«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΗ!

Αγαπημένο μου blog, σήμερα χαίρομαι πιο πολύ από ποτέ διότι υπάρχεις και γράφω εδώ. Πριν από σένα έγραψα στο (ξέρεις εσύ) τα ίδια. Τελευταία μου πέφτει τουλάχιστον μισή Θεσσαλονίκη και λίγη Γιάννενα- Πρέβεζα- Μεσσηνία έως και πιο κάτω- Λακωνία (κ.α..) και ακόμα πιο κάτω... (λόγου συζύγων, η λόγου κοινού "κινεζικού" σωλήνας- βολέματος, με άλλους και τους γονείς τους).  Ελπίζω ότι είναι μόνο από μερικά τσιράκια προσκείμενα σε κάτι ξανθιές… και όχι κάτι πιο οργανωμένο (διότι θα γίνουμε "μπίλιες")!!! Δεν νομίζω ότι φταίει το χρώμα των μαλλιών τους… Για να μην αδικώ τα φύλα, τα "αγόρια" μπορεί να μην είναι και ξανθά… σίγουρα όμως έχουν το ίδιο λιγοστό αυτό που κρύβεται από κάτω… Επίσης σίγουρα όλοι αυτοί έχουν το δικό τους… "κοινό στόχο", πολύ διαφορετικό από το δικό μου. Γιατί πώς να το κάνουμε, άλλοι επιλέγουν να πάρουν- και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ  ανήκω σε αυτή την κατηγορία.
Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις μέσα στην προσωπική μου ζωή και επίσης αυτό που προσπαθούν είναι να σταματήσουν το «αεροπλανοφόρο Καρμεν» όπως λένε, να γραφεί και να υποστηρίζει το πιστεύω της στο fb. Τους ενοχλεί ότι την διαβάζουν...
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ!!!!!!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΗ!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Επειδή είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα που με «χτυπάτε» τόσο σοβαρά και ύπουλα, θεωρώ σωστό να προειδοποιώ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ότι θα αρχίζω να γράφω ονόματα και καταστάσεις.
Αφιερωμένο στους ΔΗΘΕΝ "μάγκες" : Όταν χτυπούσατε την πόρτα της μαγκιάς, ήμουν από μέσα και σας άνοιξα!

Η συνέχεια από ΕΔΩ
Υ.Γ. 2 Προσέξτε τι θα κάνετε με τα στοιχεία της ταυτότητας μας, για ΔΗΘΕΝ επίσκεψη στην βουλή... μην γίνει της καλτσοδέτας! και όχι μόνο (δες καμμένο& καλτσοδέτα)  (Και ψαχνόσαστε για νόμιμους οδούς…)
Αφού οι δειλές ξανθές ( Σ..δακη &νέο γραμμ.) όπως και η από πάνω δεν το έκαναν ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ, έστειλαν τα τσιράκια... Κρίμα...
Μα τόσο μίσος για τον Γ.Α.Π.και για τους πραγματικούς του υποστυρικτές …μόνο αυτό σας ενώνει…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: