«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ν.Νέντοβιτς σε Έλληνα φίλαθλο: «Αν χάσουμε το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος θα χάσουμε τα πάντα»! Αποστομωτική απάντηση από τον Ν.Νέντοβιτς σε Έλληνα φίλαθλο για τον Ν.Τζόκοβιτς

 

Θέση για το θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς και με το θρίλερ της βίζας του πήρε ο μπασκετμπολίστας, Νεμάνια Νέντοβιτς. 

Ο Σέρβος άσος του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε στο Twiter: «Πρώτον, εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά. Ως θαυμαστής δικός σου και φίλος του Παναθηναϊκού και μετά την άσχημη περιπέτεια που είχες με τον κορωνοϊό, πιστεύεις πως είναι καλή ιδέα ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στον κόσμο να είναι τόσο ανώριμος σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι ο εμβολιασμός;».

Ο Νέντοβιτς, που είναι μεγάλος fan του συμπατριώτη του και παρακολουθεί συχνά αγώνες του, απάντησε: «Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει με το σώμα του! Αν χάσουμε αυτό το δικαίωμα, χάνουμε τα πάντα».

 

Δημοφιλή άρθραpronews.grΑκύρωσαν την βίζα του Ν.Τζόκοβιτς και τον απελαύνουν αύριο - Μετά από «θρίλερ» εννέα ωρών (upd)Συνεχίζεται το θρίλερ με Ν.Τζόκοβιτς: «Πάγωσε» η απέλαση του - Παραμένει μέχρι τη Δευτέρα σε ξενοδοχείο καραντίνας (upd)Σε απομόνωση και χωρίς κινητό ο Ν.Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο - Αντιμετώπιση εγκληματία λόγω μη εμβολιασμού του«Βράζουν» οι εμβολιασμένοι οπαδοί - Θύρα 13: «Τόσους μήνες ψέματα για μια ανάσα ελευθερίας - Γαμ@@ η κυβέρνηση»Αργεντινή: Κάμερα κατέγραψε δικαστικό να φιλιέται μέσα στα κρατητήρια με εισοβίτη (φωτό)Νίκη του Ν.Τζόκοβιτς κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: Θα αγωνιστεί ανεμβολίαστος στο Australian OpenΤα πρoβλήματα ενός «γίγαντα» - Αμερικάνος δεν χωράει στο αεροπλάνο και τον βάζουν στην πρώτη θέση (βίντεο)Ρ.Ναδάλ σε Ν.Τζόκοβιτς: «Αν δεν κάνεις το εμβόλιο θα έχεις κάποιες συνέπειες - Πρέπει να κάνουμε ότι μας λένε»Συγκλονιστική απόφαση της πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐας Β.Καραχάλιου: «Αλλάζω σημαία - Η ευθύνη είναι της κυβέρνησης»
«Βράζουν» οι εμβολιασμένοι οπαδοί - Θύρα 13: «Τόσους μήνες ψέματα για μια ανάσα ελευθερίας - Γαμ@@ η κυβέρνηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: