«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION https://www.ema.europa.eu/en/documents/rmp-summary/comirnaty-epar-risk-management-plan_en.pdf

http://ti-health.org/wp-content/uploads/2021/05/Albania-Pfizer.pdf

https://govextra.gov.il/media/30806/11221-moh-pfizer-collapair-agarance-redacted.pdf

PFIZERLEAK: ΈΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΉΘΕΙΑΣ ΤΗΣ PFIZER

29/07/2021 του Eh'den (Uri) Μπίμπερ

Ιστορικό:

Η Pfizer ήταν πολύ επιθετική στην προσπάθεια της να προστατεύσει τις λεπτομέρειες των διεθνών συμφωνιών εμβολίων COVID19.

Ένας συμμετέχων στη μελέτη εμβολίου για τον κορωνοϊό Moderna υποβάλλεται σε τεστ για τον κορωνοϊό στο Miami Taimy Alvarez/AP/Shutterstock
Ένας συμμετέχων στη μελέτη εμβολίου για τον κορωνοϊό Moderna υποβάλλεται σε τεστ για τον κορωνοϊό στο Miami Taimy Alvarez/AP/Shutterstock
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №4

Επειδή το κόστος

ανάπτυξης συμβάσεων είναι πολύ υψηλό και χρονοβόρο (κύκλοι νομικής επανεξέτασης), η Pfizer, όπως όλες οι εταιρείες, αναπτύσσει ένα τυποποιημένο πρότυπο συμφωνίας και χρησιμοποιεί αυτές τις συμφωνίες με σχετικά μικρές προσαρμογές σε διαφορετικές χώρες.

Αυτές οι συμφωνίες είναι εμπιστευτικές, αλλά ευτυχώς μια χώρα δεν προστατεύει το έγγραφο της σύμβασης αρκετά καλά, έτσι κατάφερα να πάρω ένα αντίγραφο.

Όπως πρόκειται να δείτε, υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο η Pfizer αγωνιζόταν να κρύψει τις λεπτομέρειες αυτών των συμβολαίων.

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №5

Πρώτον, ας μιλήσουμε για το προϊόν:

Η συμφωνία δεν καλύπτει μόνο την παραγωγή εμβολίων για τον COVID19 και τις μεταλλάξεις του, αλλά και για «οποιαδήποτε συσκευή, τεχνολογία ή προϊόν που χρησιμοποιείται στη χορήγηση ή την ενίσχυση της χρήσης ή του αποτελέσματος αυτού του εμβολίου» .

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №6

Αν αναρωτιόσασταν γιατί καταπιέστηκε η #Ιβερμεκτίνη , είναι επειδή η συμφωνία που είχαν οι χώρες με την Pfizer δεν τους επιτρέπει να ξεφύγουν από τη σύμβασή τους, η οποία αναφέρει ότι ακόμη και αν βρεθεί φάρμακο για τη θεραπεία του COVID19, η σύμβαση δεν μπορεί να ακυρωθεί.

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №7

Προμήθεια προϊόντος:

"Η Pfizer δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παράδοση δόσεων σύμφωνα με τυχόν εκτιμώμενες ημερομηνίες παράδοσης… ούτε θα δώσει οποιαδήποτε τέτοια αδυναμία στον Αγοραστή να ακυρώσει παραγγελίες για οποιεσδήποτε ποσότητες Προϊόντος."

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №8

"Η Pfizer θα αποφασίσει για τις απαραίτητες προσαρμογές στον αριθμό των συμβεβλημένων δόσεων και του χρονοδιαγράμματος παράδοσης που οφείλονται στον Αγοραστή ... με βάση τις αρχές που θα καθορίσει η Pfizer ... Ο αγοραστής θεωρείται ότι συμφωνεί με οποιαδήποτε αναθεώρηση."

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №9

Απλώς για να το ξεκαθαρίσουμε:


«Ο Αγοραστής παραιτείται από το παρόν από όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα που μπορεί να έχει βάσει του Νόμου, σε καθαρά κεφάλαια ή με άλλο τρόπο, που απορρέουν από ή σχετίζονται με: .. οποιαδήποτε παράλειψη της Pfizer να παραδώσει τις Συμβεβλημένες Δόσεις σύμφωνα με το Χρονοδιάγραμμα Παράδοσης. "

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №10

Για άλλη μια φορά: "Σε καμία περίπτωση η Pfizer δεν υπόκειται ή ευθύνεται για τυχόν ποινές καθυστερημένης παράδοσης."

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №11

Δεν μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, ανεξάρτητα από το τι:

"Η Pfizer δεν θα δεχθεί, σε καμία περίπτωση, επιστροφές Προϊόντος (ή οποιαδήποτε δόση) ... καμία επιστροφή Προϊόντος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες."

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №12

Τώρα για το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ:
12 $ ανά δοσολογία για περίπου 250.000 μονάδες.

Είναι αστείο ότι αυτή είναι η τιμή για μια μικρή ποσότητα δόσεων όταν η Pfizer χρέωση 19,50 δολάρια ΗΠΑ ανά δόση.

Οι αμερικανοί φορολογούμενοι χτυπήθηκαν από την Pfizer, αλλά το Ισραήλ πλήρωσε ... $ 62!

«Ένας αξιωματούχος του Υπουργείου Υγείας, ο Yaron Niv, είπε σε ξεχωριστή συνέντευξη στο Καν ότι κάθε δόση στοίχισε στο Ισραήλ 62 $.»:

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №13

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-israel-idUSKBN2950UC

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εκείνη την εποχή, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος ήταν γνωστός για το ψευδώνυμο του «Ο Μάγος» ήταν πράγματι μάγος - πήρε το Ισραήλ να πληρώσει 5 φορές περισσότερο από την Αλβανία και έκανε τους ανθρώπους να τον λατρέψουν για αυτήν την ΚΑΚΗ συμφωνία .

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №14

Σχετικά με την πληρωμή, η χώρα δεν έχει δικαίωμα «να παρακρατήσει, να συμμορφωθεί, να ανακτήσει ή να χρεώσει κάποια ποσότητα οφείλεται στην Pfizer, είτε βάσει της παρούσας Συμφωνίας είτε με άλλο τρόπο, όσο άλλο ένα λόγο οφείλεται (ή οφείλεται) σε αυτήν τη στιγμή της Pfizer ή την Pfizer Υιοθετώ. "

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №15

Κατεστραμμένα αγαθά:


Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να λάβετε ανάκληση είναι εάν θέλετε να αποδείξετε ότι η βλάβη cGMP.

"Για λόγους σαφήνειας, ο Αγοραστής δεν δικαιούται να απορρίψει οποιοδήποτε προϊόν βάσει καταγγελιών υπηρεσίας, εκτός εάν ένα προϊόν δεν συμμορφώνεται ουσιαστικά με τις Προδιαγραφές ή το cGMP."

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №16
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №17

Αυτή η συμφωνία είναι πάνω από κάθε τοπικό δίκαιο της πολιτείας.

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №18

Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και αποτελεσματικότητα:

"Ο αγοραστής αναγνωρίζει ... οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι προς το παρόν γνωστές και ότι μπορεί να μην υπάρχουν δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου που δεν είναι προς το παρόν γνωστές."

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №19

Τερματισμός για αιτία:


Υπάρχουν ρήτρες σχετικά με τη δυνατότητα τερματισμού, αλλά στην πραγματικότητα, όπως είδατε τώρα, ο αγοραστής δεν έχει σχεδόν τίποτα που μπορεί να θεωρηθεί ως ουσιώδης παράβαση, ενώ η Pfizer μπορεί να κάνει το εάν δεν λάβει τα χρήματά του ή εάν έτσι θεωρούν.

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №20

Πρέπει να πληρώσετε την Pfizer για τις δοσολογίες που παραγγείλατε, ανεξάρτητα από το πόσο καταναλώθηκε, ανεξαρτησία από την αν η Pfizer έλαβε την έγκριση (ήταν έγκριση πριν από την ΕΕ) ή αν παρέδωσε τις Συμβουλευτικές Δόσεις σύμφωνα με τις εκτιμώμενες ημερομηνίες των εκδόσεων που εμφανίζονται εδώ .

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №21

«Ο αγοραστής συμφωνεί με το παρόν να αποζημιωθεί, να υπερασπιστεί και να κρατήσει αβλαβείς Pfizer, BioNTech (και) τις θυγατρικές τους… από και κατά οποιονδήποτε τρόπο, αξιώσεων, αγωγών, απαιτήσεων, ζημιών, ζημιών, υποχρεώσεων, διακανονισμών, ποιών, προστίμων, δαπανών και εξόδων… "

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №22

Το κράτος πρέπει να υπερασπιστεί την Pfizer:


"(Η Pfizer) θα ειδοποιήσει τον Αγοραστή για Ζημίες για τις ανάγκες της αποζημίωσης ... Μετά από μια τέτοια ειδοποίηση, ο Αγοραστής αναλαμβάνει αμέσως τη συμπεριφορά και τον έλεγχο της υπεράσπισης αυτών των Αποζημιωμένων Αξιώσεων για λογαριασμό της (Pfizer) "

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №23

Ωστόσο, "η Pfizer θα έχει το δικαίωμα να αναλάβει τον έλεγχο αυτής της άμυνας ... και ο Αγοραστής θα πληρώσει όλες τις Ζημίες, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των εύλογων αμοιβών των δικηγόρων και άλλων εξόδων που πραγματοποιήθηκαν."

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №24

Η Pfizer διασφαλίζει ότι η χώρα θα πληρώσει για τα πάντα:
"Τα έξοδα και τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των ... τελών και των εκταμιεύσεων συμβούλων, που πραγματοποιήθηκαν από τους Αποζημιωμένους (ες) σε σχέση με αυτήν την Αποζημιωμένη Αξίωση, θα επιστρέψουν από τρίμηνο από τον Αγοραστή "

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №25

Ευθύνη:


"αυτό δεν περιλαμβάνει, ούτε συνιστά, ασφάλιση αστικής ευθύνης προϊόντος για την κάλυψη τυχόν απαιτήσεων τρίτων/ασθενών και αυτή η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης δεν θίγει την υποχρέωση αποζημίωσης του Αγοραστή, όπως ορίζεται στην παρούσα Συμφωνία."

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №26

Δεν υπάρχει όριο στην ευθύνη της χώρας σε περίπτωση:
«της αποζημίωσης που παρέχεται από την ενότητα 8 (αποζημίωση)» ή εάν ο αγοραστής δεν πληρώσει την Pfizer »

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №27

Ο Αγοραστής παραιτείται από κάθε δικαίωμα ασυλίας, παραιτείται από κάθε νόμο που ενδέχεται να περιορίσει την υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης στην Pfizer.
Σχόλιο: Το δικαστήριο είναι στη Νέα Υόρκη έχει την ικανότητα να κατέχει διεθνή περιουσιακά στοιχεία μιας χώρας εάν η χώρα απέτυχε τη σύμβαση.

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №28

Προϋπόθεση για την προμήθεια:

Ο αγοραστής πρέπει να παρέχει προστασία της Pfizer από ευθύνη για απαιτήσεις και όλες τις Ζημιές, πρέπει να την εφαρμόσει μέσω νομοθετικών ή κανονιστικών απαιτήσεων και η επάρκεια αυτών των προσπαθειών εξαρτάται από την αποκλειστική κρίση της Pfizer.

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №29

Εμπιστευτικότητα, μέρος 1:
«Κάθε Παραλήπτης πρέπει να διασφαλίζει τον εμπιστευτικό και ιδιόκτητο χαρακτήρα των Εμπιστευτικών Πληροφοριών του Αποκαλυπτόμενου Μέρους με τουλάχιστον τον ίδιο βαθμό φροντίδας όπως και οι ίδιες εμπιστευτικές ή ιδιόκτητες πληροφορίες του»

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №30
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №31

Εμπιστευτικότητα, μέρος 2:
"Ο παραλήπτης γνωστοποιεί εμπιστευτικές πληροφορίες μόνο στους εκπροσώπους του που έχουν ανάγκη να γνωρίζουν αυτές τις εμπιστευτικές πληροφορίες για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις του βάσει της παρούσας συμφωνίας"

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №32
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №33

Εμπιστευτικότητα, μέρος 3:
Η σύμβαση πρέπει να διατηρείται εμπιστευτική για 10 χρόνια.
Γιατί 30 χρόνια στο Ισραήλ;

"Οι διατάξεις αυτού του τμήματος 10 (Εμπιστευτικές πληροφορίες) θα παραμείνουν στη λήξη ή τη λήξη της παρούσας συμφωνίας για περίοδο δέκα (10) ετών"

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №34

Διαιτησία και ισχύοντες νόμοι:

Η διαιτησία πρέπει να γίνει στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τους Κανόνες Διαιτησίας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, που διέπονται από τους νόμους της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ.

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №35
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №36

Εάν έχει ανατεθεί σε συγκεκριμένο υπουργείο να διασφαλίσει τη σύμβαση, πρέπει να συνεχίσουν έτσι:
«… η απόπειρα εκχώρησης δικαιωμάτων ή ανάθεσης καθηκόντων ή η υπεργολαβία καθηκόντων χωρίς την απαιτούμενη προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των άλλων μερών είναι άκυρη και αναποτελεσματική».

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №37
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №38

ΤΕΛΙΚΑ, αφού τελείωσα να αναθεωρήσω τη σύμβαση συνοψίζοντας όλα τα στοιχεία που είναι σημαντικά, είναι καιρός να αποκαλύψει το όνομα της χώρας από την οποία διέρρευσε.

Και η νικήτρια είναι ... η Αλβανία!

Πρώτα έπεσα πάνω σε ένα έγγραφο, που ονομάζεται KONTRATEN-E-PLOTE και μεταφράζεται σε "Διαβάστε ολόκληρο το συμβόλαιο".

https://gogo.al/wp-content/uploads/2021/01/LEXO-KONTRATEN-E-PLOTE.pdf

Αργότερα ανακάλυψα ότι ήταν αλβανικός ιστότοπος που δημοσιοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Τους αξίζει κάθε τιμή για τη διαφορά του εγγράφου και τους δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο αξίζει την ανατροπή που δεν ανακαλύπτουν και δεν ανεβαίνουν.

EKSKLUZIVE- Kontrata sekrete e qeverisë me “Pfizer” për vaksinat

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №39
Kontrata e shumëpërfolur ndërmjet qeverisë shqiptare dhe korporatës farmaceutike “Pfizer” është siguruar ekskluzivisht nga “Gogo.al”. Lidhur mes “Pfizer Export B.V” në Holandë dhe ministrive të Shëndetësisë e Kujdesit Social dhe asaj të Shtetit për Rindërtimin si dhe Institutit të Shëndetit Publik, kontrata prej 52 faqesh përcakton sasinë, kostot por dhe kushtet që duhet të plotësojë qeveria shqiptare. Nëpërmjet kësaj marrëveshje konfidenciale, qeveria shqiptare ka blerë te “Pfizer”-i për muajin janar 10 mijë e 530 doza, duke paguar për një dozë 12 dollarë. Kontrata zbulon edhe planin e ardhjes së 30 mijë e 420 dozave në shkurt ndërsa në vjeshtë dhe dimër 458 mijë e 640 të tjerave. Në total qeveria shqiptare ka nënshkruar me “Pfizer” blerjen e 499 mijë e 590 dozave por praktikisht nuk do ketë dërgim vaksinash në Shqipëri në mars, prill, maj dhe qershor ndërsa nevoja për vaksinën në vend është emergjente. E paqartë mbetet edhe ndarja e dërgesave në muajt e fundit të vitit. Nuk dihet pse qeveria ka planifikuar këtë shpërndarje faturash për marrjen e vaksinave, mes muajve janar, shkurt dhe vjeshtës e dimrit dhe nëse lidhet me kapacitetin pagues të saj, ndërsa teza e “testimit” mbi shqiptarët bie poshtë duke qenë se bëhet fjalë për dy blerje të vogla paraprake. Një nga dyshimet që qarkulloi kohë më parë qe pamundësia e prodhimit për Shqipërinë, ndërsa mbetet me pikëpyetje nëse ka qenë “Pfizer”-i që ka kushtëzuar qeverinë shqiptare në këto dërgesa. Totali i parave që duhet të paguajmë? Rreth 6 milionë dollarë. Në fakt, sipas kontratës qeveria shqiptare do të paguajë paraprakisht brenda 30 ditëve nga marrja e faturës 2.997.540 dollarë (rreth 3 milionë dollarë). Nga një shikim i detajuar i kontratës mes autoriteteve shqiptare e “Pfizer” e “BioNTech” me bazë në Gjermani mësohet se këto të fundit do të jenë përgjegjëse për të gjithë kërkesat e marketimit të produktit. Qeveria shqiptare merr përsipër ruajtjen e konfidencialitetit të kontratës dhe pronësinë intelektuale. Termat e kontratës tregojnë se vendet e prodhimit të “Pfizer” në Kalamazoo (Michigan) dhe Puurs, Belgjikë dhe dy vendet e prodhimit të “BioNTech”, në Mainz dhe Idar Oberstein në Gjermani do të jenë ato ku do të prodhohet vaksina por edhe vende të tjera prodhuese që “Pfizer” e gjykon. “Pfizer”-i del garant për të siguruar që produkti është prodhuar në përputhje me specifikimet ndërsa qeveria shqiptare ka detyrimet si më poshtë sa i përket kujdesit për vaksinat: “(b) Me dorëzimin e produktit Blerësit në Vendin e Destinacionit dhe, për aq sa është e zbatueshme, për çdo shpërndarje të mëtejshme dhe / ose transportim në një Vend Destinacioni që nuk është një pikë e përdorimit të Produktit, Blerësi do të ruajë dhe trajtojë Produktin në mënyrën e përcaktuar te Specifikimet, udhëzimet në Shtojcën D dhe udhëzimet e dhëna nga “Pfizer”-i për të siguruar stabilitetin dhe integritetin e Produktit. (c) Për të shmangur dyshimet, Blerësi do të ketë të gjitha shpenzimet për përdorimin e Produktit pas transferimit nga Pfizeri në Vendin e Destinacionit, përfshirë, por pa u kufizuar në ato për ruajtjen e Produktit dhe shpërndarjen dhe administrimit të Produktit (nëse zbatohet) në Shqipëri. (d)Blerësi do të jetë i vetmi përgjegjës për ruajtjen, trajtimin, shpërndarjen, transportimin, administrimin dhe përdorimin e produktit në Shqipëri pas dorëzimit të Produktit Blerësit ose të caktuarit të tij në Vendin e Destinacionit. (e) Blerësi do të jetë përgjegjës dhe do të sigurojë që çdo pajisje e përdorur për të dorëzuar Produktin, për

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:

Οι χώρες μπορεί να ισχυρίζονται ότι διαπραγματεύτηκαν μια καλύτερη συμφωνία, αλλά με βάση τα στοιχεία που έχουμε λάβει από τη Νότια Αμερική φαίνεται ότι αυτό το συμβόλαιο είναι πραγματικό και ότι είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε παγκοσμίως.

https://www.thebureauinvestigates.com/stories/2021-02-23/held-to-ransom-pfizer-demands-governments-gamble-with-state-assets-to-secure-vaccine-deal

Αυτή η σύμβαση είναι στην πραγματικότητα χειρότερη από ό, τι φαίνεται.
Η τρέχουσα καλή πρακτική παρασκευής (CGMP) ρυθμίζεται από τον FDA.
Το cGMP δεν θα σας πει ΤΙΠΟΤΑ για το mRNA, επειδή δεν είχαμε ποτέ cGMP εμβολίου mRNA, οπότε δεν μπορείτε να αποδείξετε κακή πρακτική cGMP.

Ο πρώην πρόεδρος της Pfizer στη Βραζιλία και διευθύνων σύμβουλος για τη Λατινική Αμερική κατέθεσε στην επιτροπή της Βραζιλίας ότι η PFIZER ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ... ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №40

https://youtu.be/PTAxv-WLr2A

Η διαθεσιμότητα του βίντεο περιορίστηκε από τον χρήστη

Για εκείνους που πιστεύουν ότι είναι ψεύτικο:
Ο καθηγητής νομικής του πανεπιστημίου μου είπε ότι οι νόμοι είναι σαν τον κώδικα του υπολογιστή. Χρησιμοποιούν νομικές λειτουργίες, μεταβλητές και διαδικασίες. Δούλεψα στο #BigPharma , αναθεώρησα πολλά συμβόλαια στην καριέρα μου και αυτό το έγγραφο μου φαίνεται όσο πιο αληθινό μπορεί να είναι.

Έχω χρησιμοποιήσει το google translate για να μεταφράσω το αρχικό άρθρο που εμφανίστηκε στις 19 Ιανουαρίου 2021:

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №41
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №42
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №43
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №44

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευχαριστώ στους Αλβανούς φίλους μας που μοιράστηκαν μαζί μας την αλήθεια. Έβαλα επίσης μια μετάφραση του "για εμάς".

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 100% ΕΞΕΛΙΞΗ.

PFIZERLEAK: ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ / ΝΕΑ ΧΩΡΑ! ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ PFIZER. (Νήμα) Για όσους ήθελαν απόδειξη ότι η σύμβαση #Pfizer είναι πραγματική - εδώ 100% απόδειξη: ΑΛΛΟ συμβόλαιο, αυτή τη φορά επικυρωμένο με χρήση ψηφιακής υπογραφής. It ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!

Η διαθεσιμότητα του βίντεο περιορίστηκε από τον χρήστη
https://youtu.be/m7woBjxj-H8

https://www.youtube.com/watch?v=m7woBjxj-H8

Η διαθεσιμότητα του βίντεο περιορίστηκε από τον χρήστη

Και το συμβόλαιο της ημέρας είναι… .ΒΡΑΖΙΛΙΑ !!!!

Υπογράφει ο Roberto Ferreira Dias, Διευθυντής του τμήματος Logistics.

Περισσότερα για αυτό το άτομο παρακάτω.

Ακολουθεί ένας σύνδεσμος προς το έγγραφο μέσω της ιστοσελίδας επικύρωσης ψηφιακής υπογραφής.

https://sei.saude.gov.br/sei/controlador_externo.php?acao=documento_conferir&id_orgao_acesso_externo=0&cv=0019603551&crc=1A550AF8&lang=en_US

Χθες ισχυρίστηκα ότι είναι μια ενιαία σύμβαση που χρησιμοποιείται παντού.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Ρίξτε μια ματιά στις ρήτρες «Αναγνώριση Αγοραστή» και στις ρήτρες «Αποζημίωση από τον Αγοραστή».

Πρώτα, το βραζιλιάνικο συμβόλαιο, μετά το αλβανικό συμβόλαιο.

ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №45
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №46
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №47
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №48

Ενότητα κρυπτογραφίας (σπασμωδική ειδοποίηση!)

Επισυνάπτεται η απόδειξη για την εγκυρότητα του εγγράφου της Βραζιλίας, μέσω της απόδειξης ότι η ψηφιακή υπογραφή που χρησιμοποιήθηκε για την υπογραφή του εγγράφου είναι έγκυρη.

Αυτό το έγγραφο θα χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη σε δικαστήριο.

BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №49
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №50
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №51
BioNTech/Pfizer-LARGE DEPOPULATION THROUGH FORCED VACCINATION, εικόνα №52

ΜΙΑ ΣΚΈΨΗ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ "PFIZERLEAK: ΕΚΘΈΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΉΘΕΙΑΣ PFIZER (ΗΜΈΡΑ 1 & 2)"

  1. Αντριάνα Ντίαζ λέει: Δημιουργία καρουζέλ Προσθήκη λεζάντας 30/07/2021 στις 12:10 μ.μ. Μηχανικός λογισμικού με πάθος για το νόμο (πρώην στο Καναδικό Ινστιτούτο Νομικών Πληροφοριών), είμαι περισσότερο από τη φράση στην παράγραφο ...
    -
  2. > «Ο Αγοραστής αναγνωρίζει ότι το Προϊόν δεν θα σειριοποιηθεί.»
  3. <-Ξέρεις, στη δεκαετία του 1970 τα εμβόλια έπρεπε να δοκιμάσουν με την παρτίδα στον Καναδά; Αυτή η φράση είναι συγκλονιστική καθώς μπορεί να βρει σειριακούς αριθμούς παντού - ακόμη και σε κουτάκια σούπας και σακούλες πατατάκια !! Αντριάνα απάντηση

ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ

Μπλογκ στο WordPress.com.

Pods, &#964;&#959; &#954;&#945;&#952;&#941;&#957;&#945; &#947;&#953;&#945; &#941;&#969;&#962; &#954;&#945;&#953; &#941;&#958;&#953; &#940;&#964;&#959;&#956;&#945;, &#963;&#964;&#959; &#956;&#960;&#945;&#961; &#954;&#945;&#953; &#949;&#963;&#964;&#953;&#945;&#964;&#972;&#961;&#953;&#959; Rockwater Igloo Village &#963;&#964;&#959; Hove, UK Luke MacGregor/Bloomberg &#956;&#941;&#963;&#969; Getty Images
Pods, το καθένα για έως και έξι άτομα, στο μπαρ και εστιατόριο Rockwater Igloo Village στο Hove, UK Luke MacGregor/Bloomberg μέσω Getty Images
&#924;&#941;&#955;&#959;&#962; &#964;&#959;&#965; &#960;&#961;&#959;&#963;&#969;&#960;&#953;&#954;&#959;&#973; &#964;&#959;&#965; NHS Liverpool Blood and Transplant &#956;&#941;&#963;&#945; &#963;&#949; &#941;&#957;&#945; pop up &#954;&#941;&#957;&#964;&#961;&#959; &#948;&#969;&#961;&#951;&#964;&#942; &#960;&#955;&#940;&#963;&#956;&#945;&#964;&#959;&#962; &#963;&#964;&#959; Liverpool, UK Peter Byrne/PA Wire/PA Images
Μέλος του προσωπικού του NHS Liverpool Blood and Transplant μέσα σε ένα pop up κέντρο δωρητή πλάσματος στο Liverpool, UK Peter Byrne/PA Wire/PA Images
 
Πηγη: Georgia Tatari https://vk.com/@g.tatari-biontechpfizer-large-depopulation-through-forced-vaccination 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: