«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Άγγλος βουλευτής Christopher Chope καταγγέλλει τη συγκάλυψη της κυβέρνησης για τις αμέτρητες παρενέργειες των εμβολίων

 

Ο Άγγλος βουλευτής Christopher Chope καταγγέλλει τη συγκάλυψη της κυβέρνησης για τις αμέτρητες παρενέργειες των εμβολίων ”τόσες όσες δεν έχουν ξαναγίνει σε κανέναν άλλον εμβολιασμό στην ιστορία” όπως λέει! Το Public Health England δεν έχει δημοσιεύσει αριθμό νεκρών εμβολιασμένων που νοσηλεύθηκαν.Ο Secretary of State δεν δίνει τον αριθμό μετεμβολιακών θανάτων.

 Ο σερ Christopher Chope, βουλευτής μέλος του αγγλικού κοινοβουλίου καταγγέλλει τη συγκάλυψη της κυβέρνησης για τις αμέτρητες παρενέργειες των εμβολίων τόσες όσες δεν έχουν ξαναγίνει στην ιστορία του εμβολιασμού!

‘Είπαν ότι υπήρξαν 767 κρούσματα φλεγμονής της καρδιάς. Mια κατάσταση σχεδόν άγνωστη στην ιατρική στην καθημερινότητα. Εμφάνισαν ότι υπήρξαν περί τις 35.000 αναφορές για εμμηνορροϊκές διαταραχές. Και υπάρχουν όλα τα είδη άλλων παρενεργειών που εκτέθηκαν μέσα στην ολοκληρωμένη αναφορά. Αλλά ομοίως διατυπώθηκε και είναι πολύ ανησυχητικό θεωρώ ότι αναφέρθηκαν 1.632 θάνατοι λίγο μετά τον εμβολιασμό. Και πιστεύω ότι αν δοκιμάσουμε να ενδυναμώσουμε την εμπιστοσύνη στα εμβόλια οφείλουμε τότε να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια μας ως προς το κοινό σε σχέση με τα γεγονότα. 

Και γι αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος όταν ζήτησα από τον Secretary of State στις 7 Ιουλίου κάποιες πληροφορίες το τμήμα του επί των καταγεγραμμένων νεκρών αναφορικά με τα άτομα που πέθαναν μέσα στο μήνα στους 2 μήνες στους 3 μήνες μετά από εμβολιασμό για κόβιντ μετά την 1η Γενάρη. Θα ήταν πιο ενδιαφέρον να σας διαβάσω την απάντηση που δέχθηκα εκ μέρους του υπουργού. Αυτός δήλωσε ότι τα νούμερα που αφορούν τους καταγεγραμμένους θανάτους σε μια περίοδο 1 μήνα ή 2 ή 3 μηνών αφού εμβολιάστηκαν για κόβιντ μετά την 1η Γενάρη δεν είναι διαθέσιμα στο format που ζητήθηκε.

Το Public Health England παρακολουθεί τον αριθμό αυτών που εισήχθησαν στο νοσοκομείο και πέθαναν από κόβιντ αν και εμβολιάστηκαν με 1 ή 2 δόσεις. Aυτά τα δεδομένα θα δημοσιευθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Αυτά τα δεδομένα δεν δημοσιεύθηκαν ακόμη. Και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να μετακινήσουμε αυτό το θέμα μέσα στο πλαίσιο του γιατί παρατηρούμε πολύ περισσότερες βλάβες που έπληξαν τους πολίτες μας από τον εμβολιασμό κατά κόβιντ όσο σε κανένα άλλο πρόγραμμα εμβολιασμού στην ιστορία. 

Βιντεο και πηγη: εδω

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: