«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι δεν έχουν πειστεί ότι ο Μακρόν έκανε τα εμβόλια. Τι συνέβη με τις ημερομηνίες Tο Ελιζέ αρνήθηκε να δώσει στην ιστοσελίδα Mediapart, τον αριθμό της παρτίδας του εμβολίου Pfizer, με το οποίο εμβολιάστηκε ο Μακρόν ή την ημερομηνία υπογραφής του εμβολιαστή

 

Tο Ελιζέ αρνήθηκε να δώσει στην ιστοσελίδα Mediapart, τον αριθμό της παρτίδας του εμβολίου Pfizer, με το οποίο εμβολιάστηκε ο Μακρόν ή την ημερομηνία υπογραφής του εμβολιαστή. Πληροφορίες που ζητήθηκαν κατ επανάληψη και αποδεικνύουν πως όντως ο Μακρόν εμβολιάστηκε στις 31/05

Με αυτό τον τρόπο η Ελληνίδα δημοσιογράφος που ζει στη Γαλλία Μαρία Δεναξά μεταφέρει το ρεπορτάζ των Γάλλων συναδέλφων της για την εμβολιαστική κατάσταση του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν. Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι αμφισβητούν το γεγονός ότι εμβολιάστηκε ο Μακρόν και ζητούν αποδείξεις που δεν λαμβάνουν.

Ο Μακρόν γνωρίζει ακριβώς αυτό που συμβαίνει εκ της θέσεώς του και είναι ανθρώπινο να μην θέλει να βάλει τον εαυτό του σε μία ατελείωτη εμβολιαστική διαδικασία μια και είναι ολοφάνερο πλέον ότι δεν πρόκειται για ένα εμβόλιο αλλά για άγνωστο αριθμό τρυπημάτων μια και βρισκόμαστε μόλις στη μετάλλαξη Delta και σύμφωνα με τους ειδικούς οι μεταλλάξεις θα είναι πολλές ζωή να έχουν.

Μετά τους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι σπεύδουν να σκηνοθετήσουν τον εμβολιασμό τους ώστε χωρίς να τρυπηθούν να πάρουν το περίφημο πιστοποιητικό εμβολιασμού η είδηση που έρχεται από τη γαλλική πρωτεύουσα κάνει πιο διάχυτη την ανησυχία.

Ο Εμανουέλ Μακρόν εμβολιάστηκε στα τέλη Μαΐου ή στα μέσα Ιουλίου; Ενώ ο αρχηγός του κράτους είχε δηλώσει στις 31 Μαΐου ότι είχε εμβολιαστεί κατά του Covid-19 στο παλάτι των Ηλυσίων, η Mediapart ανέφερε αυτήν την Πέμπτη ότι τα δεδομένα της ασφάλισης υγείας θα διευκρινίζουν ότι εμβολιάστηκε στις 13 Ιουλίου, την επομένη της ομιλίας του κάρτα υγείας. Με το LCI, το Elysee διασφαλίζει ότι πρόκειται για λάθος και ότι ο Πρόεδρος όντως εμβολιάστηκε την τελευταία ημέρα του Μαΐου, ταυτόχρονα με την Μπριζίτ Μακρόν.

Η συνοδεία του Εμμανουέλ Μακρόν εξηγεί στην LCI ότι πρόκειται για “σφάλμα καταχώρησης με τις ημερομηνίες που έχουν συμπληρωθεί προηγουμένως στα έντυπα”. “Είναι τόσο απλό, το σφάλμα είναι ανθρώπινο”, προσθέτει αυτή η πηγή, η οποία λαμβάνει ως απόδειξη ότι οι ημερομηνίες εμβολιασμού που καταγράφηκαν για την Μπριζίτ Μακρόν, η οποία έλαβε τη δόση της ταυτόχρονα με τον σύζυγό της, αντιστοιχούν στις ημερομηνίες που ανακοίνωσε η Παλάτι των Ηλυσίων στις 31 Μαΐου.

Πηγη: https://kourdistoportocali.com/news-desk/oi-galloi-dimosiografoi-den-echoyn-peistei-oti-o-makron-ekane-ta-emvolia-ti-synevi-me-tis-imerominies/

Δεν υπάρχουν σχόλια: