«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

«ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» (;) ο Καθηγητής Giuseppe De Donno! Αντίο στον Ήρωα Γιατρό, θύμα της σκοτεινής πολιτικής πανδημίας...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική.
Γι' αυτό βάλουν εναντίον μου.
Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή,
λειτουργεί τέλεια,
δεν βγάζει δισεκατομμύρια
...

Κι εγώ είμαι επαρχιώτης γιατρός,
δεν είμαι μέτοχος πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma)»
Giuseppe De Donno, Μάης 2020

 «Αναπαύσου εν ειρήνη Καθηγητή De Donno»
«
Ένας Άγγελος έφυγε για την τιμιότητα του!
Όλοι ζητάμε έρευνες και δικαιοσύνη για τον Γιατρό ντε Ντόνο!
»

Συγκλονισμένη η Ιταλική κοινωνία από την "αυτοκτονία" του 54χρονου Καθηγητή Πνευμονολογίας Giuseppe de Donno, του ήρωα γιατρού που τόλμησε τον Απρίλη του 2020 να παραβιάσει τα πρωτόκολλα του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας, τα οποία απαγόρευαν τη διενέργεια νεκροψίας σε νεκρούς από κορωνοϊό, που εφεύρε τη θεραπεία με πλάσμα όσων νόσησαν από τον ιό και μάλιστα δέχτηκε εισβολή του ειδικού υγειονομικού σώματος των Καραμπινιέρων για να την διακόψει τη θεραπεία με πλάσμα ως μη εγκεκριμένη από τα "κυβερνητικά υγειονομικά πρωτόκολλα".

Οι προσωπικοί του φίλοι, οι χιλιάδες που θεραπεύτηκαν από τα χέρια του Γιατρού της "Ιπποκράτειας Ιατρικής", οι πλατείες που καθημερινά διαδηλώνουν εναντίον του απαρτχάιντ (υγειονομικό διαβατήριο, υποχρεωτικότητα εμ βολιασμού), ξεσπούν και μιλούν ανοικτά για δολοφονία.

Στη σελίδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την αφιερωμένη στο έργο του Giuseppe De Donno, ο κεντρικός σχολιασμός:

«Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Δρ. De Donno αυτοκτόνησε;
Ή μαζί σας, ή εναντίον σας!
Αστειεύεστε... στ' αλήθεια;
Ο Δρ. Ντε Ντόνο, δεν θα είχε αυτοκτονήσει ποτέ. Ποτέ!
Την Αλήθεια γι' εκείνον ο οποίος θα μας είχε σώσει από την αρχή.
Δυστυχώς "εκείνοι" το γνώριζαν. Θα πληρώσετε, και θα είναι οι άνθρωποι αυτή τη φορά που θα απαιτήσουν να πληρώσετε.
Η πυραμίδα σας θα καταρρεύσει!
Κι η κατάρρευση θα ξεκινήσει από τη βάση, από τα θεμέλια. Η πυραμίδα σας θα καταρρεύσει και τότε θα φοβηθείτε στ' αλήθεια αυτό που σας οδήγησε να σκοτώσετε ένα καλό άνθρωπο, έναν καλό γιατρό.
Αναπαύσου εν ειρήνη
»

Ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ αν αυτοκτόνησε, ή "αυτοκτόνησαν" τον Τζιουζέπε... Ένας Άνθρωπος (με κεφαλαίο Α), ένας λαμπρός και θαρραλέος Γιατρός, ένα Επιστήμονας με πίστη στην Ιπποκράτεια Ιατρική, που δεν πρόδωσε τον όρκο του, που έσωσε πολλές ζωές στις πιο σκοτεινές στιγμές της επιδημίας, ένας Μέντορας για πολλούς που έδωσαν κύρος και λαμπρότητα στη Μάντοβα, την Ιταλία, τον κόσμο ολόκληρο.

Ας δούμε πως τον αποχαιρετούν οι αγαπημένοι του φίλοι, με χαρακτηριστικά σύμβολα της ακούραστης δράσης του για τον Άνθρωπο:

«Πρώτα σε συκοφαντούν, μετά σε απομονώνουν, κατόπιν σε δολοφονούν»...τόνιζε ο Δικαστής Τζοβάνι Φαλκόνε, που ηγήθηκε του αγώνα εναντίον της Μαφίας, όταν εξηγούσε πως δρα η μαφία. Δολοφονήθηκε στις 23 Μάη 1992, σε ηλικία 53 χρόνων, μαζί με την γυναίκα του και τρεις από τους σωματοφύλακές του, με δυναμίτη 350 kg τοποθετημένο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το αεροδρόμιο του Παλέρμο με την πόλη.

«Σώζω ζωές με πλάσμα αίματος κι από τη Ρώμη μου στέλνουν τους Καραμπινιέρους»... σε συνέντευξή του όταν το κράτος έστειλε τους Καραμπινιέρους κι άσκησαν δίωξη για αντιμετώπιση του κορωνοϊού με μεθόδους που δεν περιλαμβανόταν στο "υγειονομικό πρωτόκολλο" της κυβέρνησης.

«Τζιουζέπε ντε Ντόνο 1967 - 2021 - Κι εγώ "νεκρός από κορωνοϊό"»

«Ξέρω πως λειτουργεί, είδα με τα μάτια μου τους ασθενείς να θεραπεύονται. Όμως, φαίνεται πως το γεγονός δεν ενδιαφέρει κανέναν. Τζιουζέπε ντε Ντόνο»... Αυτός ήταν ο Τζ. ντε Ντόνο, μας θυμίζει η φίλη του.

Για να κατανοήσουμε τα παραπάνω πρέπει να γυρίσουμε λίγο στις αρχές του 2020 και συγκεκριμένα στις 21 Μάη 2020, όπου στο άρθρο του ο Fabio Giuseppe Carlo Carisio περιγράφει πως αντιμετώπισαν τον Καθηγητή και τη θεραπεία με πλάσμα οι "επιστήμονες" της κυβερνητικής επιτροπής αντιμετώπισης κορωνοϊού κι η ιταλική κυβέρνηση (αρκεί ο τίτλος του άρθρου για το κλίμα εκείνης της περιόδου), ενώ σ' ολόκληρο τον κόσμο τα ΜΜΕ έχουν την Ιταλία σε καθεστώς αποδεκατισμένης από τον ιό χώρα:

«DE DONNO» ΠΛΑΣΜΑ: ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ (ΣΥΜΦΩΝΙΑ) METAΞΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ (Big Pharma), ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ [κόμμα Δημοκρατικής Αριστεράς] ΚΑΙ ΓΚΕΙΤΣ
Μέσω μιας ισραηλινής εταιρείας
«Ο Κύριος εκτιμάει των δίκαιων τη συμπεριφορά, ενώ η συμπεριφορά των ασεβών οδηγεί στην καταστροφή»
Αγία Γραφή (Ψλ 1–41)... 21 Μάη 2020 

Σήμερα, μετά την "αυτοκτονία" του Καθηγητή Τζιουζέπε ντε Ντόνο, γράφει ο αρθρογράφος του παραπάνω άρθρου, Fabio Giuseppe Carlo Carisio, μεταξύ άλλων και με σχετικές φωτογραφίες:

Του Fabio Giuseppe Carlo Carisio
Τίτλος: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ (?) DE DONNO, ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Η θεραπεία που ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ το Δημοκρατικό Κόμμα της Αριστεράς, τις Πολυεθνικές Φαρμακοβιομηχανίες (Big Pharma) και τον Γκέιτς.»

«Ο Giuseppe De Donno, ο γιατρός που έγινε διάσημος κατά τη διάρκεια της πανδημίας που ανακάλυψε και πρότεινε τη θεραπεία με το υπερανοσολογικό πλάσμα για να νικήσει τον Covid, έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της 27ης Ιούλη. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Gazzetta di Mantova", τα αίτια και οι λόγοι που οδήγησαν τον γιατρό να αυτοκτονήσει είναι ακόμα άγνωστα. Ο Δρ Ντε Ντόνο ήταν επικεφαλής πνευμονολογίας στο νοσοκομείο Carlo Poma στη Μάντοβα και μαζί με το Νοσοκομείο της Παβίας, πειραματίστηκε με επιτυχία στη θεραπεία με πλάσμα (θεραπευτική πλασμαφαίρεση).

[...] Ο διακεκριμένος πνευμονολόγος έγινε 54 ετών στις 2 Ιούλη του 2021. Βρέθηκε νεκρός από τους συγγενείς του στο σπίτι του στο Κουρτατόνε, στα περίχωρα της Μάντοβα. Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, πέθανε με απαγχονισμό [...].

[...] Ήταν από τους πρώτους που παραβίασε τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και πραγματοποίησε τις αυτοψίες, που είχε απαγορεύσει ο μέχρι σήμερα υπουργός Υγείας Ρομπέρτο ​​ Σπεράντσα (κόμμα Δημοκρατικής Αριστεράς), ανακαλύπτοντας τους θανατηφόρους μικροθρόμβους μαζικών πνευμονικών εμβολών και στη συνέχεια το πλάσμα που θεράπευσε τους ασθενείς μέσω μετάγγισης. Πλάσμα από ασθενείς με πλούσια ανοσοποιητικά αντισώματα. Για αυτή τη θεραπεία του έστειλαν Νοσοκομειακή Επιθεώρηση (Υγειονομικό Σώμα Καραμπινιέρων), όταν επέκρινε το Υπουργείο Υγείας και πρότεινε την καινοτόμο θεραπεία του.

Τα φέρετρα των φερόμενων νεκρών του Covid-19 μεταφερόταν στα κρεματόρια στο Μπέργκαμο, υπό την ένοπλη επίβλεψη του Ιταλικού Στρατού και χωρίς τις προηγούμενες αυτοψίες να επιβεβαιώσουν τα αίτια του θανάτου»... καταλήγει το σημερινό άρθρο του Fabio Giuseppe Carlo Carisio.

Εμείς να θυμηθούμε για εκείνη την περίοδο (21 Μάρτη 2020), από το "PRESS-GR":

«Θεατρικές παραστάσεις καύσεις νεκρών... λόγω "συνωστισμού" πτωμάτων, με τα γραφεία τελετών να κλείνουν, να μένουν άνεργοι ενώ νεκροταφεία και αποτεφρωτήρες δεν είχαν πλέον δουλειές, ενώ έστηναν τα φορτηγά του στρατού σε παρέλαση μέσω τηλεοπτικών δικτύων... και διατηρώντας επιφυλάξεις για το σόου, το είχαμε επισημάνει [Ας θυμηθούμε, 21 Μάρτη 2020, σε: Τι κρύβει η θεατρική προβολή θυμάτων κορωνοϊού -και fake news- στο Μπέργκαμο της Ιταλίας;]».

Σήμερα έχουμε και την παρέμβαση του σκηνοθέτη, δημοσιογράφου-αναλυτή ερευνητή Massimo Mazzucco, -"συνωμοσιολόγος" για την Βικιπαίδεια*Στέιτ Ντιπάρτμεντ-, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«ΠΕΘΑΝΕ Ο
GIUSEPPE DE DONNO 💔
Είχα μιλήσει με τον Giuseppe De Donno και τον περασμένο Μάρτη, ενώ ολοκλήρωνα το βίντεο μου “Covid le cure proibite” (Κορωνοϊός οι απαγορευμένες θεραπείες)...
Μετά από ένα χρόνο από γεγονότα που τον συντάραξαν, ακόμη δεν μπορούσε να γιατί αγνοήθηκε η μέθοδός του... “Ξέρω πως λειτουργεί -μου έλεγε-, είδα με τα μάτια μου τους ασθενείς να θεραπεύονται. Όμως, φαίνεται πως το γεγονός δεν ενδιαφέρει κανέναν. Τότε προσπάθησα να του εξηγήσω πως τα εμπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα ήταν πανίσχυρα και πως η θεραπεία των ασθενών, εκείνη την περίοδο, δεν ήταν στις προτεραιότητες κανενός, δηλαδή στα υψηλά επίπεδα της εξουσίας. Αλλά κατάλαβα πως αυτό δεν το άκουγε [δεν ήθελε να το πιστέψει]. Είχα την εντύπωση πως είχα απέναντί μου ένα έντιμο άνθρωπο, αλλά βαθιά αφελής, εντελώς απροετοίμαστος για τη φρικτή επιφύλαξη του πεπρωμένου για αυτόν.
Πιστεύω ότι η χειρονομία του σήμερα δεν είναι τίποτα περισσότερο από την οριστική συνειδητοποίηση μιας κατάστασης, που αρχικά δεν μπορούσε να δεχτεί.
Massimo Mazzucco»

Σήμερα ο φίλος του Tonio Rollo, μεταξύ άλλων:

«Δολοφόνησαν τον Δρ ντε Ντόνο.
Τον δολοφόνησαν οι μικροί σκλάβοι με τα ψέματά τους, με την επιβληθείσα τύφλωση τους, με το μίσος τους που μεταφέρουν σε ενοποιημένα δίκτυα. Το λάθος του ήταν να σώζει ζωές, αλλά πραγματικά να τις σώζει, θεραπεύοντας την ασθένεια που τους σκότωνε, αρπάζοντας τις ζωές από ένα πρωτόκολλο που θα τους καταδίκαζε. Δεν ήταν αποδεκτός, έβλαψε το εγκληματικό σχέδιο σε εξέλιξη, που δεν μπορούσε και δεν έπρεπε να σταματήσει, κι έτσι τον σκότωσαν.

Δεν ξέρω αν ήταν δίκαιος, ή καλός άνθρωπος, ξέρω ότι το σφάλμα του ήταν να σώσει ζωές, να κάνει ό, τι ορκίζεται ένας γιατρός, αυτό στο οποίο αφιερώνει τη ζωή του.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους, με πραγματικούς ή φανταστικούς ιούς, ιατρικά πρωτόκολλα που αποτελούνται από προσδοκίες και ψέματα, διατάγματα βασισμένα σε ψευδείς αριθμούς και διακηρύξεις για την αναβίωση του μίσους και του δηλητηρίου
.
Το ξέρουμε και το ξέρουν.
Είναι καλό να γνωρίζουν αυτοί οι μικροί σκλάβοι, αυτοί οι δολοφόνοι, αυτοί οι τρομοκράτες με κοστούμια, αυτοί με τα λευκά κολάρα, αυτοί που κρύβονται στα ΜΜΕ, σε γραφεία με έντονα και πομπώδη ονόματα, πρέπει επίσης να γνωρίζουν. Είναι καλό να το ξέρουν, πως δεν μπορούν να τα καταφέρουν και δεν θα τα καταφέρουν. Ότι η ζωή τους είναι ήδη σκουπίδια, για τους δικούς τους θεούς και δεν έχουν πλέον θέση στο λαό των ανθρώπων. Η επωνυμία σας είναι εμφανής, η μοίρα σας είναι σφραγισμένη. Γιορτάστε τους εφιάλτες σας, κάντε προπόσεις με το μολυσμένο αίμα σας, βαφτιστήκατε στο φόβο και στο φόβο θα καταναλωθείτε
.
Αλλά πρέπει να το μάθουν και τ' αφεντικά σας, εκείνοι που ζουν στις σκιές λόγω του τρόμου του φωτός. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ειπωθούν και δηλωθούν, επειδή η προφορά τους είναι αναπόφευκτη, αναμενόμενη και απαραίτητη
.
Ακούστε με και ακούστε καλά, παιδιά των ρετιρέ: δεν υπάρχουν κουκούλες που μπορείτε κρυφτείτε πίσω τους, γιατί το πρόσωπό σας είναι τώρα γυμνό. Μην κοιτάτε πίσω: δεν υπάρχει επιστροφή για εσάς. Οι υποσχέσεις σας αθετούνται, οι σφραγίδες σπάνε. Αυτό που έχετε κάνει, είναι τώρα αυτό που είστε. Η αθανασία σας, είναι τώρα η καταδίκη σας.
»
Σήμερα στις πλατείες και δρόμους όλων των ιταλικών πόλεων, εκεί που εμ βολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι διαδηλώνουν εναντίον του νεοναζιστικού απαρτχάιντ, του "υγειονομικού διαβατηρίου", της υποχρεωτικότητας απέναντι σε ένα "πειραματικό γενετικό σκεύασμα" που βάφτισαν "εμβόλιο", στο δικαίωμα στην εργασία χωρίς ναζιστικά πιστοποιητικά υγείας, για να μην μπολιάσουν τα παιδάκια... για Ελευθερία-Δημοκρατία... θα τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τον Άνθρωπο της "Ιπποκράτειας Ιατρικής" και θα βροντοφωνάξουν το δικό του σύνθημα: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ"!-Κι εκεί... οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, αλλά σε διατεταγμένη αργυρώνητη υπηρεσία στις πολυεθνικές... μιλούν για "τσαρλατάνους"... Ο "επιστημονισμός" δεν θα περάσει!

Εμείς, εδώ στο φιλόξενο "PRESS-GR" γνωρίσαμε σ' όσους ήθελαν να μάθουν τον Τζιουζέπε (παρακάτω σχετικά δημοσιεύματα). Δεν πρόκειται να υποθέσουμε την πραγματική αιτία του πρόωρου και τραγικού θανάτου του, αλλά σίγουρα η καρδιά σπαράζει από έναν απερίγραπτο πόνο και αγωνία.
Καλό ταξίδι Τζιουζέπε, τίμιε, ειλικρινή, ευσυνείδητε, άθικτε, θαρραλέε Γιατρέ, που δεν υποτάχθηκε στις πολυεθνικές.
Ένα είναι σίγουρο, Τζιουζέπε... θα ξεκουραστείς ειρηνικά με τη μεγάλη ευγνωμοσύνη των ασθενών σας, των οποίων τη ζωή έσωσες παραβιάζοντας πρωτόκολλα πολυεθνικών κέντρων. Στάθηκες όρθιος και δεν υποδουλώθηκες στις πολυεθνικές άπληστων για απεριόριστα κέρδη. Όταν έδιναν νεκρή την 27χρονη νέα, έγκυο στον 7ο μήνα... την πήρες και την ανάστησες σε 48 ώρες... κι αυτή η γυναίκα σου ζήτησε και βάφτισες την κορούλα της, που εσύ έσωσες μαζί με τη μητέρα... Τζιουζέπε... είναι ο σπόρος που έσπειρες. Η "Ιπποκράτεια Ιατρική" σε έβαλε ήδη στο δικό της Πάνθεον... κι όλοι θυμόμαστε και σε ευχαριστούμε!

Το "PRESS-GR" για τον Καθηγητή Τζιουζέπε ντε Ντόνο, όταν όλα "τὰ 'σκιαζε ἡ φοβέρα καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά":

"PRESS-GR", 13 Μάη 2020:

Σήμερα βιώνουμε την μία και μοναδική "Αλήθεια" (με Α κεφαλαίο)... από τις κυβερνήσεις, τους ουδέτερους "επιστήμονες", τα ΜΜΕ, την εκκλησιαστική ιεραρχία, τη γερμανική Ευρώπη του 4ου Ράιχ... μαζί με τη φίμωση και λογοκρισία κάθε άλλης διαφορετικής άποψης.
Ακόμη και φωνές επιστημόνων, που δεν ανήκουν στο αντί-εμβολιαστικό κίνημα αλλά σέβονται την επιστήμη και τον όρκο του Ιπποκράτη, φιμώνονται...
Ακόμη κι οι καραμπινιέροι επιστρατεύονται στη γειτονική Ιταλία, για το "δημοκρατικό" φάρμακο στη Μάντοβα (από 2 ως 48 ώρες ίαση από τον κορωνοϊό, 0 νεκροί εδώ και ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο τους), για τη χρήση του πλάσματος που δεν στοιχίζει τίποτα, αλλά προκαλεί πρόβλημα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό απέναντι σε έναν ιό που όπως αυτός της γρίπης μεταλλάσσεται...

Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».

Τα παιδάκια με βραχιολάκι στο σχολείο... που κουδουνίζει και βγάζει χρώματα, όταν ένα παιδάκι πλησιάσει ένα άλλο στο ενάμιση μέτρο... Μόνον στις "οργανωμένες" παραλίες κολύμβηση... με αντίστοιχο βραχιολάκι... κι όποιος δεν έχει χρήματα να ξεχάσει τη θάλασσα...
Διαμαρτυρόμενοι συλλαμβάνονται κι οδηγούνται σε ψυχιατρείο! Δεν φυλακίζονται, αλλά αντιμετωπίζονται με ψυχοφάρμακα...
Για τη "σωτηρία" μας αποδεχόμαστε καταργήσεις εργασιακών δικαιωμάτων, ελευθεριών, ελεύθερης διακίνησης ιδεών...
Οι "ηγέτες" σκέφτονται, αποφασίζουν με τις εντολές των τραπεζιτών για το καλό μας, την υγεία μας...

[Βλέπε "PRESS-GR", 13 Μάη 2020, σε: Επιδημία Κορωνοϊού... Ενθουσιασμένος ο Σόρος: «Είναι μια επαναστατική στιγμή»!]


"PRESS-GR", 20 Μάη 2020:

Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».

Έτσι μάλλον δεν "γνωρίζουν" οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ πως στη Μάντοβα, πόλη της Λομβαρδίας στην Ιταλίας (δηλαδή Μπέργκαμο με την παράσταση... στρατιωτικά φορτηγά και τα φέρετρα) και πρωτεύουσα της επαρχίας της Μάντοβας των περίπου 100 χιλιάδων κατοίκων, δεύτερος μήνας με 0 νεκρούς, θεραπεία σε 2 ώρες μέχρι 48 ώρες, καμία διασωλήνωση, σωτηρίες εγκύων στον 7ο μήνα... με το "δημοκρατικό", δωρεάν "από το λαό για το λαό", όπως λέει ο δόκτωρ De Donno.
Συνωμοσιολογία... μάλλον...
Σε καμία περίπτωση αποδυνάμωση του "οδικού χάρτη" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Μπιλ Γκέϊτς, τώρα πλέον Πρύτανη όλων των καθηγητών ιατρικής στον κόσμο... που αναμένουν το "θαυματουργό εμβόλιο"...

[Βλέπε "PRESS-GR", 20 Μάη 2020, σε: Κορωνοϊός... οι Λαοί δεν πρέπει να μάθουν την αλήθεια;]


"PRESS-GR", 29 Δεκέμβρη 2020:
 «Η επιστήμη πρέπει να είναι ελεύθερη.
Χωρίς φωτοστέφανα. Χωρίς αμφιβολίες.
Χωρίς καμία πιθανότητα να εκβιαστεί.
Αλλά θα έπρεπε αυτά να ισχύουν και για την πολιτική.
Αν η πολιτική μας αφήνει την παραμικρή αμφιβολία, ας ξεφύγουμε από αυτήν.
Ο χρόνος θα μας πει αν αυτή η πολιτική
προσπάθησε να επηρεάσει την επιστήμη»
Δόκτωρ Giuseppe De Donno
Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».
 
Ελπίζοντας να τιμήσουν και στην Ελλάδα οι πλατείες κι οι δρόμοι, εμ βολιασμένοι κι αμβολίαστοι ενωμένοι σαν μία γροθιά τον Ήρωα Γιατρό με ενός λεπτού σιγή... να σημειώσουμε πως είχε κληθεί στο Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο που διεξήχθη στην Αθήνα (19  και 20 Σεπτέμβρη 2020 - Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια, ενάντια στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας!), βλέπε "PRESS-GR", 15 Αυγούστου 2020, σε: ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, σπάει η ομερτά! Οι Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια απέναντι στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας

Σήμερα, 28 Ιούλη 2021... τον αποχαιρετάμε με ότι επακριβώς σημειώναμε το Μάη του 2020 στο φιλόξενο "PRESS-GR": «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ»!

«Quae recte fiunt, nunquam benefacta peribunt
Το καλό δεν θα χαθεί ποτέ
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΔΩΡΙΣΕ ΠΛΑΣΜΑ»
 
Δόκτωρ Giuseppe De Donno
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ
Giuseppe DeDonno, Παρασκευή, 10 Απρίλη 2020
Ο αγώνας μας ενάντια στο Coronavirus2019 δεν θα σταματήσει. Ενωμένοι θα το κάνουμε. Πρέπει να κινηθούμε ως ένα σώμα. Πρέπει να καταπολεμήσουμε την άγνοια. Πρέπει να κάνουμε επιστήμη. Πρέπει να επιστρέψουμε στη ζωή.
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ! Το καταλαβαίνετε ή το κάνετε επίτηδες;»
Παντού στην Ευρώπη ορθώνονται φωνές αντίστασης, από διανοούμενους, πανεπιστημιακούς δασκάλους Ιατρικής, πολιτικά κόμματα...
Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;
Κατανοητό πως όλα τα πολιτικά κόμματα που άσκησαν ρόλο μνημονιακών επιτρόπων-κυβερνήσεων να συνεχίζουν την αποικιακή πολιτική αντιμετώπισης αυτής της ανασύνταξης του υπερεθνικού κεφαλαίου, όμως το ΚΚΕ γιατί είναι το πιο "πειθαρχημένο" κόμμα στην "επιστημοσύνη" των ελίτ, με μόνη φωνή "αντίδρασης" να είναι "δωρεάν" οι ιδιωτικές παραλίες;
Για τους "ουδέτερους" επιστήμονες σε διατεταγμένη υπηρεσία έχει μιλήσει με απόλυτη σαφήνεια:
«Ο τεχνοκράτης δεν έχει συνείδηση,
δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή.
Είναι πληρωμένο χέρι.
Είναι όπως πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δολοφονία,
πληρώνεις τον τεχνοκράτη να σου βγάλει τη δουλειά.
Λοιπόν ‘τεχνοκράτης’ δεν είναι ουδέτερη λέξη»
Ανδρέας Παπανδρέου
 
Πηγη: http://www.press-gr.com/2021/07/giuseppe-de-donno.html
Η ειδηση εχει ημερομηνια  

Δεν υπάρχουν σχόλια: