«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΣΟΚ! Παραποίηση στοιχείων από τη Pfizer’s κι όχι μόνον δεν είναι πρώτο θέμα, αλλά το εξαφανίζουν!

 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Είναι αδύνατο τουλάχιστον ένας από τους συμμετέχοντες στη συνωμοσία...

να μην μιλήσει»
Ουμπέρτο Έκο

Το φθινόπωρο του 2020, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, κτηνίατρος κ. Αλβέρτος Μπουρλά, δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή προς τα δισεκατομμύρια ανθρώπων σ' όλο τον κόσμο, όπου μεταξύ άλλων εξηγούσε πως κατόρθωσαν να έχουν έτοιμο  "εμβόλιο" σε τέτοιο απίστευτο σύντομο χρονικό διάστημα για την Ιπποκράτεια Ιατρική, επισημαίνοντας: «Όπως έχω ξαναπεί, λειτουργούμε με την ταχύτητα της επιστήμης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γνωρίζουμε εάν το εμβόλιο μας είναι αποτελεσματικό ή όχι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου...» [η επιστολη του κτηνίατρου Αλβέρτος Μπουρλά: An Open Letter from Pfizer Chairman and CEO Albert Bourla].

Δεν είναι γνωστό ακόμη αν η "επιστήμη" ξεπέρασε την ταχύτητα του φωτός, αλλά σίγουρα τα υπερκέρδη της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας απογειώθηκαν πραγματικά με ταχύτητα του φωτός!

Πρόσφατα, στις 2 Νοέμβρη 2021, το διεθνούς κύρους επιστημονικό ιατρικό περιοδικό "The BMJ" -στα πέντε πρώτα σε εγκυρότητα επιστημονικά περιοδικά στον κόσμο, που όλοι οι καθηγητές ιατρικής θα έδιναν και την ψυχή τους για να τους δημοσιεύσει άρθρο ή έρευνα-, αναστατώνει τη διεθνή επιστημονική κοινότητα: "Οι ερευνητές που δοκίμαζαν το εμβόλιο της Pfizer σε διάφορες τοποθεσίες στο Τέξας κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, με ταχύτητα [που είχε επικαλεστεί ο κτηνίατρος Μπουρλά], που μπορεί να είχε το κόστος της ακεραιότητας των δεδομένων και της ασφάλειας των ασθενών. Ένας Διευθυντής που εργαζόταν στον ερευνητικό οργανισμό Ventavia Research Group [είχε αναλάβει με υπεργολαβία μέρος της "έρευνας"] κατάγγειλε στο "The BMJ" ότι η εταιρεία παραποιούσε δεδομένα, χρησιμοποίησε "τυφλούς" ασθενείς [ανθρώπους που προσφέρονται με αμοιβή ως πειραματόζωα], χρησιμοποίησε ανεπαρκώς εκπαιδευμένους εμβολιασμούς και άργησε να παρακολουθήσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν στη δοκιμαστική φάση ΙΙΙ της Pfizer. Το προσωπικό που διεξήγαγε ελέγχους ποιότητας ήταν συγκλονισμένο από τον όγκο των προβλημάτων που εντόπιζαν. Αφού ειδοποίησε επανειλημμένα τη Ventavia για αυτά τα προβλήματα, ο περιφερειακός διευθυντής, Μπρουκ Τζάκσον, έστειλε ένα παράπονο μέσω email στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Η Ventavia τον απέλυσε αργότερα την ίδια μέρα. Ο Τζάκσον παρείχε το The BMJ με δεκάδες εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας, φωτογραφίες, ηχογραφήσεις και email".

Σήμερα, 6 Νοέμβρη 2021, το άρθρο-καταγγελία παραμένει αναρτημένο και έχει την εγκυρότητα και την πιστοποίηση όσων καταγράφει και θα είχε ενδιαφέρον ν' απασχολήσει τους Έλληνες επιστήμονες, γιατί η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία υπηρετεί άλλα συμφέροντα. Το πλήρες κείμενο-καταγγελία του έγκυρου "The BMJ": * (Published 02 November 2021): Covid-19: Ερευνητής καταγγέλλει ζητήματα ακεραιότητας δεδομένων στη δοκιμή εμβολίου της Pfizer" (Covid-19: Researcher blows the whistle on data integrity issues in Pfizer’s vaccine trial). 

https://archive.md/6b7JJ

ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

Τα διεθνή ΜΜΕ αποσιωπούν τα συγκλονιστικά γεγονότα και στοιχεία. Οι "ειδικοί" ,με ασυλία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προσπαθούν να πείσουν πως δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν έχουν διαβάσει το "The BMJ", λόγω πίεσης εργασίας για μαζικούς εμβολιασμούς και μέτρων για να μας σώσουν. Ενδιαφέρον θα είχε να αναδείξει το ζήτημα ένα ΜΜΕ και να προκαλέσει μια απάντηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου, του άριστου των αρίστων κ. Τσιόρδα, των τηλεοπτικών "ειδικών επιστημόνων" με μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ και φυσικά όσων δικαστών βλέπουν, ακούνε, διαβάζουν. Για τα πολιτικά κόμματα είναι πλεονασμός να ζητήσει κάποιος τους "προβληματισμούς τους, όταν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΚΙΝΑΛ-ΜΕΡΑ25 έχουν ταυτίσει την πολιτική τους πως για την αντιμετώπιση της πανδημίας πρέπει να υπάρξει υποχρεωτικότητα και φυσικά μαζικός εμβολιασμός. Ήδη, αναμένεται να εμβολιάζονται παιδάκια στις αρχές του 2022, από την ηλικία των 5 χρόνων.

Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες όπου επιστήμονες θέτουν το ζήτημα, οι "ειδικοί" νόσησαν από αλαλία κι αφωνία. Το ρόλο του υπερασπιστή της πολυεθνικής έχουν αναλάβει οι μισθοφόροι των ψευδών, αντίστοιχοι των εγχώριων "ellinika hoaxes", που άλλωστε έχουν επισήμως ως σύμβουλο τον Ηλία Μόσιαλο.

Πως οι μισθοφόροι του ψεύδους αντιμετωπίζουν στην Ευρώπη όσα καταγγέλλει το "The BMJ";

- Αρχικώς σιωπή, μιας και τα ΜΜΕ αποκρύπτουν τα γεγονότα...
- Κατόπιν πως πρόκειται για καταγγελίες απολυμένου Διευθυντή και συνεπώς χωρίς αξιοπιστία...
- Όταν το "The BMJ" δεν απέσυρε τις καταγγελίες και διαθέτει ΟΛΑ τα ντοκουμέντα, τώρα προσπαθούν να "δικαιολογήσουν" την απάτη της δημιουργίας "εμβολίου" με ταχύτητες ηλιακού φωτός, επισημαίνοντας πως "κι αν υπήρξαν κάποιες παρατυπίες, έγιναν σε ένα μικρό δείγμα κι από τη συγκεκριμένη εταιρία... Συνεπώς κάτι τέτοιο, αν συνέβη, δεν ανατρέπει την εγκυρότητα κι ασφάλεια των εμβολίων... αφού πολλές εταιρίες εργάστηκαν με υπεργολαβίες...

«Κάτι σάπιο υπάρχει στην Δανιμαρκία»
μονολογεί ο Δανός πρίγκηπας Άμλετ
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Η Τραγική Ιστορία του Άμλετ, Πρίγκιπα της Δανιμαρκίας", 1602

Αναμένοντας τις απόψεις των "ειδικών" και των επιστημόνων της Ιπποκράτειας Ιατρικής...

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ
 
Υ.Γ. Στις μέρες μας είναι επικίνδυνο να προστρέχουμε σε "πηγές" των υπηρεσιών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που κατασκευάζουν "ειδήσεις", ώστε κατόπιν να απαξιώνουν τα πραγματικά γεγονότα και τις αποκαλύψεις, όπως η παραπάνω. Έχουν δημιουργήσει μια στρατιά μισθοφόρων για να απαξιώνουν την αλήθεια. Αυτό συνέβη και με την ιστοσελίδα που γίνεται αναφορά στο φιλόξενο "PRESS-GR": ΑΛΗΘΕΥΕΙ;; «ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ (από το FBI) ο Μπουρλά της Pfizer, στο σπίτι του, κατηγορούμενος για απάτη!»
http://www.press-gr.com/2021/11/pfizer_6.html
 
Πηγη http://www.press-gr.com/2021/11/pfizers.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: