«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Γιατρός Dr. Giuseppe Di Bella: αποκρύπτονται σοβαρές παρενέργειες και θάνατοι από εμβόλια.Eίναι χωρίς δεδομένα τοξικότητας και με σοβαρή ανεπάρκεια φαρμακολογικής πιστοποίησης. Λογοκρίνονται οι σπουδαιοτεροι επιστημονες στον κοσμο, αναμεσα τους οι αντιφρονούντες Νομπελίστες Tasuku Honjo και Luc Montagnier! Το μεσσιανικό αλάθητο Δόγμα του Εμβολίου διακηρύχθηκε ex cathedra από πολιτικούς!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός, γιατρός Dr. Giuseppe Di Bella που διετέλεσε επικεφαλής χειρουργικής γναθοπροσωπικής και ΩΡΛ και υπεύθυνος της υπηρεσίας
ΩΡΛ στο νοσοκομείο Budrio-Bologna, Πρόεδρος Ιδρύματος ”G. Di Bella – ONLUS” για τη μελέτη και τη θεραπεία νεοπλαστικών και εκφυλιστικών παθολογιών: “Η ακύρωση του ιταλικού λαού βρίσκεται σε εξέλιξη”. “Δεν επιτρέπονται διαφωνίες για το εμβόλιο, ακόμη και αν τεκμηριώνονται λογικά και επιστημονικά, με βάση την ιατρική βιβλιογραφία και την κλινική εμπειρία” τάδε έφη ο Ιταλός Dr. Giuseppe Di Bella.

Ο Dr. Giuseppe Di Bella καταγγέλει: σοβαρές παρενέργειες και θάνατοι από εμβόλια αποκρύπτονται.Τα εμβόλια χωρίς δεδομένα τοξικότητας με σοβαρή ανεπάρκεια φαρμακολογικής πιστοποίησης.Λογοκρίνονται 2 αντιφρονούντες Νομπελίστες Tasuku Honjo και Luc Montagnier!Το μεσσιανικό αλάθητο Δόγμα του Εμβολίου διακηρύχθηκε ex cathedra από πολιτικούς!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Sergio Mattarella στα εγκαίνια του ακαδημαϊκού έτους του Πανεπιστημίου της Παβίας μίλησε όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις για την πανδημία και τον ιό. Δεν πρέπει να επικαλείται κανείς την ελευθερία για να μην εμβολιαστεί, η υγεία των άλλων τίθεται σε κίνδυνο, τόνισε.- «Η βία πρέπει να επιβληθεί κυρώσεις». Λόγια που έχουν προκαλέσει διάφορες εκτιμήσεις μεταξύ υποστηρικτών, εμβολιοσκεπτικιστών και εκείνων που αποδοκιμάζουν απερίφραστα τους πειραματικούς ορούς που έχουν προκαλέσει πολυάριθμες σοβαρές αρνητικές παρενέργειες, σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι θανάτου. Ωστόσο, οι γιατροί, τηλεαστέρες αποφεύγουν να μιλήσουν για αυτήν την πτυχή.

Ο Δρ Giuseppe Di Bella, διεθνούς φήμης ερευνητής γιατρός, Πρόεδρος του ομώνυμου μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τη μελέτη και νεοπλασματικές και εκφυλιστικές παθολογίες τοποθετήθηκε.

Οι δηλώσεις του γιατρού Giuseppe Di Bella:
Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να σχολιάσει τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξηγεί ο καθηγητής – Θα περιοριστώ σε μερικές προσωπικές σκέψεις σχετικά με το θέμα της επικείμενης υποχρέωσης εμβολιασμού, τον ήδη ανακοινωθέν τρίτο και επερχόμενο τέταρτο εμβολιασμό και το λεγόμενο Green Pass.

Η σημερινή κυβέρνηση απευθύνεται περιφρονητικά στους υπηκόους της, όχι στα ιταλικά, σαν να αδυνατούσαμε να εκφραζόμαστε στη γλώσσα μας ή δεν είχαμε μία για περισσότερα από χίλια χρόνια, αλλά στα αγγλικά. (σσ Lockdown, Green Pass, Recovery Fund κ.λπ. τα ίδια κι εδώ απόλυτη περιφρόνηση της ελληνικής)

Αυτοί οι κύριοι επιβάλλουν με εκφοβισμό, με δογματική, καταναγκαστική βία, άσκηση ψυχολογικής τρομοκρατίας και τρομοκρατίας από τα μέσα ενημέρωσης, διάπραξη εκβιασμών, απειλών, διαφόρων ειδών προετοιμασία, μια σειρά αυταρχικών μέτρων.

Εμβόλια και η σοβαρή έλλειψη φαρμακολογικής πιστοποίησης
Μέτρα που παρουσιάζονται ως απαραίτητα για τη διαφύλαξη της προσωπικής και συλλογικής υγείας για να μας προστατεύσουν από τη μόλυνση από τον Covid και να διακόψουμε την αλυσίδα μετάδοσης, επιβάλλοντας ορούς με βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα ανεπιθύμητα συμβάντα, χωρίς δεδομένα τοξικότητας που θα μπορούσαν να παραβιάσουν τη γενικευμένη χρήση τους ή / και να δικαιολογήσουν φόβους ή επιφυλάξεις σχετικά με τη χρήση τους.

Φαίνεται απαγορευμένο να καταγγείλουμε τη σοβαρή ανεπάρκεια της φαρμακολογικής πιστοποίησης, την προφανή έλλειψη επιστημονικής τεκμηρίωσης σύμφωνα με τα κριτήρια που απαιτεί η έρευνα για την επικύρωση μιας θεραπείας.

Κανένα εμβόλιο δεν είχε τόσο ταχεία, βιαστική, επιταχυνόμενη εμπορευματοποίηση, χωρίς προκλινικές ή περιβαλλοντικές μελέτες επιπτώσεων, που είχαν προβλεφθεί και θεωρηθεί απαραίτητα για μόρια OGM, όπως αυτά τα εμβόλια.

Πράσινη κάρτα στο σχολείο και το πανεπιστήμιο, πράσινο φως για ένα νέο διάταγμα. Υψηλά πρόστιμα για όσους δεν το έχουν
Οι διαφωνίες δεν επιτρέπονται, ακόμη και αν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες
Οι διαφωνίες δεν επιτρέπονται, ακόμη και αν τεκμηριώνονται λογικά και επιστημονικά, με βάση την ιατρική βιβλιογραφία και την κλινική εμπειρία.

Οι επιβεβαιωμένες επιφυλάξεις από επιστημονικά στοιχεία, επίσημες διεθνείς βιοϊατρικές βάσεις δεδομένων, ιατρική βασισμένη σε τεκμήρια EBM (Evidence-based medicine- Sackett-BMJ)δεν είναι πλέον αποδεκτές από το Διεθνές Συνέδριο του Ελσίνκι για την Ιατρική Ηθική- Παγκόσμια Ιατρική Ένωση, του Όρκο του Ιπποκράτη.

Και αυτό κάνει άλλες γνώμες και συμβουλές περιττές, άχρηστες προσωπικοτήτων όπως των δύο βραβευμένων με Νόμπελ Tasuku Honjo και Luc Montagnier, του ιολόγου Raoul Didier, καταρχήν ως επιστημονικό επίπεδο για δημοσιεύσεις σε βιοϊατρικές βάσεις δεδομένων, του καθηγητή Giulio Tarro, του Ιταλού φοιτητή ιολόγου Albert Sabin, ο οποίος είχε περισσότερα βραβεία στο εξωτερικό και του φαρμακολόγου και χημικού Dr. Bolgan που αυτή τη στιγμή, με βάση τις δημοσιεύσεις θεωρείται μεταξύ των σημαντικότερων ειδικών στα εμβόλια. Σοβαρά ή / και θανατηφόρα ανεπιθύμητα συμβάντα από την επικρατούσα τάξη κρύβονται συστηματικά, λογοκρίνονται, αποκρύπτονται, τακτικά, χωρίς εξαίρεση, διαγράφονται από την αιτιώδη σχέση με το εμβόλιο ».

Μιλούν για επιστήμη, αλλά την χαιρετούν ως δόγμα
-Έχει γίνει Totem κατά τη γνώμη σας;

-Ήμουν αφελώς πεπεισμένος, όπως και πολλοί άλλοι, ότι το Δόγμα περιοριζόταν στην Καθολική Πίστη, στην Αγιότητά του όταν το διακηρύσσει ex cathedra.

Τώρα έχουμε το δόγμα του εμβολίου, αδιαμφισβήτητο, μεσσιανικό, νέα πανάκεια, αλάνθαστη φιλοσοφική λίθος , τέλειο γιατί διακηρύχθηκε ex cathedra από τους πολιτικούς μας…».

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;

Δεδομένου ότι το εμβολιακό δόγμα έχει επίσης αναχθεί σε θεολογικό επίπεδο, μπορούμε να ρωτήσουμε αν υπάρχουν και επιδοκιμασίες ολομέλειας για τους διαβόητους αντιεμβολιαστές νεοφώτιστους. Φυσικά, υπό την προϋπόθεση ότι, γονατισμένοι στους πολιτικούς μας και στη σχετική τεχνική-επιστημονική επιτροπή, θα επανορθώσουν με θλίψη και θα πείσουν με αυτοκριτική και θα μετανοήσουν πικρά και ειλικρινά για τόση δυσπιστία τους απέναντι σε αυτά τα καλοσυνάτα/ καλοπροαίρετα ιδρύματα που φροντίζουν με αγάπη και ενδιαφέρον για την υγεία και την ευημερία των υπηκόων τους.

Αυτοί οι αχάριστοι ούτε καν φαντάζονται ότι από αγάπη για τους υπηκόοους τους, οι αγαπημένοι μας ηγεμόνες ετοιμάζονται, όπως προαναφέρθηκε στο Ισραήλ, να τους ωφελήσουν και να τους ευχαριστήσουν όχι μόνο με έναν τρίτο εμβολιασμό, αλλά και με έναν τέταρτο εμβολιασμό.

Η βιταμίνη D και η μελατονίνη προστατεύουν από τον Covid. Ο Ντι Μπέλα το υποστήριξε πριν από 20 χρόνια
Στόχος: ο πολιτισμικός και γνωστικός εκφυλισμός του ιταλικού λαού ( σσ και του ελληνικού αντίστοιχα)
Η απόρριψη αυτού του στοργικού και ανεπιθύμητου δώρου εμβολιασμού θεωρείται ως έγκλημα προδοσίας προς τους κυρίους μας. Εκλαμβάνεται ως μια πράξη βίαιης ανυπακοής από εξεγερμένους υπηκόους, στους οποίους δεν επιτρέπεται πλέον να εκφράσουν τη διαφωνία τους ψηφίζοντας ».

Οι τίμιοι πολίτες, οι εργαζόμενοι, που πληρώνουν φόρους και έχουν άριστη υγεία, αν δεν είναι εμβολιασμένοι, αναγκάζονται αν και υγιείς σε υποχρεωτική θεραπεία υγείας, κάθε δύο ημέρες: το αντιγονικό τεστ. Πληρωμένο βασανιστήριο.
Γιατί αν είμαστε όλοι δυνητικά μολυσματικοί;
«Ο πρώτος στόχος που επιδίωξαν με εξαιρετική αποφασιστικότητα και επιμονή οι εχθροί του έθνους, με την ενεργό συμβολή των προδοτών και των αποστατών, ήταν κυρίως να πετύχουν τη μέγιστη υποβάθμιση, τον ηθικό, πολιτιστικό και γνωστικό εκφυλισμό του ιταλικού λαού (σσ και του ελληνικού κατ’ επέκταση αφού η υγειονομική πολιτική συμβαδίζει κατά γράμμα) ».

Τεστ σιελογόνων, άλλη μια παράλογη παρενόχληση
Τα σάλια που επικαλείται ο Salvini εισήχθησαν, αλλά μοριακά και όχι γρήγορα. Χρειάζονται 24 ώρες για την εκτέλεσή τους και δεν ισχύει η ημερομηνία της αναφοράς, αλλά η ημερομηνία της εκτέλεσης. Επομένως, διαρκούν μόνο μία ημέρα για το μέτριο κόστος των 60 ευρώ. Τι νομίζετε;

«Είναι ένα από τα πολλά παράλογα μέτρα, μια περαιτέρω παρενόχληση»

Κανείς δεν μιλά για κόμβους εμβολιασμού, όπου ακόμη και όσοι δικαιούνται και παρουσιάζουν έγκυρα πιστοποιητικά, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας του Γενικού Ιατρού ή του Παιδίατρου, που έχει επικυρωθεί από τον γενικό ιατρό, απαλλάσσονται από τον εμβολιασμό, κανείς δεν μιλά Το Γιατί ανταποκρινόμαστε στο δίπλωμα εμβολιασμού με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και αν ο ασθενής κινδυνεύει;

«Για την κατάσταση του εκφυλισμού, της παραίτησης, της διαφθοράς στην οποία έχουν υποβαθμίσει ένα σημαντικό μέρος του ιταλικού λαού σε πλήρη σύγχυση, υπνωτισμένου, φοβισμένου, τρομοκρατημένου από μια συνεχή και επιδεινωμένη, ενοχλητική, εμμονική και συνεχή παραποίηση που εφαρμόζεται με το μονοπώλιο της υποδουλωμένης πληροφορίας» ‘. (σσ. Εκφυλισμός διαφθορά νέων και μαθητών με 150αρια και 50 megabyte δωρεάν DATA στα κινητά ”εμβολιακή πορνεία” εξαγορά συνείδησης, χρηματισμός. )

Τι θα λέγατε στους γιατρούς που λαμβάνουν μπόνους με κάθε νέα ένεση;

«Είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με πλήρη κομφορμισμό και υποταγή στις αξίες των κύκλων εξουσίας που ελέγχουν το έθνος».

Όταν οι επιχειρήσεις και η υγεία συναντιούνται στο δρόμο προς τα χρήματα, η προστασία του πολίτη καταπατείται. Πώς μπορούμε να έχουμε αυτοπεποίθηση;

” Με την άσκηση και τη ζωή, την εφαρμογή των αυθεντικών και πραγματικών αξιών, ζωτικής σημασίας για τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού ”.

Είμαστε μάρτυρες του αφανισμού του ιταλικού λαού
Τι βλέπουμε;

Στο πιο επικίνδυνο και δυνητικά θανατηφόρο πρόγραμμα οριστικής ακύρωσης και πλήρους αφανισμού του ιταλικού λαού. Φτιαγμένο με την ενεργό συνεργασία των προδοτών της πατρίδας και των αποστάτων όλων των εποχών, και της αριστεράς ”.

Τι έχει να προσφέρει το μέλλον;

Ο προφητικός αφορισμός του Τζορτζ Όργουελ πραγματοποιείται πλήρως: “Στην εποχή της καθολικής εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια είναι μια επαναστατική πράξη”.

Όπως ο Ιησούς Χριστός, επειδή είχε ανακοινώσει ότι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στη Ζωή είναι η Αλήθεια, υποβλήθηκε στο Σανχεντρίν  και σταυρώθηκε, οπότε όποιος αμφισβητεί το δόγμα του εμβολίου είναι αιρετικός. Και ως τέτοιος πρέπει να υποβληθεί στην κρίση της νέας Ιεράς Εξέτασης, να διωχθεί ως τρομοκράτης, κοινωνικά αποκλεισμένος, καταδικασμένος να καεί σε κίνδυνο.

Σήμερα η προειδοποίηση του Αγίου Bernardo di Chiaravalle να αντιταχθεί χωρίς βία αλλά με πλήρη, πεπεισμένη και συνειδητή απόφαση και με κάθε νόμιμο μέσο για την εκθετική εξέλιξη του κακού, της απάτης είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και απαιτεί άμεση εφαρμογή. Εξ ου και το τρέχον πρόγραμμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Η ατιμωρησία προκαλεί απερισκεψία και αυτό ανοίγει το δρόμο σε κάθε υπερβολή. Κουράγιο: Portae inferi non praevalebunt-Οι πύλες της κόλασης δεν θα επικρατήσουν ”.romait. 8/9/21

Πηγη: εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: