«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Πρέπει να εμβολιαστείτε; Steve Kirsch

 Ωστόσο, με βάση αυτά που γνωρίζω τώρα σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου, τα τρέχοντα ποσοστά COVID και το ποσοστό επιτυχίας των πρωτοκόλλων πρώιμης θεραπείας,  η απάντηση που θα έδινα σήμερα σε οποιονδήποτε με ρωτούσε για συμβουλές σχετικά με το εάν θα πάρω κάποιο από τα τρέχοντα εμβόλια θα είναι, "Απλώς πείτε όχι".

Τα τρέχοντα εμβόλια αντενδείκνυται ιδιαίτερα εάν έχετε ήδη μολυνθεί με COVID ή είστε κάτω των 20 ετών. Για αυτούς τους ανθρώπους, θα έλεγα «διπλό όχι».

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. Θα μάθετε πώς λειτουργούν αυτά τα εμβόλια και τα βασικά λάθη που έγιναν. Θα καταλάβετε γιατί υπάρχουν τόσες πολλές παρενέργειες και γιατί αυτές είναι τόσο ποικίλες και γιατί συμβαίνουν σχεδόν όλες εντός 30 ημερών από τον εμβολιασμό. Θα καταλάβετε γιατί τα παιδιά έχουν καρδιακές προσβολές, χάνουν την όρασή τους και ικανότητα να μιλούν.

Αυτό γράφτηκε την 1η Ιουνίου 2021. Οι απόψεις μου μπορεί να αλλάξουν καθώς εμφανίζονται νέα στοιχεία και νέα εμβόλια. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τα εμβόλια Novavax και Covaxin επειδή μπορεί να έχουν ανώτερο προφίλ ασφάλειας από τα τρέχοντα εμβόλια.

Πρώτον, εδώ είναι μερικά πράγματα που θέλω να γνωρίζετε:

1.Τις απόψεις αυτού του άρθρου δεν τις ασπάζονται οι περισσότεροι επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι το τρέχον εμβόλιο είναι η καλύτερη επιλογή για όλους.

2.Τα επιχειρήματα είναι πολύ πολωτικά: κάθε πλευρά επιμένει ότι αυτή είναι η σωστή και η άλλη πλευρά είναι εντελώς ανεύθυνη και ανήθικη.

3.Ως απόδειξη του # 2: Πιστεύω ακράδαντα ότι οι ειδικοί επιστήμονες έχουν εντελώς λάθος και οι γιατροί με περισσότερους από 500 ασθενείς έχουν δίκιο.

4.Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι ο εμβολιασμός με τα τρέχοντα εμβόλια έχει κίνδυνο ανεπιθύμητων παρενεργειών. Είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τα παραδοσιακά εμβόλια. Για παράδειγμα, για την ηλικιακή ομάδα 30-39, υπήρξαν μόλις 7 θάνατοι τα τελευταία 10 χρόνια (2010 έως 2019) που αναφέρθηκαν στο  VAERS  για το εμβόλιο γρίπης σε σύγκριση με 68 θανάτους από τα εμβόλια COVID μόνο το 2021 (που λήγει τον Μάιο του 2021). Αυτό υποδηλώνει ότι  το ποσοστό θανάτου είναι περίπου 100 φορές μεγαλύτερο για αυτό το εμβόλιο  σε σύγκριση με το εμβόλιο γρίπης. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το εμβόλιο δεν είναι ασφαλές, σκοτώνει ανθρώπους.

5.Με βάση αυτά που γνωρίζω σήμερα για τα Σοβαρά Ανεπιθύμητα Συμβάντα (ΣΑΣ) και τα ποσοστά θανάτου, η επιλογή να μην εμβολιαστείτε (και  αν  αργότερα κολλήσετε COVID, να την αντιμετωπίσετε εγκαίρως) είναι η ανώτερη επιλογή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για άτομα κάτω των 30 ετών. Ο κίνδυνος μόλυνσης είναι χαμηλότερος και τα πρωτόκολλα πρώιμης θεραπείας είναι πιο αποτελεσματικά και αποδεδειγμένα.

6.Έχω ηθική υποχρέωση να αναφέρω αυτήν την επιλογή στους ανθρώπους, επειδή πιστεύω ότι θα σώσει ζωές και θα αποφύγει τις εξουθενωτικές σοβαρἐς ανεπιθύμητεςπαρενέργειες που προκαλούνται από τα τρέχοντα εμβόλια, πολλές από τις οποίες μπορεί να είναι μόνιμες.

7.Πάνω από 4.200 θάνατοι που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID έχουν αναφερθεί στο σύστημα VAERS. Κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό, αλλά είναι πιθανότατα πολύ υψηλότερος αφού το VAERS είναι ένα εθελοντικό σύστημα και ξέρω ότι οι γιατροί αποθαρρύνονται να αναφέρουν θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο. Αντίθετα, εάν τα 600Κ άτομα που είχαν ήδη πεθάνει από μολύνσεις COVID είχαν υποβληθεί σε θεραπεία εγκαίρως, ο αριθμός των θανάτων μέχρι σήμερα θα μπορούσε λογικά να εκτιμηθεί ότι είναι σημαντικά μικρότερος από αυτόν. Για παράδειγμα, 6.000 ασθενείς, εάν δεν υποβληθούν σε θεραπεία, θα παρήγαγαν τουλάχιστον 300 νοσηλείες (δεδομένου ότι η μέση ηλικία ήταν 60 ετών). Η έγκαιρη θεραπεία με ένα αποδεδειγμένο πρωτόκολλο (όπως αυτό των Fareed και Tyson) έχει αποδειχθεί ότι μειώνει αυτες τις νοσηλείες, σε 1 νοσηλεία με την ίδια ομάδα. Αυτοί είναι πραγματικοί αριθμοί στην πραγματική ζωή σε πολλές ανεξάρτητες πρακτικές. Αυτή είναι μια βελτίωση 300 φορές. Εάν προσθέσουμε ένα πρωτόκολλο προφύλαξης (όπως με την ιβερμεκτίνη), μειώνουμε ακόμη περισσότερο τους θανάτους σε περίπου 400 νεκρούς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα κάτι περισσότερο από μια διαφορά μεγέθους μεταξύ των επιλογών.

8.Χρησιμοποιώντας σύγχρονες νοσοκομειακές θεραπείες όπως η κυπροεπταδίνη, το leronlimab, η εισπνεόμενη αδενοσίνη και το ExThera Seraph 100, ακόμα κι αν κάποιος νοσηλευτεί, μπορούμε να μειώσουμε την πιθανότητα εμφάνισης αυτών έως και 4 ή περισσότερες, οδηγώντας σε <100 άτομα νεκρούς, όλα χωρίς την ανάγκη εμβολιασμού.

9.Αν το CDC έλεγε στους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τον ιό νωρίς με ένα κατάλληλο πρωτόκολλο,  δεν θα είχαμε ποτέ πανδημία,  καθώς αυτό θα οδηγούσε σε ποσοστό θνησιμότητας που είναι περίπου δύο τάξεις μεγέθους χαμηλότερο από  τον αριθμό των ανθρώπων που πεθάναν από τη γρίπη σε ένα τυπικό. έτος . Η έγκαιρη θεραπεία αποφεύγει επίσης τις τεράστιες ποσότητες παρενέργειών των εμβολίων SAE, πολλές από τις οποίες είναι εξουθενωτικές. Και μειώνει τον κίνδυνο βλάβης στον εγκέφαλο, την καρδιά και τους αναπαραγωγικούς ιστούς. Γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο παρέχει αιχμηρές πρωτεΐνες σε αυτές τις περιοχές, αυτό πλέον είναι αναμφισβήτητοΝομίζω ότι το μεγάλο λάθος ήταν η σιωπή σχετικά με την αξία της έγκαιρης θεραπείας και μιλούσαν μόνο για το εμβόλιο ως τη μόνη επιλογή.

10.Οι γιατροί πρώτης γραμμής που θεραπεύουν ενεργά ασθενείς έχουν διαφορετική άποψη από το CDC. Για παράδειγμα, μια ομάδα γιατρών που γνωρίζω έχουν αλλάξει από 100% υπέρ εμβόλιο σε 100% έναντι των  τρεχόντων  εμβολίων με βάση τις προσωπικές τους εμπειρίες (ευρύ φάσμα σπάνιων, ανεξήγητων σοβαρών καταστάσεων).

11.Αξιοσέβαστοι γιατροί όπως ο Peter McCullough που προηγουμένως πίστευαν ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές, τώρα συνειδητοποίησαν ότι έκαναν ένα λάθος και τώρα  λένε δημόσια στους ανθρώπους να μην κάνουν εμβολιασμό .

12.Ένας γιατρός που γνωρίζω με 1.200 συνολικούς ασθενείς, 700 εμβολιασμένους ασθενείς. Έχει 3 ασθενείς με σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως καρδιακή προσβολή, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, οξεία παγκρεατίτιδα, «τώρα κοντά στο θάνατο». Ένα ποσοστό σοβαρών συμβάντων 1 στα 250 είναι εντελώς απαράδεκτο, είναι σχεδόν τόσο κακό όσο ο ίδιος ο ιός. Γνωρίζω έναν άλλο γιατρό πρώτης γραμμής που έχει 550 ασθενείς, το 90% έχει εμβολιαστεί και δεν υπήρχαν σημαντικές διαρκείς ανεπιθύμητες ενέργειες. Γιατί δεν λαμβάνουμε τα πραγματικά δεδομένα από τις αρχές;

13.Το γεγονός ότι υπήρχαν ομάδες του Facebook «Vaccine side effects» με πάνω από 200.000 μέλη πριν το Facebook λογοκρίνει, είναι αντικειμενικά στοιχεία που υποστηρίζουν τους κλινικούς ιατρούς.

14.Πιστεύω ότι τα τρέχοντα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν πολύ εξουθενωτικές παρενέργειες και θα μπορούσαν να διορθωθούν έτσι ώστε να είναι πολύ πιο ασφαλή από ό, τι είναι σήμερα (αφαιρώντας την PEG, μειώνοντας τη δοσολογία, πριν και μετά τη φαρμακευτική αγωγή)

15.Δεν είμαι «αντιεμβολιαστής».  Νομίζω ότι οι εμβολιασμοί γενικά είναι υπέροχοι. Πάντα έχω εμβολιαστεί στο παρελθόν.  Πήρα το εμβόλιο Moderna τον Μάρτιο του 2021. Γενικά, τα εμβόλια mRNA είναι υπέροχα. Αλλά ΟΧΙ όταν το αντιγόνο είναι προβληματικό και συμπεριλαμβάνει το PEG, ώστε να έχει ευρεία κατανομή. Αυτό είναι το ζήτημα: το αντιγόνο υπομονάδας s1 σε συνδυασμό με το PEG στο εμβόλιο σημαίνει ότι ένα παθογόνο αντιγόνο κατασκευάζεται τώρα (για 48 ώρες) σε όλα τα μέρη του σώματός μου, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου μου και προκαλώντας θρόμβους αίματος και φλεγμονή. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία της πήξης και της αιμορραγίας, ακούστε αυτήν την εξαιρετική συνέντευξη 10 λεπτών του Byram Bridle.

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στην Ιαπωνία δείχνει ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) που περιέχουν τον κώδικα mRNA κυκλοφορούν ευρέως μέσα στο σώμα μετά τον εμβολιασμό, φτάνοντας στον εγκέφαλο, τον σπλήνα, το παχύ έντερο, την καρδιά, το ήπαρ, τους πνεύμονες και άλλα όργανα. Το έγγραφο μελέτης, που αρχικά γράφτηκε στα Ιαπωνικά και μεταφράστηκε αυτόματα στα Αγγλικά, βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο (PDF)
Με την επισήμανση "Pfizer εμπιστευτικό", η μελέτη είναι γνωστή ως μελέτη βιοκατανομής που χρησιμοποιεί ένζυμα λουσιφεράσης και δείκτες ραδιοϊσοτόπων για την ακριβή παρακολούθηση της κατανομής των mRNA LNPs της Pfizer σε όλο το σώμα. 
Η πρώτη ενότητα φέρει την ένδειξη: SARS-CoV-2 mRNA Vaccine (BNT162, PF-07302048) 2.6.4 
Περίληψη της φαρμακοκινητικής μελέτης 
Η μελέτη αποκαλύπτει πώς τα mRNA LNPs κατανέμονται σε όλο το σώμα, ακόμη και επηρεάζουν τις ωοθήκες και τους όρχεις, δημιουργώντας τεράστια ερωτήματα σχετικά με τη γονιμότητα σε αυτούς που λαμβάνουν εμβόλιο mRNA. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τη μάζα των NLPs (σε μικρογραμμάρια) που βρέθηκαν σε κάθε όργανο μετά τον εμβολιασμό mRNA.

16.Τα ζητήματά μου είναι ΠΟΛΥ με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΤΡΕΧΟΝΤΩΝ εμβολίων σε σύγκριση με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προτύπων και των πρωτοκόλλων θεραπείας των εξωτερικών ασθενών. Ο αριθμός των σημαντικών ανεπιθύμητων παρενεργειών είναι ασυνήθιστα υψηλός και δεν είναι σαφές εάν αυτές είναι αναστρέψιμες. Η έλλειψη διαφάνειας και λογοκρισίας είναι και οι δύο ανησυχητικές.

17.Γνωρίζοντας τι ξέρω τώρα, δεν θα είχα κάνει την ίδια επιλογή αν μου δοθεί η επιλογή σήμερα.

18.Δεν θα επέτρεπα στα παιδιά μου να εμβολιαστούν με τα τρέχοντα εμβόλια. Η αντιστάθμιση κινδύνου-οφέλους δεν το δικαιολογεί.

19.Έχω βαθιά γνώση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των πρώιμων θεραπειών που λίγα άτομα έχουν και μου δίνει μια μοναδική προοπτική που έχουν λίγοι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο. Έχω επίσης βαθιά γνώση του γιατί το κατεστημένο απορρίπτει εσφαλμένα αυτές τις θεραπείες και προσποιούμαι ότι δεν λειτουργούν. Πιστεύω ότι οι πρώιμες θεραπείες είναι ανώτερες από τα τρέχοντα εμβόλια όσον αφορά την ελαχιστοποίηση του θανάτου και της αναπηρίας.

20.Ο μόνος στόχος μου είναι να  ελαχιστοποιήσω τον αριθμό των ατόμων που καταλήγουν νεκρά ή / και μόνιμα ανάπηρα.

21.Πιστεύω ότι δεν συμβαίνει πάντοτε, ο εμβολιασμός να είναι καλύτερος από την έγκαιρη θεραπεία: εξαρτάται από τον κίνδυνο / όφελος κάθε επιλογής, πόσο χρονών είστε, πού ζείτε κ.λπ.

22.Εάν είχα προηγουμένως COVID, δεν θα έκανα το εμβόλιο λόγω του κινδύνου εμφάνισης ανεπιθύμητων παρενεργειών.

23.Αν επέλεγα να εμβολιαστώ, θα έκανα πάντα το  ScreenB4Vaccine  για να δω αν θα είχα ήδη COVID. Θα εμβολιαζόμουν μόνο εάν δεν ήμουν ήδη άνοσος. Σήμερα, εάν είστε ήδη ανοσοί τότε η πρόσθετη προστασία δεν ξεπερνά σαφώς τους κινδύνους σοβαρής αντίδρασης.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα που καθιστά ξεκάθαρο ότι η άρνηση εμβολιασμού σώζει ζωές.

Προβληματικές ειδήσεις

Ακολουθούν μερικοί ακόμη τίτλοι που αμφισβητούν την ιδέα ότι «όλοι πρέπει να εμβολιάζουν συμπεριλαμβανομένων των παιδιών»:

Ο γιατρός COVID με μεγάλη αναφορά καταλήγει σε ένα εκπληκτικό συμπέρασμα: Δεν πρόκειται να «καθαρίσετε πρωτοφανείς αριθμούς» θανάτων που σχετίζονται με την ένεση

Δύο υγιείς έφηβοι πεθαίνουν μετά από ενέσεις «εμβολίου», ο διάσημος Yale Dr. Το 70% των θανάτων COVID είναι περιττό

7 περιπτώσεις παράλυσης αναφέρθηκαν μετά την ένεση Pfizer, καθώς περισσότερα σχολεία απαιτούν λήψεις

Εγγραφή :  Η ανιψιά του ασθενούς ανέφερε ότι ο βραχίονας του ασθενούς πονάει, είχε στομαχικές διαταραχές, πυρετό την επόμενη ημέρα μετά το εμβόλιο Την επόμενη μέρα ο ασθενής πέθανε. (24 ώρες μετά τον εμβολιασμό)

Το 16χρονο κορίτσι δεν μπορεί να μιλήσει ή να δει 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό.

Το CDC διερευνά καρδιακό πρόβλημα σε λίγους νέους παραλήπτες εμβολίων . Δεν θα πουν τον αριθμό, αλλά είναι κάτι παραπάνω από λίγοι. Οι έφηβοι δεν έχουν ποτέ καρδιακά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό. Το ίδιο το άρθρο λέει «αρκετές δεκάδες αναφορές» μυοκαρδίτιδας και το κατεστημένο αναφέρει σχετικά λίγες περιπτώσεις (σε σχέση με τα 100 εκατομμύρια που εμβολιάστηκαν πιθανώς).

Γιατί είναι αυτά τα εμβόλια τόσο επικίνδυνα;

Ακούστε αυτήν την εξαιρετική 10λεπτη συνέντευξη του Byram Bridle  για λεπτομέρειες, αλλά βασικά:

1.Η PEG επιτρέπει στα νανοσωματίδια λιπιδίων να εισβάλλουν σε ολόκληρο το σώμα,  συμπεριλαμβανομένης της διέλευσης του αιματοεγκεφαλικού φραγμού του εγκεφάλου

2.Το mRNA δίνει εντολή στα κύτταρα σε όλο το σώμα σας να παράγουν την υπομονάδα πρωτεΐνη spike 

3.Η S1 δεν είναι καλοήθης όπως είχε υποτεθεί. Θα προσκολληθεί στα αιμοπετάλια του υποδοχέα ACE2 προκαλώντας τη συσσώρευση που οδηγεί σε πήξη. Θα προσκολληθεί επίσης στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων (υποδοχείς ACE2 στα ενδοθηλιακά κύτταρα) προκαλώντας αιμορραγία. Όλη αυτή η ζημιά με τη σειρά της, δημιουργεί φλεγμονή που κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Οι θρόμβοι και η αιμορραγία προκαλούν κάθε είδους διαταραχές ανάλογα με το πού βρίσκονται.

4.Οι μελέτες ασφάλειας βιοκατανομής δεν πραγματοποιήθηκαν με το πραγματικό εμβόλιο (ένα μεγάλο όχι-όχι).

5.H s1 μπορεί να μεταφερθεί μέσω μητρικού γάλακτος σε βρέφη.

Με λίγα λόγια, όταν εμβολιάζεστε, εξαπολύετε τον ιερό τρόμο σε όλα τα όργανα σας, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου σας.

Υπήρχαν, λοιπόν, 2 μεγάλα σφάλματα:

  1. υποθέτοντας ότι η υπομονάδα s1 ήταν καλοήθης
  2. μη αφαίρεση της PEG από το σκεύασμα που θα είχε εντοπίσει περισσότερο την κατανομή στο σημείο της ένεσης

Κατάταξη των επιλογών

Προς το παρόν, εάν έπρεπε να επιλέξω προτιμώμενες προσεγγίσεις για την COVID θα επέλεγα:

1.Το εμβόλιο Novavax ή Covaxin όταν είναι ευρέως διαθέσιμο εάν επιβεβαιωθούν τα ανώτερα δεδομένα ασφάλειας και δεν είχα COVID

2.Η προφύλαξη έπειτα έγκαιρη θεραπεία εάν μολυνθείτε εν τω μεταξύ περιμένοντας το # 1

3.Στα τρέχοντα εμβόλια θα χρησιμοποιούσα προ-θεραπεία και αγωγή μετά τον εμβολιασμό για την αντιμετώπιση της πήξης (ασπιρίνη 81mg), της φλεγμονής (φλουβοξαμίνη- fluvoxamine), της βλάβης των ενδοθηλιακών κυττάρων (NAC) N acetylo cysteine, περιέχεται στο Trebon, εάν έπρεπε να εμβολιαστώ για επαγγελματικούς λόγους ή ταξίδια ή για κάποιο άλλο λόγο. 

Άλλες επιλογές πριν από τον εμβολιασμό:

1.Μία ασπιρίνη για ενηλίκους, 40 mg φαμοτιδίνης (famotidine) , 25 mg βενυδρίνης πριν από το εμβόλιο. 

Μετά το εμβόλιο: 
διατηρήστε το σώμα σας ενυδατωμένο, 81 mg ασπιρίνης, λοραταδίνη (loratidine) qd, 40 mg φαμοτιδίνης έως ότου είστε σίγουροι ότι έχετε ξεπεράσει τα πράγματα.

2.Pepcid + celebrex χορηγείται πριν και μετά το εμβόλιο.

3.HCQ (υδροξυχλωροκίνη), IVM (ιβερμεκτίνη), FLV combo πριν και μετά το εμβόλιο.

Είναι  σημαντικό να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν λάβετε την απόφασή σας,  ώστε να μπορείτε να λάβετε την απόφαση που είναι κατάλληλη για εσάς.

Σε κανονικές στιγμές, αυτό το άρθρο δεν θα χρειαζόταν να υπάρχει: η καλύτερη επιλογή θα ήταν ο εμβολιασμός.

Ωστόσο, σήμερα (30 Μαΐου 2021), η απόφαση εμβολιασμού είναι πολύ πιο περίπλοκη για τους ακόλουθους λόγους:

1.Έλλειψη διαφάνειας ως προς το ποσοστό σοβαρών μη αναστρέψιμων ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με τα τρέχοντα εμβόλια

2.Η σκόπιμη λογοκρισία των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών (όπως το Facebook που αφαιρεί πολλές ομάδες «ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων» εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων)

3.Προβλήματα ανέκδοτων αναφορών από φίλους και γιατρούς που γνωρίζω

4.Ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου έχουν τεθεί δημόσια από σεβαστούς επιστήμονες

5.Μια μεγάλη σεβαστή ομάδα ιατρών που προηγουμένως είχαν προτείνει εμβολιασμό (και τώρα είναι 100% κατά του εμβολιασμού.

6.Ένας γιατρός που δίνει τακτικά εμβόλια στους ασθενείς του μου είπε «σε 29 χρόνια εξάσκησης ιατρικής, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο». Φοβάται ότι δεν επιτρέπεται να μιλήσει δημοσίως για φόβο εκδίκησης (όπως αφαίρεση της άδειας εξάσκησης του για ιατρική).

7.Δεν υπάρχει διαφάνεια ως προς το όφελος κινδύνου για τα παιδιά του εμβολίου έναντι της λήψης COVID (που θα απαιτούσε αποκάλυψη του σοβαρού ποσοστού ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου).

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που με απασχολεί ιδιαίτερα το προφίλ ασφαλείας των τρεχόντων εμβολίων.

Για παράδειγμα, κάποιος θα μπορούσε εύλογα να ρωτήσει, εάν το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές, τότε γιατί οι αναφορές στη βάση δεδομένων V-SAFE δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό; 

Γιατί υπάρχει λογοκρισία των ομάδων αυτοβοήθειας στα θύματα των εμβολίων; 

Γιατί δεν υπάρχει οδηγία για τη θεραπεία ανεπιθύμητων ενεργειών που προκύπτουν από τον εμβολιασμό;

Εναλλακτικές λύσεις στον εμβολιασμό

Εάν δεν υπήρχε εναλλακτική λύση στον εμβολιασμό σήμερα, τότε ακόμη και με τα ελαττώματα του, ο εμβολιασμός μπορεί να είναι προτιμότερος για πολλούς ανθρώπους. Αλλά υπάρχουν βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις  όπως

1.προφύλαξη,
2.έγκαιρη θεραπεία εάν έχει μολυνθεί (και προηγμένη 3.νοσοκομειακή περίθαλψη στο σπάνιο ακόμη και σε νοσοκομείο)
4.περιμένοντας το εμβόλιο Novavax ή Covaxin,
πριν και μετά τη φαρμακευτική αγωγή με το τρέχον εμβόλιο.

Η καλύτερη επιλογή για εσάς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του εάν είχατε ήδη COVID, εάν χρειάζεστε απόδειξη εμβολιασμού για εργασία και / ή ταξίδια, τους παράγοντες κινδύνου, την ηλικία σας, την τρέχουσα πιθανότητα να πάρετε COVID στην κοινότητά σας, κι αλλα. Η μη πρόσβαση του κοινού σε αξιόπιστα δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών για τη λήψη της καλύτερης απόφασης είναι ανησυχητική.

Εάν είχατε ήδη COVID, έχετε φυσική ανοσία και εάν θέλετε ακόμη μεγαλύτερη προστασία, ίσως καλύτερα να περιμένετε ένα πολύ ασφαλές εμβόλιο.

Εάν έχετε προβλήματα με το τρέχον εμβόλιο, η πρώιμη θεραπεία της COVID με φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και η φλουβοξαμίνη, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική με ελάχιστες (μικρές και προσωρινές) παρενέργειες.

Εάν πιστεύετε ότι τα τρέχοντα εμβόλια είναι απόλυτα ασφαλή, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε ασπιρίνη και φλουβοξαμίνη τόσο πριν όσο και για 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό ως τρόπο μείωσης της φλεγμονής παρουσία της πρωτεΐνης των ακίδων.

Ο εφευρέτης του εμβολίου mRNA έγραψε  αυτή τη δημοσίευση που θέτει νομικά ζητήματα  με την απαίτηση εμβολιασμού ενός πειραματικού εμβολίου. Αυτό το άρθρο εγείρει ζητήματα σχετικά  με το πώς τα εμβόλια δεν ελέγχθηκαν σωστά  (και εξακολουθούν να στερούνται τις απαιτούμενες μελέτες ασφάλειας).

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο: Ο  θρυλικός επιδημιολόγος Sucharit Bhakdi στο εμβόλιο Covid .

Χρονολόγιο: Πώς φτάσαμε εδώ

1) Δεκέμβριος 2020: Τα δεδομένα φαίνονται καλά για τους αφελείς ενήλικες COVID-19 που λαμβάνουν εμβόλια για την πρόληψη ήπιας COVID-19.

2) Μάρτιος 2021: στους 1600 θανάτους. Το CDC και το FDA δεν απαιτούν εξωτερικούς πίνακες ελέγχου δεδομένων. Περιττός.

3) Απρίλιος 2021: Το CDC αναφέρει 10K αποτυχίες εμβολίων (εμβολιασμένοι άνθρωποι κόλλησαν τον ιό) - θα μπορούσε να είναι 10 φορές χαμηλότερο

4) Μάιος 2021: Τα δεδομένα CDC VAERS υποδεικνύουν ότι τα εμβόλια COVID  έχουν περισσότερα συμβάντα ασφάλειας από όλα τα 70 εμβόλια σε συνδυασμό όλα τα χρόνια στην ιστορία .

Έτσι, οι γιατροί ενθουσιάστηκαν και πρότειναν το εμβόλιο νωρίς και σταδιακά έγιναν λιγότερο αισιόδοξοι με τους καταστροφικούς αριθμούς ασφάλειας. Τα κέντρα εμβολίων άρχισαν να μειώνουν τους επισκέπτες στις 8 Απριλίου και τώρα είναι κενά. Το CDC προωθεί λαχειοφόρους αγορές ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για άτομα που μπορούν να παίξουν το εμβόλιο με τη ζωή τους. Πιθανώς η πιο καταστροφική εκστρατεία εμβολίων στην ανθρώπινη ιστορία.

Τώρα που οι Αμερικανοί εμβολιάζονται κατά 50% και οι περισσότεροι είναι ενήλικες που φοβούνται την COVID και τους ηλικιωμένους, μπορούμε να μειώσουμε την ένταση του προγράμματος εμβολίων και να επικεντρωθούμε στις στρατηγικές θεραπείας για λιγότερες περιπτώσεις COVID-19 τόσο στα εμβολιασμένα όσο και στα εμβολιασμένα.

Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν κάνετε τα τρέχοντα εμβόλια COVID

Η Ιταλία  σχεδιάζει να καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό για όλους τους πολίτες . Εάν ζείτε σε μια περιοχή του κόσμου που εξακολουθεί να έχει ελεύθερη επιλογή, ακολουθούν ορισμένες ιδέες για ερωτήσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν να ρωτήσετε πριν κάνετε το εμβόλιο.

1.Εάν η υπομονάδα πρωτείνη s1 που δημιουργείται σε όλο το σώμα μου μετά τον εμβολιασμό είναι τόσο ακίνδυνη, τότε πώς εξηγείτε το ευρύ φάσμα των παράξενων νευρολογικών συμβάντων που σχετίζονται με τον ιό;

2.Τι διαπίστωσε το CDC ότι ήταν η αιτία της μυοκαρδίτιδας σε εμβολιασμένους εφήβους; Δεν πρέπει να σταματήσουμε μέχρι να μπορέσουμε να το καθορίσουμε;

3.Το CDC είχε εβδομάδες

4.Πώς συγκρίνεται το ποσοστό θανάτου με το εμβόλιο γρίπης;

5.Πώς συγκρίνεται ο ρυθμός καρδιακών προσβολών με το εμβόλιο της γρίπης;

6.Πώς συγκρίνεται το ποσοστό μυοκαρδίτιδας στους εφήβους με το εμβόλιο της γρίπης;

7.Πώς συγκρίνεται ο ρυθμός θρόμβων εγκεφάλου με το εμβόλιο της γρίπης;

8.Γιατί δεν απομακρύνθηκε το PEG στη σύνθεση του εμβολίου αφού δεν απαιτείται να επιτρέψει στο mRNA να εισέλθει στο κύτταρο αλλά επιτρέπει στα νανοσωματίδια λιπιδίων να διανεμηθούν ευρύτερα, συμπεριλαμβανομένης της διέλευσης του αιματοεγκεφαλικού φραγμού του εγκεφάλου.

9.Πώς συγκρίνεται το ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών με το εμβόλιο γρίπης;

10.Εάν το εμβόλιο είναι τόσο ασφαλές, γιατί το Facebook χρειάστηκε να αφαιρέσει ομάδες ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου συνολικού αριθμού εκατοντάδων χιλιάδων μελών; Για τι μιλούσαν;

11.Γιατί δεν είναι δυνατή η δημόσια αναζήτηση της βάσης δεδομένων V-SAFE; Δεν υπάρχει διαφάνεια. Τι προσπαθείτε να κρύψετε;

12.Εάν έχω μια ανεπιθύμητη παρενέργεια, υπάρχουν αποδεδειγμένες θεραπείες που μπορούν να τις επιλύσουν;

13.Εάν έχω κάποια παρενέργεια εμβολίου, έχει απομείνει μια ομάδα συζήτησης στο Διαδίκτυο αυτοβοήθειας που δεν λογοκρίνεται για να μπορέσω να εγγραφώ;

14.Γιατί δεν έγιναν ποτέ οι  σωστές τοξικολογικές μελέτες  που θα έδειχναν την ποσότητα της πρωτεΐνης των ακίδων που παράγεται σε κάθε μέρος του σώματός μου; Δεν θα έπρεπε να γίνουν τώρα σε πιθήκους ρέζους, αφού μιμούνται στενά τις δεσμεύσεις ACE2 των ανθρώπων;

15.Γιατί δεν υπάρχει δημόσια ανάλυση για περισσότερους από 4.200 θανάτους;

16.Πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει εντός 30 ημερών από τη λήψη του εμβολίου; Γιατί δεν αποκαλύπτεται αυτό;

17.Γιατί θα ήθελα ποτέ να επιτρέψω στα παιδιά μου να κάνουν αυτό το εμβόλιο; Έχουν χαμηλό κίνδυνο εμφάνισης COVID, πολύ χαμηλό κίνδυνο θανάτου εάν πἀθουν COVID, και με σύγχρονες πρώιμες θεραπείες και σύγχρονες νοσοκομειακές θεραπείες ασθενών, φαίνεται ότι θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από το εμβόλιο παρά από τη λήψη COVID.

18.Γιατί επιτρέπεται στις φαρμακευτικές εταιρείες που συλλέγουν τα σημαντικά δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες απόρρητες. Δεν θα έπρεπε αυτό να αποκαλυφθεί δημοσίως; Εάν αυτό το εμβόλιο είναι τόσο ασφαλές όσο μας λένε, δεν πρέπει να κρύβεται τίποτα.

19.Δεν έχουμε αφήσει ποτέ τις έγκυες γυναίκες να εγχυθούν με βιολογικά δραστικές ουσίες που ερευνούνται, γιατί το CDC θα συνιστούσε το εμβόλιο COVID-19 σε έγκυες γυναίκες χωρίς πολλά χρόνια εκτεταμένων δοκιμών ασφάλειας;

20.Δεδομένου ότι η επικίνδυνη πρωτεΐνη ακίδων κυκλοφορεί στο σώμα για έως και ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό mRNA, γιατί θα επιτρέπεται στους ανθρώπους να δωρίζουν αίμα κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων; Δεν είναι τώρα μολυσμένη η παροχή αίματος με SARS-CoV-2 spike πρωτεΐνη; Τι κάνουν οι τράπεζες αίματος για να ελέγξουν ανίχνευση πρωτεϊνών και να διασφαλίσουν την ασφάλεια της παροχής αίματος;

21.Γιατί τα εμβόλια mRNA COVID πηγαίνουν στις ωοθήκες και τους όρχεις και στη συνέχεια αυξάνονται δεκαπλάσια 48 ώρες μετά την ένεση; Είναι ασφαλές; Αυτό σχετίζεται με αναφερόμενες ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως στις γυναίκες;

22.Γιατί το ερευνητικό πρόγραμμα δεν διαθέτει Επιτροπή Κλινικών Εκδηλώσεων, Επιτροπή Παρακολούθησης Ασφάλειας Δεδομένων και Επιτροπή Ανθρώπινης Ηθικής όπως άλλες μεγάλες κλινικές έρευνες;

Περίληψη

Τα εμβόλια γενικά είναι καλά. Αλλά δεν είναι όλα τα εμβόλια ασφαλή. Εάν επιλέξετε να μην πάρετε τα τρέχοντα εμβόλια και αργότερα πάθετε COVID, η έγκαιρη θεραπεία με αποδεδειγμένο πρωτόκολλο είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση έναντι του εμβολιασμού.

Το πιο σημαντικό είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με τα πιθανά οφέλη και τους κινδύνους κάθε επιλογής, να μιλήσετε με το γιατρό σας και να λάβετε από κοινού την απόφαση που είναι η καλύτερη για εσάς.

Ο Steve Kirsch είναι επιχειρηματίας υψηλής τεχνολογίας με έδρα τη Silicon Valley. Είναι ιατρικός φιλάνθρωπος για περισσότερα από 20 χρόνια. Όταν ξεκίνησε η πανδημία, έφυγε από τη δουλειά του στο M10 και ξεκίνησε το  Ταμείο Πρώιμης Θεραπείας COVID-19  (CETF), το οποίο  χρηματοδοτεί ερευνητές από όλο τον κόσμο που διεξάγουν κλινικές δοκιμές εξωτερικών ασθενών για επαναλαμβανόμενα φάρμακα . Η CETF χρηματοδότησε τις δοκιμές του David Boulware για την υδροξυχλωροκίνη και τις δοκιμές της φάσης 2 και της φάσης 3 φλουβοξαμίνης, μεταξύ πολλών άλλων ερευνητικών έργων. Πρόσφατα εμφανίστηκε στα  60 Λεπτά, τα οποία υπογράμμισαν τη δουλειά του με τη φλουβοξαμίνη . Δεν έχει συγκρούσεις συμφερόντων. στόχος του είναι να βοηθήσει να σώσει ζωές. Το 2003, η  Χίλαρι Κλίντον του έδωσε ένα Εθνικό Βραβείο ΦροντίδαςΈγραψε αυτό το άρθρο για να μοιραστεί μερικά από όσα έχει μάθει τον τελευταίο χρόνο σχετικά με την αποτυχία της ιατρικής βάσει αποδείξεων κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας με την ελπίδα ότι οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν τα λάθη τους και θα αλλάξουν τις απόψεις τους.

πηγή

https://www.thedesertreview.com/opinion/letters_to_editor/should-you-get-vaccinated/article_521f4d5e-c2ec-11eb-b2ff-77a55df3be77.html

https://peckford42.wordpress.com/2021/06/16/should-you-get-vaccinated/

https://peckford42.wordpress.com/2021/06/18/should-you-get-vaccinated-chapter-3-stev-kirsh/

https://trialsitenews.com/should-you-get-vaccinated/

ΒΙΝΤΕΟ

https://www.realclearpolitics.com/video/2021/06/22/robert_malone_steve_kirsch__bret_weinstein_discuss_spike_protein_from_vaccine_is_dangerous.html

Δημοσιεύτηκε 2021 από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια: