«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής): Έχουμε υγειονομική δικτατορία. Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.

 

Ο Luc Montagnier, Νομπελίστας Iατρικής το 2008, κατέφθασε στην Ιταλία προκειμένου να μιλήσει πάνω στο φλέγον ζήτημα του κορωνοϊού. Πάνω από 2.000 άνθρωποι ήρθαν να τον ακούσουν.

Τα λόγια του σκληρά: «Είμαστε σε μια υγειονομική δικτατορία, δεν είναι πλέον δημοκρατία. Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο πλέγμα μοριακής βιολογίας που είναι ικανό να είναι ένα δηλητήριο. Είναι φρίκη να αναγκάζεις ανθρώπους, τώρα παιδιά να εμβολιάζονται με αυτό το μοριακό σκεύασμα. Ανανεώνω την έκκλησή μου προς τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν θεραπείες που λειτουργούν. Το green pass; Όλα έχουν να κάνουν με το μάρκετινγκ. Συνωμότες, εμείς; Όχι, είναι αυτοί oι συνωμότες».

Ο Luc Montagnier βρέθηκε στη Φλωρεντία τις τελευταίες ημέρες με πρωτοβουλία μιας ομάδας εθελοντών από το “Atto Primo” που ιδρύθηκε από την Tiziana Vigni και την Daniele Granara. Ένα πολύ προσεκτικό κοινό δύο χιλιάδων ατόμων από όλη την Ιταλία τον άκουσε. Ακολουθεί μια σύνοψη των λεγομένων του:

«Είμαστε σε μια υγειονομική δικτατορία, όχι πλέον σε μια δημοκρατία», άρχισε ο Μοntagnier, στα γαλλικά σε μετάφραση από τον διερμηνέα. «Βλέπουμε ένα φρικτό πρόγραμμα να εκτυλίσσεται, να έχει προετοιμαστεί από καιρό, να ξεσπάει την κατάλληλη στιγμή και να στοχεύει κυρίως τις πλούσιες χώρες. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο προωθούν μόνο μία λύση, αυτή των εμβολίων».

«Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια αλλά ένα περίπλοκο πλέγμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι ένα δηλητήριο.. . Είναι λοιπόν φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους, τώρα παιδιά, να εμβολιάζονται με αυτό το μοριακό σκεύασμα. Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου προς τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν διαθέσιμες και αποτελεσματικές θεραπείες».

«Το Green Pass; Δεν είναι χρήσιμο για τη δημόσια υγεία. Το Green Pass αφορά το μάρκετινγκ»

«Θέλω να το επαναλάβω ξεκάθαρα: αυτά τα εμβόλια είναι περιττά, επικίνδυνα και αναποτελεσματικά. Σε αντίθεση με όσα μας είπαν, αυτά τα εμβόλια δεν εμποδίζουν καθόλου την εξάπλωση του ιού».

«Είναι έγκλημα η ανοσοποίηση των παιδιών, επειδή παρόλο που δεν υποφέρουν από αρνητικές επιπτώσεις τώρα, μπορεί να υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις πέρα από αυτές που βλέπουμε τώρα. Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που δεν γνωρίζουμε ακόμη».

«Και είναι έγκλημα ειδικά επειδή υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας αυτής της λοίμωξης, οι οποίες είναι επίσης λιγότερο δαπανηρές από τα εμβόλια και οι οποίες θα μας επιτρέψουν να απαλλαγούμε από αυτήν την ασθένεια».

«Αλλά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν αναφέρεται καμία εναλλακτική λύση, άλλου είδους εμβόλια ή φάρμακα. Και αν κάποιος αναφέρει τις αρνητικές επιπτώσεις, αυτό το άτομο εξαλείφεται, οπότε ζούμε σε μια πραγματική πραγματικότητα ψεμάτων ».

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καταδικάσουμε το marketing μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, γιατρών και επιστημόνων, και ιδιαίτερα των κυβερνήσεων. “

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Αμερικανό γκουρού Anthony Fauci, ο οποίος σε αντίθεση με αυτόν άλλαξε πολλές φορές απόψεις από την έναρξη της επιδημίας του κορονοϊού, απάντησε:

«Συνάντησα τον Fauci τη στιγμή της ανακάλυψης ιού του AIDS και ξέρω ότι αυτός έπειτα είχε προωθήσεις από το εργαστήριο του κατά τη διάρκεια όλων αυτών που έγιναν. Αλλά», χαμογελά, διασκεδάζοντας ο Montagnier, «δυστυχώς δεν ήταν αυτός που ανακάλυψε τον ιό του AIDS!»

Το κοινό του ζήτησε να σχολιάσει τη διαχείριση της πανδημίας κι ο Montagnier είπε στα γαλλικά «εγκληματικές δραστηριότητες». Δραστηριότητες που οδηγούν στο θάνατο «όχι μόνο των ασθενών αλλά και των υγειονομικών».

«Από την άλλη πλευρά, βλέπουμε ότι τα ίδια μέτρα για τα οποία μιλάτε στην Ιταλία ισχύουν στη Γαλλία, στην Αγγλία και επίσης αλλού, επομένως είναι συντονισμένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να απαντήσουμε συντονισμένα σε αυτήν την ομάδα εξουσίας. Μας λένε συνωμότες; Όχι: είναι αυτοί που συνωμοτούν!».

Το συμπέρασμα του Καθηγητή, ο οποίος χαίρεται που συνταξιοδοτήθηκε επειδή τον απομακρύνει από την πίεση που υφίστανται πολλοί συνάδελφοί του, είναι ότι «η ανθρωπότητα αναπτύσσει τους λόγους της δικού της εξαφάνισης». Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα δεχθούμε να ζήσουμε σε έναν ορθολογικό και δίκαιο κόσμο που αποδέχεται επίσης πράγματα που δεν προβλέπονται από μια μικρή ομάδα ανθρώπων», δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων στην εξουσία. Όχι μόνο πολιτική.

Σε συνέντευξη του που έδωσε στην Ιταλία είπε:

«Υπάρχουν πολύ έντονες παρενέργειες σε μερικούς ανθρώπους. Πρέπει να αναγνωρίσετε αυτά τα περιστατικά και τον κατάλογο των παρενεργειών.
Νομίζω ότι υπάρχει ένα όριο που δεν μπορούμε να δεχτούμε, υπάρχει ένα απείρως υψηλότερο ποσοστό θανάτων από ό,τι με άλλα εμβόλια. Πρώτα απ ‘όλα το “μη βλάπτειν”. Νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε […] Πιστεύω ότι ακόμη και ένας θάνατος που προκαλείται από φάρμακα είναι ένας πάρα πολύς θάνατος, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων. Πρέπει να παλέψουμε για να θεραπεύσουμε ανθρώπους, η άλλη λύση είναι να σταματήσουμε αυτόν τον εμβολιασμό».

Πηγη  

https://enromiosini.gr/arthrografia/luc-montagnier-nompel-iatrikis-2/?fbclid=IwAR1ux1Ljcd-fUe9x26zeJ8ZQd1QcVt6ss4Ne0TMic--qt1N68oSH3_KSeuI


Luc Montagnier (νόμπελ Ιατρικής): «Στρατηγικό λάθος που επηρεάζει το μέλλον της ανθρωπότητας. Ηγέτες επί τη βάση πειραματικών δεδομένων επέτρεψαν μαζικό εμβολιασμό»

“Ένα στρατηγικό λάθος που επηρεάζει το μέλλον της ανθρωπότητας”: κάλεσμα από τον καθηγητή Luc Montagnier.

Από την έναρξη της πανδημίας, ο καθηγητής Luc Montagnier, βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής, έχει κάνει πολλές δηλώσεις που έχουν γίνει πρωτοσέλιδο. Μια από αυτές είναι για την “κατασκευασμένη” προέλευση του ιού και οι εισαγωγές του προσδιορίζονται μέσω μαθηματικών μοντέλων που επιτρέπουν τον εντοπισμό των αναμενόμενων διαταραχών της αρμονίας. Αυτή η αποκάλυψη επιβεβαιώθηκε σε μια μελέτη, που ειδώθηκε εξετάστηκε από τους συναδέλφους, που γράφτηκε με τον μαθηματικό Jean-Claude Perez, στη συνέχεια στα γυρίσματα του FranceSoir, καθώς και από πολλούς διεθνείς εμπειρογνώμονες έως ότου έγινε μια από τις πιο πιθανές υποθέσεις και όχι πια διατριβή συνωμοσίας όπως το έχουν απεικονίσει πολλά mainstream μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα, ο καθηγητής Montagnier ξεκινά μια έκκληση υπό το φως των αναλύσεών του και των πολυάριθμων συνομιλιών με ειδικούς από όλο τον κόσμο.

«Αυτό εδώ είναι ένα κάλεσμα προς τους ηγέτες που προωθούν στη χώρα τους και σε διεθνές επίπεδο έναν μαζικό εμβολιασμό για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωναϊού Covid-19.

Επί τη βάση ακόμη πειραματικών δεδομένων, αυτοί επέτρεψαν και ενθάρρυναν μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού με νέους τύπους εμβολίων.

Αυτά τα εμβόλια φέρουν ένα μέρος του RNA του κωδικοποιημένου ιού για την πρωτεΐνη της επιφάνειάς του επιτρέποντας την προσκόλλησή της στα κύτταρα-στόχους. Οι κατασκευαστές αυτών των εμβολίων πίστεψαν αφελώς και έκαναν να γίνει πιστευτό ότι οι οργανισμοί που εγχύθηκαν θα είχαν ισχυρή απόκριση αντισωμάτων εξουδετερώνοντας αυτήν την επιφανειακή πρωτεΐνη και έτσι θα αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού.

Ωστόσο τα γεγονότα αντιβαίνουν αυτήν την ελπίδα: τα εμβόλια Pfizer , Moderna, Astra Zeneca δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιού από άτομο σ΄άτομο και οι εμβολιασμένοι είναι επίσης μεταδότες όσο και οι μη εμβολιασμένοι.

Κατά συνέπεια η ελπίδα μιας “συλλογικής ανοσίας” από την αύξηση του αριθμού εμβολιασμένων είναι ολοκληρωτικά μάταιη.

Η εξήγηση αυτής της αποτυχίας είναι απλή : η υψηλή μεταλλακτική ικανότητα του ιού που συνδέεται με την υψηλή μεταδοτικότητά του επιτρέπει την επιλογή παραλλαγών ανθεκτικών στα εμβόλια.

Είναι μια κούρσα όπου ο ιός θα έχει πάντα ένα μακρύ προβάδισμα
Πρέπει να το εγκαταλείψουμε και ν΄αρνηθούμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κυρίως το ιατρικό προσωπικό είναι ήδη καλά πληροφορημένο για τις παρενέργειες των σύγχρονων εμβολίων.

Προτείνω στις αρχές σωτήριες λύσεις :

  1. Εμβολιασμός με εμβόλιο που παράγει ισχυρή κυτταρική ανοσία τύπου Τ όπως το BCG (οι χώρες που ασκούν αυτόν τον εμβολιασμό έχουν χαμηλή συχνότητα εμφάνισης Covid19),
  2. Η έγκαιρη θεραπεία της λοίμωξης με ιβερμεκτίνη και βακτηριακό αντιβιοτικό επειδή υπάρχει ένας βακτηριακός συμπαράγοντας που ενισχύει τις επιδράσεις του ιού. “

Συνεπώς, ο καθηγητής Montagnier ζύγισε κάθε του λέξη ξεκινώντας αυτήν την έκκληση που δέχεται ευνοϊκά η κοινότητα των υγειονομικών, μερικοί από τους οποίους είναι συντετριμμένοι από την απόφαση του Συνταγματικού Συμβουλίου να καταστήσει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό.

Ένας γιατρός αντιδρά: “ευχαριστώ τον καθηγητή Montagnier, ελπίζουμε ότι πολλοί επιστήμονες σαν αυτόν θα συμμετάσχουν σε αυτό το κάλεσμα, ώστε η κυβέρνηση να μπορέσει επιτέλους να ανοίξει τη συζήτηση”.

 

Σήμερα, πολυάριθμες διαδηλώσεις ενάντια στον υγειονομικό εμβολιασμό και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του ιατρικού προσωπικού θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 180 πόλεις της Γαλλίας.

Πηγη

https://enromiosini.gr/arthrografia/luc-montagnier-nompel-iatrikis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: