«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ και δημοσιογραφος προτρεπει γιατρο να το ξανασκεφτει για το εμβολιο...

Αίσθηση προκαλεί μια τοποθέτηση του γαστρεντερολόγου Παναγιώτη Παπαγιαννάκη σε σημερινή εκπομπή του MEGA. Την άποψη ότι τα εμβόλια φτιάχτηκαν για άλλους λόγους εξέφρασε ο γαστρεντερολόγος, με τον οποίο διαφώνησαν οι συνάδελφοι του στο πάνελ 


 https://www.youtube.com/watch?v=4dz3HYbmiZ8

Ελευθερη πενα youtube 


«Δεν έχω εμβολιαστεί. Ο λόγος είναι ότι είχα περάσει τον κορωνοϊό, έχω φυσική ανοσία. Η φυσική ανοσία μπορεί να είναι έως και 27 φορές πιο ισχυρή από αυτήν που προσφέρουν τα εμβόλια. Τα εμβόλια αυτά έχουν φτιαχτεί για άλλους λόγους, είναι γνωστά στην επιστημονική κοινότητα εδώ και χρόνια. Είναι για καρκινογένεση, για νευροεκφυλιστικές παθήσεις και για αυτοάνοσα. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζονται απέναντι σε ιούς. Οπότε θεωρούμε ότι υπάρχει επικινδυνότητα. Θεωρούμε ότι υπάρχουν επιπλοκές που υποσημειώνονται. Το βλέπουμε με την κίτρινη κάρτα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ελλάδας, όπου σύμφωνα με την δημοσίευση του κ. Γάκη, δηλώνουμε το 0,05% των επιπλοκών με κίτρινες κάρτες. Άρα με 0,05% και 0,2% στην Ε.Ε. δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι ασφαλές».
Στο ίδιο πάνελ ήταν επίσης και ο καθηγητής φαρμακολογίας Αχιλλέας Γραβάνης ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «η αντίδραση του συναδέλφου είναι υπερβολική και δεν τεκμηριώνεται από τη διεθνή βιβλιογραφία. Αν συνέβαινε να είχε κάποια σοβαρή χρόνια επίπτωση ο συγκεκριμένος τύπος εμβολίου θα το είχανε δει».
Από τη δική της πλευρά η καθηγήτρια επιδημιολογίας Θεοδώρα Ψαλτοπούλου τόνισε πως «η βιβλιογραφία δεν λέει αυτό που λέτε όσων αφορά τα mrna εμβόλια».

Πηγη: news12 https://news12.gr/topothetisi-giatroy-gia-ta-emvolia-pro/

Δεν υπάρχουν σχόλια: