«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Βασιλακόπουλος: Στους 4 μήνες η τρίτη δόση, κάναμε λάθος στις αρχικές εκτιμήσεις μας (βίντεο)

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί της Τρίτης, ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε, ότι πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στην εστίαση όπως ζητούν και επιχειρηματίες του χώρου. Για τους εμβολιασμένους είπε πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος και ο χρόνος με τον οποίο γίνεται η 3η δόση, δηλαδή να γίνεται τουλάχιστον στους 4 μήνες από τη δεύτερη.

«Θα πρέπει να έρθει πιο νωρίς. Η επιστήμη είναι η διαδικασία της αναζήτησης της αλήθειας μέσα από το πείραμα και τη μελέτη, όσο βγαίνουν καινούργια στοιχεία αναθεωρούμε ή τροποποιούμε λίγο αυτά τα οποία ξέραμε» επισήμανε ο καθηγητής.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=x0E6WDZiay4


 

Πρόσφατα μίλησε γιαυτό και ο καθηγητής Κούβελας λέγοντας πως: «Η επανάληψη του ίδιου εμβολίου δεν θα μας δώσει ποτέ ανοσία» – «H ανοσία μπορεί να πέφτει όταν καταργείται η κυτταρική ανοσία»!

Σε άλλο άρθρο έχουμε αναφέρει πως σχεδιάζουν μέχρι και 8 επαναλαμβανόμενες δόσεις.

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ σχετικά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, ανέφερε, πως έχει κάνει συμφωνία με την pfizer για αναμνηστικές δόσεις των εμβολίων κατά του Covid19, μέχρι και το 2024!

https://www.youtube.com/watch?v=jEBwuaChOp4


 

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: