«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Ο κορυφαίος αμερικανικός ιστότοπος ZeroHedge υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας αλλά για πραγματικότητα συνωμοσίας Πολλοί άνθρωποι αρχικά δεν μπορούν να κατανοήσουν την ιδέα της οργανωμένης συνωμοσίας ανθρώπινων τεράτων. Ώσπου... 27 Αυγουστου 2021

 

Ένα αλλόκοτο σενάριο η μία πραγματικότητα που βιώνουμε;

Ο διάσημος ZeroHedge παρουσίαζει το άρθρο του Brandon Smith από το alt-market.us για όσα έχουν αρχίσει ήδη να συμβαίνουν και τους Αμερικανούς πολίτες που είναι έτοιμοι να πάρουν τα όπλα.

Κάποιοι είναι πιο κοντά στην ηλεκτρική καρέκλα απ΄όσο φαντάζονται. Οι δεσποτικοί άνθρωποι τείνουν να προαναγγέλλουν τις μελλοντικές τους ενέργειες όπως οι άπειροι μαχητές τείνουν να επιδεικνύουν τις γροθιές τους.

by Tyler Durden/ZeroHedge
Thursday, Aug 26, 2021 – 10:30 PM

Και δεν είναι στόχος ούτε του ενός ούτε του άλλου να κρυφτούν ή δεν είναι καθόλου δύσκολο να προβλεφθούν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να πιστεύουν ότι μπορούν να τις αναγγέλλουν επειδή υποθέτουν ότι κανείς δεν θα προσπαθήσει ποτέ να τους σταματήσει.

Καιρό τώρα, καταστρέφουν ζωές, υιοθετώντας μία αίσθηση ανωτερότητας, σαν να είναι ανέγγιχτοι.

Σε εκτεταμένη μελέτη μου για την ψυχοπάθεια, διαπιστώνω ότι, δυστυχώς, ο πρωταρχικός καταλύτης για την εκμετάλλευση και τη θυματοποίηση μεγάλου πληθυσμού ανθρώπων είναι ότι πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να κατανοήσουν την ιδέα της οργανωμένης συνωμοσίας ανθρώπινων τεράτων.

Αρνούνται να αναγνωρίσουν την ύπαρξη του κακού μπροστά στα μάτια τους, έτσι, το κακό είναι σε θέση να μείνει χωρίς αντίπαλο για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Όμως, υπάρχει ΠΑΝΤΑ μια στιγμή, που οι ψυχοπαθείς πιέζουν τους λάθος ανθρώπους για μεγάλο διάστημα.

Απλώς, δεν μπορούν να το αποφύγουν, και αυτό συμβαίνει όταν βρεθούν με τη θηλιά στο λαιμό ή μπροστά στην κάννη ενός όπλου.

Όταν πρόκειται για οργανώσεις ψυχοπαθών, τελικά, φτάνει επίσης η ίδια στιγμή, απλά χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να το καταλάβει το κοινό.

Όσον αφορά την ατζέντα της «Μεγάλης Επαναφοράς», η ιατρική τυραννία που χρησιμοποιεί την Covid ως λογική είναι σαφώς ένα βασικό συστατικό για τους μελλοντικούς στόχους της ελίτ της εξουσίας.

Στην αρχή του αποκλεισμού της πανδημίας, πέρυσι, έκανα πολλές προβλέψεις και προειδοποίησα. Είπα ότι τα μέτρα προστασίας και τα lockdowns για τους περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δεν θα εξαφανιστούν ποτέ, και το ονόμασα «Θεωρία Κύματος», δηλαδή τη χρήση περιοδικών στιγμών περιορισμένης ελευθερίας που ακολουθούνται από όλο και πιο επιθετικά μέτρα.

Αυτός ο κύκλος έχει ως στόχο να δημιουργήσει στο κοινό εξάρτηση στην ιδέα ότι οι κυβερνήσεις «επιτρέπεται» να διαχειρίζονται την καθημερινότητά μας, ότι αυτό είναι «φυσιολογικό», ότι είναι δικό μας για το δικό μας καλό και ότι πρέπει να απολαμβάνουμε τις σύντομες στιγμές ελευθερίας ή κανονικότητας.

Έχω προειδοποιήσει ότι όλες οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα προσπαθήσουν τελικά να υιοθετήσουν αποδείξεις για την ανάγκη του εμβολιασμού, προκειμένου οι άνθρωποι να συμμετέχουν σε καθημερινές δραστηριότητες, όπως να πηγαίνουν σε δημόσιους χώρους, να πηγαίνουν σχολείο, να ψωνίζουν σε καταστήματα ή ακόμα και να βρίσκουν δουλειά.

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις υποστηρίζουν σταθερά, από πέρυσι κιόλας, ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού «δεν πρόκειται να ισχύσουν» και ότι η ίδια η έννοια είναι μία θεωρία συνωμοσίας.

Τώρα, τα πιστοποιητικά εφαρμόζονται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων περιοχών των ΗΠΑ και όποιος αντιτίθεται σε αυτά ονομάζεται «θεωρητικός συνωμοσίας».

Βλέπετε πώς λειτουργεί; Αν αποκαλύψετε την αλήθεια μίας αυταρχικής πλοκής, το κατεστημένο είναι παρών και σας αποκαλεί «θεωρητικό συνωμοσίας».

Μόλις το κατεστημένο παραδεχτεί ότι υπάρχει το συγκεκριμένο σχέδιο και αρνείστε να συμμορφωθείτε με αυτό, οι ίδιοι ψεύτες σάς αποκαλούν ΞΑΝΑ συνωμοσιολόγο, καθώς και «τρομοκράτη».

Ναι, αυτό το είχα προβλέψει και εγώ και άλλοι, στην αρχή της πανδημίας. Είπαμε ότι οι άνθρωποι που παλεύουν ενάντια στην τυραννία των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα χαρακτηρίζονται γρήγορα ως προδότες και τρομοκράτες που «θέτουν τους άλλους σε κίνδυνο» επειδή είμαστε πολύ «εγωιστές» για να υποκλιθούμε και να λάβουμε το πειραματικό εμβόλιο ή να υποταχθούμε στα λουκέτα.

Αυτό ακριβώς συνέβη με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, το οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ένα από τα προειδοποιητικά σημάδια ενός πιθανού τρομοκράτη περιλαμβάνει την αντίθεση του στις εντολές προστασίας κατά της Covid και στα εμβόλια.

Προέβλεψα επίσης ότι ο τελικός στόχος της ατζέντας για την Covid θα είναι η δημιουργία εσωτερικών ταξιδιωτικών περιορισμών και κρατικών και αστικών σημείων ελέγχου, για να μην αναφέρουμε τα «στρατόπεδα» ή τις φυλακές για τους μη εμβολιασμένους.

Στις ΗΠΑ, το το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας παραδέχεται ότι σχεδιάζει να ελέγχει τα ταξίδια και με ένα σύστημα «πιστοποιητικό παρακαλώ» θα εμποδίζει τους Αμερικανούς να κυκλοφορούν ελεύθερα. Ήδη, η πολιτεία της Νέας Υόρκης, πριν από πολλούς μήνες, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα δημιουργήσει στρατόπεδα Covid, αλλά το πραγματικό σχέδιο αποκαλύπτεται στο εξωτερικό σε άλλα δυτικά κράτη όπως η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Και εδώ είναι που βρίσκουμε τις προαναγγελίες

Έχω ασχοληθεί με τα τυραννικά σχέδια τυραννίας της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας πριν από ένα χρόνο, στο άρθρο μου “The Totalitarian Future Globalists Want For The Entire World Is Be Revealed” και είχα σημειώσει ότι ό,τι συμβαίνει σε αυτές τις χώρες, μαζί με ορισμένα κράτη της Ευρώπης, πρόκειται να το δούμε και στις ΗΠΑ στο άμεσο μέλλον.

Η κύρια διαφορά είναι ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν με τον ίδιο τρόπο -γρήγορα- στις ΗΠΑ, επειδή οι Αμερικανοί είναι «βαριά οπλισμένοι» και έχουν την ικανότητα να θάβουν τέτοιου είδους σχέδια εν τη γενέσει τους, αν το οργανώσουμε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα διαβατήρια εμβολιασμού εξακολουθούν να εμφανίζονται σταδιακά στις ΗΠΑ και η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει ακόμα πιεστεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έξω από τις μεγάλες πόλεις οι περισσότεροι Αμερικανοί αγνοούν εντελώς τις εντολές προστασίας και το κάνουν εδώ και πολλούς μήνες.

Στην περιοχή μου, δεν νομίζω ότι έχω δει περισσότερα από δύο άτομα την ημέρα να φορούν μάσκα, οπουδήποτε. Το θέαμα είναι τόσο περίεργο που ξεχωρίζουν σχεδόν αμέσως.

Κάποτε είδα μάλιστα μια γυναίκα με μάσκα (προφανώς τουρίστρια) στην ουρά στο μανάβικο να κοιτάζει γύρω της και να βλέπει ότι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν φορούσε. Ξαφνικά άρχισε να φωνάζει για τη μάσκα σε όλους τους ανθρώπους στη σειρά, υποστηρίζοντας ότι στην πραγματικότητα «μισεί τη μυρωδιά των απορρυπαντικών» και γι’ αυτό τη φορούσε.

Ωστόσο, οι διαφορές των αγροτικών περιοχών και των δυστοπικών πόλεων είναι ακόμα πιο έντονες.

Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος φορά μάσκα ή όχι. Είναι ένα μέτρο που δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τη μετάδοση του ιού, αλλά αν κάποιους τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα τότε εύχομαι περισσότερη δύναμη σε αυτούς.

Το θέμα είναι όταν αυτοί φοβούνται και ως αξιολύπητοι άνθρωποι προσπαθούν να προβάλλουν τις αυταπάτες τους σε όλους τους άλλους.

Το μέσο ποσοστό θνησιμότητας της Covid-19 (0,26%) είναι τόσο μικρό που πραγματικά μπερδεύει το μυαλό μου και αναρωτιέμαι γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι σε Δημοκρατικές πολιτείες και κομητείες τρομοκρατούνται από αυτό.

Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν τα βασικά στατιστικά στοιχεία της κατάστασης, ότι δηλαδή το 99,7% του πληθυσμού δεν θα πρέπει να φοβάται τόσο πολύ την Covid.

Αυτά είναι τα δεδομένα σύμφωνα με το CDC και δεκάδες γενικές και ανεξάρτητες ιατρικές μελέτες. Ωστόσο, ποτέ δεν θα ακούσετε αυτούς τους αριθμούς στα μέσα ενημέρωσης. Αντιθέτως, θα τους ακούσετε να για αριθμούς κρουσμάτων και θανάτων και να αρνούνται να θέσουν τους θανάτους σε σχέση με τις στατιστικές. Γιατί;

Επειδή τότε ο δημόσιος φόβος θα εξαφανιστεί και το κατεστημένο πρέπει να αυξήσει τον φόβο, ώστε να συνεχίσει να αφαιρεί τις ελευθερίες μας στο όνομα της «ασφάλειας».

Ακούω ένα μάλλον αφελές επιχείρημα τον τελευταίο καιρό ότι χώρες όπως η Γαλλία ντροπιάζουν τους Αμερικανούς επειδή εκείνοι βρίσκονται στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα προστασίας και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Λένε ότι οι Αμερικανοί «δεν θα το τολμήσουν ποτέ».

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι είναι ότι στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ δεν υπάρχουν καραντίνες και δεν υπάρχουν εντολές για μέτρα. Η κυβέρνηση τα αναγγέλλει, σίγουρα, και εμείς απλά τα αγνοούμε. Υπάρχουν μόνο θύλακες αριστερής ιδεολογίας σε ορισμένες πολιτείες και κομητείες που ακολουθούν και επιβάλλουν αυτούς τους κανόνες.

Ο πληθυσμός με συντηρητικές απόψεις είναι πάντα έτοιμος να σταματήσει τη συγκεκριμένη ατζέντα όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να την επιβάλει, και σίγουρα θα προσπαθήσει ξανά.

Εδώ πρέπει να κατανοήσουμε τις τρομακτικές εξελίξεις στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία: Τα λουκέτα έχουν πλέον γίνει συνήθεια σε αυτά τα μέρη και η κυβέρνηση δεν χρειάζεται καμία πραγματική δικαιολογία γι’ αυτά. Απλώς ανακοινώνει ότι υπάρχει μία χούφτα κρούσματα covid και ότι τα lockdown πρέπει να επιστρέψουν. Τα ταξίδια καταπνίγονται και τα βασικά δικαιώματα και ελευθερίες δεν υφίστανται.

Η τελευταία ομιλία της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας σχετικά με τους περιορισμούς τα λέει όλα:

«Το κύριο μήνυμα είναι ότι απαγορεύεται η κοινωνική αλληλεπίδραση. Απλώς μείνετε στο χώρο σας και ακολουθήστε τις εντολές. Και, ακόμη και αν είστε εμβολιασμένοι, αυτοί οι κανόνες εξακολουθούν να ισχύουν για εσάς».

Η «ομορφιά» των περιορισμών για την Covid είναι ότι αποτελούν μια τέλεια δικαιολογία προκειμένου μία τυραννική κυβέρνηση να εμποδίσει τη δημόσια συνάθροιση, η οποία βοηθά στην αποτροπή της οργάνωσης της αντίστασης.

Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης χρειάζονται την καραντίνα προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν.

Στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία η κεντρική ιδέα είναι ότι όποιος παραβιάσει τα μέτρα θα στοχοποιηθεί, θα υποστεί τιμωρία, ενώ κινδυνεύει μέχρι και να φυλακιστεί σε στρατιωτικό στρατόπεδο Covid.

Αυτά είναι τα ίδια μέτρα που θα ήθελαν ο Biden και οι οπαδοί του κατεστημένου για τις ΗΠΑ.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι «πραγματικότητα συνωμοσίας».

Τα παραπάνω με φέρνουν αναπόφευκτα σε αυτό που συμβαίνει στο Αφγανιστάν και κάποιοι μπορεί να πουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την τυραννία της Covid. Αλλά αντέξτε με! Και πάλι, είναι θέμα πρόβλεψης μελλοντικών γεγονότων.

Το ερώτημα που ακούω περισσότερο όταν πρόκειται για το Αφγανιστάν είναι «πώς είναι δυνατόν μια ομάδα φανατικών φύλαρχων να νικήσει τον πιο προηγμένο στρατό στον κόσμο;».

Νομίζω ότι αυτό το ερώτημα έχει σχέση με την τυραννία της Covid, διότι εάν η επική δύναμη του αμερικανικού στρατού δεν είναι αρκετή για να συγκρατήσει τους Ταλιμπάν, πώς οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης θα καταφέρουν να επιβάλουν αποκλεισμούς λόγω covid στην Αμερική;

Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι ο αμερικανικός στρατός «δεν επιτρέπεται να κερδίσει» στο Αφγανιστάν. Αυτό είναι μια λανθασμένη παρουσίαση της πραγματικότητας. Το γεγονός είναι ότι η νίκη ήταν ΠΑΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ στο Αφγανιστάν. Το κατεστημένο το γνώριζε πριν από 20 χρόνια όταν έστειλαν για πρώτη φορά αμερικανικά στρατεύματα. Δεν χρειάστηκε να σαμποτάρουν την αμερικανική αποστολή στο Αφγανιστάν, γιατί η ήττα ήταν ούτως ή άλλως αναπόφευκτη.

Η κατάληψη ενός ολόκληρου έθνους προκειμένου να προβλεφθεί μία τρομοκρατική απειλή και να επιβληθεί πολιτιστική αλλαγή είναι μια προσπάθεια που πρέπει να επιτευχθεί γρήγορα ή καθόλου. Το οικονομικό κόστος είναι τεράστιο, το ανθρώπινο συγκλονιστικά μεγαλύτερο και το ποσό των πόρων που απαιτούνται για τη διατήρηση της κατάληψης είναι εκθετικό. Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο διαρκεί μια κατοχή χωρίς την πλήρη εξάλειψη της τρομοκρατίας, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να πετύχει. Το πρόβλημα είναι ότι, για να εξαλειφθεί εντελώς η τρομοκρατία, θα πρέπει να εξαλειφθεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, χρησιμοποιώντας τακτικές που είναι γκροτέσκο και οι οποίες εμπνέουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ εξέγερση.

Θα επαναλάβω εδώ το μήνυμα γιατί δεν νομίζω ότι το καταλαβαίνουν κάποιοι: Η συνωμοσία για την παγίδευση των ΗΠΑ σε αποτυχία ολοκληρώθηκε πριν από 20 χρόνια τη στιγμή που δεσμευτήκαμε για την εισβολή στο Αφγανιστάν. Όλα ήταν εναντίον μας εκεί και δεν υπήρχε τρόπος να νικήσουμε.

Έχω ακούσει επίσης ότι είναι ανέφικτο να συγκρίνουμε μια αφγανική εξέγερση με μια αμερικανική εξέγερση ενάντια στην τυραννία, επειδή οι Ταλιμπάν αποτελούνται από μαχητές που είναι πολύ ανώτεροι από τους πατριώτες στις ΗΠΑ.

Με άλλα λόγια, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι Ταλιμπάν είναι ένα είδος υπερ-στρατιωτών. Αυτή είναι μια ηλίθια άποψη.

Δεν πρόκειται ούτε για τους πιο λαμπρούς φωστήρες ούτε είναι ασταμάτητοι. Η εκπαίδευσή τους είναι υποβαθμισμένη και τα στοιχεία από την πλειονότητα των μαχών που έχουν συμμετάσχει υποστηρίζουν ότι δεν ξέρουν καν να πολεμούν (περιγράφεται, μεταξύ των άλλων, συνήθειά τους να μην κοιτάζουν στις θέσεις τους ούτε τα τουφέκια τους όταν πυροβολούν).

Αυτό μας οδηγεί σε ένα λογικό ερώτημα όσον αφορά την Covid: Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης θέλουν να συμβεί κάτι αντίστοιχο με τους Ταλιμπάν στις ΗΠΑ;

Ποιον θα πάρουν για να το κάνουν αυτό; Ποιος είναι αρκετά ηλίθιος για να αναλάβει τη δουλειά που θα απαιτεί χαρτιά και θα επιβάλλει σημεία ελέγχου, συλλαμβάνοντας όσους δεν συμμορφώνονται, κυρίως στις συντηρητικές περιοχές όπου τα όπλα είναι περισσότερα από τους ανθρώπους και διαθέτουν αρκετά πυρομαχικά για να πολεμήσουν τουλάχιστον σε δύο παγκόσμιους πολέμους; Υποψιάζομαι ότι θα βρεθούν κάποιοι ακριβοί «εργολάβοι».

Ωστόσο, ακόμη και τότε, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους όταν ο κοιμισμένος γίγαντας της αμερικανικής εξέγερσης ξεσηκωθεί.

Υποθέτω ότι το μάθημα που αντλώ από αυτά τα παραδείγματα είναι ότι οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης θα προσπαθήσουν έτσι κι αλλιώς να επιβάλουν την ατζέντα Covid και την τυραννία των διαβατηρίων. Δεν μπορούν να σταματήσουν τη διαδικασία που έχουν δρομολογήσει. Τα γεγονότα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία δείχνουν ότι ο εθισμός τους στον ολοκληρωτισμό είναι ακόρεστος και απαιτεί να συνεχίσουν τον αυξανόμενο έλεγχο ανεξάρτητα από το κόστος. Μας λένε ακριβώς τι πρόκειται να κάνουν.

Τα γεγονότα στο Αφγανιστάν δείχνουν ότι ένας τέτοιος έλεγχος είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρηθεί σε έναν οπλισμένο πληθυσμό και ότι, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, τελικά θα χάσουν με άσχημο τρόπο.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιούν απεριόριστες τακτικές τρομοκρατίας, θα εξακολουθούν να χάνουν όσο οι Αμερικανοί συνεχίζουν να πολεμούν.

Οι νόμοι της φθοράς κυριαρχούν πάντα και η τεχνολογική υπεροχή δεν σημαίνει τίποτα.

Συνοψίζοντας, ο αγώνας έχει ήδη κερδηθεί, αλλά και μόλις ξεκίνησε…

Πηγη: https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-koryfaios-amerikanikos-istotopos-zerohedge-ypostirizei-oti-den-prokeitai-gia-theoria-synomosias-gia-pragmatikotita-synomosias/

Δεν υπάρχουν σχόλια: