«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

UCC TRUST: Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

 UCC TRUST… ΈΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΆΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ… ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ… ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

https://www.youtube.com/watch?v=pxo_T54fXEA

 ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ…https://www.youtube.com/watch?v=kowiftJ5XOQ&list=PLLudIWcgITy0FpqobdCQA3Yyg0yx9Gn6S&index=7

.. ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ…. ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ…. ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΤΙ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ….. ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ….. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ…

 

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΒΙΒΗ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΒΙΒΗ: Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ) ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕ TO ASSIST EQV TRUST ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. CESTUI QUE VIE ACT 1966 – ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «HE WHO LIVES – ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ» ΠΡΑΞΗ 1966…

 ΤΟ 1666 ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΜΙΑ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ ΩΣ «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ». ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΝΕΚΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ» ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΥΝ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝ-ΔΙΚΑΟΥΧΟΣ ΤΟΥ PCT ( PUBLIC CHARITABLE TRUST – ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ) ΤΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ «CESTUI QUE TRUST OF US INC. – ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΠΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 14Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΠΑ. -ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, 1967.

 ΒΙΒΗ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΨΥΧΕΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ).ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΑΚΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ (ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ).

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΝΑΛΥΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ. ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ…
ΒΙΒΗ: ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΔΩΣΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ (ΛΗΞΗΑΡΧΕΙΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΕΙ-ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΕΙ/ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΕΓΡΑΨΕ/ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ/ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΠΛΟΤΥΠΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΕ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ-ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ «TRUST»! …ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΕΜΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ; …ΤΙΜΗ! ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΔΟΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΡΕΣ!

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ..KAI AYTO TO «TRUST» ..ΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ «BOND-ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ» ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑ!
ΒΙΒΗ: ΝΑΙ! ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΕ ΧΡΗΜΑ (ΤΟ ΣΑΚΚΙ-Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ)..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΤΑΙ/ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ/ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ! ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΝΕΚΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ . ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ή ΛΙΡΕΣ Ή ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ. Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΕΚΡΗ ΟΝΤΟΤΟΤΗΤΑ (ΑΔΕΙΟ ΣΑΚΚΙ) ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΚΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ (ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΚΚΙ). ΕΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΩΣ Η «ΔΙΚΑΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ». Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΔΙΚΑΙΟΥ ΦΟΡΟΥ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ-ΔΟΛΙΟ ΟΣΟ Η «ΔΙΚΑΙΗ ΚΛΟΠΗ»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΙΣ AΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ;

ΒΙΒΗ: ΘΑ ΕΛΕΓΑ Η FEDERAL RESERVE (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. …ΚΑΙ ΤΟ HMRC IRS ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ) ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ/ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ (ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ). ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟΥΒΙΒΗ: Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ UCC ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ, ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ –ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΖΩΝΤΑΝΑ. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: …ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ/ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΠΟ … ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ.. ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ! ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Π.Χ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ, ΓΕΝΝΗΣΗ, ΘΑΝΑΤΟ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΗΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟΥ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;

ΒΙΒΗ: ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ (ΑΓΓΛΙΑ) Ή ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟ. ΟΠΟΤΑΝ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ/ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑΜΙΑΣ.. ΒΙΒΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ASSIST EQV TRUST ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: …ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;
ΒΙΒΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ UCC, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ UCC, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ. ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΟ UCC, ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ;

ΒΙΒΗ: ΤΟ UCC ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ UNIFORM COMMERCIAL CODE, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ/ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ UCC ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ. ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, …ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΗ. 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ UCC ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΟΜΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΤΣΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΙΖΕΙ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ UCC ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ… ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΤΟ UCC. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ SCOTTSDALE ΣΤΗΝ ARIZONA ΚΑΙ ΣΤΟ RENO ΣΤΗ NEVADA ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ; ΒΙΒΗ: ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ/ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗ MALAWI ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ; ΒΙΒΗ: ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ UCC. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ;

ΒΙΒΗ: ΤΟ DVLA (DEPARTMENT OF VEHICLE LICENCE AGENCY) ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ-ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. ΤΟ DVLA ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ TO DVLA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΕΙΣ/ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ; ΒΙΒΗ: ΑΚΡΙΒΩΣ! ΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΤΕ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ.

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Ο DVLA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΕΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ. ΤΟ HMRC TO DVLA ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΡΑ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DVLA, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ/ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ; ΒΙΒΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ DEPARTMENT OF MOTOR VEHICLES. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ;

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ, ΝΑ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΕΤΣΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΥΤΕΣ ΟΙ Η ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΡΟΠΑΛΑ, ΟΠΛΑ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΣΥΡΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ.. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΠΛΑ;

ΒΙΒΗ: ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΔΩΣΕ ΟΡΚΟ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ. ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΡΗΝΗ. ΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΚΟ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ; ΒΙΒΗ: 99% ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ;ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΔΩ (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ); ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. 99% ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΟΤΕ, ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΨΗΣ ΤΗΣ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ Ή Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! …ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ/ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.

ΒΙΒΗ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΤΣΙ; ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ. ΒΙΒΗ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ. ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΨΥΧΗ. ΑΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΒΛΑΒΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΙΑΡΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΑΤΗ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ UCC – UNIFORM COMMERCIAL SYSTEM ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ …ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΥΜΑ. ΒΙΒΗ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΥΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΥΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: …ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΒΙΒΗ: ..ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΛΗΣΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ…, Π Ο Ι Ο Ν Ε Χ Ε Ι Σ Β Λ Α Ψ Ε Ι; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΛΑΨΕΙ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΙΝΗ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΩΡΑΙΑ! ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΡΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ; ΒΙΒΗ: ΟΧΙ! ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ!. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ!ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: … ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ! ΒΙΒΗ: ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ! ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΖΙΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΒΙΒΗ: ΒΕΒΑΙΩΣ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.

ΒΙΒΗ: ΒΕΒΑΙΩΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 300ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.…ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ TRUST. ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΒΙΒΗ: ΒΕΒΑΙΩΣ! ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ. …ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΒΙΒΗ… ΑΠΟΤΕΙΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE, ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ FEDERAL RESERVE, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΟΥ; ΒΙΒΗ: ΒΕΒΑΙΩΣ!ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: .. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ; ΒΙΒΗ: ΓΙΑ ΕΝΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ WEB SITE ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΟΥ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΣΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ; ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ; ΒΙΒΗ: ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΙΣΩΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΟΡΕΥΘΕΙ.… ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΞΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ 283.000 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ 23ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ή ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΩΡΑΙΑ. …ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΙΣΟΖΥΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗ ΓΗ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ; ΒΙΒΗ: ΤΟ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ/ ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ. ΕΑΝ ΖΥΓΙΖΕΣ 3 ΚΙΛΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΕΧΕΙΣ 3 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΝΑΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΒΙΒΗ: ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ; ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ; ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ; ΒΙΒΗ: ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ! ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 200 ΕΘΝΗ/ΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΤΟΤΑΝΤΑΔΕΣ-ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΗ/ ΚΡΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ;

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙ; ΒΙΒΗ: ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: …ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ/ΠΡΑΞΕΙΣ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΣΩΣΤΑ! ΣΩΣΤΑ! ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ;

ΒΙΒΗ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ UCC ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ… Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ. ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΩΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΟΥ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.…ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ! ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! …ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΑΞΕΙ. ΟΛΟΙ!

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΒΙΒΗ, ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ REAL ESTATE ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΠΟΥΛΑΣ 20-30 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ IRS. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΙΔΕΑ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ;

ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ ΞΕΠΛΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΥΡΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ…, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

ΒΙΒΗ: ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ; ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΕΠΛΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ 5000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΕΙΞΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΛΕΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ. ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.

ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ..Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL ESTATE, ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΤΟΙ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΟΡΤΕΣ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΒΙΒΗ: ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜOY. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ UCC LAW…. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ.. ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. …ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΤΕ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΙΧΑΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΤΑΝ ΑΘΩΕΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΩΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΝΑΙ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ..ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΔΟΥΛΟΙ; ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ… ΒΙΒΗ: ΟΧΙ. ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 12 ΣΕΝΤΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ. ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ…ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ, ΚΛΠ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ 3.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΤΟ UNICOR. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ! ΒΙΒΗ: ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 12 ΣΕΝΤΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΙΕΣ… ΒΙΒΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΟΡΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΛΟΓΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΒΟΔΙΝΟ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΠ’ ΑΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ NORTH UNIVERSITY ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΟ UCC ΕΓΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ. ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ; ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ/ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

ΒΙΒΗ: ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ. ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ/ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ; ΒΙΒΗ: ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΕΙΧΕ CEO- CHECK EXECUTIVE OFFICER ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ CEO ΡΩΤΩΝΤΑΣ, ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΦΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΤΣΙ, ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ; ΒΙΒΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ; ΒΙΒΗ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ; ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΩΝ 2500 ΛΙΡΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΤΣΙ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ; ΛΑΒΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΤΣΙ; ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΒΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΒΙΒΗ: ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ… ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΠΑΕΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΠΛΗΡΩΜΗ; ΒΙΒΗ: ΝΑΙ. ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΞΙΖΕΙ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.. ΟΤΑΝ ΑΙΤΕΙΣΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.. ΚΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ;

ΒΙΒΗ: ΝΑΙ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ, ΜΕ ΤΟΚΟ. ΒΙΒΗ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ! ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΛΗΡΩΤΗΣ, ΚΑΛΟΣ ΠΙΣΤΩΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.. ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΗ Η ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ TRUST ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ 100.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΟΧΙ! ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΗΣ, ΚΛΠ. ΕΤΣΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ 100.000 ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ. ΟΙ 100.000 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΙΘΜΟΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ 100.000 ΣΟΥ ΗΔΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΙΤΛΟ ALLODIUM». ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ; ΒΙΒΗ: Ο «ΤΙΤΛΟΣ ALLODIUM» ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΓΗ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ. Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΜΜΑ. ΟΛΗ Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΜΜΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΝΕΣΣΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΓΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ; ΣΤΟ ΣΤΕΜΜΑ; Ή ΕΙΜΑΙ ΓΕΩΡΓΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΖΑΜΒΙΚΗ.. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ, Η ΓΗ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. Σ’ ΑΥΤΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ. ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ Ή ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΧΙ Η ΓΗ. ΕΤΣΙ Η ΓΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΤΙΤΛΟ ALLODIUM» ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΓΗ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΩΣ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ; ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΩΡΟΥ-ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ, ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ…

ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΊΑ-ΣΚΛΑΒΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, 7 ΔΙΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ US TREASURY-ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-FEDERAL RESERVE, TO IFC, TO IMF, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ..

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟΚΟΤΟ, ΑΥΤΗ Η ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ, ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ;

ΒΙΒΗ: ΝΟΜΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ. ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ UCC ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΟΥΝ..

ΕΑΝ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ 100 ΛΙΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΥΚΤΩΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ. ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ “ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: …ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ; ΒΙΒΗ: ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ!ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΒΙΒΗ ΒΑΚΧΟΥΣ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΗΓΗ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ “ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ” ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ…..

ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ. Ένα εγχειρίδιο αφύπνισης στο οποίο αναλύω με πολύ απλό και κατανοητό πιστεύω τρόπο, ακριβώς τι έχει συμβεί στην ανθρωπότητα, ποιον φωτεινό ρόλο έχει παίξει ο Ελληνισμός, ποια είναι η πραγματική μας κοσμοθέαση, ποιοι μας είχαν κατακτήσει, γιατί το έκαναν, τι εξελίξεις έχουμε στις μέρες μας και κυρίως τι έρχεται στο μέλλον για την ανθρωπότητα. Διαβάζοντας το θεωρώ ότι θα πετύχεις αυτό που λέει ο τίτλος του. ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ. Και πιστεύω ότι αυτό το βιβλίο είναι ένα πολύ καλό δώρο στον εαυτό σου, αλλά και στους αγαπημένους ανθρώπους που θέλεις να αφυπνίσεις αλλά δεν δέχονται όσα εσύ έχεις κατανοήσει και αντιδρούν. Εάν ενδιαφέρεσαι για την απόκτηση του, επικοινώνησε μαζί μου μέσω του mail nikolaosgeor@gmail.com ή εναλλακτικά στο τηλέφωνο 6906771546.

 https://nikolaosanaximandros.gr/i-pagida-pou-exoun-sthsei-eis-varos-olon-ton-anthropon-ucc-trust/

Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια: