«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

«Άσχημα νέα για εμβολιασμένους - Το ADE ενισχύει τη νόσηση από Δ» - Να σταματήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί

 

Tα αποτελέσματα μιας γαλλικής έρευνας η οποία αναφέρεται στους κινδύνους των μαζικών εμβολιασμών και δημοσιεύτηκε στο journalofinfection σχολιάζει ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης. 

Η μελέτη αναφέρει πως ειδικά με την παραλλαγή δέλτα, υπάρχει πιθανότητα μια μόλυνση που εμφανίζεται μετά τον εμβολιασμό να οδηγήσει σε σοβαρές επιπτώσεις. Με τους Γάλλους επιστήμονες να προειδοποιούν για τον πιθανό κίνδυνο μαζικών εμβολιασμών μέσω της λεγόμενης αύξησης εξαρτώμενης από αντισώματα (ADE), δηλαδή μέσω αντισωμάτων που ενισχύουν την μόλυνση.

Όσα αναφέρει ο Κ.Αρβανίτης για την μελέτη: 

«ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ. 

ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΗΣΗ (ADE)

ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΙΟΥ (της WUHAN)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Μετά από ένα εμβόλιο (γενικώς, όχι μόνο στα παρόντα), υπάρχει η πιθανότητα να παραχθούν 2 είδη αντισωμάτων:

1) Εξουδετερωτικά αντισώματα. Είναι αυτά που εννοεί ο πολύς κόσμος, όταν ακούει την λέξη "αντισώματα". Αυτά προσκολλώνται σε κάποια σημεία του εισβολέα, τα μπλοκάρουν και εμποδίζουν την σύνδεση του με τα κύτταρά μας. 

Ετσι αυτός δεν μπορεί να μας βλάψει και τελικώς αποβάλλεται από τον οργανισμό μας, άπραγος.

2) Ενισχυτικά αντισώματα. Αυτά πάνε και προσκολλώνται σε καποια σημεία του εισβολέα, που όχι μόνο δεν εμποδίζουν, αλλά διευκολύνουν κιόλας την πρόσδεση του εισβολέα στα κύτταρά μας και έτσι ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ την νόσηση, την κάνουν βαρύτερη! 

Για συντομία θα χρησιμοποιούμε για αυτόν τον τύπο νόσησης, τον διεθνή όρο ADE (Antibody Dependent Enhancement - Αντισωματοεξαρτώμενη Ενίσχυση).
Οταν πρωτο-κυκλοφόρησε το εμβόλιο της Pfizer, στο ενημερωτικό της δελτίο, στην παράγραφο 8.4.3 με τίτλο:

3) Ενίσχυση νόσου από το εμβόλιο - (σσ. αυτό είναι το ADE, που είπαμε) ανέφερε τα εξής:

"Τα διαθέσιμα στοιχεία δεν υποδεικνύουν κίνδυνο νόσου ενισχυμένης από το εμβόλιο και αντιθέτως προτείνουν την αποτελεσματικότητα κατά της σοβαρής νόσου, κατά την διάρκεια  της περιόδου παρακολούθησης. Ωστόσο ο κίνδυνος νόσου ενισχυμένης από το εμβόλιο με την πάροδο του χρόνου, σχετιζόμενη με την φθίνουσα ανοσία, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ."
Για όποιον γνωρίζει την ιατρική "γραφή και ανάγνωση", αυτό ήταν ένα καμπανάκι.

Σήμερα πια, δεν παραμένει και εντελώς άγνωστος ο κίνδυνος για ADE...

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Μία άλλη σχετικά πρόσφατη μελέτη, από τους Li et al. (Cell 184 :4203–4219, 2021) έδειξε ότι  τα αντισώματα που ενισχύουν την νόσηση κατευθύνονται προς ένα συγκεκριμένο σημείο της ακίδας του SARS-Cov-2, όπου συνδέονται μαζί του, τροποποιώντας έτσι την διαμόρφωση της ακίδας και κάνοντας την πιο ικανή να προσκολλάται στα κύτταρά μας, διευκολύνοντας έτσι την είσοδο του ιού μέσα στα κύτταρα μας!

Εκείνη όμως ήταν μία μελέτη που έγινε μόνο με το αρχικό στέλεχος του ιού, (εκείνου της Wuhan) και έδειξε ότι τα ενισχυτικά αντισώματα προκαλούν ενίσχυση της νόσησης in vitro (καλλιέργεια κυττάρων στο εργαστήριο) αλλά όχι και in vivo (σε ζωντανές μαϊμούδες).

ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ

ΤΙΤΛΟΣ
"Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antibodies recognize both the original Wuhan/D614G strain and Delta variants. A potential risk for mass vaccination?"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

"Τα αντι-SARS-Cov-2 ενισχυτικά αντισώματα αναγνωρίζουν και το αρχικό στέλεχος της Γιουχάν (D614G) και τις παραλλαγές Δέλτα. Ενας δυνητικός κίνδυνος για τον μαζικό εμβολιασμό;" (Δημοσιεύτηκε 9 Αυγούστου 2021)

ΣΚΟΠΟΣ

Ο σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να διερευνηθεί αν τα βλαπτικά αντισώματα της ADE νόσησης, αναγνωρίζουν και την μετάλλαξη Δέλτα, που έχει πια επικρατήσει πλήρως και τι ακριβώς κάνουν με αυτήν.

Οπότε, για λόγους σύγκρισης, η παρούσα μελέτη αυτή έγινε τόσο με το αρχικό στέλεχος του ιού (εκείνο της Wuhan) όσο και με την μετάλλαξη Δέλτα.

Τελικά η μελέτη έδειξε ότι τα αντισώματα ADE που παράγονται από τον εμβολιασμό με τα σημερινά εμβόλια, αναγνωρίζουν και το αρχικό στέλεχος της Wuhan, αλλά και την μετάλλαξη Δέλτα.

ΟΜΩΣ, υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ τους:

- Οσον αφορά στο αρχικό στέλεχος του ιού (Wuhan), το ισοζύγιο μεταξύ εξουδετερωτικών αντισωμάτων και αντισωμάτων ADE ήταν υπέρ των εξουδετερωτικών. 

- Αντίθετα, όσον αφορά στην μετάλλαξη Δέλτα, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα. Για την ακρίβεια είναι πολύ δυσάρεστα. Τα "καλά" αντισώματα (εξουδετερωτικά) που παράγονται μετά από εμβολιασμό έχουν ΜΕΙΩΜΕΝΗ ικανότητα προσκόλλησης στην ακίδα του ιού και εξουδετέρωσης της, ενώ τα "κακά" αντισώματα έχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ικανότητα σύνδεσης με την ακίδα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για πολύ σοβαρότερη νόσηση στους εμβολιασμένους (αντισωματοεξαρτώμενη ενίσχυση της νόσησης - ADE νόσηση).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1) Η ADE νόσηση μπορεί να αποτελέσει θέμα ανησυχίας για εμβολιασμένους, που έκαναν εμβόλιο βασισμένο στο αρχικό στέλεχος του ιού (δηλαδή ΟΛΑ τα παρόντα εμβόλια) όταν αυτοί θα κολλήσουν από μετάλλαξη Δέλτα.

2) Τα εξουδετερωτικά αντισώματα που προκαλούνται από τα εμβόλια έχουν ΜΕΙΩΜΕΝΗ ικανότητα εξουδετέρωσης των ακίδων του στελέχους Δέλτα. 

Αυτό μεταφράζεται σε μειωμένη "προστασία" από νόσηση. Ταιριάζει με τα μαντάτα που στέλνει το Ισραήλ, η Αγγλία και άλλες χώρες, που έχει επικρατήσει απόλυτα η Δέλτα και "βλέπουν την προστασία του εμβολίου να εξανεμίζεται μπροστά στα μάτια τους" (όπως δήλωσε Ισραηλινός διευθυντής κλινικής Covid, προ μηνός)

3) Τα βλαβερά αντισώματα ADE έχουν πολύ μεγαλύτερη ικανότητα να ενισχύσουν την νόσηση στην Δέλτα, από όση είχαν με το αρχικό στέλεχος του ιού (Wuhan).

Αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων που θα νοσήσουν βαριά όταν κολλήσουν από μετάλλαξη Δέλτα, εξ αιτίας του ίδιου του εμβολιασμού τους!
Ταιριάζει με τις αναφορές από Ισραήλ και Αγγλία, όπου το 60% των νοσηλευόμενων είναι εμβολιασμένοι.

4) Η μελέτη καταλήγει προτείνοντας τον σχεδιασμό νέων εμβολίων 2ης γενιάς, που να μην προκαλούν ADE νόσηση στους εμβολιασμένους.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Από ότι όλα δείχνουν, η εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα ήταν μία πολύ καλή εξέλιξη για τους ανεμβολίαστους (αφού είναι πολύ λιγότερο θανατηφόρα από το αρχικό στέλεχος) και ταυτόχρονα πολύ κακή εξέλιξη για τους εμβολιασμένους, όπως δείχνει η παρούσα μελέτη.

Με αυτήν την γνώση που έχουμε πια στα χέρια μας, αναρωτιέμαι πόσο ηθικό είναι να συνεχίζουμε να εμβολιάζουμε κόσμο και κοσμάκη και μάλιστα καταναγκαστικά και εκβιαστικά...»

Πηγη: https://www.pronews.gr/ygeia/1012796_karvanitis-ashima-nea-gia-emvoliasmenoys-ta-ade-enishyoyn-ti-nosisi-apo-d-na

Δεν υπάρχουν σχόλια: