«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Α.Huboud-Peron: «Αυτή η ένεση είναι γονιδιακή θεραπεία - Αυτό που συμβαίνει είναι μια εξελισσόμενη γενοκτονία»

 «Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης δεν μπορούμε να διεξάγουμε πειράματα σε ανθρώπους»

Ο νοσοκομειακός χειρουργός, Arnaud Huboud-Peron, μίλησε σε εκατοντάδες άτομα τα οποία συμμετείχαν σε μια διαδήλωση κατά του υγειονομικού πάσου και διεξήχθη μπροστά από τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου Tarbes.

Ο Γάλλος γιατρός μίλησε για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και τον χαρακτήρισε ως «γενοκτονία», παράλληλα αναφέρθηκε και στις παρενέργειες του εμβολίου. 

Όσα είπε ο γιατρός, σύμφωνα με το france3-regions

«Βλέπουμε μια επιδημία η οποία αν την δούμε ρεαλιστικά δεν είναι τόσο σοβαρή όσο μας λένε.

Αυτή η ένεση δεν είναι εμβόλιο. Είναι μια γονιδιακή θεραπεία αλλά και πειραματική, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταστεί υποχρεωτική.

Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, δεν μπορούμε να διεξάγουμε πειράματα σε ανθρώπους χωρίς την ελεύθερη συγκατάθεσή τους. Αυτό οφείλει να γίνει αντιληπτό απ’ τους διοικούντες τάχιστα.

Αυτή η ένεση ευθύνεται για υπερβολικά πολλές -τις αποκαλούμε ανεπιθύμητες ενέργειες-αλλά πρέπει να αποκαλούνται επιπλοκές, πρέπει να αποκαλούνται θάνατοι! Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή είναι δραματικό. Έχουμε στο νοσοκομείο από χθες 2 νέους 17 και 20 ετών που έπαθαν μυοκαρδίτιδα 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό.

Πρέπει πάση θυσία να αρνηθούμε αυτήν το εμβόλιο. Πρέπει να αρνηθούμε αυτήν την ένεση στα παιδιά. Αυτό που συμβαίνει είναι μια εξελισσόμενη γενοκτονία!».

Πηγη: https://www.pronews.gr/ygeia/1013468_ahuboud-peron-ayti-i-enesi-einai-gonidiaki-therapeia-ayto-poy-symvainei-einai-mia

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: