«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Σχετικά με την προσπάθεια φίμωσης του The Secret Real Truth 19/09/2021 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΙΜΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

 



Οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου των μαζών έχουν ξαμολυθεί στα διαδίκτυα και αναζητούν "ενόχους", επειδή τόσος κόσμος τους έχει χεσμένους και δεν πάει να κάμει τα εμβόλια τους!

Δεν κοιτάνε να βελτιώσουν τα σκευάσματα τους, που έχουμε καταντήσει να πηγαίνουν οι μεροκαματιαρηδες εξ' αναγκης να τρυπηθούν και να επισκέπτονται πρώτα τον συμβολαιογραφο, για να φτιαξουν τη διαθήκη τους.
Άσε πια αυτό το αίσχος - που έβαναν συνεργεία να τρυπάνε τους πιστούς στα προαύλια των εκκλησιών κι αυτοί απο το τρόμο τους, την κοπανούσανε απο τις πισω πορτες και τα παραθυρα - χωρις καν να παρουν αντιδωρο!  

Είναι σαν να λέμε, να έχει δηλητηριαστεί η μιση γειτονιά απο τα ψάρια που πουλάνε τα συνοικιακά ψαράδικα κι αντί οι ψαροπούληδες να φροντίσουν να φέρουν φρέσκο πράγμα, πλερώνουν μπράβους, για να απειλουν το κοσμάκη να ψωνίζει σάπια σαρδέλα τρεις φορές την εβδομάδα!
Κάπως έτσι τα έχει κανονίσει κι η πάσα μία πφάιζερομοντερνοτζόνσον και βάνουν τους εγχώριους πολιτικούς μπράβους τους, να κουτσουρεύουν το μεροκάματο, προκειμένου το φτωχαδάκι να πλερώσει για ραπιντοτέστια.   
Tragik - ναι;

Και σαν να μην εφτανε που έχουνε βανει ντελαληδες για την πραμματεια τους, πασες τις καθεστωτικές τηλεοράσεις, τώρα θέλουν να φιμώσουν και τα αντιεμβολιαστικά ιστολόγια.

Θα μου πεις - ε, μα το 'χουνε παραχέσει κι αυτά στη συνωμοσιολογία. Εδώ βγάνουνε κάτι μυστήριες, που εγγυώνται στους εμβολιασμένους ότι σε ένα χρόνο - δυο το πολύ - θα τα έχουμε κακαρώσει άπαντες. Και στο μεταξυ [επειδή κρατάω και στοιχεία] κοντεύει ήδη να περάσει χρόνος, απο τους πρωτους εμβολιασμούς και - δόξα τω Θεώ - οι πρώτοι εμβολιασμένοι ζουνε ακομα...
Άλλο τώρα αν εχει ξεθυμάνει το εμβόλιο και τοιμάζονται να βρουν φόρμουλα να μας ξανατρυπησουν. 
Ναι, σωστά.
Η αλήθεια είναι ότι στην εμβολιομαχία έχει πέσει πολύ παραμύθα [ένθεν και ένθεν] αλλα και πολλή σπέκουλα, καθότι τα λεφτά είναι πολλά.

Αλλα κυρία Ελληνοπούλου μου, η ελευθερία έχει και το τίμημα της.   
Αν θες να διαβαζεις το τι γίνεται στον κόσμο, χωρις λογοκριτές και αστυνόμους της σκέψης, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι, μαζί με την ελευθερη έκφραση, θα πάρεις και τη σπεκουλα, θα παρεις και την παραπληροφορηση, θα παρεις και τα fake news, θα παρεις απ όλα.
Ή μήπως δεν τα παιρνεις ήδη απο τα καθεστωτικα μεσα;  

Θα προτιμούσες δηλαδή να σε παραπληροφορούν μόνο οι πραιτωριανοι της ενημέρωσης, σερβίροντας σου 10 φορες περισσότερα ψεμματα, ακριβως επειδη δεν θα ειχαν αντιλογο;
Ενω οταν ολα ειναι ελευθερα, τοτε θα διαβασεις και τη μαϊμου είδηση, θα διαβασεις ομως και τον αντιλογο της, θα διαβασεις και τη διαψευση της, θα διαβασεις και την πολυπλευρη κριτικη και θα μπορεις να βγανεις τα δικα σου συμπερασματα.

Αλλιως, αν δηλαδη φιμωσουν οσα μεσα δεν τους γουσταρουν, η ενημερωση θα καταντησει καρτελ...

Να λοιπον τώρα που προσπαθησαν να κλεισουν ενα απο τα πιο παλια και πιο αγαπητα ιστολογια στην ελληνοφωνη ενημερωση.
To The Secret Real Truth!
Κακως!
Πολυ κακως και μεις ως μπλογκερς και ως αναγνωστες, πρεπει να βανουμε τις φωνες...
Ιδου, το τι συνεβη... 

 

Ποιοι αλήθεια θέλουν φιμωμένο το «Thesecretrealtruth»..; Διαβάστε τι έγινε σήμερα και τα συμπεράσματα δικά σας




Σήμερα 13-9-2021 δεχτήκαμε μήνυμα από την google για κλείδωμα-κατάργηση του ιστολογίου μας..! Κανένας δεν μπορούσε να δει τίποτα από το ιστολόγιο μας για πολλές ώρες.

Ενημερώνουμε τους φίλους και αναγνώστες του The Secret Real Truth ότι θα υπολειτουργούμε όχι επειδή εμείς το θέλουμε αλλά άλλοι όπως θα διαβάσετε με της αναφορές που έχουν να κάνουν με το "μπόλι". Αυτό είναι που τους πειράζει στα 12 χρόνια λειτουργείας του ιστολογίου;;














Δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ στις ώρες και της μαζικές αναφορές...! Η πρώτη αναφορά 9-9-2021! Σήμερα οι υπόλοιπες.


Μετά από ένσταση και πολλά μηνύματα επικοινωνίας με την Google μας το επανάφεραν!

Ποιος οι ποιοι θέλουν να σταματήσει το Secret Real Truth θα το αφήσουμε στην κρίση σας.

Τους πειράζει η εναλλακτική ενημέρωση και αυτό που έκαναν για άλλη μια φορά σήμερα δείχνει φόβο από μέρους τους..! Είναι ήττα για αυτούς και νίκη για εμάς δείχνοντας τον τρόμο για το όταν ο κόσμος καταλάβει και "Ξυπνήσει". Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια και άμα τους αρέσει! Δεν κάνουμε πίσω ούτε εκπτώσεις στα ιδανικά και πιστευτώ μας. Για μια ελεύθερη Ελλάδα με σωστά σκεπτόμενους πολίτες!

Κάτι παρόμοιο που είχε γίνει και πριν 7 χρόνια και έκαναν αναφορά μεγάλα ΜΜΕ είναι εδώ: Ποιοι θέλουν κλειστό το «Thesecretrealtruth»;

Αυτή η ανάρτηση με πιθανά (upd) θα παραμείνει σήμερα ως μήνυμα-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ σε αυτούς που θέλουν φιμωμένη την σωστή ενημέρωση του κόσμου, από εμάς αλλά και άλλα ιστολόγια που είχαν-έχουν η θα έχουν προβλήματα όταν αποκαλύπτουμε την αλήθεια που επιμελώς μας κρύβουν.

Αυτό που έγινε σήμερα να το εκλάβουμε ως μήνυμα να σταματήσουμε..;; 


Νομίζουν!!!


Μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο μας για ότι νέο. Και ευχαριστούμε για τα μηνύματα συμπαράστασης.


Εκ της Διαχείρισης του The Secret Real Truth

Και ο Ιερος Λοχος 2012 στο πλευρο του The Secret Real Truth

Ένα ακόμη πατριωτικό ιστολόγιο φιμώνεται από την Google.

Από Ιερό Λόχο 2012

Πάντα τα απολυταρχικά καθεστώτα, πέρα από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, τον χαφιεδισμό αλλά και την τοποθέτηση πρακτόρων που θα κατευθύνουν (ελεγχόμενα) τις αντιδράσεις,
επεδίωκαν να φιμώνουν κάθε ελεύθερη φωνή και κάθε κάλεσμα αντίστασης.



Ότι διαπιστώνουμε καθημερινά και σήμερα.
Ως Ιερός Λόχος 2012, βιώσαμε ήδη
σωρηδόν μπλοκαρίσματα από το facebook, (δείτε πχ εδώεδώεδώεδώ) αιφνιδιαστικό κλείσιμο του καναλιού μας στο youtube (εδώ) με απώλεια όλων των βίντεο που είχαν ανέβει χωρίς να έχει προηγηθεί καμία απολύτως προειδοποίηση. Το αίτημά μας να μας επιτρέψουν να αποθηκεύσουμε τα δεκάδες βίντεο που είχαμε ανεβάσει, δεν είχε καμία ανταπόκριση. Και φυσικά δεν είμαστε οι μόνοι.


Θυμίζουμε ότι εξίσου αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα «εξαφάνισαν» σε μια στιγμή όλο το περιεχόμενο του ιστολογίου «Αττικά Νέα» (εδώ). Χρόνια δουλειάς, χάθηκαν.


Οι λιγοστές πολυεθνικές εταιρίες που συγκεντρώνουν δεδομένα από τον πληθυσμό σε κάθε γωνιά της γης, δεδομένα που «πουλάνε» είτε για διαφημιστικούς σκοπούς είτε σε μυστικές υπηρεσίες κρατών είτε σε ποιος ξέρει τι φορείς, ελέγχουν πραγματικά τον κόσμο.


Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει.
Όπως διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες κατήργησαν πλήθος αναρτήσεων (που αναφέρεται στον κορονοϊό), από το πατριωτικό ιστολόγιο thesecretrealtruth. Τακτικές λογοκρισίας και φίμωσης που θα ζήλευε κι ο Στάλιν .. Κι όμως, λαμβάνουν χώρο καθημερινά, στην κοινωνία της Νέας Τάξης.

 

Παραθέτουμε την είδηση. Παρακαλούμε ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ.
Πρέπει ΟΛΟΙ να μάθουν τι συμβαίνει

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: