«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Η εμβολιασμενη Jennifer, 31 ετων, ειπε οτι αισθανθηκε «η πιο αρρωστη απο ολους, με τα χερια κατω, παραδομενη. Iστορίες εμβολιασμένων Αμερικανών που χρειάσθηκε να πάρουν Regeneron για να γλιτώσουν τη ζωή τους Ο Biden, το CDC έδωσε στο κοινό ψεύτικη ελπίδα για τον τερματισμό της πανδημίας για να πάρει περισσότερα πλάνα; 20 Αυγουστου 2021 14:08


Aμερικανοί πολίτες εμπιστεύθηκαν την κυβέρνησή τους και εμβολιάσθηκαν. Δείτε τι συνέβη στη συνέχεια…

Η φίλη μου η Jennifer είναι σε μικτό (χα,χα) εμβολιασμένο γάμο. Έκανε το εμβόλιο. Ο άντρας της δεν το έκανε.

 By Emily Miller

Πριν από μια εβδομάδα, και οι δύο είχαν ένα κακό κρούσμα COVID από την παραλλαγή Delta.

Παρόλο που το CDC υπόσχεται ότι τα πρωτοφανή περιστατικά θα έχουν «ήπια» συμπτώματα, η Jennifer (όχι το πραγματικό της όνομα) αρρώστησε περισσότερο από τον μη εμβολιασμένο σύζυγό της.

Φαίνεται ότι ο όρος «σημαντική ανακάλυψη» πρέπει να αποσυρθεί, καθώς γίνεται συχνότερο να εμβολιάζεσαι και να αρρωσταίνεις.

Οι εμβολιασμένοι γονείς της στην ηλικία των 50 ετών βρέθηκαν θετικοί με συμπτώματα. Οι μη εμβολιασμένοι – ο σύζυγός της στα 40 του και ο αδελφός της στα 20 – είχαν επίσης COVID. Η οικογένεια παρακολούθησε μια συναυλία και επίσης έναν αγώνα αυτοκινήτων στο Nashville, όλοι μαζί πριν από δύο εβδομάδες. Εδώ εκτιμούν ότι κόλλησαν.

Η εμβολιασμένη Jennifer, 31 ετών, είπε ότι αισθάνθηκε «η πιο άρρωστη από όλους, με τα χέρια κάτω, παραδομένη.

Την πρώτη εβδομάδα μετά το θετικό τεστ COVID, η Jennifer είχε «τρελούς» πονοκεφάλους, πίεση στον κόλπο, πόνους στο σώμα, γρήγορους καρδιακούς παλμούς και εξάντληση. Την έβδομη ημέρα, αντί να ξεκουραστεί, επέστρεψε στη δουλειά της. Αυτό ήταν λάθος.

Είπε ότι «ένιωθε κυριολεκτικά σαν να με κλώτσησαν στο πρόσωπο στις 4 το απόγευμα και λιποθύμησε». Όταν επέστρεψε στο σπίτι, ο σύζυγός της είπε: «Μοιάζεις με την απόλυτη κόλαση».

Το CDC αναφέρει ότι πρωτοποριακές περιπτώσεις μεταξύ εμβολιασμένων έδειξαν ότι το ιικό φορτίο μειώθηκε μετά από έξι ημέρες. Αυτό θα σήμαινε ότι η Jennifer, δεν έπρεπε να αισθανθεί πιο νωρίς καλύτερα από τον σύζυγό της. Αλλά έγινε χειρότερα τη δεύτερη εβδομάδα. Ήταν τόσο άρρωστη που ζήτησε από το γιατρό της να της συνταγογραφήσει τη θεραπεία αντισωμάτων Regeneron. Την επομένη της θεραπείας για την COVID, είπε ότι αισθάνθηκε «70 τοις εκατό» καλύτερα. Το ίδια θεραπεία ακολούθησε και ο σύζυγός της.

Όλοι οι άλλοι στην οικογένεια της Jennifer (εκτός από τον αδερφό της) πήραν τον Regeneron. Οι γονείς της το πήραν την πρώτη μέρα που εμφάνισαν συμπτώματα επειδή η μητέρα της έχει υποκείμενες παθήσεις (αυτοάνοση ασθένεια.) Ο εμβολιασμένος πατέρας της «ένιωσε λίγο άσχημα την ημέρα που βρέθηκε θετικός, αλλά η θεραπεία με το Regeneron τον έκανε εντελώς καλά». Και πρόσθεσε: «Αυτό συνέβη σε όλους μας».

Ο Joe Biden ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα μια τρίτη «αναμνηστική» λήψη για άτομα που έκαναν το εμβόλιο πριν από οκτώ μήνες ώστε να αυξηθεί η φθίνουσα αποτελεσματικότητα.

Αλλά αυτό δεν εξηγεί την τρομερή περίπτωση της Jennifer. Έλαβε το πρώτο εμβόλιο της Moderna στα μέσα Μαΐου και το δεύτερο μόλις τον Ιούνιο.

Η Jennifer έμεινε χωριστά με τον σύζυγό της όταν εμβολιάστηκε επειδή απέκτησε νευρολογικά προβλήματα και ήταν επιρρεπής σε πνευμονία. «Δεν φοβόμουν τον ίδιο τον ιό. Απλώς ήθελα απλώς μια διαβεβαίωση – αν ή όταν έκανα το εμβόλιο  θα μπορούσα βέβαια να αρρωστήσω αλλά με πιο ήπια συμπτώματα». Κάτι που φυσικά δεν έγινε.

«Μου φάνηκε περίεργο που ήμουν πολύ πιο άρρωστη από τον άντρα μου. Είναι επίσης 11 χρόνια μεγαλύτερός μου », έγραψε η Jennifer αυτήν την εβδομάδα. «Φυσικά ήμουν ευτυχής που δεν τον είχα άρρωστο, αλλά ήμουν πολύ μπερδεμένη. Και οι δύο δόσεις εμβολίου ήταν φρικτές για μένα! »

Μου είπε ότι η απόφασή της να εμβολιαστεί ήταν εκτός του δικού της χαρακτήρα. «Δεν κάνω καν εμβόλιο γρίπης. Νομίζω όμως ότι με κατέβαλε η μανία των μέσων ενημέρωσης και υπέκυψα στην πίεση», είπε.

Οι φίλοι μου Ashley και Chris ζουν σε έναν ημιεμβολιασμένο γάμο, που σημαίνει ότι έκαναν και οι δύο ένα εμβόλιο και σταμάτησαν αφού αρρώστησαν και οι δύο από τον COVID. (Δεν χρησιμοποιώ τα πραγματικά ονόματα των φίλων μου σε αυτήν την ιστορία λόγω της κοινωνικής πίεσης να εμβολιαστούν πλήρως.)


Η Ashley πήρε την πρώτη δόση Pfizer στις 5 Απριλίου. Ο Chris είχε την ίδια λήψη της Pfizer για πρώτη φορά στα τέλη Μαρτίου. Στις 14 Απριλίου, η Ashley και ο Chris, και οι δύο 51 ετών, βρέθηκαν θετικοί στον COVID.

Σοκαρίστηκα όταν μου το είπε γιατί αυτό ήταν στο αποκορύφωμα της κυβερνητικής καμπάνιας PR για να εμβολιαστούν όλοι οι ενήλικες.

Βεβαίως, οι φίλοι μου έκαναν μόνο το πρώτο εμβόλιο, αλλά το CDC ανέφερε ότι ένα από τα δύο εμπορικά σήματα εμβολίου ήταν 83 τοις εκατό αποτελεσματικό κατά της συμπτωματικής COVID-19.

Η Pfizer ανέφερε ότι οι δύο δόσεις του εμβολίου αυξάνουν τον εμβολιασμό στο 91 %.

Το αρχικό σύμπτωμα της Ashley ήταν μια βουλωμένη μύτη, αλλά στη συνέχεια πονούσε το πόδι της, οπότε έκανε τεστ COVID. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Ο γιατρός της είπε ότι πιθανότατα είχε εποχιακές αλλεργίες και ότι έπρεπε να πάρει Zyrtec.

Τις επόμενες μέρες έχασε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Ο Chris εμφάνισε βήχα και κόπωση. Και οι δύο έκαναν  ένα τεστ PCR, με τον οποίο διαπίστωσαν ότι είχαν COVID, μετά το εμβόλιο.

Αμφότεροι είχαν κάνει την πρώτη δόση και σταμάτησαν αφού αρρώστησαν και οι δύο από τον COVID.

Εκείνη την εποχή, πριν από την Delta, η Ashley ήταν το μόνο άτομο που ήξερα που κόλλησε  COVID μετά από οποιοδήποτε εμβόλιο. Τη ρώτησα τι είπε ο γιατρός για το δεύτερο πλάνο Pfizer.

Ο γιατρός της είπε ότι δεν υπήρχαν αρκετά δεδομένα για άτομα που έπασχαν από COVID μετά από μία δόση, οπότε η επιλογή ήταν δική της. Αυτή και ο σύζυγός της αποφάσισαν να μην κάνουν άλλο εμβόλιο. Σκέφτηκαν ότι είχαν αρκετά φυσικά αντισώματα.

Και αποδεικνύεται ότι η αίσθηση της Ashley για τη δική της υγεία μπορεί να είναι επιστημονικά ακριβής. Μια νέα μελέτη που συγκρίνει τα άτομα που είχαν εμβολιαστεί με τα εμβόλια mRNA με άτομα που είχαν φυσική ανοσία από την ασθένεια από τον COVID λέει: Συμπεραίνουμε ότι τα αντισώματα μνήμης που επιλέγονται με την πάροδο του χρόνου από φυσική μόλυνση έχουν μεγαλύτερη ισχύ και πλάτος από τα αντισώματα που προκαλούνται από τον εμβολιασμό.

Οι ενισχυτικές δόσεις, που ξεκινούν στις 20 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, είναι στην ουσία το ίδιο με τα προηγούμενα εμβόλια, αλλά πιστεύεται ότι αυξάνουν περισσότερο τα αντισώματα για να αποτρέψουν τον θάνατο και τη νοσηλεία.

Δεν υπήρξε καμία επιστημονική έκθεση για το χρονικό πλαίσιο των οκτώ μηνών. Είναι πιθανό ότι η κυβέρνηση το επέλεξε για να αποτρέψει ένα σπρώξιμο στα φαρμακεία.

Ο ιστότοπος του CDC είναι σαν ένας μεγάλος ώμος: Ενώ οι νεαροί, υγιείς φίλοι μου που μετατρέπονται σε πρωτοποριακά κρούσματα είναι αναστατωμένοι, το μεγαλύτερο ζήτημα είναι πότε η κυβέρνηση γνώριζε ότι οι δύο λήψεις δεν θα ήταν αρκετές για την πρόληψη ήπιων περιπτώσεων COVID; Και γιατί ο καθολικός εμβολιασμός εξακολουθεί να είναι ο στόχος;

Το CDC σταμάτησε να παρακολουθεί τις πρωτοποριακές υποθέσεις τον Ιούνιο. Ο οργανισμός παρακολουθεί τώρα μόνο πρωτοποριακές περιπτώσεις που καταλήγουν σε νοσηλεία ή θάνατο.

Τρέχουσες πληροφορίες: Από τις 9 Αυγούστου 2021, περισσότεροι από 166 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19.

Την ίδια στιγμή, το CDC έλαβε αναφορές από 49 πολιτείες και περιοχές των ΗΠΑ για 8.054 εμβολιασθέντες ασθενείς με πρωτοποριακή λοίμωξη που νοσηλεύτηκαν ή πέθαναν.

Θυμηθείτε ότι στα μέσα Απριλίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, είπε ότι οι άνθρωποι πιθανότατα θα χρειαστούν ένα ενισχυτικό και στη συνέχεια ένα ετήσιο πλάνο για τον COVID.

Αλλά οι παρατηρήσεις του δεν αποκαλύφθηκαν για δύο εβδομάδες και αυτή ήταν η περίοδος που εμβολιάστηκε η φίλη μου Ashley. Θα έπρεπε να της ειπωθεί εάν πρόκειται να είναι τρία εμβόλια σε λιγότερο από ένα χρόνο πριν κάνει τον πρώτο της εμβόλιο. Δεν την εμπιστεύεται η κυβέρνηση ώστε να της παρέχει αυτές τις πληροφορίες και να πάρει τις δικές της ιατρικές αποφάσεις για τον εαυτό της;


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer είπε ότι οι άνθρωποι είναι πιθανό να χρειαστούν μια τρίτη δόση του εμβολίου COVID, αλλά στο κοινό δεν δόθηκαν αυτές οι πληροφορίες για δύο εβδομάδες. Το CNBC, το οποίο συντόνισε τη συζήτηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Albert Bourla την 1η Απριλίου, δημοσίευσε τελικά τις αποκλειστικές ειδήσεις την Πέμπτη. Δεν υπήρχε καμία εξήγηση γι΄αυτό.
Στους εμβολιασμένους είπαν φέτος την άνοιξη ότι το εμβόλιο ήταν πρακτικά σίγουρο μέχρι το τέλος της πανδημίας. Φυσικά, ο FDA και το CDC είχαν δώσει τότε εντυπωσιακά αποτελεσματικά ποσοστά προστασίας όπως 95 τοις εκατό κλπ.

Τώρα, στο τέλος του καλοκαιριού, οι εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε κρούσματα και αρρωσταίνουν όλο και πιο συχνά. Το πραγματικό ποσοστό προστασίας από τα εμβόλια μειώνεται και χορηγούνται ενισχυτικές δόσεις.

Πώς μπορούν οι άνθρωποι να εμπιστεύονται την κυβέρνηση;

Τώρα γνωρίζουμε ότι τα εμβολιασμένα και τα μη εμβολιασμένα μεταδίδουν τον ιό. Όλοι αρρωσταίνουν. Ο Biden πλέον επεξεργάζεται ένα σχέδιο για να διασφαλίσει ότι οι ηλικιωμένοι και όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα θα πρέπει να κάνουν τη ενισχυτική δόση και να εξακολουθήσουν να φορούν μάσκες και να διατηρούν κοινωνική απόσταση.

Νέοι υγιείς άνθρωποι που αρρωσταίνουν από την COVID, μένουν στο σπίτι και χτίζουν φυσική ανοσία που είναι ισχυρότερη από τα εμβόλια mRNA.

Τώρα που έχει αναρρώσει ως επί το πλείστον, η Jennifer είπε ότι μετανιώνει που εμβολιάστηκε. Φυσικά δεν θα κάνει την ενισχυτική δόση.

«Δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση ήταν ειλικρινής», μου είπε. «Αλλά ήταν μια καλή υπενθύμιση για μένα ότι ως άτομο, τελικά γνωρίζω τι είναι καλύτερο για την υγεία και την ευημερία μου. Δεν περιμένω ότι η κυβέρνηση θα το γνωρίζει ή θα την ενδιαφέρει.»

Πηγη https://kourdistoportocali.com/news-desk/istories-emvoliasmenon-amerikanon-poy-chreiasthike-na-paroyn-regeneron-gia-na-glitosoyn-ti-zoi-toys/

Δεν υπάρχουν σχόλια: