«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Πέθανε καθηγητής Ιατρικής από κορωνοϊό - Ήταν πλήρως εμβολιασμένος!

Την τελευταία του πνοή νικημένος από τον κορωνοϊό, άφησε ο καθηγητής Ιατρικής και χειρουργός στην κλινική «Άγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκης, Χρήστος Κωνσταντάρας.

Αξίζει να τονιστεί πως ο καθηγητής ήταν πλήρως εμβολιασμένος κατά του ιού.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος με ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, όπως γράφει το ίδιο μέσο.

Ο Χρήστος Κωνσταντάρας, όπως γράφει το ίδιο μέσο, είχε εμβολιαστεί με την πρώτη δόση στις 13 Ιανουαρίου και με τη δεύτερη στις 3 Φεβρουαρίου.

Ποιος ήταν ο Χρήστος Κωνσταντάρας

Ο Χρήστος Κωνσταντάρας συνεργαζόταν με την κλινική «Άγιος Λουκάς» για δεκαετίες και, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, «υπήρξε γιατρός υψηλοτάτου Ιπποκρατικού ήθους».

Όπως αναφέρεται, ήταν πάντα χαμογελαστός, με διάθεση υπηρεσίας και προσφοράς.

Πίσω του αφήνει τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

«Η Κλινική μας χάνει τον πιστότερο και συνεπέστερο συνεργάτη της, που θα μείνει στη μνήμη και στην καρδιά μας για πάντα. Στη σύζυγο και στα παιδιά του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και διαβεβαιώνουμε για την ολόψυχη συμμετοχή μας στο πένθος τους. Η μνήμη του Χρήστου Κωνσταντάρα, ανεπίληπτη, τιμημένη, μένει στην ιστορία μας» καταλήγει η διοίκηση της κλινικής.

Πηγη: pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια: