«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Κορωνοϊός: Ανέφικτη η ανοσία της αγέλης

Φρένο από τη μετάλλαξη «Δέλτα». Εκρηξη κρουσμάτων και στην Κίνα

koronoios-anefikti-i-anosia-tis-agelis-561463618

«Η ανοσία της αγέλης είναι μια μυθική έννοια», δήλωσε χθες ο καθηγητής σερ δρ Αντριου Πόλαρντ, σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου εμβολίων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (Oxford Vaccine Group). Απευθυνόμενος στη διακομματική επιτροπή του βρετανικού κοινοβουλίου για την COVID, ο καθηγητής Πόλαρντ επισήμανε ότι η παγκόσμια επικράτηση της μετάλλαξης «Δέλτα» καταρρίπτει την προσέγγιση της ανάπτυξης ανοσίας της αγέλης ως στόχου της εμβολιαστικής εκστρατείας. «Η ανοσία της αγέλης είναι ανέφικτη, επειδή η “Δέλτα” μπορεί να προσβάλει ακόμα και τους πλήρως εμβολιασμένους. Ο εμβολιασμός αναμφίβολα επιβραδύνει τη διαδικασία μετάδοσης, αλλά δεν σταματά την εξάπλωσή της, και όποιος παραμένει ανεμβολίαστος κάποια στιγμή θα κολλήσει», τόνισε.

Πιο ανθεκτικές παραλλαγές

Ο καθηγητής Πόλαρντ ταυτόχρονα προέβλεψε ότι μελλοντικά θα εμφανιστούν μεταλλάξεις ακόμα πιο ανθεκτικές στα εμβόλια. Την ίδια άποψη, άλλωστε, μοιράζεται και ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας Πολ Χάντερ, ο οποίος, μιλώντας στην ίδια επιτροπή, χαρακτήρισε την εμφάνιση τέτοιων μεταλλάξεων «εντελώς αναπόφευκτη». Στη Βρετανία, το 75% του ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως και η κυβέρνηση ήδη δρομολογεί τη χορήγηση της τρίτης, ενισχυτικής δόσης, ίσως από τον Σεπτέμβριο.

Η διάχυτη ανησυχία γίνεται εντονότερη και στην Κίνα. Παρά τα δρακόντεια περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση στο πλαίσιο της «μηδενικής ανοχής στην COVID», ακόμα δεν έχει καταφέρει να ελέγξει την έξαρση της πανδημίας, η οποία πυροδοτείται από τη μετάλλαξη «Δέλτα». Τη Δευτέρα καταγράφηκαν στη χώρα 143 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από την 20ή Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας. Το Πεκίνο τιμώρησε τουλάχιστον 47 αξιωματούχους, επικεφαλής τοπικών κυβερνήσεων, νοσοκομείων, αεροδρομίων και υγειονομικών επιτροπών, κατηγορώντας τους για πλήρη ανικανότητα και αμέλεια στον έλεγχο της εξάπλωσης της «Δέλτα». 

H κατακόρυφη αύξηση των λοιμώξεων στην Κίνα έθεσε εκ νέου εν αμφιβόλω την αποτελεσματικότητα των εγχώριων εμβολίων. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η απουσία μελετών της κρατικής φαρμακοβιομηχανίας Sinopharm και της ιδιωτικής Sinovac σχετικά με την προστασία που προσφέρουν τα εμβόλιά τους έναντι της μετάλλαξης «Δέλτα», κάτι ιδιαίτερα κρίσιμο τη στιγμή που άλλα εμβόλια (Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca) αποδείχθηκαν λιγότερο αποτελεσματικά έναντι της υπερμεταδοτικής μετάλλαξης. Ανώτατοι αξιωματούχοι των κινεζικών υγειονομικών υπηρεσιών, πάντως, επιμένουν ότι τα σκευάσματα προσφέρουν ικανοποιητική προστασία.

Στην Αυστραλία, η πολιτεία της Nέας Νότιας Ουαλλίας κατέγραψε χθες, για μία ακόμα ημέρα, ρεκόρ νέων κρουσμάτων, τα οποία ξεπέρασαν τα 356. Στο Σίδνεϊ, που για έβδομη εβδομάδα βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρού lockdown, οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι η αστυνομία θα επιφορτιστεί με την τήρηση των περιορισμών. Η πρωθυπουργός της πολιτείας, Γκλάντις Μπερετζικλίαν, ωστόσο, υπογράμμισε ότι τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, παρότι δεν θα αυστηροποιηθούν άμεσα, δεν αναμένεται να χαλαρώσουν για αρκετό καιρό ακόμα. Η πρωθυπουργός επί του παρόντος αποκλείει την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας στο Σίδνεϊ, θεωρώντας ότι ως μέτρο είναι αναποτελεσματικό. 

Στις ΗΠΑ, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την έγκριση του προέδρου Τζο Μπάιντεν για να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των μελών των ενόπλων δυνάμεων. Ο Αμερικανός πρόεδρος, άλλωστε, όταν κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υπαλλήλων ομοσπονδιακών υπηρεσιών, είχε ζητήσει από τους επικεφαλής του Πενταγώνου να εξετάσουν πώς θα εφαρμόσουν το μέτρο και στο στράτευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου το 30% των Αμερικανών παραμένει ακόμα και σήμερα ανεμβολίαστο. Οι νέες λοιμώξεις διπλασιάστηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ξεπερνώντας καθημερινά τις 124.000. Εχουν, δηλαδή, φτάσει στα υψηλότερα ποσοστά μετά τον Φεβρουάριο. Ηδη τα νοσοκομεία σε περιοχές με μικρή εμβολιαστική κάλυψη έχουν κατακλυστεί από ασθενείς με COVID.

Τέλος τα δωρεάν τεστ

Στη Γερμανία η κυβέρνηση θα σταματήσει τη δωρεάν διάθεση τεστ για COVID, αναφέρουν πηγές που έχουν γνώση των εξελίξεων, σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό προγραμματισμό, δωρεάν τεστ θα προσφέρονται μόνο σε όσους δεν συνιστάται ο εμβολιασμός, όπως τα παιδιά και οι γυναίκες που κυοφορούν. 

Πηγη: https://www.kathimerini.gr/world/561463621/koronoios-anefikti-i-anosia-tis-agelis/

Αρα, το πιστοποιητικο υγειας δειχνει μονο την ανοησια της αγελης... ο βραβευμενος με Nobel γιατρικης Luc Montagnier αλλωστε το ειχε πει απο την αρχη, οπως και ο κ. Ιωαννιδης η ο κ. Dalton απο το Πανεπιστημιο Standford, αλλα και οι καλυτεροι γιατροι και πειστημονες διεθνως. 

Οπως βλεπουμε και τα αποτελεσματα σε χωρες με μαζικους εμβολιασμους οπως Ισραηλ, Μεγαλη Βρετανια, οπου το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που νοσουν βαρια αλλα και θανατων ειναι οι πληρως εμβολιασμενοι... στις Σευχελλες και Μονγολια οπου αν και στην αρχη δεν ειχαν καν κρουσματα ΜΕΤΑ τους μαζικους εμβολιασμους γεμισαν τα νοσοκομεια, κ.λπ. πειραματα και στατιστικες σε διαφορες χωρες, εως τωρα διαφαινεται ξεκαθαρα πως οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν, με η χωρις επαφες που να τους ειχαν μολυνει. Εδω συναντησαμε περιεργα συμβαντα οπως το ναυτικο αμερικανικο αεροπλανοφορο το οποιο ηταν μηνες στα ανοιχτα και με ολους εμβολιασμενοι πληρως πριν την αναχωργηση του πλοιου και μετα απο μηνες στους οκεανους ειχαν εκαντονταδες κρουσματα και μετριας και βαριας μορφης, χωρις να εχουν επαφη με κανενα ανεμβολιαστο.

Εδω στην Ελλαδα αυτο το καλοκαιρι του 2021 σε κατασκηνωση μια πληρως εμβολιασμενη εκπαιδευτικος μετα απο εβδομαδες στην κατασκηνωση μαζι με τις αλλες εκπαιδευτικους οι οποιες ειχαν αρνητικο τεστ ολες αυτες τις εβδομαδες, οπως και τα παιδια που ηρθαν μετα στην κατασκηνωση, χωρις να εχουν επαφες ουτε με τους γονεις, ουτε με εξωτερικο περιβαλλον, η εμβολιασμενη εκπαιδευτικος ειχε μολυνει δεκαδες δασκαλες και παιδια μετα που εμφανισε ξαφνικα συμπτωματα η ιδια. 

Το ιδιο πραγμα εχει γινει στις ΗΠΑ με ενα παιδι 15 ετων που εχει εμβολιαστει πληρως ο ιδιος, εχει αρρωστησει μετα απο πανω απο ενα μηνα απο την δευτερη δοση και εχει μολυνει πανω απο 100 ατομα στο λυκειο του μεσα σε δυο μερες. 

Στα νοσοκομεια της Ελλαδας επι ενα χρονο και με τα γνωστα μετρα προστασιας δεν νοσησε κανεις απο μεσα απο τα νοσοκομεια αναμεσα τους, αλλα μετα που αρχισαν οι εμβολιασμοι των υγειονομικων, αρχισαν και οι μεταδοσεις μεσα στα νοσοκομεια και αναμεσα εμβολιασμενων και μη. 

Στο Πανεπιστημιο Standford το Μικροβιολογικο Τμημα της σπουδαιας διεθνως της Σχολη Ιατρικης του Πανεπιστημιου, ειχε κανει μελετη και εχει βρει πως οι εμβολιασμενοι ειναι επικινδυνοι προς τους ανεμβολιαστους, επισης πως οι ιδιοι εμβολιασμενοι μολυνονται και μεταδιδουν ακομα περισσοτερο απο τους ανεμβολιαστους, αρα το Πανεπιστημιο αποφασισε πως ολοι οι εμβολιασμενοι θα φορανε μασκες σε ολους τους χωρους του, αλλα και πως καθε εβδομαδα ολοι οι εργαζομενοι και φοιτητες, εμβολιασμενοι και μη θα παρουσιαζουν ενα εβδομαδιαιο μοριακο τεστ κορονοιου. 

Αν δεν ξερει το καλυτερο Σχολειο Ιατρικης στον κοσμο, οπως και οι σπουδαιοτεροι επιστημονες της γης, αναμεσα τους και βραβευμενοι με Nobel λοιμοξιολογοι- ιολογοι, μικροβιολογοι, βιοφυσικοι, βιοχημικοι, κ.λπ., ποιοι ξερουν? 

Οι διορισμενοι ελληνες γιατροι, οι συστημικοι δημοσιογραφοι και οι πολιτικοι σιγουρα ΟΧΙ! Και οποιοι εκ αυτων μιλανε για "τσαρλατανους" που δεν βλεπουν το νοημα ενος ανεποτελεσματικο και επικινδυνο εμβολιο, ειναι οι ιδιοι τσαρλατανοι στην ουσια. 

Οπως και δεν ειναι "ψεκασμενοι" εκεινοι που αμφισβητουν ενα ταχυτατο εμβολιο, χωρις να γνωριζουμε τα συστατικα, χωρις την απομονωση οποτε ουτε την ερευνα του ιου, με μια εντελως καινουργια τεχνολογια η οποια εως τωρα απορυφθηκε επι δεκαετιες ως επικινδυνη... του οποιου "εμβολιο" οι παρενεργειες και οι θανατοι αποκρυπτωνται... για μια "πανδημια" με γελοιο αριθμο θανατων για τον ορο "παν...", επιπλεον με ενα αριθμο αγνωστων θανατων λογου του κορονοιου απο την στιγμη που οι νεκροψιες απαγορευοτανε, οποτε και η ιατροδικαστικη βεβαιωση αιτιας θανατου που ομως -εντελως παρανομο και τουλαχιστον περιεργο- επισημως ειχαν δηλωθει ως αιτια θανατου "λογου κορονοιου"... την ιδια στιγμη που οι θανατοι μετα τον εμβολιασμο ως τελευταια ιατρικη πραξη των θανοντων δεν ειναι ποτε λογου εμβολιασμου, εστω και αν συμβουν αμεσως μετα η στις πρωτες τρεις μερες μετα την δοση... οι περιεργες δηλωσεις αντιφατικες των διορισμενων ιατρων λεγομενοι "ειδικοι", αλλα χωρις ειδικοτητα λοιμοξιολογιας στην ουσια... οι παρανοικες δηλωσεις των πολιτικων αλλα και νομων που περνανε στην ελληνικης βουλη λογου της "πανδημιας"...

Ολα αυτα και αλλα τοσα ειναι ΠΑΡΑΔΟΞΑ. 

Οπως παραδοξο ειναι και ο ορος κλιματικη "αλλαγη" απο το 2010 σε αμεση συνδεση με τον αριθμο του παγκοσμιου πληθυσμου και των αναγκων του απο τον ιδιο "καλο σαμαρειτη" που προωθει τα εμβολια εδω και χρονια και ο οποιος το τελευταιο ετος τριπλασιασε την μεγαλη του περιουσια λογου εμβολιων... Αυτο συμβαινει αλλωστε με ολους που υπακουν το μεγαλο παγκοσμιο αφεντικο, για αυτο και ανταγωνιζονται μαλλον στην τελευταια μοδα της πολιτικης σκιζοφρενειας. 

Αλλα αφου το παγκοσμιο πολιτικο "ηγετη" στις δημοσιες ομιλιες του χαιρεταει στο πληθος την νεκρη μητερα του, αναρωτιεμαι ποιος ειναι αληθεια ο μεγαλος πλανηταρχης? 

Η μαλλον δεν αναρωτιεται πια κανεις απο αυτους που καλα κανουν και αμφισβητουν και αρνουνται να κανουν οποιαδηποτε τετοια ιατρικη πραξη πανω στο σωμα τους! Και οπως εδειξε και η ερευνα του εξωτερικου, το μεγαλυτερο ποσοστο εκ αυτων ειναι πιο μορφωμενοι και με υψηλοτερο IQ απο αυτους που ετρεξαν απο τους πρωτους να εμβολιαστουν για να προφυλαξουν τον εαυτο τους και ΟΧΙ την κοινωνια! Και τωρα οταν οι εμβολιασμενοι βλεπουν πως ουτε προστασια δεν εχουν, ουτε καμια ελευθερια παρα μονο να μεταδιδουν απλοχερα τον ιο στην ανθρωπινη κονωνια, βλεπωντας λοιπον πως η "δικια τους κατσικα πεθανε" θελουν "να πεθανει και η κατσικα του γειτονα"... Ευτυχως λιγοι και οι πιο εγωιστες και τελειως ανεγκεφαλοι. Οι αλλοι ειναι διπλα στους ανεμβολιαστους οπως πρεπει να ειμαστε ωστε να μην κανουμε το παιχνιδι αυτων που μας σπερνουν και διχωνια τωρα, εκτος απο τον ιο, τα ψεματα και την τρομοκρατια επι δυο χρονια.

Ζουμε την απολυτη διαβολη που εχει γινει ποτε απο τοτε που πρωτοπερπατησε ο ανθρωπος πανω στην γη. 

Με καθαρη ψυχη, υγειης νου και ελευθερο πνευμα που επιλεγουν αρκετοι, πιστευω και ευχομαι πως θα ξαναπερπατησει για αιωνες ακομα, σε ενα πλανητη απαλλαγμενο απο τα υπουλα ερπετα και απο αναξιοτητες σε θεσεις αξιας- κρυφες η φανερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: