«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Τα εντοπισαν επειδη ελκυαν τους μαγνητες! ΒΟΜΒΑ Reuters> “Πειραγμένα” με μεταλλικά σωματίδια εκατομμύρια φιαλίδια του εμβολίου της Moderna. Δυστυχώς το είχαν κάνει ήδη 176.000 άνθρωποι στην Ιαπωνία Η Takeda δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα σχολίου από το Reuters. Τι συμβαίνει στην ανθρωπότητα; 27 Αυγουστου 2021

 

Διαστάσεις παγκόσμιου θρίλερ μέσα στο θρίλερ παίρνει η αποκάλυψη για τα μολυσμένα φιαλίδια της Moderna που εντοπίσθηκαν στην Ιαπωνία.

Το ρεπορτάζ που σας παρουσίασε το Κουρδιστό Πορτοκάλι έχει σήμερα μια ακόμη πιο μυστηριώδη και σοκαριστική συνέχεια γιατί αποκαλύφθηκε ότι ο ρυπαντής που βρέθηκε σε μια παρτίδα εμβολίων COVID-19 της Moderna Inc που παραδόθηκαν στην Ιαπωνία πιστεύεται ότι είναι μεταλλικό σωματίδιο, ανέφερε ο ιαπωνικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NHK, επικαλούμενος πηγές στο υπουργείο Υγείας.
Η Ιαπωνία ανέστειλε την Πέμπτη τη χρήση 1,63 εκατομμυρίων δόσεων που στάλθηκαν σε 863 κέντρα εμβολιασμού σε εθνικό επίπεδο, περισσότερο από μία εβδομάδα αφότου ο εγχώριος διανομέας, Takeda Pharmaceutical, έλαβε αναφορές για μολυσματικούς παράγοντες σε ορισμένα φιαλίδια.
Το NHK, σε έκθεση που δημοσιεύτηκε αργά την Πέμπτη, επικαλέστηκε πηγές του υπουργείου ότι το σωματίδιο αντέδρασε στους μαγνήτες και ως εκ τούτου υποψιάστηκε ότι ήταν μέταλλο. Η Moderna το περιέγραψε ως “σωματιδιακή ύλη” που δεν έθεσε θέμα ασφάλειας ή αποτελεσματικότητας διαβάζουμε στο ρεπορτάζ των Reuters και Jerusalem Post

Αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι η σύνθεση του μολυσματικού δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η Takeda δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα σχολίου από το Reuters.

Οι ειδήσεις για τον μολυσματικό παράγοντα θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια νέα οπισθοδρόμηση για τον εμβολιασμό της Ιαπωνίας καθώς προσπαθεί να πείσει πολλούς – ιδιαίτερα νέους – να εμβολιαστούν.
Την Παρασκευή, οκτώ ακόμη νομοί μπήκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που σημαίνει ότι περίπου το 80% του πληθυσμού της Ιαπωνίας βρίσκεται υπό περιορισμούς για τον κορονοϊό. Η κυβέρνηση ανέφερε σχεδόν 25.000 νέες μολύνσεις και σοβαρά κρούσματα σε 2.000 ρεκόρ για την Πέμπτη.
Το υπουργείο δήλωσε ότι η αναστολή των παρτίδων Moderna ήταν προληπτική, αλλά ώθησε αρκετές ιαπωνικές εταιρείες να ακυρώσουν τον εμβολιασμό εργαζομένων και η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή φαρμάκων θα ξεκινήσει έρευνα.

Η αεροπορική εταιρεία ANA Holdings Inc ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε περισσότερες προμήθειες Moderna και θα επανέλθει στον εμβολιασμό το Σάββατο μετά από διήμερη αναστολή των βολών.
Η ισπανική φαρμακευτική εταιρεία Rovi, η οποία εμφιαλώνει εμβόλια Moderna για άλλες αγορές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ότι η μόλυνση μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα παραγωγής σε γραμμή παραγωγής. Εκπρόσωπος είπε ότι η εταιρεία δεν μπορούσε να πει τίποτα περισσότερο ενώ ερευνούσε την υπόθεση!
Η Moderna έθεσε την εν λόγω παρτίδα και δύο παρακείμενες σε αναμονή.


Ένας άλλος αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας είπε ότι θα χρειαστεί «λίγος χρόνος» για να επιβεβαιωθεί πόσες λήψεις από τη μολυσμένη παρτίδα χορηγήθηκαν (!!!) στην Ιαπωνία. Το Kyodo News ανέφερε ότι τουλάχιστον 176.000 πυροβολισμοί έχουν χρησιμοποιηθεί με βάση τον δικό του απολογισμό των στοιχείων που ανέφεραν οι δήμοι.
Περίπου το 54% του πληθυσμού της Ιαπωνίας έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση, σύμφωνα με έναν ιχνηλάτη του Reuters. Ο Taro Kono, υπουργός που είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα εμβολιασμού, είπε ότι δεν περίμενε ότι το ζήτημα της μόλυνσης θα είχε αντίκτυπο στον στόχο της κυβέρνησης να εμβολιάσει πλήρως τον ενήλικο πληθυσμό μέχρι τον Νοέμβριο.

Η είδηση όπως τη μετέδωσε αρχικά το Kουρδιστό Πορτοκάλι>

Θρίλερ με τη μυστηριώδη προσθήκη ξένων σωματιδίων σε εκατομμύρια φιαλίδια του εμβολίου της Moderna σε διάφορα κέντρα εμβολιασμού της Ιαπωνίας!

Την αποκάλυψη κάνει το θρυλικό Bloomberg (By Lisa Du and Angelica LaVito)* και χαλαρά μπορούμε να υποθέσουμε ότι η προσθήκη των ξένων σωματιδίων στα φιαλίδια των εμβολίων έγινε ώστε όσοι εμβολιάζονται με το εμβόλιο της Moderna να γίνονται ομορφόπαιδα σαν τον Brad Pitt, κι όχι τίποτε μούμιες του Φαραώ σαν κι αυτούς που αποκαλεί οντότητες ο Yuval Harari.

Mετά από αυτό η Ιαπωνία ανέστειλε τη χρήση 1,63 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου Covid-19 της Moderna Inc., αφού έλαβε τις σχετικές αναφορές για την παρουσία ξένων σωματιδίων στα φιαλίδια από διάφορες περιοχές εμβολιασμού.

Η Takeda Pharmaceutical Co Ltd., η οποία είναι ο τοπικός διανομέας του εμβολίου, και το ιαπωνικό υπουργείο Υγείας συμφώνησαν να σταματήσουν τη χρήση δόσεων από τρεις παρτίδες μετά από συζήτηση για το θέμα, ανέφεραν σε ξεχωριστές δηλώσεις την Πέμπτη.

Γύρευε πόσοι άνθρωποι είχαν εμβολιασθεί ήδη και είναι αυτονόητο να σκεφθεί κανείς ότι παρόμοιες λαθροχειρίες θα μπορούσαν να συμβούν παντού αφού συνέβη ήδη στη προκειμένη περίπτωση.

Δεν υπήρξαν ανησυχίες για την ασφάλεια που σχετίζονται με τα προσβεβλημένα φιαλίδια και οι εμβολιασμοί που χρησιμοποιούν τα άλλα εμβόλια της Moderna στην Ιαπωνία θα προχωρήσουν ως συνήθως, ανέφερε η Takeda. Ένα ζήτημα με μία γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο κατασκευής της Moderna στην Ισπανία μπορεί να είναι υπεύθυνο και μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας με έδρα το Cambridge της Μασαχουσέτης.

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Yoshihide Suga δήλωσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι η αναστολή δεν θα έχει μεγάλη επίπτωση στο πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας. Οι εμβολιασμοί στην Ιαπωνία, που ξεκίνησαν αργά σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες, έχουν προχωρήσει πιο γρήγορα από τις αρχές του καλοκαιριού. Περίπου το 43% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο, συμπεριλαμβανομένου σχεδόν του 90% των ηλικιωμένων άνω των 65 ετών.

Η κατάσταση είναι παρόμοια με μια προσωρινή διακοπή της χρήσης του εμβολίου των Pfizer/BioNTech στο Χονγκ Κονγκ (OMG) και το Μακάο νωρίτερα φέτος λόγω ελαττώματος (!) συσκευασίας.

Yπάρχουν ανησυχίες ότι ακόμη και οι προσωρινές διακοπές μπορούν να διαβρώσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στα εμβόλια, τα οποία αποτρέπουν σοβαρές λοιμώξεις και θανάτους από τον κορονοϊό.

Η Ιαπωνία έχει συμφωνήσει για 100 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Moderna – οι μισές θα παραδοθούν φέτος και οι μισές το 2022. Οι περισσότερες λήψεις χρησιμοποιούνται για το πρόγραμμα εμβολιασμού στο χώρο εργασίας της χώρας μέσω των μεγαλύτερων εταιρειών της και σε κέντρα μαζικού εμβολιασμού που διοικούνται από την εθνική κυβέρνηση στις μεγάλες πόλεις.

– Με τη βοήθεια της Emi Nobuhiro*

Πηγη: https://kourdistoportocali.com/news-desk/vomva-reuters-gt-quot-peiragmena-quot-me-metallika-somatidia-ekatommyria-fialidia-toy-emvolioy-tis-moderna-dystychos-to-eichan-kanei-idi-176-000-anthropoi-stin-iaponia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: