«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Οξειδίου του γραφενίου, ηλεκτρομαγνητικά πεδία και κοβίντ

 

Πολλοί γνωρίζουν ήδη το έργο που έκανε η ομάδα των Ισπανών ερευνητών που απαρτίζουν τη La Quinta Columna

Είναι αυτοί που είχαν το θάρρος να πάρουν ένα φιαλίδιο εμβολιασμού και να το στείλουν για ανάλυση σε ένα διάσημο ισπανικό πανεπιστήμιο μέσω του καθηγητή Dr. Pablo Campra Madrid, ο οποίος συντάσσει και επισημοποιεί τα αποτελέσματα σε μια έκθεση που υπόσχεται να είναι πιο εξονυχιστική, από την προκαταρκτική που ετοίμασε για το ευρύ κοινό στις αρχές της περασμένης εβδομάδας .

Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα δεν γνωρίζουν για το La Quinta Columna. Εάν είστε ένας από αυτούς, τότε το παρακάτω βίντεο είναι ειδικά για εσάς. Το Orwell City έχει μεταγράψει, μεταφράσει, με υποτίτλους και επεξεργαστεί το βίντεο για να συνεχίσει το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο.

Ο Ricardo Delgado, ιδρυτής και διευθυντής της La Quinta Columna συμμετείχε με τον ερευνητικό του συνεργάτη, Δρ José Luis Sevillano, στο XXVIII Ανθρωπιστικό Συνέδριο που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Συνασπισμός για την Υγεία και τη Ζωή ( COMUSAV ) και το Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών για τη ζωή και την αλήθεια ( CONUVIVE ).

https://rumble.com/vjfddf-la-quinta-columna-at-the-xxvii-humanitarian-conference-of-comusav-conuvive.html

"Η La Quinta Columna θέλει να ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι έχουμε την υποχρέωση να είμαστε ενωμένοι γιατί βρισκόμαστε στην ίδια μάχη για να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας, γιατί αυτό που διακυβεύεται είναι ακριβώς το μέλλον όλων. Ανάλογα με τη δύναμη και την ορμή που θέτουμε σε αυτό το έργο θα εξαρτηθεί από το μέλλον όλης της ανθρωπότητας. 
Είμαστε τώρα στο σημείο καμπής από το οποίο τα πράγματα μπορούν να αρχίσουν να αλλάζουνκαι με αυτή την έννοια η La Quinta Columna πρόκειται να συνοψίσει το αποτέλεσμα της έρευνάς της κατά τη διάρκεια αυτού του ενάμιση έτους, αλλά πάνω απ 'όλα και ειδικά κατά τους τελευταίους δύο μήνες. 

Και γιατί τους τελευταίους δύο μήνες; 
Θυμάμαι πάντα τα λόγια του Δρ. José Luis Sevillano, καθώς οι δυο μας δουλεύαμε στο La Quinta Columna και με συνοδεύουν . Είπε ότι όταν ξεκινήσει ο εμβολιασμός θα δούμε πραγματικά τι κάνει και τι υλικό θα μπορούσε να είναι εκεί.

Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε ένα νέο φαινόμενο που για μια στιγμή προσπαθήσαμε να το αρνηθούμε, αν και σήμερα είναι εμφανή λόγω των εκατομμυρίων βίντεο στα κοινωνικά μέσα , και ήμασταν σε θέση να το μετρήσουμε ακόμη και με συσκευές: teslameters, μαγνητόμετρα, κλπ . Αναφέρομαι στο μαγνητικό ή ψευδο-μαγνητικό φαινόμενο που αποκτούν οι άνθρωποι μετά τον εμβολιασμό. 

Ένα μαγνητικό φαινόμενο από τη μία πλευρά, αλλά και ένα που μετατρέπει τους εμβολιασμένους ανθρώπους σε υπεραγωγούς και επίσης αποθηκεύει ενέργεια που μπορεί να μετρηθεί με ένα πολύμετρο σε ορισμένα μέρη, όπως το μέτωπο, για παράδειγμα.
Έτσι από εκεί αρχίσαμε να ψάχνουμε τι είδους υλικά ή, καλύτερα, νανοϋλικά μπορούν να προκαλέσουν τέτοιου είδους ιδιότητες μέσα στο σώμα και βρήκαμε μερικά από τα υποψήφια. Ένα από αυτά ήταν αρχικά το γραφένιο. Το Graphene μέσα στο σώμα αποκτά μαγνητικές ιδιότητες και είναι υπεραγωγός. 
Χρησιμεύει για αποθήκευση και συμπύκνωση ενέργειας και ήταν ισχυρός υποψήφιος. 
Χωρίς να έχουμε καμία γνώση του τι ήταν μέσα στο φιαλίδιο, συνειδητοποιήσαμε ότι η βιομηχανία ή μάλλον το χρηματιστήριο της βιομηχανίας γραφενίου είχε υψηλές ανοδικές κορυφές ακριβώς όπως η εκστρατεία εμβολιασμού COVID-19 ξεκίνησε στις αρχές του έτους, στα τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου. Αλλά επίσης, αρκετά περίεργο, και κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού της γρίπης.

Αυτή τη σταθερή απόδειξη, θα συμπληρωθεί περαιτέρω με άλλες τεχνικές φασματοσκοπίας που μπορούν να γίνουν. Αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ηλεκτρονική μικροσκοπία μετάδοσης. Τεχνικές EMF, επίσης, οπτική μικροσκοπία και φασματοσκοπία υπεριώδους ακτινοβολίας, η οποία συμπίπτει με το μέγιστο μήκος κύματος του οξειδίου του γραφενίου. Επειτα ξεκινήσαμε να μελετάμε την τοξικότητα ή την κυτταροτοξικότητα που έχει το οξείδιο του γραφενίου στο σώμα.

Δώστε προσοχή σε αυτό το εύρημα: 
Το οξείδιο του γραφενίου στο σώμα προκαλεί θρομβογένεση, θρόμβους. 
Το οξείδιο του γραφενίου μέσα στο σώμα προκαλεί πήξη του αίματος. 
Το οξείδιο του γραφενίου εντός του σώματος προκαλεί μεταφλεγμονώδες σύνδρομο ή συστηματικές ή πολυοργανικές φλεγμονές.
Το Οξείδιο του γραφενίου μέσα στο σώμα όταν είναι πάνω από τα επίπεδα της γλουταθειόνης - που είναι το φυσικό απόθεμα αντιοξειδωτικών του σώματος -, προκαλεί αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος, κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και καταιγίδα κυτοκίνης. 
Το εισπνεόμενο οξείδιο του γραφενίου απλώνεται ομοιόμορφα σε όλη την κυψελιδική οδό και προκαλεί διμερείς πνευμονίες. Το εισπνεόμενο οξείδιο του γραφενίου προκαλεί φλεγμονή των βλεννογόνων και επομένως απώλεια γεύσης και μυρωδιάς, πιθανή απώλεια γεύσης και οσμής: ανοσμία .

Εν ολίγοις, το οξείδιο του γραφενίου συμπεριφέρεται ακριβώς όπως ο υποτιθέμενος SARS-CoV-2 της επίσημης έκδοσης , δημιουργώντας την ίδια συμπτωματολογία της σοβαρής COVID-19. Όταν εγκαθίσταται στο νευρωνικό επίπεδο, προκαλεί νευροεκφυλισμό ή, με άλλα λόγια, νευρολογική COVID-19.

Όταν ειδαμε τις πιθανότητες που έχει το γραφένιο, ή μάλλον, ότι τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου έχουν μέσα στο σώμα όταν πρόκειται για νευροδιαμόρφωση και όταν πρόκειται για τη λήψη νευρωνικών ηλεκτροφυσιολογικών επιδράσεων για χαρτογράφηση εγκεφάλου, συνειδητοποιήσαμε την πιθανότητα έγχυσης του γραφενίου . 

Μπορεί να εγχυθεί γραφένιο; 
Ναί. 
Το Graphene μπορεί να εγχυθεί. Και, στην πραγματικότητα, ορισμένες επιστημονικές εργασίες έχουν ήδη αυξήσει την πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν ως νανοενισχυτικά στα εμβόλια. Με αυτήν την υπόθεση υποψίας, κάναμε ό, τι θα μπορούσε να κάνει ο καθένας και αυτό προτείνω επίσης να το κάνετε αν έχετε πρόσβαση σε φιαλίδιο.

Είχαμε πρόσβαση σε ένα σφραγισμένο φιαλίδιο από την Pfizer και μέσω ενός αιτήματος για υπηρεσίες σε ένα πανεπιστήμιο, συγκεκριμένα στο όνομά μου, στάλθηκε για ανάλυση του φιαλιδίου, όπου αναζητούσαμε το εν λόγω υλικό: graphene. Μετά από λίγο χρόνο έρευνας από τον Δρ. Pablo Campra Madrid , Doctor in Chemical Sciences, Bachelor in Biological Sciences και μέλος του Πανεπιστημίου της Αλμερίας, λάβαμε αυτήν την προκαταρκτική έκθεση όπου μας αναφέρει ότι υπάρχουν πράγματι ισχυρές ενδείξεις οξειδίου του γραφενίου στο δείγμα και ότι είναι επίσης το κύριο συστατικό αυτού που ονόμασαν λανθασμένα ένα εμβόλιο .

Έτσι, έπειτα αρχίσαμε να βλέπουμε ποιες πιθανές ενώσεις, φάρμακα και θεραπείες θα μπορούσαν να αποικοδομήσουν το οξείδιο του γραφενίου. 
Και δείτε τι βρήκαμε: 
Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη ή η γλουταθειόνη που χορηγήθηκε το υποβαθμίζουν. Επειδή αυτό που κάνει η γλουταθειόνη είναι να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες και τα οξειδωτικά, όλες τις τοξίνες που μπορούν να εισέλθουν στο σώμα.

Και ανακαλύψαμε ότι υπήρχαν περίπου 300 κλινικές μελέτες όπου ορισμένα νοσοκομεία και ορισμένα πανεπιστήμια χρησιμοποιούν Ν-ακετυλοκυστεΐνη με απίστευτα αποτελέσματα. 
Για παράδειγμα, 100 ασθενείς με επίπεδα κορεσμού κάτω από το 50% σχεδόν νεκρά, με διμερείς πνευμονίες, εντός μίας ώρας από τη χορήγηση ενδοφλέβιας γλουταθειόνης ή Ν-ακετυλοκυστεΐνης, αφαιρέθηκαν οι αναπνευστήρες και τα πάντα.

Τώρα καταλαβαίνουμε πλήρως γιατί λειτούργησαν αυτές οι θεραπείες: επειδή αντιμετώπισαν όλα τα συμπτώματα της νόσου που υποτίθεται ότι προκαλείται από τον SARS-CoV-2. Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις για μια πραγματική αλληλούχιση και απομόνωση του SARS-CoV-2, υποψιαζόμαστε με πολλές αξιόπιστες ενδείξεις ότι η νόσος COVID-19 είναι στην πραγματικότητα η παρενέργεια της εισαγωγής του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα με διαφορετικούς τρόπους .

Και λέω «διαφορετικούς τρόπους» γιατί, παρόλο που είχαν αποσυρθεί τότε, μάσκες που περιέχουν νανοσωματίδια οξειδίου γραφενίου έχουν ξαναεισαχθεί και εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην αγορά. 

Αυτές οι μάσκες έχουν εισαχθεί και εξακολουθούν να διατίθενται στο εμπόριο από εταιρείες όπως η Nanografi, επομένως έχουμε μάσκες με οξείδιο γραφενίου, αλλά και νανοσωματίδια οξειδίου γραφενίου που εισήχθησαν σε δοκιμές PCR. 
Το οξείδιο του γραφενίου υπάρχει επίσης σε δοκιμές αντιγόνου. Οι υδρογέλες περιέχουν επίσης νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου, ενδορινικά εμβόλια επίσης, καθώς το οξείδιο του γραφενίου στα αερολύματα είναι πιο ισχυρό, όπως είναι ο υποτιθέμενος SARS-CoV-2. Τα ενδορινικά εμβόλια προετοιμάζονται επίσης, για παράδειγμα, από την Τουρκία. Κατασκευάζονται από τη Nanografi για την COVID-19 και τη γρίπη.

Γνωρίζουμε ότι, φυσικά, το οξείδιο του γραφενίου αποβάλλεται από τα επίπεδα της γλουταθειόνης στο σώμα, και γι 'αυτό υποπτευόμαστε ότι προτείνουν μια δεύτερη, τρίτη και ακόμη και τέταρτη δόση κάθε τόσο συχνά: έτσι ώστε να έχετε τη σημαντική δόση του οξειδίου του γραφενίου . 
Εν ολίγοις, μιλάμε για την ταυτόχρονη και σταδιακή μαζική δηλητηρίαση ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σκεφτείτε, εάν η προκαταρκτική έκθεση ενός καθηγητή ενός δημόσιου πανεπιστημίου στην Αλμερία - και ξέρω ότι η ίδια μελέτη γίνεται και σε άλλα ευρωπαϊκά και ορισμένα πανεπιστήμια της Λατινικής Αμερικής -, εάν πιστοποιήσει ότι υπάρχει οξείδιο γραφενίου στα φιαλίδια, είδαμε υπήρχε και στις και οι πνευμονικές προσβολές ίσως προκαλούνται λόγω αυτού του νανοσωματιδίου; 
Μιλάμε για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με τη συνενοχή των κυβερνήσεων.

Όταν μελετάμε τη γλουταθειόνη, συνειδητοποιούμε ότι αρχίζει να πέφτει από την ηλικία των 30 και μετά, αλλά πάνω απ 'όλα πέφτει σημαντικά από την ηλικία των 65 και μετά. Στην πραγματικότητα, η COVID-19 επιβαρύνει περισσότερο τους ηλικιωμένους, εκτός από εκείνους που είναι ανοσοκατεσταλμένοι και έχουν άλλες παθολογίες. Όταν μελετάμε τη γλουταθειόνη, συνειδητοποιούμε ότι τα παιδιά έχουν υψηλά αποθέματα γλουταθειόνης λόγω της νεότητας τους και η ίδια η νόσος COVID-19 δεν έχει καμία επίδραση στα παιδιά. 
Ομοίως, η γλουταθειόνη είναι ιδιαίτερα χαμηλή στον παχύσαρκο πληθυσμό και συνειδητοποιούμε ότι ακριβώς οι παχύσαρκοι επηρεάζονται περισσότερο από την COVID-19. Συνειδητοποιούμε ότι η γλουταθειόνη σχετίζεται με τη βιταμίνη D. Τα χαμηλά επίπεδα γλουταθειόνης είναι χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D και είναι ακριβώς οι ασθενείς με COVID-19 που έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D.

Όλα όσα μελετήσαμε στη συνέχεια αυξάνουν περαιτέρω και επιβεβαιώνουν την υπόθεση ότι ο υποτιθέμενος SARS-CoV-2 της επίσημης έκδοσης είναι ακριβώς το οξείδιο του γραφενίου. Και ότι όλα τα στοιχεία προστασίας, της υποτιθέμενης προστασίας, που μας έχουν δοθεί: μάσκες, εξετάσεις PCR, επιχρίσματα, δοκιμές αντιγόνων και εμβόλιο - το λανθασμένα αποκαλούμενο εμβόλιο - είναι ακριβώς όλα αυτά τα στοιχεία που δυνητικά θα προκαλέσουν την ανάπτυξη της νόσου στο μέλλον.

Και γιατί λέω «στο μέλλον»; 
Όταν μελετήσαμε το ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο συνειδητοποιήσαμε ότι το οξείδιο του γραφενίου έχει αυτό που ονομάζεται « ηλεκτρονική ζώνη απορρόφησης ».
Η ηλεκτρονική διέγερση, ο μαγνητικός της συντονισμός βρίσκεται ακριβώς στο τρίτο εύρος ζώνης της τεχνολογίας 5G , αυτή που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε προσφορά και που, θυμηθείτε, ήταν μαζί μας σε όλη την πανδημία.

Όπως ξεκίνησαν όλα, είχαμε τρία «δίχτυα»: Το πρώτο είναι ότι η επίγεια κεραία 5G που δεν σταμάτησε ποτέ να τοποθετείται - επειδή λειτουργούσαν μόνο οι χειριστές κεραιών - και ότι περίεργα 8 από τις 10 από αυτές τις κεραίες τοποθετούνται κοντά σε γηροκομεία, ἠ στην άμεση γειτνίαση τους, που ήταν ακριβώς ο πληθυσμός που πλήττεται περισσότερο. 

Ένα άλλο εσωτερικό δίχτυ: ακριβώς από το γραφένιο, σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση του φιαλιδίου αυτού του πανεπιστημίου. Και ένα εξωτερικό δίχτυ, που είναι αυτό που χρησιμοποιείται από διαστημικούς δορυφόρους για υποτιθέμενη κάλυψη 5G.

Απίστευτα, αφηγούμε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά πιστέψτε με, σήμερα η νανοεπιστήμη, η νευροεπιστήμη και η βιοτεχνολογία έχουν προχωρήσει σημαντικά. Κάναμε μια προσέγγιση μόνο στο πεδίο της επιστήμης και πίσω από την πλάτη της κοινωνίας των πολιτών. 

Μπορεί ένα άτομο να ελεγχθεί ή να ελεγχθεί ασύρματα από απόσταση; 

Ναι, μπορεί να γίνει και πιθανότατα γίνεται με συγκεκαλυμμένο τρόπο, και αυτό μπορεί να εξηγήσει μερικές από τις ανώμαλες συμπεριφορές του πληθυσμού, ειδικά εκείνους που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν λάβει δόσεις οξειδίου του γραφενίου με διαφορετικούς τρόπους. Όπως είπα, ξέρω ότι περιγράφω μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά στην κατάσταση που βρισκόμαστε μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψουμε πραγματικά σε κάτι. Υπό αυτήν την έννοια λέμε ότι η COVID-19 είναι μόνο το παράπλευρο αποτέλεσμα της εισαγωγής αυτού του νανοσύνθετου με διαφορετικούς τρόπους και υποψιαζόμαστε ότι εισήχθη στην εκστρατεία κατά της γρίπης του 2019

Όπως είπα, το οξείδιο του γραφενίου έχει μια ζώνη απορρόφησης από την οποία οξειδώνεται πολύ πιο γρήγορα όταν ένα μικρό κουμπί είναι ενεργοποιημένο για να παρέχει κάλυψη 5G ή για να πραγματοποιήσει μια τεχνολογική δοκιμή

Πιστεύετε ότι είναι σύμπτωση ότι η Γουχάν - από όπου προήλθε η σούπα από το νυχτερίδες - είναι η πρώτη πόλη στον κόσμο με τη δοκιμή τεχνολογίας 5G στα τέλη Νοεμβρίου 2019 και ότι όλοι οι προηγούμενοι εμβολιασμοί κατά της γρίπης πιθανώς με οξείδιο γραφενίου ξεκίνησαν από εκεί; 

Όταν διεγείρεται, το οξείδιο του γραφενίου πολλαπλασιάζει τις συχνότητες. Με ένα ελάχιστο σήμα, οξειδώνεται πολύ πιο γρήγορα και σπάει την ισορροπία μεταξύ των επιπέδων γλουταθειόνης και της τοξικότητας του οργανισμού, δημιουργώντας διμερή πνευμονία, μεταβάλλοντας τη συμπεριφορά του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόλις τα ουδετερόφιλα προσπαθήσουν να το φαγοκυτταρίσουν σαν να ήταν παθογόνο, σαν να ήταν SARS-CoV-2.

Μοιραστήκαμε ένα άρθρο σήμερα, αν μπορώ να κάνω κοινή χρήση οθόνης, θα προσπαθήσω να το κάνω αυτό, μπορείτε να με ενημερώσετε αν το βλέπετε στην οθόνη; Λοιπόν, ας δούμε: «Το οξείδιο του γραφενίου ανιχνεύεται στο σώμα από εξειδικευμένα κύτταρα (ουδετερόφιλα) του ανοσοποιητικού συστήματος». 

Ακριβώς σαν να ήταν παθογόνο. Το σώμα, το ανοσοποιητικό σύστημα, δεν το ενδιαφέρει αν υπάρχει βιολογικός παράγοντας γιατί δεν συμπεριφερόταν ποτέ σαν βιολογικός παράγοντας. Υπάρχουν περίοδοι επώασης εάν είναι βιολογικὀς παράγοντας. Δεν είναι απίθανο ότι σε κατοικίες στη χώρα μας στην Ισπανία, όπως στο Matacaz στη Βαρκελώνη, το ήμισυ μιας πολυκατοικίας πέθανε σε 4 ώρες. Εάν είναι βιολογικός παράγοντας, δεν προκαλεί διμερή πνευμονία, αλλά μάλλον ασύμμετρη πνευμονία: συνήθως εισέρχονται μέσω του δεξιού πνεύμονα λόγω συμμετρίας. Αλλά το ήμισυ μιας πολυκατοικίας που είχε προηγουμένως εμβολιαστεί κατά της γρίπης δεν μπορούσε να πεθάνει. 


Παρατηρήσαμε ότι όσο υψηλότερος είναι ο εμβολιασμός της γρίπης, τόσο υψηλότερη είναι η θνησιμότητα της COVID-19 και λογικά είδαμε μια σχέση. 
Η άλλη σχέση ήταν με ηλεκτρομαγνητικά πεδία. 
Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι υπήρχε μια ένδειξη σε καθέναν από αυτούς τους ανθρώπους για να τους καταστήσει έναν πληθυσμό στόχο για την ηλεκτρομαγνητική εστίαση. 
Ένα θανατηφόρο όπλο που κάνει τους ανθρώπους μαγνητικούς και λογικά θα καταλάβετε ότι εάν αλληλεπιδρούν με αυτές τις πηγές ακτινοβολίας σε μια συγκεκριμένη συχνότητα και ποιότητα, προκαλούν οξείδωση, σπάζουν την οξειδοαναγωγική ισορροπία των οξειδωτικών βιοδεικτών του οργανισμού, προκαλώντας την ασθένεια COVID- 19 .
Εχουμε όλα τα επιστημονικά άρθρα που το αποδεικνύουν. Ένα από αυτά είναι αυτό:

«Οι ερευνητές στο Karolinska Institutet, το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Chalmers έχουν δείξει ότι το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα χειρίζεται το οξείδιο του γραφενίου με τρόπο παρόμοιο με τα παθογόνα, και αυτό πιθανόν να οδηγήσει σε ασφαλέστερες βιοϊατρικές εφαρμογές στο μέλλον».

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι ότι το οξείδιο του γραφενίου δέχεται επίθεση από ουδετερόφιλα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που προσπαθούν να το φαγοκυτταρίσουν, προσπαθούν να το καταπιούν: να το πήξουν. Γι 'αυτό το οξείδιο του γραφενίου παράγει θρόμβους.

Το οξείδιο του γραφενίου μελετάται επί του παρόντος για χρήση σε διάφορες μεθόδους παράδοσης φαρμάκων και σε άλλες ιατρικές και μη ιατρικές εφαρμογές. 
Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε πώς αυτά τα υλικά αλληλεπιδρούν με το σώμα. 
Η μελέτη δείχνει ότι τα ουδετερόφιλα, ο πιο κοινός τύπος λευκών αιμοσφαιρίων που ειδικεύεται στην καταπολέμηση λοιμώξεων, όπως ακριβώς ένα παθογόνο, απελευθερώνει τις λεγόμενες εξωκυτταρικές παγίδες ουδετερόφιλων (NETs, ​​τον πιο συνηθισμένο τύπο λευκών αιμοσφαιρίων) όταν συναντάμε GO (οξείδιο γραφενίου ). 
Τα NET αποτελούνται από έναν "ιστό αράχνης" DNA διακοσμημένο με πρωτεΐνες που βοηθούν τα ουδετερόφιλα να καταστρέψουν μικροοργανισμούς όπως βακτήρια και μύκητες. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το GO προκαλεί συγκεκριμένες αλλαγές στη σύνθεση λιπιδίων της κυτταρικής μεμβράνης των ουδετερόφιλων που οδηγούν στην απελευθέρωση NETs.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λειτούργησαν θεραπείες με γλουταθειόνη και γι 'αυτό οι θεραπείες με Ν-ακετυλοκυστεΐνη, η οποία είναι πρόδρομος της γλουταθειόνης. Επειδή εργάζονται παρέχοντας στον στρατό αντιοξειδωτικά αποθέματα για να αντιμετωπίσουν μια τοξική ουσία, μια δηλητηρίαση, που έχει εισαχθεί στο σώμα με διαφορετικούς τρόπους .
"Σε μια συνοδευτική μελέτη που δημοσιεύθηκε στη Νανοκλίμακα, αποδείχθηκε ότι το GO υποβαθμίζεται σε NET, όπως τα βακτήρια και άλλα παθογόνα."

Συνολικά, αυτές οι μελέτες δείχνουν ότι το GO μπορεί να παγιδευτεί και να υποβαθμιστεί σε NETs όπως τα παθογόνα. Θέλω να σας πω ότι έχουμε δημοσιεύσει στον ιστότοπό μας τουλάχιστον 70 μελέτες που αντικατοπτρίζουν όλα όσα λέμε και εκδηλώνονται εδώ.

Από την άλλη πλευρά, ρωτήθηκα για την αποτελεσματικότητα του διοξειδίου του χλωρίου. Αυτό λειτουργεί με άλλο τρόπο. Αυτό που κάνει είναι να οξυγονώσει το κύτταρο, το προετοιμάζει έτσι ώστε να μην καταστρέφεται εύκολα από αυτό το τοξικό. Αυτό που θα έκανε η γλουταθειόνη είναι να παρέχει στον στρατό μεγαλύτερο αριθμό στρατιωτών όσον αφορά τη γλουταθειόνη για να αντιμετωπίσει τις τοξίνες. Αυτό που βρήκαμε, όπως λέω, είναι ότι οι περισσότερες από τις θεραπείες που έγιναν με Ν-ακετυλοκυστεΐνη ή γλουταθειόνη και ακόμη και με άλλα αντιοξειδωτικά όπως η ασταξανθίνη, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ήταν πολύ ευνοϊκές θεραπείες για τους ασθενείς .

Και επίσης, περίεργα και ύποπτα, διαπίστωσαν ότι αυτά τα ιδρύματα υγείας κυριολεκτικά διέπονται από το κακό, είναι μια ψυχοπάθεια χωρίς προηγούμενη ιστορία: δεν είχαμε δει ποτέ την ιστορία μιας τέτοιας ψυχοπάθειας.

Μέχρι τις 17 Ιουνίου το FDA προσπάθησε να σταματήσει την εμπορία Ν-ακετυλοκυστεΐνης αφού είχε χρησιμοποιηθεί για 57 χρόνια ως φυσιολογικό και συνηθισμένο βλενολυτικό. 
Ήταν πολύ ύποπτο  έτσι δεν είναι; 
Αυτή είναι βασικά η έκθεσή μου. Οποιεσδήποτε αμφιβολίες μπορεί να έχετε σχετικά με τις μελέτες που έχουμε πραγματοποιήσει στο La Quinta Columna, λοιπόν, υπάρχει κάτι που είναι πολύ πειστικό, και αυτή είναι η προκαταρκτική έκθεση ενός διάσημου καθηγητή ενός δημόσιου πανεπιστημίου εδώ στην Ισπανία. 
Είμαστε πολύ κοντά στην παροχή συμπληρωματικών αποδεικτικών στοιχείων για να δώσουμε περισσότερη δύναμη σε αυτήν την έκθεση στην οποία έχουμε ήδη πει ότι υπάρχουν στερεές και αποδεδειγμένες ενδείξεις ότι υπάρχει δείγμα οξείδιο γραφενίου που στείλαμε.

Απλώς, για τον συνταγματάρχη Tamayo και τον δικαστή Giorgianni: ανεξάρτητα από το γεγονός ότι προφανώς πιστεύουμε ότι ο SARS-CoV-2 είναι ακριβώς οξείδιο γραφενίου - και μπορούμε να το αποδείξουμε - ή τουλάχιστον συμπεριφέρεται ακριβώς και εξαντλητικά το ίδιο, πώς είναι δυνατόν αυτό; 
Το οξείδιο του γραφενίου εγχέεται μέσω των φιαλιδίων; 
Πώς είναι δυνατόν εάν οι μάσκες αποσύρονταν πραγματικά επειδή προκάλεσαν πνευμονικές προσβολές λόγω τοξικότητας; Για τι μιλάμε, κύριοι;

Εδώ προσπάθησα να κάνω την έκθεση όσο το δυνατόν συνθετική, ώστε οποιαδήποτε αμφιβολία που μπορεί να δημιουργηθεί από την έκθεση που έδωσα εδώ να διευκρινιστεί καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου που έχουμε. "

—Ricardo Delgado.


Αν θέλετε να υποστηρίξετε το La Quinta Columna, μπορείτε να ανατρέξετε στον επίσημο ιστότοπό τους και να τους ακολουθήσετε στα επίσημα κανάλια τους στο Telegram , Instagram , Youtube και Twitch . Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε απευθείας, στείλτε τους ένα μήνυμα στη διεύθυνση: tutoronline@hotmail.es . Μην ανησυχείτε για το γλωσσικό εμπόδιο, καταλαβαίνουν αγγλικά και γαλλικά .

Θυμηθείτε ότι το Orwell City δεν σχετίζεται με τη La Quinta Columna . Πρόκειται για έναν ιστότοπο αφιερωμένο στη συλλογή σημαντικών πληροφοριών που παρέχει αυτή η ομάδα ερευνητών (και επίσης από πολλούς άλλους από τον ισπανόφωνο κόσμο που κάνουν σπουδαία δουλειά στην αποκάλυψη της πλανδημίας).
Το Orwell City συνοψίζει, μεταγράφει, μεταφράζει, επεξεργάζεται και υπότιτλους βίντεο, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μάθουν για τη συγκλονιστική ανακάλυψη που έχουν κάνει για το πραγματικό περιεχόμενο των φιαλιδίων εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το Orwell City στο Telegram . Ευχαριστούμε που το διαβάσατε!

πηγή
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη
 
Πηγη:https://halithheia.blogspot.com/2021/07/blog-post.html?m=1&fbclid=IwAR34euS7Nk4ol6w64v_T3DGgjeTpKXB_8LCZ7eZBiENWBwtJ_v1JSIXmsiw 

Δεν υπάρχουν σχόλια: