«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Έρευνα διαπιστώνει ότι αυτοί που είναι διστακτικοί απέναντι στα εμβόλια – έχουν υψηλότερο IQ η και μορφωτικό επίπεδο απο αυτούς που τα εμπιστεύονται απόλυτα!

Έρευνα διαπιστώνει ότι αυτοί που είναι διστακτικοί απέναντι στα εμβόλια – έχουν υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο απο αυτούς που τα εμπιστεύονται απόλυτα!

Έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις και μπόλικη προπαγάνδα, εναντίον των δήθεν αμόρφωτων, ψεκασμένων, θρησκόληπτων “αντιεμβολιαστών” και για το πως θα γίνει να τους πείσει το σύστημα ότι έπεσαν θύματα εκστρατειών παραπληροφόρησης.

Οι κυβερνήσεις σε όλο το κόσμο κήρυξαν ένα απίστευτο τρομοκρατικό πόλεμο πληροφοριών COVID19 για να πείσουν τους πάντες να εμβολιαστούν, δωροδοκησαν τα ΜΜΕ και σε συνεργασία με τους “τεχνολογικούς κολοσσους” προσπάθησαν να λογοκρίνουν κάθε αντίθετη φωνή.

Επέβαλαν αντιδημοκρατικά περιοριστικά μέτρα, χρησιμοποίησαν βία και καταστολή, καταπάτησαν το σύνταγμα και καθε έννοια δικαίου, δε σεβάστηκαν καθόλου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα κι όλα αυτά για αντιμετωπίσουν κάποιους που αρνούνται να κάνουν ένα εμβόλιο που ακόμα δεν έχει πάρει πλήρη έγκριση!

Ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι άνθρωποι;

Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου Carnegie Mellon του Πίτσμπουργκ, οι αποκαλούμενοι απο τις κυβερνήσεις αντιεμβολιαστές είναι άνθρωποι με υψηλότερο IQ η και μορφωτικό επίπεδο.

Αν και η έρευνα διαπίστωσε ότι μεταξύ δισταγμού και επιπέδου εκπαίδευσης ακολουθείται μια καμπύλη σχήματος U. Τι σημαίνει αυτό;
Ότι και λιγότερο μορφωμένοι πολίτες είναι και αυτοί αρνητικοί στα εμβόλια, με την διαφορά ότι τα μεγαλύτερα επίπεδα μόρφωσης ανήκουν στους λεγόμενους “αρνητές”.

Οι ερευνητές ανέλυσαν περισσότερες από 5 εκατομμύρια απαντήσεις σε τελείως διαφορετικά δημογραφικά μέρη του πλανήτη, και κατέλειξαν στο συμπέρασμα πως αυτοί που αντιδρούν απέναντι στα εμβόλια, είναι πιο μορφωμένοι αλλα και πιο εξυπνοι απο αυτούς που τα εμπιστεύονται απόλυτα».

Τα άτομα με μεταπτυχιακό δίπλωμα είχαν τη μικρότερη διστακτικότητα και την μεγαλύτερη διστακτικότητα την είχαν εκείνη που είχαν διδακτορικό. 

Η έρευνα διαπίστωσε ότι τους πρώτους πέντε μήνες του 2021, η μεγαλύτερη μείωση της διστακτικότητας ήταν μεταξύ των λιγότερο μορφωμένων – εκείνων με γυμνασιακή εκπαίδευση ή ακόμα κατώτερη, ενώ αντίθετα η διστακτικότητα ήταν σταθερή στην πιο μορφωμένη ομάδα.

Που σημαίνει πως οι πιο σκεπτομενοι ειναι και οι πιο σκεπτικοί απέναντι στα εμβόλια Covid, παραμένουν και αμετακίνητοι στις απόψεις τους.

Πηγή greatgameindia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: