«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα – Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

 Επειδη ξεπερασαν καθε οριο με την εκμεταλλευση των ανθρωπων γενικα... το ιατροδικαστικο πορισμα για την Ιριδας που ειναι αναλυτικο εδω δειχνει ξεκαθαρα πως το παιδι πεθανε απο πνευμονικο οιδημα λογου καρδιακης παθησης. Το οποιο πνευμονικο οιδημα μπορει να προκαλεσει έντονος βήχας και αφρώδες φλέμα (μπορεί να περιέχει και αίμα) ΕΔΩ Η καρδιακη παθηση αυτου του ειδους την συναντανε στους βρεφικους θανατους κατω απο ενα ετων και καταγραφονται παγκοσμιως απο το 1981 ακομα ιατροδικαστικες εκθεσεις που περιγραφουν ακριβως παρεμφερες ζημιες στα οργανα ακριβως οπως και στην εκθεση της Ιριδας. Την ιατροδικαστικη εκθεση την εκαναν δυο ιατροδικαστινες, η μια προισταμενη της υπηρεσιας κ. Τσιολα και η αλλη πανεπιστημιακη καθηγητρια παθολογοανατομιας κ. Μητσελη. Επιπλεον φαινεται καθαρα πως το παιδι δεν ειχε σημαδια στο προσωπο η στο κεφαλι. Ουτε στον λαρυγγα οπου θα επρεπε σιγουρα να υπαρχουν αν καποιος θα της εβαλε της μικρης ενα πανακι στο στομα. Αλλα υπαρχουν στο οισοφαγο, οπου οι Καρακουκης και Καλογρηας υποστηριξαν πως "ηταν καθαρος" μετα απο δυο χρονια και χωρις να δουν το πτωμα. Αν ειναι δυνατον!! Ο Κουσουλος ακομα γραφει πως με μια τετοια καρδιακη παθηση το παιδι "δεν θα ειχε ζησει ουτε 6 ωρες μετα που γεννηθηκε", οπως αλλωστε υποστηριξε ο κ. Λεων. Και ζουν πολλα βρεφη για μηνες εως ενος ετους και αρκετοι πεθαινουν αφνιδιως. Αρα αλλο ψεμα.

Και στα δυο κοριτσακια η ασφυξια απο εξωτερικο παραγωντα δεν θα μπορουσε να προκαλει ζημια στα  οργανα. 

Επιπλεον για την Μαλενα οχι στο συκωτι και στα νεφρα οπως εδειξε η πρωτη ιατροδικαστικη εκθεση η οποια δεν βρισκεται στο αρθρο πιο κατω, αλλα συμφωνει με αυτην την εκθεση και ο κ. Τσακιρης, αν και δεν θελει να τα βαλει με την κλινικη την οποια μηνυσαν οι γονεις. Και στην πρωτη εκθεση της Μαλενας αναγραφεται ξεκαθαρα και βλαβη στα νεφρα με την οποια συμφωνει και ο κ. Τσακιρης. 

 Συν που υπαρχουν πολλα αλλα ερωτηματικα για την πιεση επι τηλεορασεων που ασκουσε ο κ. Γρηγορης Λεων απο την αρχη ωστε ο κ. Μπουζιανης να πει πως η Τζορτζινα πεθανε λογου ασφυξιας. Στοπ. Μετα οταν ο κ. Μπουζιανης εκανε λογο για κεταμινη, ο Λεων προσπαθησε να μιλαει για χορηγηση ρινικα η απο το στομα. Εκ νεου διαψευστηκε. Η κεταμινη χορηγηθηκε ενδοφλεβια και σε καθαρη νοσοκομειακη μορφη. Ακομα πιο περιεργο, στην ιδια ποσοτητα που οι γιατροι δηλωσαν πως χορηγησαν ρουκουρονιο το οποιο δεν βρεθηκε στο αιμα της Τζορτζινας αν και η καρδια της χτυπουσε και εστελνε αιμα στο σωμα και στα οργανα. Επισης τα ευρηματα στο προσωπο της Τζορτζινας ηταν απο την ανανυψη οπως το ξεκαθαρισε ο κ. Μπουζιανης. Αν και ο Λεων και εκει ηθελε "ασφυξια"... Επιπλεον ολοι οι ιατροδικαστες ωφειλουν να ξερουν πως μια πρακτικη ειναι να πιεζουν τον βολβο ματιου του πεθαμενου ωστε να σιγουρευτουν πως πεθανε. Το πως ο Λεων δεν το γνωριζε, αξιο αποριας... 

Απο την αρχη ολη η υποθεση βρωμαει. Η μανα μαλλον ειναι αθωα. Αρα καταλαβαν ολοι πως θελουν να της φορτωσουν και τους αλλους δυο θανατους; ως "δεκανικι" υποστηριξης της "δολοφονιας" της Τζορτζινας απο την ιδια την μανα, η οποια "αστυνομικη επιτυχια" δεν στεκει πουθενα! 

Συλληψη με εντολη ΜΚΟ... "για να μην αυτοκτονησει" αλλα στο κελι την αφηνουν με τηλεοραση και ηλεκτρικο ρευμα... απειλες εναντιον των πρωτων ιατροδικαστων, απειλες κατα της οικογενειας, τα μαγουλα της μανας μπουνιαρισμενα στις πρωτες φωτο της αστυνομιας, το μαυρισμενο ματι κατω απο την κουκουλα, το περπατημα επι χιλιομετρο αναμεσα στον κοσμο, οταν αλλους τους πανε με το τζιπ απο την πισω πορτα του ανακριτη... και ολο το συστημα οργανωμενο να μας κανει πλυσιμο εγκεφαλων απο το πρωι εως την νυχτα με ξεκαθαρη επιβολη ενοχοποιησης της μανας με το ζορι. Οταν ολα που εδειξαν οι τηλεορασεις στην ουσια καθρευτισαν πως οι γιατροι και υγειονομικοι ψευδονται μαζι με τους δημοσιογραφους. Πχ επι μηνες ελεγαν πως η Τζορτζινα δεν εκανε ΠΟΤΕ επεισοδιο οταν ηταν οι υγειονομικοι μπροστα αν και οι γιατροι ετρεχαν αμεσως πανω απο το παιδι. Και πως η μανα δεν φωναξε οταν εγιναν. Λοιπον, σε ενα βιντεο που εδειξαν στο πρωινο του Αντενα φαινεται ξεκαθαρα πως η μικρη εκανε επεισοδιο οταν ειδε την νοσοκομα με τα ασπρα και η μανα φωναξε να ερθει εναν γιατρο αμεσως, αλλα η νοσοκομα της λεει ψυθιριστα να μην φωναζει διοτι εκει ειναι νοσοκομειο και εχουν και αλλους ασθενεις εκτος απο την κορη της, επιπλεον πως δεν μπορει να ερθει κανενας γιατρος διοτι "εχουν συνεδριαση"... το βιντεο καταγραφηκε απο την μανα στις εντολες των γιατρων που δεν προλαβαν να ερθουν... Παρα μα παρα πολλα περιεργα και υποπτα, μεχρι και "μαρτυρια" ενος εμπορας ναρκοτικων για μια "γυναικα με πορτοκαλι περουκα και γυαλια" που του ζητησε κεταμινη και του κολλουσε ερωτικα, η οποια "αλλαξε φωνες"... Και ολοι "ξεχασαν" τοτε πως η κεταμινη στο εμποριο δεν βρισκεται σε καθαρη μορφη αλλα σε συνδιασμο με αλλες ουσιες οι οποιες δεν βρεθηκαν στο αιμα του παιδιου. 

Ολη η υποθεση θα ηταν μια φθηνη φαρσοκομωδια αν δεν θα ηταν τραγωδια στην ουσια, μιας κατασκευασμενης υποθεσης με σκοπο συγκαλυψη των υπευθυνων... με αποκορυφωμα την "προσβολη" που "ενιωσε" ο υπουργος υγειας για τα πιθανα λαθη των γιατρων με μηνυση εναντιον της μανας εκ μερος του... ενας υπουργος που ως νομικος εχει διδακτορικο με θεμα στις ποινικες ευθυνες για ιατρικα λαθη μεσα στα νοσοκομεια... Καπου εδω κολλαει και ο διοιηκητης των παιδιατρικων κρατικων κλινικων επι 12 χρονια και 6 κυβερνησεις... πρωτακουστο για την Ελλαδα. Ο ιδιος που εβγαινε μαζι με τους γιατρους να πει πρωτα πως στο νοσοκομειο του δεν υπαρχει κεταμινη ουτε καν στην αποθηκη, μετα πως υπαρχει μονο στις ΜΕΘ, για να καταληξουν πως υπηρχε μεσα στο βαλιτσακι βοηθειων που εφεραν μαζι με τους ειδικους διπλα στο παιδι οταν προσπαθησαν να την διασωληνωνουν... 

Διαστρεβλωσεις και ψεματα απο επισημα χειλη... ως "αξιοπιστοι" μαρτυρες "ενοχοποιησης" με το ζορι της μανας... με πλυσιμο εγκεφαλων των μην μορφωμενων σωστα ελληνων πολιτων... καθημερινα και με σκυταλη αναμεσα σε εκπομπες των συστημικων τηλεορασεων... ομολογω πως για πρωτη φορα παρακολουθησα τοσο, με μονο σκοπο να δω που το πανε και να τσιμπιεμαι. Ναι, εχουμε πολλα αλλα προβληματα τα οποια "πρεπει" να μας κανουν να τα ξεχασουμε... Αλλα κατι αλλο πιο βαθυ κρυβεται εδω νομιζω. Ελπιζω να μην ειναι αυτο που φοβαμαι...

Μια σκετη τρελα... που δεν θα εστεκε σε κανενα ανακριτη, εισαγγελεα η δικαστηριο στην Δημοκρατια... εκει οπου υπηρχε παλια δικαιοσυνη

Αλλα ας κραταμε το πορισμα ειδικα της Ιριδας απο το αρθρο του Μαρτιου 2022 της τοπικης εφημεριδας της Πατρας οπως την αντεγραψα πιο κατω

Στην https://pelop.gr/apokleistiko-patra-to-porisma-thanatou-gia-malena-kai-irida-i-p-apokalyptei-dimosia-engrafa/

Περιπλέκεται το μυστήριο της απώλειας των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μετά τα επίσημα αποδεικτικά «καθαρά» στοιχεία δημόσιων φορέων που αποκαλύπτει σήμερα η «Π».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

Περιπλέκεται ακόμα πιο πολύ το μυστήριο που καλύπτει το θάνατο των τριών κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τα επίσημα δημόσια έγγραφα-ντοκουμέντα που φέρνει στο φως σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος » και τα οποία είναι και τα δύο καθαρά, από ιατρικής πλευράς!

Και η ιατροδικαστική έκθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα για την Ιριδα και η πραγματογνωμοσύνη του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη για την Μαλένα.

Υπόθεση θανάτου 3 παιδιών: Απροθυμία γιατρών να καταθέσουν – Η αποκαλυπτική μαρτυρία για τη Τζωρτζίνα

Δείχνουν, δηλαδή, τουλάχιστον τα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, πως ο θάνατος της Μαλένας και της Ιριδας δεν φαίνεται να προήλθε από κάτι εξωγενές!!! Βεβαίως, ήδη είναι σε εξέλιξη πιο εξονυχιστικές και εξειδικευμένες εξετάσεις και για τα τρία κορίτσια, ενώ ταυτόχρονα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών επεξεργάζεται και συσχετίζει νέα στοιχεία που έχουν χρονική αλληλουχία με τη νοσηλεία των τριών κοριτσιών και από τα οποία έχουν προκύψει καίρια κεφάλαια προς διερεύνηση.

Ναι μεν, δηλαδή, από τα δύο ντοκουμέντα που αποκαλύπτει σήμερα η «Π» δεν προκύπτει κάτι επιλήψιμο, όμως η διαδικασία της έρευνας έχει πολλά στάδια ακόμα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡΙΔΑ

Στην ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, στις 22 Μαρτίου του 2021, αναφέρεται πως το αβάπτιστο τέκνο της οικογένειας Δασκαλάκη βρέθηκε νεκρό μια ημέρα νωρίτερα, δηλ. στις 21 Μαρτίου και περί ώρα 11.30 στην κούνια του. Διακομίστηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο, όπου τυπικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μαζί, εστάλη από το 1ο Αστυνομικό Τμήμα και ένα ύφασμα τύπου πετσετέ με ίχνη ουσίας, πιθανόν αίματος το οποίο είχε βρεθεί στην κούνια του βρέφους.

Στο πόρισμα αναφέρεται ότι εξωτερικά στο σώμα δεν βρέθηκαν κακώσεις. Επίσης, κακώσεις δεν βρέθηκαν στο κεφάλι, ούτε και σε άλλα σημεία όργανα του σώματος κατά την νεκροτομή που ακολούθησε. Η τραχεία ήταν ελεύθερη χωρίς την παρουσία ξένου σώματος, ενώ στους πνεύμονες εντοπίστηκε εικόνα πνευμονικού οιδήματος. Στην καρδιά δεν παρατηρήθηκαν ισχαιμικές ή αθηροσκληρυντικές αλλοιώσεις. Οι δε εργαστηριακές εξετάσεις, ήταν όλες αρνητικές σε τοξικές και άλλες ουσίες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

Στην ιστολογική εξέταση όμως που ακολούθησε, σε πολλαπλές τομές που ελήφθησαν από την καρδιά, δεν αναγνωρίστηκαν μικροσκοπικά ο φλεβοκόμβος και κολποκοιλιακός κόμβος.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πόρισμα, «ο φλεβοκόμβος, μια ομάδα κυττάρων στο άνω τμήμα του δεξιού κόλπου της καρδιάς, είναι η περιοχή προέλευσης ενός ηλεκτρικού ερεθίσματος. Μικροσκοπικά αυτά τα κύτταρα αποτελούν διαφοροποιημένα μυοκαρδιακά κύτταρα. Είναι ο φυσιολογικός βηματοδότης της καρδιάς. Ο κολποκοιλιακός κόμβος, είναι ένα σύμπλεγμα κυττάρων στο κέντρο της καρδιάς ανάμεσα στους κόλπους και στις κοιλίες. Σε σπάνιες περιπτώσεις σε μορφολογικά φυσιολογικές καρδιές το ερεθισματογωγό σύστημα, μπορεί να μην αναπτυχθεί και να είναι αιτία θανάτου σε βρέφη και μικρά παιδιά.
Ως συμπέρασμα, ο θάνατος του αβάπτιστου θηλέος Δασκαλάκη, επήλθε συνεπεία υποπλασίας – αγενεσίας ερεθισματαγωγού συστήματος της καρδιάς – πνευμονικού οιδήματος.»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΕΝΑ

Στο πόρισμα του πραγματογνώμονα ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη για την Μαλένα το συμπέρασμα αναφέρει τα εξής: «Η Μαρία Ελένη Δασκαλάκη απεβίωσε στις 13/4/2019 από αδιευκρίνιστα αίτια. Με την νεκροτομή δεν διαπιστώθηκε προφανή αιτία θανάτου, με την τοξικολογική εξέταση δεν διαπιστώθηκε δηλητηρίαση και με την ιστολογική εξέταση διαπιστώθηκε εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων και ο θάνατος αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια».

Ο πραγματογνώμονας αναφέρει σε άλλο σημείο του πορίσματός του, ότι με βάση τα στοιχεία που τέθηκαν στην διάθεσή του, ο θάνατος του παιδιού σχετίζεται με αιτίες που περιγράφονται παραπάνω. Σημειώνει δε, ότι αυτή η ηπατική βλάβη εξελίχθηκε αιφνίδια, διότι δεν προκύπτει από το ιστορικό εύρημα χρόνια – προϋπάρχουσα ηπατική νόσος. Επίσης, σημειώνεται ότι στο αποτέλεσμα της ιστολογικής εξέτασης καταγράφεται ότι κατά την εξέταση της καρδιάς δεν διαπιστώθηκαν ιστοπαθολογικές αλλοιώσεις ορατές στο σχετικό έγγραφο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα - Η «Π» αποκαλύπτει δημόσια έγγραφα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: