«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!... και συνένοχος ΔΕΝ θα γίνω!


Πόσος χρόνος κύλησε; Τρεις δεκαετίες, τέσσερις; Γιατί θέλουν να μας πείσουν ότι είναι όλα τόσο μακρινά;
Ούτε τέσσερα χρόνια δεν μεσολαβούν από τη νύχτα που στις Κάννες μαχαιρώθηκε πισώπλατα η Ελληνική Δημοκρατία.

Και οι μαχαιροβγάλτες φοράνε σκούρα κουστούμια και κυκλοφορούν με θωρακισμένες MERCEDES και BMW. Το αντίτιμο του εγκλήματος είναι η πρωθυπουργία και η αντιπροεδρία και οι υπουργικοί θώκοι και οι «δουλειές» των κολλητών. Ακίζονται στα τηλεοπτικά στούντιο και μας νουθετούν, μας μαλώνουν, μας εκβιάζουν. Θέλουν λένε τη ψήφο μας.
Εκτέλεσαν την Δημοκρατία στην πατρίδα τους με εντολές ξένων πρωθυπουργών και παραγόντων και τραπεζιτών. Και παριστάνουν τους αδιάφορους όταν το έγκλημά τους γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ο βενιζελος ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΣΟΣ.
Πού είναι οι «πνευματικοί» άνθρωποι; Πού είναι οι ελληναράδες που ξυπνάνε και κοιμούνται με τον εθνικό ύμνο και στο ενδιάμεσο ξεσκίζουν την πατρίδα και τη δημοκρατία;
Πού είναι όλοι αυτοί οι συνοδοιπόροι και συνένοχοι του Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ που από το 2011 βρίζουν χωρίς φραγμούς τον Γιώργο Παπανδρέου;

Πού είναι όλοι αυτοί οι απίστευτοι κομπιναδόροι της πολιτικής που ξέρανε, (γιατί ξέρανε), που συμμετείχαν, (γιατί συμμετείχαν), με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην προδοσία; Γιατί δεν μιλάνε για την ταμπακέρα; Πού είναι ο Σκανδαλίδης, που κρύβεται; Τι λέει η Γεννηματά; Έχει ακούσει τίποτα για το φόνο;
Δεν ξέρω και όταν τους δείτε να μου πείτε κι εμένα.

Επικαλούνται την «πολιτική σταθερότητα» αυτοί που ανέτρεψαν πραξικοπηματικά και με εντολές ξένων παραγόντων τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, επιδιώκουν τη σιωπή του νεκροταφείου για να συγκαλύψουν το φόνο, έχουν ως ιατροδικαστές τα ΜΜΕ της διαπλοκής που προσπαθούν ως άλλοι Καψάσκηδες να μας πείσουν ότι η δολοφονία της Ελληνικής Δημοκρατίας ήταν «ατύχημα». Θέλουν να κλείσουν τον φάκελο.

Και επιχειρούν κάτι ακόμα χειρότερο. Επιχειρούν να κάνουν κι εμάς, τους πολίτες ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ζητώντας να επισφραγίσουμε την πράξη της προδοσίας τους με την ψήφο μας. Μας ζητάνε να τους αθωώσουμε με την ψήφο μας, μας ζητάνε να γίνουμε ίδιοι με αυτούς.

Ο καθένας μας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Κατά πως το ορίζει το μυαλό και η ψυχή του, ο πολιτισμός και η παιδεία του, τα ακούσματα και τα βιώματά του, κατά πως ορίζει τελικά η συνείδησή του.

Έτσι κι εγώ σας λέω όσο πιο δυνατά μπορώ πως ΟΧΙ δεν πρόκειται να λερωθώ στις εκλογές που έρχονται πιάνοντας στα χέρια μου τα ψηφοδέλτια της υποτέλειας, της εξαγοράς και της αποδεδειγμένης προδοσίας. Ποτέ. Γιατί αυτός ο λεκές, ο λεκές της προδοσίας ΔΕΝ ξεπλένεται όσα πλυντήρια κι αν δουλέψουν.


#alekos_stamos

Δεν υπάρχουν σχόλια: