«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ελλαδα 2021- η χωρα οπου οι ανθρωποι εχουν λιγοτεροι αξια απο τα αψυχα αντικειμενα...

 

Υγειονομικός: «Μας είπαν ότι δεν είμαστε κουζίνες για να πάρουμε εγγυήσεις για το εμβόλιο»

Σε αναστολή εργασίας βγαίνουν σήμερα περίπου 10.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη, ανάμεσα τους και η συγκεκριμένη κυρία από τη Βέροια, η οποία σε συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού εκτόξευσε αλήθειες σχετικά με το εμβόλιο και για τους λόγους που χιλιάδες συνάδελφοι της αρνούνται να το κάνουν. 

«Δεν έπεισαν για το εμβόλιο.

Ρωτήσαμε να πάρουμε απαντήσει συγκεκριμένες για τα συστατικά του εμβολίου, για τις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν, για το αν οι εμβολιασμένοι παρακολουθούνται μετά τον εμβολιασμό και συμπληρώνονται οι περίφημες κίτρινες κάρτες. Τέτοιες κάρτες δεν υπάρχουν!

Κανένας εμβολιασμένος δεν παρακολουθείτε μετά τον εμβολιασμό του.

Μας είπαν ότι δεν είμαστε κουζίνες και ηλεκτρικά πλυντήρια για να πάρουμε εγγυήσεις για το ότι δεν θα μας συμβεί κάτι μετά το εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε την υγειονομικό να μιλάει έξω από τα δόντια:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lautM1pWrxM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
https://www.youtube.com/watch?v=lautM1pWrxM&t=2s
 
Πηγη: https://www.pronews.gr/ygeia/1013882_ygeionomikos-mas-eipan-oti-den-eimaste-koyzines-gia-na-paroyme-eggyiseis-gia-emvolio

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: