασυνήθιστα υψηλά ιικά φορτία χωρίς να αρρωστήσουν στην αρχή, μετατρέποντάς τα ενδεχομένως σε προσυμπτωματικά υπερδιαχυτικά.

Αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι η πηγή των συγκλονιστικών αυξήσεων κρουσμάτων μετά τον εμβολιασμό σε πληθυσμούς πρωταθλητές εμβολιασμού παγκοσμίως.

Οι συντάκτες της εφημερίδας, Chau et al, απέδειξαν εκτεταμένη αποτυχία εμβολίου και μετάδοση υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες σε ένα lockdown νοσοκομείου στην πόλη Χο Τσι Μιν, Βιετνάμ.

Οι επιστήμονες μελέτησαν εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που δεν μπόρεσαν να φύγουν από το νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Τα δεδομένα έδειξαν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί-περίπου δύο μήνες μετά την ένεση με το εμβόλιο Oxford/AstraZeneca COVID-19 (AZD1222)-απέκτησαν, μετέφεραν και πιθανότατα μετέδωσαν την παραλλαγή Delta στους εμβολιασμένους συναδέλφους τους.

Σίγουρα επίσης πέρασαν τη λοίμωξη Delta σε ευπαθή μη εμβολιασμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών τους. Η αλληλουχία των στελεχών επιβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι μετέφεραν τον SARS-CoV-2 ο ένας στον άλλο.

Αυτό είναι σύμφωνο με τις παρατηρήσεις στις ΗΠΑ από τον Farinholt και τους συναδέλφους του και σύμφωνες με τα σχόλια του διευθυντή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που παραδέχονται ότι τα εμβόλια COVID-19 απέτυχαν να σταματήσουν τη μετάδοση του SARS-CoV-2.

Στις 11 Φεβρουαρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέφερε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου AZD1222 63,09% έναντι της ανάπτυξης συμπτωματικής λοίμωξης SARS-CoV-2. Τα συμπεράσματα του εγγράφου Chau υποστηρίζουν τις προειδοποιήσεις κορυφαίων ιατρών εμπειρογνωμόνων ότι η μερική, μη αποστειρωτική ανοσία από τα τρία περίφημα «διαρρέοντα» εμβόλια COVID-19 επιτρέπουν τη μεταφορά 251 φορές του ιικού φορτίου του SARS-CoV-2 σε σύγκριση με τα δείγματα από την εποχή του προ-εμβολιασμού το 2020.

Έτσι, έχουμε ένα βασικό κομμάτι του παζλ που εξηγεί γιατί το ξέσπασμα του Δέλτα είναι τόσο φοβερό-οι πλήρως εμβολιασμένοι συμμετέχουν ως ασθενείς με COVID-19 και λειτουργούν ως ισχυροί υπερ-διαδοτές της μόλυνσης τύπου Typhoid Mary.

Τα εμβολιασμένα άτομα εκτοξεύουν συγκεντρωμένες ιογενείς εκρήξεις στις κοινότητές τους και τροφοδοτούν νέες εξάρσεις του COVID. Οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μολύνουν σχεδόν σίγουρα τους συναδέλφους και τους ασθενείς τους, προκαλώντας φρικτές παράπλευρες ζημιές.

Ο συνεχής εμβολιασμός θα επιδεινώσει αυτό το πρόβλημα, ιδιαίτερα μεταξύ των γιατρών πρώτης γραμμής και των εργαζομένων νοσηλευτών που φροντίζουν ευάλωτους ασθενείς.

Τα συστήματα υγείας θα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως τις εντολές εμβολίου, να κάνουν απολογισμό των εργαζομένων που έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 και έχουν μεγάλη ανοσία στο Delta και να θεωρήσουν τις επιπτώσεις των σημερινών εμβολιασμένων εργαζομένων τους ως εν δυνάμει απειλές για ασθενείς υψηλού κινδύνου και συναδέλφους τους.

Peter A. McCullough, M.D., MPH

Ο Δρ McCullough είναι πιστοποιημένος στην εσωτερική ιατρική, τις καρδιαγγειακές παθήσεις και την κλινική λιπιδιολογία. Children’s Health Defense 23/8/21

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: