«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Περισσότεροι είναι οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν από την παραλλαγή Δέλτα από τους μη εμβολιασμένους αποκαλύπτει πρόσφατη έκθεση του Public Health England.

 

    Περισσότεροι είναι οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν από την παραλλαγή Δέλτα από τους μη εμβολιασμένους αποκαλύπτει πρόσφατη έκθεση του Public Health England.
    Στην έκθεση αναφέρεται ότι 489 (65.9%) από τους 742 ανθρώπους που πέθαναν από την μετάλλαξη Δέλτα 28 ημέρες, αφότου είχαν διαγνωστεί θετικοί με την Δέλτα μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 2 Αυγούστου του 2021 είχαν κάνει τουλάχιστον μια από τις δύο δόσεις του εμβολίου, ενώ το 54,1% (402 άτομα) είχε κάνει και τις δύο δόσεις! (https://www.gov.uk/.../investigation-of-novel-sars-cov-2... & https://blogs.bmj.com/.../significant-proportions-of.../
    )
    Δλδ περισσότερα άτομα πέθαναν από την Δέλτα που ήταν εμβολιασμένοι παρά από όσους πέθαναν και ήταν ανεμβολίαστοι.
    Η δημοσιοποίηση της έκθεσης (25 Αυγούστου) έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην Βρετανία, την ώρα που Γάλλοι επιστήμονες προειδοποιούν για τον πιθανό κίνδυνο μέσω της λεγόμενης αύξησης εξαρτώμενης από αντισώματα (ADE), δηλαδή μέσω αντισωμάτων που ενισχύουν την μόλυνση.

    (66% of those who died since Feb had received at least one dose, and the answer is that this is exactly what we should expect from an imperfect vaccine!? Suddenly age and underlying conditions are accounted for when the vaxed die, but not the unvaxed.)
    Δείτε λιγότερα

    Σχόλια


  • Σοφια Παπαγεωργιου
    Έχω ευχαριστα νέα.
    Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Επίσημη σελίδα 10 ώρ. Σε 95 μέρες νέο εμβόλιο αν κι εφόσον χρειαστεί i Pfizer KATHIMERINI.GR Μπουρλά: Πιθανή η εμφάνιση ανθεκτικής μετάλλαξης Σε 95 μέρες νέο εμβόλιο|..."

    • Απάντηση
    • 2 ημ.
    Efi Lekaki
    Και τα τέρατα ΜΜΕ τρομοκρατούν με το αντίθετο

    • Απάντηση
    • 2 ημ.

  • Τρομερές αποκαλύψεις από τον ιατρό Δημήτρη Αντωνίου
    YOUTUBE.COM
    Τρομερές αποκαλύψεις από τον ιατρό Δημήτρη Αντωνίου
    Τρομερές αποκαλύψεις από τον ιατρό Δημήτρη Αντωνίου



  • Σταύρος Μαρτινιδης ΣΜ
    Δημήτριος Γάκης:
    ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19 ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;…
    Δείτε περισσότερα

    • Απάντηση
    • 1 ημ.

  • Thanasis Efstathiou
    Θα σας εξαφανισωμεν....😂
    Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο και κείμενο


      • Το αφησα με τα σχολια διοτι γελασα με το τελευταιο... μεχρι δακρυων... 

        Αλλα και στην Κυπρο απο τον Ιουνιο οι επιστημονες της υγειας παρατηρησαν το ιδιο φαινομενο.
        Μάριος Ματσάκης - Ιατροδικαστής:¨ Οι μισοί από τους θανάτους στην Κύπρο αντιστοιχούσαν σε άτομα που είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου¨ || ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 14/06/2021
        <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gXexuk951cM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
         
        https://www.youtube.com/watch?v=gXexuk951cM
         
        Ο πρωην αντιπροεδρος της Pfizer δηλωσε πως απο τις αρχες Ιουνιου το ποσοστο των θανατον απο κορονοιο στην Μ.Β. ηταν 29% εμβολιασμενοι, ποσοστο που ειχε αυξησει  στο 43% στο τελος του Ιουνιου 2021. Οπως δηλωσε και τα παιδια εχουν 50% κινδυνο να πεθανουν απο επιπλοκες μετα το εμβολιο παρα απο τον ιδιο τον ιο, διοτι τα παιδια δεν νοσουν σοβαρα, αλλα οι παρενεργειες του εμβολιου ειναι πολυ πιο επικινδυνες για την πορεια της υγειας των παιδιων. 
        <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yGibYwgehk0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

        https://www.youtube.com/watch?v=yGibYwgehk0

        Αρα μαλλον το πετυχημενο σχολιο "θελουν να μας εξαφανισουν" μαλλον θα ηταν το σωστο τιτλο... Υποχρεωτικα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: