«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Νομικός Δρ Reiner Fuellmich:παραποίησαν τα στοιχεία. 500.000 Αμερικανοί πέθαναν μετά από ένα εμβόλιο covid19!

 

Ο έγκριτος Νομικός Δρ Reiner Fuellmich καταγγέλει σε συνέντευξη στον Mike Adams (18/8/21) ”Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν μετά από ένα εμβόλιο για covid παραποιήθηκε. Mας είπαν ψέματα για τον αριθμό των νεκρών. Χονδρικά 500.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ πέθαναν αφότου έκαναν ένα εμβόλιο για covid19.’‘ Δηλ. μιλάμε για μισό εκατομμύριο μετεμβολιακούς θανάτους μόνο στις ΗΠΑ. Καθαρή γενοκτονία. Την ίδια ώρα ο αναγνωρισμένος Νομικός καταγγέλει παραποίηση των στοιχείων, συγκάλυψη.Αν έχουν έτσι τα πράγματα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Kαι το πιο σοβαρό δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη καταγγελία. Ο Γάλλος Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne καταγγέλει επίσης το ίδιο πράγμα ότι τα εμβόλια σκοτώνουν και τα επίσημα στοιχεία που δίνονται είναι αλλοιωμένα : σκοτώνουν με εμβόλια δεκάδες χιλιάδες σε καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας.Ψευδή,γελοία τ’επίσημα στατιστικά για παρενέργειες, θανάτους από εμβόλια. Μόνο το 10% αυτών καταγράφονται ως και μέσα σ’εμβολιακά κέντρα.Όλοι οι γιατροί είναι σε διαρκή τρομοκρατία από ιεραρχία να μην καταγράφουν εγκεφαλικά,θρομβώσεις, εμφράγματα κλπ !

Που σημαίνει όλα τα συμπεράσματα που συνάγουν για  ισοζύγιο κινδύνου-οφέλους είναι έωλα όλη η πληροφόρηση ενημέρωση είναι αποπροσανατολιστική.. Είναι θέμα Δημόσιας Υγείας είναι πολύ σοβαρά και τα πρόσωπα που διατυπώνουν τις καταγγελίες όσο και τα καταγγελόμενα για να περάσουν στο ντούκου για να μην προβληματίσουν τον πολίτη..Είναι ποτέ δυνατόν να προχωρούν σε υποχρεωτικότητα όταν υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες από ιθύνοντες αυτού του βεληνεκούς κι εγνωσμένης υπευθυνότητας ;;;;

Βιντεο και πηγη: dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: