«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Αποδείξεις: Ο Χ.Μπάιντεν χρηματοδοτούσε βιοεργαστήρια με νέους Covid στην Ουκρανία – Πώς συνδέονται με Ουχάν

 Η Daily Mail δημοσίευσε απόρρητα email που επιβεβαιώνουν τη Μόσχα

 Δημοσίευμα «βόμβα» από την Daily Mail, η οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Χάρντεν Μπάιντεν, χρηματοδοτούσε βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία έκαναν πειράματα με θανατηφόρους ιούς και μάλιστα συνδέει τα συγκεκριμένα εργαστήρια με αυτό της Ουχάν, από το οποίο φέρεται να διέρρευσε ο Covid-19!

 

Η ρωσική κυβέρνηση πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου υποστηρίζοντας ότι ο Χάντερ Μπάιντεν βοήθησε στη χρηματοδότηση ενός αμερικανικού στρατιωτικού ερευνητικού προγράμματος «βιοόπλων» στην Ουκρανία.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί χαρακτηρίστηκαν από τα δυτικά ΜΜΕ ως «προπαγανδιστικό τέχνασμα» για να δικαιολογήσουν την επέμβαση της Ρωσία στην Ουκρανία και να σπείρουν διχόνοια στις ΗΠΑ.

Αλλά τα email και η αλληλογραφία που έλαβε η DailyMail.com από τον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του Χάντερ δείχνουν ότι οι ισχυρισμοί μπορεί κάλλιστα να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι ο Χάντερ βοήθησε στην εξασφάλιση χρηματοδότησης εκατομμυρίων δολαρίων για τη Metabiota, εταιρεία που συνεργάζεται με το Υπουργείο Άμυνας και ειδικεύεται στην έρευνα για ιούς που προκαλούν πανδημίες!

 

Σύστησε επίσης τη Metabiota στην διεφθαρμένη ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου, την Burisma, για ένα δήθεν «επιστημονικό έργο» που περιλαμβάνει εργαστήρια υψηλού επιπέδου βιοασφάλειας στην Ουκρανία

Ο γιος του προέδρου και οι συνάδελφοί του επένδυσαν 500.000 δολάρια στη Metabiota μέσω της εταιρείας τους Rosemont Seneca Technology Partners.

Συγκέντρωσαν πολλά εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησης για την συγκεκριμένη εταιρεία από επενδυτικούς κολοσσούς, συμπεριλαμβανομένης της Goldman Sachs!

 Τα ντοκουμέντα: 

 

 

 

 

 Το έργο μετατράπηκε σε θέμα εθνικής ασφάλειας για την Ουκρανία όταν οι ρωσικές δυνάμεις μπήκαν στη χώρα τον περασμένο μήνα.

 

Ο Metabiota έχει εργαστεί στην Ουκρανία για την Black & Veatch, εταιρεία – συνεργάτη του υπουργείου  άμυνας των ΗΠΑ με δεσμούς στις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών, οι οποίες έχτισαν «ασφαλή εργαστήρια» στην Ουκρανία στα οποία ανέλυαν ασθένειες και πειραματίζονταν σε βιοόπλα.

Στις αρχές Μαρτίου Αμερικανοί αξιωματούχοι «προειδοποίησαν» το Κογκρέσο ότι «οι ρωσικές δυνάμεις μπορεί να επιδιώκουν να αποκτήσουν τον έλεγχο» αυτών των «βιολογικών ερευνητικών εγκαταστάσεων», προκαλώντας φόβους ότι θανατηφόρα και ακόμη και κατασκευασμένα παθογόνα θα μπορούσαν να πέσουν στα χέρια των Ρώσων.

Ο Χάντερ και οι συνάδελφοί του στην επενδυτική του εταιρεία Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) συγκέντρωναν εκατομμύρια δολάρια για εταιρείες τεχνολογίας, προκειμένου να κερδίσουν οι ίδιοι χρηματικά ποσά.

 

Η Metabiota ήταν μία από αυτές τις εταιρείες. Τα email μεταξύ του Hunter και των συνεταίρων ανταλλάσσουν ενθουσιώδεις απόψεις πώς η δραστηριότητα της εταιρείας θα μπορούσε να γίνει ουσιαστικό εργαλείο για τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες που θέλουν να διεξάγουν έρευνες επί μολυσματικών ασθενειών.

Ο γιος του προέδρου Μπάιντεν και οι συνάδελφοί του επένδυσαν 500.000 δολάρια στη Metabiota μέσω της εταιρείας τους Rosemont Seneca Technology Partners.

Συγκέντρωσαν πολλά εκατομμύρια δολάρια για την εταιρεία από επενδυτικούς κολοσσούς, συμπεριλαμβανομένης της Goldman Sachs!

 

Αλλά τα email δείχνουν ότι ο Χάντερ συμμετείχε ενεργά στις επιχειρήσεις της Metabiota στην Ουκρανία.

Οι προτάσεις του Hunter προς τους επενδυτές όχι μόνο εξασφάλιζαν τη χρηματοδότηση για την εταιρεία, αλλά τη βοήθησαν επίσης να «αποκτήσει νέους πελάτες», συμπεριλαμβανομένων των «κρατικών υπηρεσιών».

Αυτός και ο επιχειρηματικός του συνεργάτης Eric Schwerin συζήτησαν ακόμη και την υπενοικίαση του χώρου του γραφείου τους στην εταιρεία τον Απρίλιο του 2014, όπως αποκαλύπτεται στα email τους.

Τον ίδιο μήνα, η αντιπρόεδρος της Metabiota Mary Guttieri έγραψε ένα σημείωμα στον Hunter περιγράφοντας πώς θα μπορούσαν «να διεκδικήσουν την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία».

«Ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο από το έντονο πρόγραμμά σας για να συναντηθείτε με την Kathy [Dimeo, στέλεχος Metabiota] και εμένα την Τρίτη. Απολαύσαμε πολύ τη συζήτησή μας», έγραψε ο Γκουτιέρι.

«Όπως υποσχέθηκα, ετοίμασα το συνημμένο σημείωμα, το οποίο παρέχει μια επισκόπηση της Metabiota, της εμπλοκής μας στην Ουκρανία και του τρόπου με τον οποίο μπορούμε ενδεχομένως να αξιοποιήσουμε την ομάδα, τα δίκτυα και τις ιδέες μας για να διεκδικήσουμε την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία και τη συνεχή ενσωμάτωση στη Δυτική κοινωνία».

Ο πρώην ανώτερος αξιωματικός της CIA Σαμ Φάντις, ο οποίος έχει εξετάσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ, είπε στην DailyMail.com ότι η προσφορά να βοηθήσει να διεκδικήσει την ανεξαρτησία της Ουκρανίας ήταν «ανεξήγητη» για ένα στέλεχος βιοτεχνολογίας.

«Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός αυτού του εγχειρήματος;» αναρωτήθηκε ο Φάντις…

Πώς συνδέεται με τα εργαστήρια της Ουχάν

Η Metabiota έχει επίσης στενούς δεσμούς με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν (WIV), που θεωρείται ύποπτο ότι είναι η πηγή της πανδημίας του COVID-19, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Κινέζοι επιστήμονες πραγματοποίησαν λειτουργική έρευνα για τους κορωνοϊούς στο εργαστήριο της Ουχάν, συνεργαζόμενοι με έναν οργανισμό που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, την διαβόητη EcoHealth Alliance που έκτοτε έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα με αρκετούς Αμερικανούς να την συνδέουν ευθέως με το ξέσπασμα της Πανδημίας.

Ερευνητές από το ινστιτούτο Wuhan, το Metabiota και την EcoHealth Alliance δημοσίευσαν μια μελέτη μαζί το 2014 σχετικά με μολυσματικές ασθένειες από νυχτερίδες στην Κίνα, η οποία σημειώνει ότι πραγματοποιήθηκαν δοκιμές στο συγκεκριμένο εργαστήριο!

Η Metabiota είναι επίσημος συνεργάτης της EcoHealth Alliance από το 2014, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της!

Πηγη:  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/apodeikseis-o-x-mpainten-xrimatodotouse-vioergastiria-me-neous-covid-stin-oukrania-pos-syndeontai-me-ouxan/

Δεν υπάρχουν σχόλια: