«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

Τα e-mail του Παπανδρέου προκαλούν βλάβες στο έντερο του Βενιζέλου


Δε χρειάζεται να είναι κανείς ιατρός για να γνωρίζει τις αιτίες που προκαλούν σκωληκοειδιτίδα. Συνοψίζοντας το screenshot, οι μηχανικοί και λοιμώδεις παράγοντες είναι κυρίως αυτοί που προκαλούν φλεγμονή της σκωληκοειδούς απόφυσης...
Δυστυχώς, η ιατρική επιστήμη δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ακόμη μία αιτία που μπορεί να προκαλέσει σκωληκοειδίτιδα και αυτή είναι τα e-mail του Γιώργου Παπανδρέου. Ένα από αυτά, πήγε κατευθείαν στο έντερο του Ευάγγελου Βενιζέλου, προκάλεσε απόφραξη και ο Βενιζέλος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, τοποθετήθηκε ορός και ήταν υπό παρακολούθηση.

Ο Βενιζέλος, αφού ενημέρωσε τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι το άγχος προκαλεί σκωληκοειδίτιδα, σκέφτηκε να δημοσιοποιήσει τη νέα ιατρική αιτία σκωληκοειδίτιδας και στον ξένο τύπο, επιλέγοντας τη Guardian για να εξιστορήσει τα καμώματά του. Μετά την κρίση σκωληκοειδίτιδας, τον Βενιζέλο συνόδεψε στις Κάννες ο προσωπικός του ιατρός Χρήστος Δερβένης, ο οποίος ήταν stand by μην ξαναστείλει κανά e-mail ο Παπανδρέου και πάθει ο Βαγγέλης καμία γαστρεντερίτιδα και μπλοκάρει το αποχευτευτικό σύστημα των Καννών.


Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

Δεν υπάρχουν σχόλια: