«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Βόμβα απο CDC! Δεν υπάρχει καταγραφή ανεμβολίαστου με φυσική ανοσία που να μεταδίδει COVID-19!

Βόμβα απο CDC! Δεν υπάρχει καταγραφή ανεμβολίαστου με φυσική ανοσία που να μεταδίδει COVID-19!

 15/11/2021

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) παραδέχεται ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για μη εμβολιασμένα άτομα που μεταδίδουν τον κοροναϊό (COVID- 19) από άτομα που έχουν φυσική ανοσία!

Μία δικηγόρος ονόματι Ελίζαμπεθ Μπρεμ έλαβε μια επιστολή από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) που υποδηλώνει ότι δεν ήταν σε θέση να παρέχει κανένα στοιχείο απο «Έγγραφα που αντικατοπτρίζουν οποιαδήποτε τεκμηριωμένη περίπτωση ατόμου που:

(1) δεν έλαβε ποτέ εμβόλιο για τον COVID-19. 

(2) μολύνθηκε με COVID-19, ανάρρωσε και στη συνέχεια μολύνθηκε ξανά.

(3) μετέδωσε τον SARS-CoV-2 σε άλλο άτομο όταν μολύνθηκε εκ νέου.

«Η έρευνα στα αρχεία μας απέτυχε να αποκαλύψει κανένα έγγραφο σχετικά με το αίτημά σας», ανέφερε η επιστολή.

Οι άνθρωποι που έχουν αναρρώσει από το COVID-19 είναι επίσης γνωστό ότι φέρουν μεγαλύτερο βαθμό ανοσίας στον ιό. Παρά ταύτα αυτό που ακούμε τόσο καιρό (όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο το κόσμο), καθώς υπάρχει μια κεντρική γραμμή που κινεί τα νήματα (σε αυτό εμπλέκεται φυσικά και το CDC), είναι πως η φυσική ανοσία είναι κατώτερη της ανοσίας που προσφέρει το εμβόλιο το οποίο υποτίθεται πως συμβάλει και στην αντιμετώπιση της υπερμετάδοσης του ιού…

Να υπενθυμίσουμε πως οι υγειονομικοί που έιχαν “φυσική ανοσία” απολύθηκαν γιατί ήταν κίνδυνος για τους ασθενείς, αυτό συνέβη σε όλο το κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα!

Το CDC εξυπηρετεί τις φαρμακοβιομηχανίες, όχι τον άνθρωπο!

Θα πίστευε κανείς ότι εφόσον το CDC συμφωνεί με τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού κατά του COVID, πως θα είχε τουλάχιστον μία τεκμηριωμένη περίπτωση μη εμβολιασμένου ατόμου που εξαπλώνει την ασθένεια. Αλλά όχι, δεν υπήρχε καμία τέτοια περίπτωση!

«Αντίθετα, υπάρχουν άπειρες έρευνες που επιβεβαιώνουν περιπτώσεις εμβολιασμένων ατόμων που νοσούν και μεταδίδουν τον ιό σε άλλους», κι αυτό είναι γνωστό απο τον καιρό που έγιναν οι πρώτες έρευνες για τα εμβόλια, άσχετα αν οι περιβόητοι τηλέπιστημονες αναγκάστηκαν να το παραδεχτούν μόλις προσφάτως!

Αυτό που το κάνει ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός, είναι ότι το CDC ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να αναζητήσει στοιχεία για την μετάδοση της φυσικής ανοσίας. Τό έκανε μόνο όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, λέγοντας πως «αυτές οι πληροφορίες δεν συλλέγονται».

Κάθε μελέτη που έγινε από ομοτίμους δείχνει ότι τα φυσικά άνοσα άτομα – δηλαδή τα άτομα που δεν κάνουν τα εμβόλια – προστατεύονται σχεδόν 100 τοις εκατό από Covid, σε αντίθεση με τους «πλήρως εμβολιασμένους», που η φυσική τους ανοσία εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου αλλά είναι και επικίνδυνοι να μεταδώσουν τον ιό.

Το μάθημα που πρέπει επιτέλους να πάρουμε μετά απο αυτό, είναι ότι οι λεγόμενες «υγειονομικές αρχές» μεταδίδουν fake news στην υπηρεσία του κέρδους των φαρμακοβιομηχανιών!

Τίποτα από αυτά δεν έχει να κάνει με τη «σωτηρία ζωών». Όλα έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του παγκόσμιου ιατρικού αστυνομικού κράτους, το οποίο δεν ανέχεται το ατομικό δικαίωμα να επιλέγει τις δικές του ιατρικές διαδικασίες και την πορεία της υγείας του.

Ενώ όλα πια συμβάλλουν σε αυτό, πολλοί άνθρωποι έχουν “φάει” τόσο πολύ το παραμύθι που είναι σχεδόν αδύνατο να δουν τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους! 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: