«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Οι “αιφνίδιοι” θάνατοι σε Ελλάδα και Ισραήλ σπάνε ρεκόρ ετών. Τι λέει ο καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς Πάνω από 20.000 νεκροί Έλληνες το 2021. Ρεκόρ 5ετίας. Γιατί ραγίζουν οι καρδιές; 27 Αυγουστου 2021

 

Γιατί αυξάνονται παγκοσμίως οι αιφνίδιοι θάνατοι;

Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία, καθώς σύμφωνα με όσα είπε καταγράφεται ραγδαία αύξηση αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο το δεύτερο εξάμηνο του 2021, μια αύξηση που την συνδέει χρονολογικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού-όπως διαβάζουμε στον ιστότοπο iskra.gr

Στο μεταξύ το Kουρδιστό Πορτοκάλι σας παρουσίασε τον Ιούλιο του 2021 τους αιφνίδιους θανάτους ανάμεσα στους αξιωματικούς του Ισραηλινού στρατού-IDF.

Η 22χρονη Shylee Westland και ο 42χρονος Sharon Asman, 42 ετών, διοικητής της ταξιαρχίας πεζικού Nahal, είναι ανάμεσα στους νεκρούς.

«Η Κάλυμνος είχε κατά μέσο όρο 176 θανάτους κατά μέσο όρο, ή 88 το εξάμηνο την προηγούμενη δεκαετία. Το προηγούμενο εξάμηνο του 2021 που συμπίπτει με την επιχείρηση “Ελευθερία” η Κάλυμνος κατέγραψε 284 αιφνίδιους θανάτους από “φυσικά αίτια” δηλαδή 322% πάνω από το μέσο όρο της δεκαετίας και όλοι εμβολιασμένοι. Όλοι εμβολιασμένοι! Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα και την δικαστική εξουσία», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Πουλάς.

Η καταγγελία του Κ.Πουλά δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς παρατηρείται όντως αύξηση θανάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες τον τελευταίο καιρό. Αύξηση η οποία χρονολογικά συνδέεται με την έναρξη των εμβολιαστικών προγραμμάτων.

Να υπενθυμίσουμε πως στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ παρατηρείται «έκρηξη» θανάτων από το 2ο τρίμηνο του έτους ξεπερνώντας μάλιστα και τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας.

Μάλιστα το 2021 έχουν πεθάνει περισσότεροι συμπολίτες μας απ’ ότι το 2018 με τους 120 νεκρούς στο Μάτι. Τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάϊο εφέτος είχαμε κάπου 4.700 θανάτους παραπάνω από το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο! Πέρυσι 33.257 και εφέτος 37.929, δηλαδή σχεδόν 15% αύξηση!

Πρόκειται για μία τεράστια αύξηση για ένα τρίμηνο, αφού αντιστοιχεί σε σχεδόν 20.000 αύξηση ετησίως.

Μιλάμε για τον συνολικό αριθμό των θανόντων στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι θάνατοι από Covid-19.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις 26 πρώτες εβδομάδες του 2021 (4/1/2021–4/7/2021) ανήλθαν σε 69.275 (35.528 άνδρες και 33.747 γυναίκες) ενώ κατά τις αντίστοιχες 26 εβδομάδες του 2020 (30/12/2019–28/6/2020) είχαν ανέλθει σε 64.506 (32.266 άνδρες και 32.240 γυναίκες), σημειώνοντας αύξηση 7,39%.

Αύξηση κατά 5.859 θανάτους (9,24%) σημειώθηκε σε σχέση και με το μέσο όρο των πρώτων 26 βδομάδων της εξαετίας 2015 –2020 (63.416 θάνατοι).

Κι ενώ ο Ιούνιος του 2021 είναι ο μήνας με τους λιγότερους θανάτους από Covid-19 στην Ελλάδα η 25η και η 26η εβδομάδα του 2021 που συμπίπτουν με το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου, εμφανίζονται να έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό θανόντων στο γενικό πληθυσμό (συμπεριλαμβανομένων και των θανάτων από COVID) με 2.948 και 3.149 θανόντες την 25η και 26η εβδομάδα αντίστοιχα.

Αύξηση θανάτων και στο Ισραήλ

Διεξήχθη μια ενδιαφέρουσα μελέτη η οποία μελετά την υπερβάλλουσα θνητότητα των νέων στο Ισραήλ κατά του μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2021. Σύμφωνα με την μελέτη είναι αρκετά πιθανό η αύξηση θανάτων να συνδέεται με τους εμβολιασμούς.

Η μελέτη έχει υποβληθεί για δημοσίευση και είχε ως στόχο να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους αυξήθηκαν οι θάνατοι στο Ισραήλ σε νέους τους συγκεκριμένους μήνες, καθώς ο κορωνοϊός στις συγκεκριμένες ηλικίες έχει χαμηλή θνησιμότητα.

Όπως αναφέρεται στη μελέτη οι ερευνητές παρατηρούν αύξηση στις καρδιακές ανακοπές (20-40%) καθώς και αύξηση σε μυοκαρδίτιδες και αυτοάνοσα. Μάλιστα η μελέτη συνδέει την αύξηση θανάτων σε νέους με την εμβολιαστική εκστρατεία και μάλιστα προτείνει την παύση της.

Αναλυτικά διαβάζουμε στη μελέτη η δημοσιεύεται στο steve-ohana.medium.com:

«Σε αυτήν την εργασία, αναλύουμε την υπερβάλλουσα θνητότητα στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, εστιάζοντας στην ηλικιακή ομάδα των νεαρών ενηλίκων κάτω των 50 ετών, καθώς ο κίνδυνος να πεθάνουν από τον κορωνοϊό είναι χαμηλός.

Η μελέτη είναι βασισμένη κυρίως σε διαδικτυακά στοιχεία από το Κεντρικό Στατιστικό Γραφείο του Ισραήλ. Παρατηρήσαμε μια απροσδόκητη αύξηση της υπερβάλλουσα θνητότητα σε ηλικίες 20 έως 49 ετών τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2021.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπερβάλλουσα θνητότητα σε αυτές τις ηλικίες σπανίως παρατηρείται, μόνο σε περιόδους πολέμου. Εξετάσαμε εάν ο COVID-19 θα μπορούσε να ευθύνεται γι’ αυτό. Η ασυνέπεια μεταξύ των αναφερόμενων θανάτων από κορωνοϊό και των υπερβολικών θανάτων σε αυτή την ηλικία μας οδήγησαν να εξετάσουμε άλλες πιθανές αιτίες: Ατυχήματα και εμβολιασμός.

Πράγματι η αύξηση της θνησιμότητας συνέπεσε με την έναρξη της ισραηλινής εκστρατείας εμβολιασμού για άτομα 20 έως 49 ετών, με το Ισραήλ να εμβολιάζει το 75% των ατόμων της συγκριμένης ηλικιακής ομάδας.

Αυτή η αύξηση της θνησιμότητας σε νέους παρατηρήθηκε και σε δύο ακόμη χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ουγγαρία, οι οποίες επίσης έχουν το κοινό με το Ισραήλ ότι εμβολίασαν μαζικά τον πληθυσμό τους. Αυτές οι παρατηρήσεις θα πρέπει να οδηγήσουν στην παύση της εκστρατείας και να διευκρινιστούν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους σημειώθηκαν αυτοί οι θάνατοι, ειδικά σε άτομα που δεν κινδυνεύουν ιδιαιτέρως από το κορωνοϊό, δηλαδή σε ενήλικες κάτω των 50 ετών».

 

Τι συμβαίνει με τους αιφνίδιους θανάτους στο Ισραήλ;

Ιούλιος 2021. Το Ισραήλ στη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων είχε δύο θανάτους που θα μπορούσαν να χρεωθούν ως παρενέργειες των εμβολίων των Pfizer/BionTech και έναν θάνατο από Covid-19.

Βy Him

Παρότι οι αριθμοί μοιάζουν αμελητέοι σας υπενθυμίζουμε ότι αφορούν ανθρώπινες ζωές, ότι το ποσοστό των θανάτων από τις παρενέργειες του εμβολίου εμφανίζεται διπλάσιο και κάτι ακόμη για τους απανταχού στο κόσμο αρμοδίους ανοήτους: Eνέχει τεράστιους κινδύνους να δημιουργείς χώρους και αίθουσες αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασθέντες γιατί έως τώρα έχουν υπάρξει υπολογίσιμα συμβάντα σε Νοσοκομεία, Οίκους Ευγηρίας, αλλά και οικισμούς όπου συγχρωτίζονταν μεγάλος αριθμός αποκλειστικά εμβολιασθέντων οι οποίοι κατέληξαν σε κρούσματα αλλά και σε θάνατο. Το γεγονός ότι κάποιος ή κάποιοι ανόητοι υπουργοί ανά το κόσμο λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ σύντομα μετρήσιμες συνέπειες και απώλειες.

Στο μεταξύ υπάρχει πλέον μείζον θέμα στο Ισραήλ με τους θανάτους των πολιτών αλλά και κυρίως των στρατιωτικών από τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer/BionTech.

Tο Ισραήλ δεν έχει τη πολυτέλεια να χάνει πολίτες και στρατεύσιμους και ειδικά νέους ανθρώπους όπως στις καταγεγραμμένες περιπτώσεις οι οποίες έχουν γίνει έως τώρα γνωστές.

Εάν λάβουμε υπόψη μας ότι πράκτορες των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών ξετρύπωναν έναν μετά τον άλλον τους τελευταίους ΝΑΖΙ ανά τον κόσμο και τους τιμωρούσαν με θάνατο ή σύλληψη ακόμη και στα βαθειά γεράματά τους, δεν μπορούμε να φαντασθούμε πως θα μείνουν ατιμώρητοι θάνατοι Ισραηλινών αξιωματικών αλλά και πολιτών οι οποίοι είναι συνέπειες τόσο ενός εργαστηριακού ιού όσο και των εμβολίων που ακολούθησαν. Και στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε για το εμβόλιο των Pfizer/BionTech μια και είναι το εμβόλιο με το οποίο έχουν εμβολιαστεί κοντά στα 6.000.000 Ισραηλινοί πολίτες και στρατιωτικοί.

Έχοντας μάλιστα διαβάσει με πολύ προσοχή όσα έχουν συμβεί στο διάστημα πριν το ξέσπασμα της πανδημίας αλλά και και όσα ακολούθησαν μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι το εμβόλιο των Pfizer/BionTech ήταν το outsider στον όλο σχεδιασμό (εάν δεν πρόκειται για ατύχημα) ο οποίος ήδη από αυτό το γεγονός μπάζει επικίνδυνα για τους εμπνευστές του.

Η Ιστορική Εμπειρία έχει δείξει ότι δεν μπορείς να σκοτώνεις ατιμώρητα Ισραηλινούς πολίτες και κυρίως αξιωματικούς και επίσης είναι επικίνδυνο να τους θεωρήσεις παράπλευρες απώλειες.

Είναι πολύ πιθανό οι επικεφαλής των Pfizer/BionTech αλλά και το προσωπικό του Εργαστηρίου της Wuhan να συμπεριληφθούν στη σχετική έρευνα. Η ιδέα ότι κινδυνεύουν 6 εκατ. Ισραηλινοί πολίτες 12-80 ετών που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer δεν επιτρέπει γαλήνιο ύπνο στους εμπλεκόμενουςΟΠΟΙΟΙ κι εάν είναι.

Στο μεταξύ κ. Τσιόδρα, στην Ελλάδα και μόνο στη περιοχή του Κορωπίου είχαμε το τελευταίο μήνα 3 θανάτους (δύο άνδρες και μία γυναίκα) αμέσως μετά τη 2η δόση του εμβολίου και έναν θάνατο στο Λαγονήσι. Σε όλη την Ελλάδα οι απώλειες από τις παρενέργειες του εμβολίου αυξάνονται και η κοινωνία βράζει, κ. Τσιόδρα.

Μόλις το βράδι της Παρασκευής 45χρονος γιατρός στα Γιάννενα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου δύο ώρες μετά έπεσε να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ!

Εσείς κ. Τσιόδρα, με τις συνειδητά αντιφατικές οδηγίες σας οδηγήσατε μια κοινωνία στη καταστροφή.

Επίσης είσαστε εσείς κ. Τσιόδρα που σπεύσατε ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 να βάλετε την υπογραφή σας σε μία μελέτη η αξιοπιστία της οποίας ήτο αντίστοιχη με feuille volante του Catman για συμμετοχή σε πανηγύρι στις κοσμοπολίτικες Αφίδνες με την οποία υποστηρίζατε τη φυσική προέλευση του ιού.

Αλήθεια κ. καθηγητά τι σας παρακίνησε τον Ιανουάριο του 2020 να δημοσιεύσετε ασθμαίνοντας μελέτη που προεξοφλούσε την φυσική προέλευση του ιού;

Πείτε μας πως βρέθηκε αυτή η μελέτη σας ένα μήνα αργότερα να αποτελεί εργαλείο και όπλο στα χέρια του Peter Daszak ο οποίος είχε πρεμούρα να συγκαλύψει κάθε υπόνοια για εργαστηριακή προέλευση όπως αποδεικνύεται από την ηλεκτρονική του αλληλογραφία με τον Fauci.

Θανάτους που θα μπορούσαν να συνδέονται με το εμβόλιο της Pfizer ερευνούν ήδη οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

Πρόκειται για ένα 22χρονο κορίτσι και έναν 42χρονο αξιωματικό και οι δύο με πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Μάλιστα το 22χρονο κορίτσι ήταν λάτρης και αθλήτρια Ιππασίας.

Η 22χρονη Shylee Westland που υπηρετούσε σαν φοιτήτρια στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις πέθανε αφού υπέστη ιατρικό περιστατικό (δεν διευκρινίζουν τα δημοσιεύματα αλλά η περιγραφή παραπαίμπει σε ανακοπή καρδιάς) και κατέρρευσε στην Εκπαιδευτική Βάση 1 του IDF νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Η Shylee Westland υπέστη το περιστατικό την Τρίτη. Η οικογένειά της ανακοίνωσε το θάνατό της την Παρασκευή το απόγευμα.

«Έχω μια τρύπα στην καρδιά μου με το σχήμα σου», έγραψε η μητέρα της Yifat στο Facebook. «Θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον εφιάλτη.»

Ο στρατός ερευνά τις περιστάσεις του θανάτου της Westland. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το απόγευμα στο Kibbutz Nir Oz, όπου έζησε.

Την Πέμπτη ένας ανώτερος αξιωματικός των αμυντικών δυνάμεων του Ισραήλ πέθανε αφού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης σε στρατιωτική βάση στο κεντρικό Ισραήλ.

Ο συνταγματάρχης Sharon Asman, 42 ετών, διοικητής της ταξιαρχίας πεζικού Nahal, έλαβε αμέσως ιατρική βοήθεια αλλά λίγο αργότερα κηρύχθηκε νεκρός.

Έτρεχε μαζί με άλλους διοικητές στη διάρκεια άσκησης όταν κατέρρευσε. Τον παρείχαν αρχική θεραπεία υπό την καθοδήγηση του γιατρού, ο οποίος στάλθηκε στο σημείο.

Ο στρατός είπε ότι η οικογένεια του Asman ειδοποιήθηκε και ότι το περιστατικό ήταν υπό διερεύνηση. Άφησε πίσω τη σύζυγό του και δύο κόρες. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτό οι δύο αξιωματικοί είχαν πολύ καλή φυσική κατάσταση το δε κορίτσι ήταν λάτρης της Ιππασίας.

Στο μεταξύ στις ΗΠΑ ο αριθμός των συνολικών ανεπιθύμητων ενεργειών αυτής της εβδομάδας για όλες τις ηλικιακές ομάδες μετά από εμβόλια COVID ξεπέρασε τις 400.000, σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφόρησαν τη Παρασκευή από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Τα δεδομένα προέρχονται απευθείας από αναφορές που υποβάλλονται στο Σύστημα Αναφορών Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS).

Το VAERS είναι το κύριο χρηματοδοτούμενο από το κράτος σύστημα για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου στις Η.Π.Α. Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού επιβεβαιωθεί η αιτιώδης σχέση.

Κάθε Παρασκευή, το VAERS δημοσιοποιεί όλες τις αναφορές τραυματισμών εμβολίων που λαμβάνονται από μια καθορισμένη ημερομηνία, συνήθως περίπου μια εβδομάδα πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τα δεδομένα που κυκλοφόρησαν τη Παρασκευή δείχνουν ότι μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 25 Ιουνίου 2021, κατεγράφησαν συνολικά 411.931 συνολικά ανεπιθύμητα συμβάντα στο VAERS, συμπεριλαμβανομένων 6.985 θανάτων – αύξηση 872 θανάτων την προηγούμενη εβδομάδα. Υπήρξαν 34.065 αναφορές σοβαρών τραυματισμών, αυξημένες 2.825 σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Κι αυτό το κορίτσι ήταν μόλις 22 χρόνων

H όμορφη Shirel ήταν μόλις 22 χρόνων. Έκανε τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNtech και μετά από δύο εβδομάδες έφυγε από τη ζωή. Τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανέθεσε στα νοσοκομεία να αναφέρουν τυχόν περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής μεταξύ των εμβολιασμένων. «Αφού συνέβησαν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις κοντά στη λήψη του εμβολίου, αποφασίστηκε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το ζήτημα»

Η οικογένεια της Shirel Hilel κατηγορεί το Ιατρικό Κέντρο Ziv για αμέλεια: «Η υγεία της επιδεινώθηκε μπροστά στα μάτια τους και κανείς δεν της έδωσε ένα χέρι βοήθειας».

Η οικογένεια μιας νεαρής ισραηλινής γυναίκας που πέθανε από καρδιακή φλεγμονή μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19 κατηγορεί το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για το θάνατό της.

Η Shirel Hilel, 22 ετών, έλαβε τη δεύτερη δόση εμβολίου της πριν από δύο εβδομάδες, ανέφερε η αδερφή της Nofar στο κανάλι 13 ειδήσεων, σε ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα. Αργότερα ανέφερε ότι αισθάνεται αδιαθεσία και είπε ότι βιώνει μυϊκό πόνο

-Της είπα, πάρε έναν παυσίπονο. Δεν της έδωσε καμία βοήθεια. Την επόμενη μέρα πήγε στο γιατρό», λέει η αδελφή της Nofar. Ωστόσο, η κατάσταση της Hilel επιδεινώθηκε και άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνέει και να πονάει στο στήθος της και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Zed του Safed. Στο νοσοκομείο, η Hilel διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή του καρδιακού μυός, η οποία συνδυάστηκε με ένα πρήξιμο στον ώμο θα πει ο φίλος Eyal στο Channel 13.

-Είπα θα μείνω μαζί της, τρεις, τέσσερις μέρες ή μια εβδομάδα. Θα μείνω στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται…. », λέει ο φίλος της.

Σύμφωνα με το Channel 13, υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μεταξύ των Ισραηλινών που έλαβαν και τα δύο εμβόλια του εμβολιασμού, αλλά όλες είχαν αντιμετωπιστεί με επιτυχία, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών σε πιο σοβαρή κατάσταση από τη Hilel.

Η Hilel μεταφέρθηκε τελικά στη μονάδα καρδιακής περίθαλψης, όπου η οικογένειά της ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό του Νοσοκομείου δεν την παρακολουθούσε επαρκώς

Shirel Hilel’s sister Nofer, left, and boyfriend Eyal speak to Channel 13 news for a segment aired on April 1, 2021. (Screen capture>Channel 13 news)

«Κοίταξα την οθόνη, είδα τις αναπνοές. Το μόνιτορ χτύπησε και κανείς δεν πλησίασε », λέει η Nofar Hilel. Δύο ημέρες αργότερα η αδελφή μου κατέρρευσε. Με ειδοποίησε ο Eyal και ετοιμάστηκε να πάεω στο νοσοκομείο όσο πιο γρήγορα μπορούσα…Δεν πρόλαβα…Πέντε λεπτά αργότερα η αδελφή μου πέθανε…”

-Η κατάστασή της επιδεινώθηκε μπροστά στα μάτια τους και κανείς, απλά κανείς από το προσωπικό του νοσκοκομείου δεν σήκωσε ούτε ένα χέρι να της δώσει βοήθεια»


Ένας δικηγόρος της οικογένειας είπε ότι οι συγγενείς του Hilel προτίθενται να αναλάβουν νομική δράση εναντίον του νοσοκομείου.

Το Ziv Medical Center, εν τω μεταξύ, δήλωσε ότι η Hilel έλαβε παρόμοια θεραπεία με άλλους ασθενείς που είχαν αναρρώσει μέσα σε λίγες ημέρες. «Την τελευταία ημέρα νοσηλείας, άρχισε επιδείνωση της κατάστασής της. Είχαν αναπτυχθεί επίμονες διαταραχές του καρδιακού ρυθμού που δεν ανταποκρίθηκαν στη φροντίδα και μετά από συνεχή ανάνηψη, κηρύχθηκε νεκρή. Συμμεριζόμαστε στη θλίψη της οικογένειας για τη μεγάλη απώλεια », είπε σε απάντηση στο δίκτυο.

Τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Υγείας ανέθεσε στα νοσοκομεία να αναφέρουν τυχόν περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής μεταξύ των εμβολιασμένων.

«Αφού συνέβησαν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις κοντά στη λήψη του εμβολίου, αποφασίστηκε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο Tal Brosh, επικεφαλής της Μονάδας Λοιμωδών Νόσων στο Ιατρικό Κέντρο Assuta στο Ashdod, στο δικτυακό τόπο ειδήσεων Ynet.

Πηγη: https://kourdistoportocali.com/news-desk/__trashed-30/

Δεν υπάρχουν σχόλια: