«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State

 

URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State

URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State, εικόνα №1

ΕΠΕΙΓΟΝ: Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό στις Ηνωμένες Πολιτείες

Μόλις πήρα αυτό:

Δεν έχει πάει πουθενά στις ειδήσεις. Φαίνεται ότι πλησιάζουμε στην Τελική Σκηνή της ταινίας.

Παρακαλώ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ τους πάντες στην οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς! Έκτακτη επικαιρότητα! Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Επικεφαλής Λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ Φάουτσι και η Big Pharma έχασαν μια αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, αποτυγχάνοντας να αποδείξουν ότι όλα τα εμβόλιά τους τα τελευταία 32 χρόνια ήταν ασφαλή για την υγεία των πολιτών!

URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State, εικόνα №2

Η μήνυση κατατέθηκε από μια ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον Γερουσιαστή Κένεντι. Robert F. Kennedy νεώτερος.: «Το νέο εμβόλιο COVID πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος. Εφιστά επειγόντως την προσοχή σας σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον επόμενο εμβολιασμό κατά του Covid-19. Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA τελευταίας γενιάς παρεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και επομένως μεταβάλλουν το μεμονωμένο γενετικό υλικό, το οποίο είναι γενετικός χειρισμός, ο οποίος είχε ήδη απαγορευτεί και προηγουμένως θεωρούνταν έγκλημα.

URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State, εικόνα №3

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΜΒΌΛΙΟ! προσοχή! Τι ήταν πάντα ένα εμβόλιο; Ήταν πάντα το ίδιο το παθογόνο – ένα μικρόβιο ή ένας ιός που σκοτώθηκε ή εξασθενήθηκε, δηλαδή αποδυναμώθηκε – και εισήχθη στο σώμα για να παράγει αντισώματα. Ούτε καν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού! Δεν είναι καθόλου αυτό! Αποτελεί μέρος της νεότερης ομάδας mRNA (mRNA) που φέρεται να είναι "εμβόλια". Μόλις εισέλθει σε ένα ανθρώπινο κύτταρο, το mRNA επαναπρογραμματίζει το φυσιολογικό RNA / DNA, το οποίο αρχίζει να κάνει μια άλλη πρωτεΐνη.

Δηλαδή, δεν έχει καμία σχέση με τα παραδοσιακά εμβόλια! Δηλαδή, είναι ένα όργανο γενετικής επιρροής. Γενετικό βιολογικό ουδέν! Δηλαδή, θα κατέστρεφαν από τους γήινους, και οι επιζώντες θα γίνουν ΓΤΟ! Μετά το άνευ προηγουμένου εμβόλιο mRNA, ο εμβολιασμός δεν θα είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του εμβολίου με πρόσθετο τρόπο.

URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State, εικόνα №4
URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State, εικόνα №5
URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State, εικόνα №6

ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΊ. ΡΟΛΌΙ ΠΡΙΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΊ

https://46a889u3s2oyhtfq0l67rw6x7q.hop.clickbank.net/?tid=AMGupdCovid

https://youtu.be/TYR76YtBiAk

Η διαθεσιμότητα του βίντεο περιορίστηκε από τον χρήστη

Αποκαλύφθηκαν τα μυστικά

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα πρέπει να συμβιβαστούν με τις συνέπειες, επειδή δεν μπορούν πλέον να θεραπευτούν απλά αφαιρώντας τις τοξίνες από το ανθρώπινο σώμα, όπως σε ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως σύνδρομο Down, σύνδρομο Klinefelter, σύνδρομο Turner, γενετική καρδιακή ανεπάρκεια, αιμορροφιλία, κυστική ίνωση, σύνδρομο Rett κ.λπ.), επειδή το γενετικό ελάττωμα είναι για πάντα!

URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State, εικόνα №7

Αυτό σημαίνει σαφώς: εάν αναπτυχθεί ένα σύμπτωμα εμβολιασμού μετά τον εμβολιασμό με mRNA, ούτε εγώ ούτε οποιοσδήποτε άλλος θεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει, επειδή η ΒΛΆΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΆ μη αναστρέψιμη.

Εμβολιασμός – Βιολογικά όπλα γενοκτονίας του 21ου αιώνα. Ο πρώην επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer Mike Yeedon εξέφρασε για άλλη μια φορά τη θέση του ότι είναι πολύ αργά τώρα για να σωθούν όσοι έχουν ενεθεί με μια ουσία που ονομάζεται δημόσια "το εμβόλιο covid-19". Ενθαρρύνει εκείνους που δεν έχουν ακόμη λάβει τη θανατηφόρα ένεση να αγωνιστούν για τη ζωή τους, τους γύρω τους και τη ζωή των παιδιών τους.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ανοσολόγος συνεχίζει περιγράφοντας μια διαδικασία που λέει ότι θα σκοτώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων: «Αμέσως μετά τον πρώτο εμβολιασμό, περίπου το 0,8% των ανθρώπων πεθαίνουν μέσα σε δύο εβδομάδες. Το μέσο προσδόκιμο ζωής των επιζώντων θα είναι το πολύ δύο χρόνια, αλλά μειώνεται επίσης με κάθε νέα «ένεση».

URGENT: Supreme Court Has Canceled Universal Vaccination In the United State, εικόνα №8

" Πρόσθετα εμβόλια εξακολουθούν να αναπτύσσονται για να προκαλέσουν επιδείνωση σε ορισμένα όργανα, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου. Μετά από δύο δεκαετίες στην Pfizer, ο καθηγητής Yedon ήταν εξοικειωμένος με τις λειτουργίες και τους στόχους έρευνας και ανάπτυξης του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer και δηλώνει ότι ο απώτερος στόχος του τρέχοντος καθεστώτος "εμβολιασμού" μπορεί να είναι μόνο ένα τεράστιο δημογραφικό γεγονός που θα κάνει όλους τους παγκόσμιους πολέμους μαζί, όπως το ποντίκι του Μίκυ.

"Δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη καταδικαστεί σε βέβαιο, αναπόφευκτο και οδυνηρό θάνατο. Όποιος λάβει την ένεση θα πεθάνει πρόωρα και τρία χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο καιρό μπορεί να επιβιώσει."

Είμαστε μέσα.

Πηγη: Georgia Tatari https://vk.com/@g.tatari-urgent-supreme-court-has-canceled-universal-vaccination-in-t

Δεν υπάρχουν σχόλια: