«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Οι αυτοψίες στη Γερμανία επιβεβαιώνουν ότι το "εμβόλιο" Covid είναι η αιτία πολλών θανάτων

 Γερμανία - Στις 20 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Reutlingen συνέντευξη Τύπου με δύο διάσημους παθολόγους. Ο καθηγητής Dr. Arne Burkhardt και ο καθηγητής Dr. Walter Lang... δύο επιστήμονες, επιβεβαίωσαν το περιεχόμενο της έκθεσης του καθηγητή

Dr. Peter Schirmacher σχετικά με τις σχέσεις που διαπιστώθηκαν σε αυτοψίες μεταξύ του εμβολιασμού με Covid και του αυξανόμενου αριθμού θανάτων εμβολιασμένων ατόμων.

Ο καθηγητής Dr. Peter Schirmacher, επικεφαλής των υπηρεσιών αυτοψίας, διαπίστωσε αιτιώδη σχέση με τον εμβολιασμό στο ένα τρίτο για όλους τους θανάτους στη Γερμανία που συνέβησαν εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό με το Covid 19.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, οι παθολόγοι τόνισαν ότι η κατάσταση ήταν ανησυχητική

Κατά τη διάρκεια των αυτοψιών τους, οι επιστήμονες προχώρησαν σε μεγάλη λεπτομέρεια και χρησιμοποίησαν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Επειδή αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να δημιουργηθεί μια σύνδεση με τα εμβόλια, δήλωσε ο Burkhard στην εισαγωγή.

Ειδικότερα, ο καθηγητής Dr. Burkhard δήλωσε:

"Ανάμεσα σε αυτά που σας δείχνω, υπάρχουν πολλά πράγματα που βλέπω για πρώτη φορά. Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα ονομάσω ακόμα, γιατί ακόμα ψάχνω να βρω ονόματα γι' αυτά.

"Κάνουμε μια αξιολόγηση από ομότιμους εδώ με πολλούς συναδέλφους"

"Οι σοβαρές επιπτώσεις πιθανώς διαγιγνώσκονται εσφαλμένα ως καρδιακές προσβολές από πολλούς παθολόγους"

"Συσσωρεύσεις λεμφοκυττάρων βρίσκονται παντού"

Σε όλες τις περιπτώσεις, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει δεχθεί επίθεση. Ορισμένες διαγνώσεις είναι δύσκολες και συχνά παρερμηνεύονται.

Μετά από αυτή τη συνέντευξη Τύπου, κάθε εμβολιαστής θα πρέπει να επανεξετάσει προσεκτικά τις βεβαιότητές του. Οι εμπλεκόμενες φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να απαντήσουν επειγόντως στα ερωτήματα που θέτουν αυτοί οι κορυφαίοι επιστήμονες.

Μέχρι τότε, ο καθένας θα πρέπει να αναρωτηθεί αν παίρνει το ρίσκο ενός τέτοιου "εμβολιασμού" και αν εκθέτει το ανοσοποιητικό του σύστημα σε αυτόν τον κίνδυνο. 

Πηγη: https://www.medias-presse.info/en-allemagne-les-autopsies-confirment-que-le-vaccin-anti-covid-est-la-cause-de-nombreux-deces/146894/

Δεν υπάρχουν σχόλια: