«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ιατροδικαστής Α.Ακριβούση: «Οι θρόμβοι που παρατηρούνται μετά τον εμβολιασμό δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασικούς» Τι είπε για τη μορφή των θρόμβων

«Βόμβα» έριξε η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση για τα περιστατικά που χρονικά σχετίζονται με παρενέργειες του εμβολίου, καθώς αποκάλυψε πως οι θρόμβοι που παρατηρούνται μετά τον εμβολιασμό δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασικούς. 

«Οι θρόμβοι που παρατηρούνται σε αυτά τα περιστατικά (σ.σ. κατόπιν εμβολιασμού) δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασικούς θρόμβους που βλέπουμε στα παθολογικά περιστατικά θρομβώσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Focus FM» σε ερώτηση για το εάν μπορούν να καταλάβουν οι ιατροδικαστές εάν ένα περιστατικό σχετίζεται με τον εμβολιασμό ή όχι. 

Ενώ μίλησε για «ρακόμορφους» θρόμβους αντί «κυλιδρόμορφων» που εντοπίζονται συνήθως, όπως τόνισε.

«Παρατηρούνται ράκοι θρόμβων. Αυτό συνηγορεί υπέρ της διατάραξης της αρχιτεκτονικής των έμορφων σωματιδίων του αίματος. Έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό εύρημα και ποικίλει σε βαθμό. Σε άλλα είναι ηπίου βαθμού, σε άλλα είναι μετρίου, σε άλλα ικανού βαθμού», είπε η Α.Ακριβούση. 

Πηγη: εδω

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: