«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Σοσιαλιστικά και δημοκρατικά»,


Η «ανακάλυψη του ΓΑΠ», όπως την ονομάζουν κάποιοι, υπάρχει στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. πριν από αυτούς και βέβαια είναι ανακάλυψη του Ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (όπως και ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που τόσο πολύ τον στήριξαν- πριν από την εποχή του πρώτου Ζάππειου και συνεχίζουν- οι ίδιοι που φορτώνουν στον ΓΑΠ την «ανακάλυψη»). Νομίζω ότι το να γραφείς άρθρα για πολιτικές λύσεις είναι απόλυτα συμβατό με τις αξίες του Ιδρύματος οπού τοποθετήθηκε κάποια σαν μόνιμο μέλος του Δ.Σ., την στιγμή που ο σύζυγος διατελούσε πρόεδρος του ιδίου Ιδρύματος (1995- 2004). Επειδή η ίδια που μιλάει κατά αυτόν τον τρόπο στο twitter της, έχει γράψει στο παρελθόν μετά από δημοσίευση μου στην σελίδα του fb (οπού δεν έγραψα ούτε μια φορά το όνομα του σημερινού προέδρου!) :

«Νομίζω ότι η ομάδα του Ινστιτουτου στο FB, πρέπει να έχει απόλυτη συνέχεια και συνέπεια με το Ινστιτούτο και όχι να γίνεται σελίδα για να αναρτώνται άσχετα με το Ινστιτούτο θέματα, αλλά και θέματα που μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση στους φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος , πρόσφατα εκλεγμένος, τελεία και παύλα. Αν αυτό συνεχιστεί, εγώ θα αποχωρήσω από την σελίδα αυτή διαμαρτυρόμενη. Εκείνοι που συνέταξαν την σελίδα, έχουν και την ευθύνη αυτών που αναρτώνται. Πλυντήριο κανενός δεν είναι το ΙΣΤΑΜΕ και ότι το αφορά.»

(“Πλυντήριο” εμπάθειας όμως το κατάντησε η ίδια με τις επόμενες της δημοσιεύσεις…)

Θέλω να επισημάνω ότι την μαύρη εποχή των εκβιασμών την ξεπεράσαμε από το 1996 και θέλουμε να την αφήσουμε πίσω!!! Και μια που «θέλετε να τελειώσετε με όλη την παρέα του Γ.Α.Παπανδρέου», για ποιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιλάτε και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ?! Δεν σας μάθανε τις αρχές και τις αξίες εκεί στο Ινστιτούτο, οπού είναι διορισμένο σαν επιστημονικό προσωπικό και το τέκνο σας?
Και μια που βλέπω ότι η οικογένεια σας έχει μέσον στο «Βήμα» και γενικά με όλο το συγκρότημα ΔΟΛ, άλλη φορά να επιβάλετε στον καθένα ότι μόνο εκεί μπορεί να γράφει! «Σοσιαλιστικά και δημοκρατικά», εφόσον θα του δώσετε την «άδεια»…
Θυμίζω και την απάντηση μου τότε, σε ότι με αφορά, σε συνεχείς ενοχλήσεις της εν λόγου "κυρίας" (&τσιράκια) εδώ.
Όσο για τον πληρωμένο κάφρο που διαδίδει στα blogs την ίδια έκφραση- δηλαδή «η μεγάλη ανακάλυψη του ΓΑΠ»- του συνιστώ να ξεστραβωθεί να διαβάζει βιογραφικά πριν να μιλήσει!

 Όπως και διαδώσανε την ίδια ειρωνική έκφραση χθες από το διαδύκτιο... πχ ΕΔΩ- ολοτυχαίος(???) από τα ίδια blogs που τον πολέμησαν υβριστικά και λυσσαλέα το 2007 τον ΓΑΠΕνώ οι δικές σας «ανακαλύψεις» βεβαίως, μαζί με το ΔΟΛ και την ΝΔ, όπως και με άλλα οργανωμένα συμφέροντα που τόσο πολέμησαν τον ΓΑΠ, είναι εκτός οποιασδήποτε κριτικής, έτσι?

Και μια ερώτηση: Αν θέλετε να διώξετε ΕΣΕΙΣ "ΟΛΟΥΣ τους παπανδρεικους",όπως ομολογήσατε γραπτώς οι ίδιοι της γνωστής «παλιοπαρέας», γιατί δεν κάνετε ειρωνικά σχόλια προς τους εαυτούς σας ΚΑΙ ΜΟΝΟ?!!!!! Αφού ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ- για το κόμμα- ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, στο όνομα ποιου ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιλάτε?!!!

8 σχόλια:

KΑΡΜΕΝ είπε...

μετακλητος υπαλληλος στο γραφειο Κ. Σκανδαλιδη στην Βουλη απο το Γραφειο Υπ. Αναπτυξης (οπου διετελεσε ο ιδιος):
Βιρυλλη- Βρυλλή Ελευθερια (στο Υπ. Αναπτυξης& Τροφιμων)
Βρυλλή Ελευθερία Υπ στο γραφειο Κ. Σκανδαλίδη στην Βουλη
& δωρεαν κινητο απο το κόμμα
"Eleftheria Vrilli ‏@EVrilli
@SoulAlexandra έτσι να πέφτουν οι μάσκες να τελειώνουμε με όλη την παρέα του..ειναι που δεν την εκφράζει το ΠΑΣΟΚ..κ ψάχνει πολιτική στέγη!"


KΑΡΜΕΝ είπε...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003335692314

KΑΡΜΕΝ είπε...

http://www.facebook.com/groups/7142703501/

KΑΡΜΕΝ είπε...

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη
Αθήνα 3-11-2012
Ο κ. Ξυνίδης ξαναχτύπησε….
Από την μια η οικονομική κρίση που έχει φέρει αναδουλειές και επομένως πολύ ελεύθερο χρόνο, από την άλλη η σύζυγος με τις απορίες της, αλλά και οι…. πολιτικές του ανησυχίες, οδήγησαν τον κ. Ξυνίδη και πάλι, να …. ταράξει τα νερά με άλλη μία … δυνατή «πολιτική παρέμβαση»!!.
Κατά το κοινώς λεγόμενο, «ξεκατινιάζεται» και προσπαθεί να «ξεκατινιάσει» και τους άλλους…
Δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω επί της ουσίας, αφενός μεν γιατί δεν υπάρχει ουσία, αφετέρου γιατί σε κείμενα παραληρηματικού χαρακτήρα, δεν αξίζει τον κόπο να απαντά κανείς…
Θα συμβούλευα όμως τον κ. Ξυνίδη, να προμηθευτεί την Ψυχιατρική εγκυκλοπαίδεια, του καθηγητή της Ψυχιατρικής Νικηφόρου Αγγελόπουλου και τον διαβεβαιώνω, ότι σίγουρα θα βρει κάπου μέσα και την δική του περίπτωση…
Η τελευταία πρόταση της παρέμβασής του, δείχνει σαφέστατα και το πρόβλημα!!
Είναι απλά γραμμένη, κατανοητή, ακριβώς για να δίνει απαντήσεις σε όλους…
Ελπίζω μόνο, να μην είναι τόσο ξεχωριστή η περίπτωσή του, που δεν θα έχει καταγραφεί ούτε και σ αυτή την καταπληκτική έκδοση!!
Σ αυτή την περίπτωση, μόνο ο Θεός!!.....
Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

KΑΡΜΕΝ είπε...

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη
Μια απάντηση στον κ. Ραγκούση... ·
Kύριε Ραγκούση , σε ότι αφορά τον κ. Πρετεντέρη, είναι δικό του θέμα να σας απαντήσει…Όσον αφορά όμως το ΠΑΣΟΚ, θλίβομαι για την αθλιότητα που εκφέρετε, εσείς, ένας από τους τ. Γραμματείς του Εθνικού συμβουλίου, δύο φορές
υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας, πρωτοκλασάτος Υπουργός, κάνοντας τραγικά πολιτικά σφάλματα, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ να υποστεί όλες τις συνέπειες μιας καταστροφικής πενταετίας της ΝΔ και του Καραμανλή.

KΑΡΜΕΝ είπε...

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη
Αθήνα 27-10-2012
Ερώτηση Ξυνίδη για το ταξίδι Βενιζέλου και μια απάντηση.
Χθες με έκπληξη διάβασα στο διαδίκτυο (press.blog) την υποκριτική επίθεση του κ. πρώην Υπουργού- Γραμματέα του ΓΑΠ, που…. ερεθισμένος από την ερώτηση της κυρίας του, ότι δηλαδή, αν ητανε ο ΓΑΠ στην θέση του Βενιζέλου και έφευγε για την Αμερική τι θα γινότανε?
Αμέσως, άρπαξε την ευκαιρία, γιατί αγωνιά ο άνθρωπος και οργίζεται, που μας… άφησε μόνους ο Βενιζέλος στην θύελλα και λίγο ως πολύ μας είπε, πως στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση από τους εκπροσώπους του ΔΝΤ, τον Τσαρλς Νταλάρα τον Υφυπουργό οικονομικών της Αμερικής, για να …. καλύψουν τον Βενιζέλο να πάει να δει την κόρη του!!!!
Εξυφάνθη δηλαδή, μια … φοβερή συνομωσία, γιατί ο Βενιζέλος φοβότανε να φύγει!!

KΑΡΜΕΝ είπε...

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη
"Ο Γιάννης Σουλαδάκης, είναι επίτιμος Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ"

KΑΡΜΕΝ είπε...

http://www.istame-apapandreou.gr/files/PDFs/2010/Souladakigr.pdf