«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Συνέβη κι αυτό… Όταν οι εμβολιασμένοι σε ΜΕΘ στο Βενιζέλειο ξεπέρασαν τους ανεμβολίαστους κατέβασαν την κάρτα!

Συνέβη κι αυτό… Όταν οι εμβολιασμένοι σε ΜΕΘ στο Βενιζέλειο ξεπέρασαν τους ανεμβολίαστους κατέβασαν την κάρτα!

Έχουν χάσει κυριολεκτικά κάθε έλεγχο και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις! Μόλις οι εμβολιασμένοι νοσούντες σε ΜΕΘ, στο Βενιζέλειο ξεπέρασαν τους ανεμβολίαστους η κάρτα που κυκλοφόρησε στο τουίτερ, με τα σχόλια να είναι πείτε μας την αλήθεια, πόσοι είναι ανεμβολιάστοι στα νοσοκομεία κτλ… η κάρτα απο το Βενιζέλειο απλά κατέβηκε!

Δείτε την αρχική κάρτα!

Συνολικά νοσηλευόμενοι 21, οι 12 απο αυτούς εμβολιασμένοι, και οι 9 ανεμβολίαστοι!

Στη ΜΕΘ, 4 νοσηλευομένοι εκ των οποίων οι τρεις εμβολιασμένοι και ο ένας ανεμβολίαστος!

Διασωληνωμένοι ένας εμβολιασμένος και ένας ανεμβολίαστος!
Μετά την κυκλοφορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον ντόρο που έγινε, κατέβασαν την κάρτα!

Είναι γεγονός ότι τα ποσοστά των εμβολιασμένων σε ΜΕΘ αυξάνονται σε όλο το κόσμο, πρόσφατα μάθαμε την αλήθεια απο ένα γιατρό στην ΕΡΤ σε ζωντανή σύνδεση ότι οι εμβολιασμένοι που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση αποτελούν το 38% Αυτή είναι η δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία – 4 στους 10 νοσηλευθέντες απο Covid είναι εμβολιασμένοι! (βίντεο)

Στο Βέλγιο ακούμε γιατρό νοσοκομείου να μας λέει πως: «Οι ασθενείς που έχουμε τώρα στη ΜΕΘ –το έλεγξα χθες– στην πραγματικότητα έχουν εμβολιαστεί όλοι».

«Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μια μεγάλη πλειονότητα των λεγόμενων πρωτοποριακών λοιμώξεων», δήλωσε ο Kristiaan Deckers, επικεφαλής γιατρός των Gasthuiszusters στην Αμβέρσα (GZA). “Αυτό είναι διαφορετικό από ότι γινόταν πριν από μερικές εβδομάδες, όταν είχαμε πράγματι την πλειοψηφία των μη εμβολιασμένων ατόμων στις ΜΕΘ.”
 
 
15/11/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια: